världens stoltaste..

MAMMA,, jaa det är jag verkligen nu när jag kom hem så gick Wilma mot mig, jag höll på att fara baklängse, då fnissade min mormor och sa att hon har gått hela veckan, micke ville inte säga något, han ville att det skulle bli en överraskning..

nu är jag verkligen super stolt mamma hihiii.. så nu går hon och säger mamma hela tiden hehehe, som jag saknat henne..

nu ska vi njuta av helgen

gonatt

Nu så..

Nu så sitter jag på bussen som tar mig hem till sundsvall. har varit en bra vecka faktiskt och super bra har det gått på skolan, idag hade jag prov och det kändes jättebra, tippar på vg/mvg hoppas få veta det till veckan.

jag har juh bott hos Emma nu iveckan och det har varit jätte trevligt, har vrit ute och gått som en tok och utforskat nya stadsdelar som sumpan :) ett mkt fint ställe måste jag säga :) lägger ut lite bilder ikväll..

sen så sa jag upp min lägenhet i veckan, och det känns juh både och, men det blir nog bra det, så nu får alla som vill höra av sig om dom vet av något att hyra höra av sig till mig :P helst centralt iaf med bussförbindelser..

nepps nu ska jag äta min sallad o plugga lite..

byebye

tjoohoo :P

Hejhej!

nu sitter jag hos cristina o jocke, åkte hit idag efter skolan, mysigt :) gjorde en inbjudan till mig själv på middag hit och det är suuuper fint väder, helt underbart!

och skolan går bara bra, jätte intressant, läser om sjukdomar, har haft föreläsningar varjedag av en doktor från karolinska, mkt att ta in och lära sig, men det känns som att det går in och stannar där ;)

i måndags fyllde Märta 25 år, så då var jag där på middag och sedan blev det utgång jätte kul.. jag är helt chockad att jag tog mig upp till skolan och mådde bra hjela dagen igår, men som sagt det kan juh bero på att jag är ung eller? :Pvissa pallar trycket med än andra hehe...

nepps nu ska jag hjälpa till lite här..

jag har inget internet denna vecka men åker juh hem på fredag så då skriver jag..

byebye

nu börjas det igen :)

Nu Sitter jag på bussen på väg till stockholm igen, det känns helt oki, har juh Emma med mig nu oxå, ska bo hos henne denna vecka, så det blir en riktig tjej vecka, p tisdag ska vi gå på Allsång på skansen jiihooo, sen ska vi gå på friskis o svettis ute gyma, utågå ät sushi, jag ska laga min böngryta, jaa hehe en massa roliga saker, sen ska juh jag hinna plugga oxå :P har juh mitt prov på fredag, emen det känns helt oki :)

jag tror inte att det är någon servering på bussen idag, vilket är mkt synd, för jag är grymt kaffesugen, och törstig på vatten, och godissugen hehe :D


nu sitter jag och hjälper Emma med att lösa korsord, jag är juh faktiskt ganska duktig på de ;)

nu är vi i Iggesund, lång väg kvar...

Hygien..

Nu har jag pluggt en massa, skrivit upp allt inför provet på fredag, skönt att jag har gjort det, nu är det bara att nöta nöta in i huvudet... jaa det är hygien jag läser, mkt intressant, bakterier, infektioner och  virus hit och dit ;)

nää jag kanske borde gå o lägga mig, sista natten i lägenheten på en vecka.. huu :( känns juh nästan sorgligt.

väskan är packad iaf, bara sminket som ska packas ner, gör det imorgon. sen ska Wilmas väska oxå packas men det gör jag imorgon när vi vaknat..

det ska bli kul att åka till ulvsjön imorgon iaf, hoppas bara det blir lite bättre väder iaf uppehåll..

F*n jag har lyckats fått ett till myggbett på magen, får nog ta o köpa längre t shirts :D

får se om jag hinner skriva något imorgon, annars så skriver jag på bussen på söndag!

gonatt

packning...

nu sover wilma, jag håller på att packa inför veckan, åker till stöde imorgon o ska träffa släkten sen åker jag bussen till sthlm och kommer hem på fredag, det känns iaf skönt att börja skolan, har suttit och pluggat idag och det kändes bra, och det känna så skönt att jag har haft ledigt i 4 veckor och verkligen fått varit med wilma mycket, nu kommer det juh vara 2 månader då jag bara får se min smula på helgerna, men ska försöka fixa så jag kan vara lite ledig elelr iaf kanske mormor kan komma och vara med henne i sthlm..

nu ska jag fortsätta att packa, kanske poppa lite popcorn, är lite små sugen..

får se om jag får nåt besök ikväll, ser ganska mörkt ut men man vet juh aldrig ;)

byebye

ÖS REGN!!

Shit,, det bara öser ner regn nu, ganska mysigt. tänk att regn och tända ljus kan vara mysigt fast man e själv? har jag kommit så långt att jag tycker att jag har mysigt själv så vette tusan, kanske dags att ha nån att mysa med? jaa nog funderat på det..

tror jag har lite bilder att bjuda på..







 

nepps nu ska jag lägga mig...

gonatt

gos gos..

Idag har jag snusat på en 5 kg bebis, guuud så härligt deet var, man har juh helt glömt bort hus liten dom är :) Vi var iaf hos Maria, med mammamaffian och fikade, super mysigt, jag och Wilma cyklade dit, blev iaf 1 mil cykel idag, härligt :) jag hade juh tänkt gått ut o gått men jag har jobbat nu ikväll, 3 kunder, superkul =)

åkte ut till birsta en sväng och med jennie nu på eftermiddan, jag var juh tvungen att köpa små trosor till wilma :) och det blev 3 stycken :) sen hittade jag ett jätte härligt långt linne på Gina, så jag köpte det till mig ;)

wilma har iaf både kissat och bajsat i pottan idag igen, jaa lite stolt är man allt ;)

nepps nu ska jag ta o dricka lite vatten, har en riktig panndunk.. ska köra lite mer syrke nu oxå!

byebye

spy färdig..

Nu har jag varit nere hos Jennie och Niklas, skulle verkligen inte ha ätit såå mkt av hennes otroligt goda dip.. nu mår jag illa, och jag tål det juh inte äns hehe det finns en anledning till att jag inte har en massa gott hemma och det är juh för att det intee finns något stop i mig!

Iaf sp ska jag del med mig av det goda :

ta en form 0ch bred ut philadelfiaost i den, sen tacosås uppe på och sen ost oh in i ugnen nån minut, såååå gott, taco chibbe till *mums*

hmm jag borde kanske sova, men jag känner mig inte aalls nå trött, ska kanske göra mig klar iaf så kan jag ju flytta rumpan från soffan till sängen o lyssna på musik :)

jaa det blev ingen promenix idag... det regnade och mitt regnställ har mamma, vill ha igen det nu :)


kraam gonatt byebye

bajs bajs..

hihi jag har världens bästa dotter, eller kanske hon har världens bästa mamma, iaf så har wilma kissat i sin potta två dagar i rad nu och för en timme sen så bajsade hon i den thiihihi, snart är hon blöjfri ;)

idag har vi varit och lekt hos Mia och Tilly, jätte mysigt, fast wilma sov mest hela tiden men mysigt ändå :P

nu sitter vi och leker i soffan, ska fortsätta med det ocgh skriva mer sen :)

 byebye

sov du lilla..

Wilma har haft det lite jobbigt med sovningen idag och det märks nu ikväll oxå, hon sover oroligt... hoppas verkligen inte att hon håller på att bli sjuk..

sitter iaf och ser på Beck, har väl sett den ett antal gånger men men, ska ta och borsa tänderna och hoppa i sängen!

imorgon är vi bjuden på lunch hos Mia och Tilly, det ska bli jätte mysigt =)

kram och godnatt

Spegel, spegel..

Jag har en ny hobby.. eller den kanske inte är så ny, men jag verkligen bara älskar att spegla mig :P haha går runt som värsta spännisen här hemma hehe.. undra vem jag fått det av?? ;)

nu ikväll åkte jag wilma Jennie och Lova på ica i kvissle och handlade en massa, jaa det spöregnade ute, så vi tog varsitt barn och sprang till kundvagnarna, jaa vad gör jag där.. vänder upp och ner på plänkan så ALLA jaa det var många kronor åkte ut överallt, jaa vi fick oss ett gott skratt iaf och det är juh inte varje dag den regnar pengar ;)
sen så tog vi och åkte till jessica på en kopp kaffe o lite surr, flickorna somnade o vaggade i bilen på väg hem.. inte lätt att åka och hanndra med mammorna ;)

nu ska jag pumpa lite muskler, blir mage, armar och rygg..

byebye

vilken hylla ;)

jaa mååla hyllor är inte min grej, jag skyller på killen i butiken som sa att jag inte behövde någon pensel utan bara en roller, men HALLÅÅÅ hur ska jag kunna måla alla sidor och hörn då? jaa det blev iaf inte så bra, men nu har jag målat en gång och får köpa en pensel till nästa lagen färg, jag får väl hoppas att det blir bra resultat tillslut...

usch vad det regnar idag, men lite mysigt iaf, jag och wilma har myst hela dagen med tända ljus, sen har jenniee och lova varit här o fikat. lovaa är kvar här nu o leker med wilma, jennie städar husvagnen!

mitt kylskåp är tomt, men jag o jennie ska åka o handla i kvissle sen, vilken tur, annars skulle det ha blivit en anna o macke ;) hahaha ( pasta)

har fått en nojja på en låt... INGEN KAN ÄLSKA SOM VI lalalalaaaa... ;)


små kär..

jag har upptäkt en stjärna, är helt såld, han heter Erik Linder, underar vismusiker kan man säga, lyssna på han!

jaa sen känner jag mig faktiskt lite små kär, kanske i mig själv? en skön känsla iaf och jag hoppas den håller i sig!
I´m still in bed, såå skönt med sovmorgon, blev juh en ganska hård vecka, men såå otroligt värt det ;)

sen så håller jag tummarna för att min tremänning ska komma ut ur  magen snart, hehe Emma jag vet hur det känns att gå över tiden, fy bybblan, men snart så, lycka till!

Nu går jag in på min sista lov vecka, jag tänker inte sumera lovet än, är juh en vecka kvar, men det jag kan säga är att den varit härlig, jag har lärt känna nya människor, och fått varit med min dotter, och det har varit det bästa, nu kommer det att vara 2 tuffa månader men sen så :)

nu ska jag kliva upp, fika lite och sedan måste jag plugga, har tenta nästa fredag så nu ska jag lägga i en växel så jag slipper sitta sen med det..

kramkram

slut på golf..

Då var golfveckan över. har haft det otroligt roligt iaf :) och nu är jag verkligen sugen på att lära mig spela golf..
veckan har varit jätte skoj jag har tjänat pengar, fått  masserat en massa snygga killar, varit med mina underbara vänner, lärt mig lite mer om golf... och en viktig sak, jag kan nu pricka av en sak på min att göra lista hehe ;) sen har jag druckit mycket vin :P

men nu sitter jag juh här ensam.. lite små tråkigt, men det är juh verkligheten jag saknar så mkt, framförallt familjelivet, jag vill ha tillbaks det, men hur göra då? mycket att funera över  just nu..

nu är jag sugen på fika, ska väl göra mig lite sånt!

byebye

trött och åter trött..

Jag borde sova, är otroligt trött nu, blev en hel del kunder idag med, roligt :)

nu ikväll har jag och jennie bara suttit ut och myst, middag värmeljus och utan killar, kan det blir mer romantiskt? hehe..
idag åkte wilma till micke, fick endå mysa lite med henne på förmiddagen, gick ner till golfrestaurangen o köpte glass, hon är en hejjare på att äta glass min dotter, men det måste hon har fått från sin pappa iaf :)

nu ska jag hoppa i sängen, en sak till, jag har verkligen städat lägenheten idag men jag har lyckats städa bort påslakanen, så stor lägenhet  har jag väl endå inte??

byebye

ryggvärk..

usch vad jag har ont i ryggen, inte så bra sittställning när jag jobbar, men martin är juh skyldig mig massage så jag får väl se till att han masserar mig..

det gårr jätte bra o jobba, har mkt kunder ocgh det är superkul, inte varje dag man får massera en massa snygga golf fötter, visst kan dom lukta, men jag har annat att fokusera på än det ;) jaa roligt är det iaf.. sen så hade jag det jätte trevligt igår, för då var tjejerna här, jag var klar med sista kunden vid 20.00 tiden, då var vi nere i mitt mysiga tält och hade picknick, så mysigt, sen så åt vi p restaurangen och drack vin eller jag och jessie gjorde det iaf :P sen så körde jag fotbehandlingar på dom så nu har även mina vänner fina fötter ;) sen blev det lite mkt vin, har varit otroligt bakis idag, eller jaa seg iaf :P men nu ikväll blev det lugnt, prinsessan är juh här, och som jag saknat henne nu n
r hon varit hos mormor och morfar. imorgon åker hon till micke, så denna vecka har vi inte fått gosa så mkt, men det tar vi igen nästa vecka :)

nu ska jag sova..

gonatt

golf golf..

nu är det golf veckan för fulla muggar.. :P jag måste verkligen börja spela, det så  jäkla kul ut..

iaf så hade jag 5 kunder igår, super kul, och idag bllir det säkert mer ;) men det roliga är väl att man träffar så mkt folk!

nu ska jag dricka upp kaffet o sen gå ner o sälja mig själv ;) jag har blivit en jäkel på underbensmassage ;)

byebye

sova..

nu borde jag sova, men kan inte, är jätte trött, men så mkt i mitt huvud..
ont i magen har jag oxå!

Wilma har haft ssvårt att sova, vaknat hela tiden o varit lessen, har legat med henne i sängen nu och sjungt!
jaa jag känner mig hyffsat ensam..

dumma killar hmm eller jaaa det kanske inte är dom det är fel på.. iaf så behöver jag nog vara ensam, fast jag helst av allt bara skulle vilja ha någon o kramas med och prata.

det saknar jag nog mest, att bara ligga o prata, jag tyckte det var vår grej!

iaf så finns det en som jag så mkt tycker om, men tyvär så känns det som att jag vet hur det hela kommer att gå, men men ingen ide att jag kräver ner mig, det blir ju bara jag sm förlorar i slutänden!

Jag ska bli bättre  att: älska mig själv, uttrycka mig bättre, lära mig om livet och se mig själv som den jag är och ge mig själv en kram

vi människor har alldeles för svårt för att uttrycka våra känslor, varför visar vi inte hur vi känner, känslor r nägot vi lär oss av, glad, ledsen, arg, trött, sur, grinig, kär, olycklig... det finns så många knslor som vi bara begraver och trycker ner i oss själva, STÅ UPP OCH VSA KÄNSLOR!!!

nu ska jag sova :)
godnatt, imorgon är en annan dag...

är det så svårt?

jag blir så besviken ibland, jag verkligen försöker och försöker men det känns som att jag inte får något tillbaks. hur kan det vara så synd om honom? det är juh han som har ställt till denna soppa, arför ska jag vara snäll och inte ta ut min del av det hela, nää nu är det meningen att jag skka vara snäll mot honom just det, var det han det vare synd om? jaa tydligen så tycker han det.. iaf så skulle vi träffas ikväll och prata dagis o sortera bebiskläder. jag hade redan förberett allt med kläderna och laaft dom i små högar i soffan, hur kunde jag vara så dum och tro att han skulle komma?
joo han kom, strax efter 20.00 och då hade han inte tid o göra det, eller just detm han var trött... jaa hur som helst så höll iaf jag min tid, och inte han, men det är väl så här det kommer att vara, han hade juh inte ens tänkt igenom dagissituationen.. inte vet jag, men han  kanske tar förgivet att jag ska fixa det...

synd att man ska behövA bråka, och att han ska börja ta upp saker nu näär allt med pengarna redan är klart.. varför inte v´bara gå vidare.? varför kunde han inte bara ha kommit ikväll så sm vi kom överräns om? då hade det inte blivit nå bråk och det känns som att han tror att jag bara sitter här hemma o väntar, väntar, jag har ox åett liv, men för han verkar det bara vara att bestämma en ny tid när vi skulle träffas, det handlar inte om det, det handlar om att respektera varandras tider när man har bestämmt en sak så håller man det, kan man intre så ringer man o säger det i tid, inte skylla på en massa annat!

jaja skönt att skriva av sig, vad ska jag göra nu? vet inte allt känns så jävla tomt, när tar det slut?

helg helg..

Nu är helgen slut.. sitter o väntar på att wilma ska komma snart, borde inte hon sova vid den här tiden?

helgen blev väl inte direkt som jag tänkt mig, men en hyffsat bra helg endå. jag hag juh verkligen fått saker gjort, igår var jag och emma på birsta, där köpte jag en massa fina saker till wilmas rum, och kaffekoppar och en lack hylla.

sen så kom jag å att jag skulle slipa bokhyllan och måla den vit och ha den i wilmas rum, ja så igår efter ikea åkte vi till bauhaus hehe vilken "resa" emma ;) jaa roligt hade vi iaf,  jag köpte färg o grejjer. så nu idag har jag slipat den och ska måla den ikvll när wilma sover..

hmm nu kommer tjejen hem, ska hjälpa att bära..

byebye

ensam är stark..

nu är jag ensam, wilma har åkt till micke och det är ganska tomt här hemma :( saknar redan hennes pussar o gosar mammmas prinsessa..

ja jag är stark hehe har stödat och möblerat om i wilmas rum, blev jättebra, nu är det bara lite saker som ska inhandlas, som lite kuddar o en lampa, fixa lite med tavlor och så, sen är det klart, så jagf har lite pyssel  i helgen iaf :)
sen så måste jag ta tag i vardagsrummet, kanske borde göra det nu? känner inte för att se på  tv, lyssnar på musik nu, jag håller på att gra mig kompis med Raubtier, ett hyffas tungt band, jag brukar inte ha svårt för olika sorters av musi, men dessa tar lite tid att vänja sig vid, men jag kör på ;) är jag inte duktig J ? sen ska du få lära dig ett o annat om min musik smak ;)

nepps nu ska jag ut på bloket o kika lite...

byebye

hemma o trött...

nu har jaag o wilma kommit hem :) vi har sovit borrta inatt..

igår var vi o fikade med anna på stan, barista är juh perfekt fika ställe och där har dom lekplats för barnen, super =) sen så bestämmde vi att vi skulle åka till annas föräldrarshus ( dom var bortresta) så vi gick på systemet o köpte vin, sen hemköp o handlade mat. sen kom macke och hämtade oss och vi åkte till granlo och hade det jätte trevligt, grillade lax o drack vin, och wilma lekte som bara den, men har juh fattat vilka om är hennes favvosar ;)

nu är vi hemma och wilma sover, jag håller på att frysa ihjäl, och tyvär så går det intae att duscha varmt här, så jag har kyrat in mig i en filt istället :)

nepps nu ska jag ta oo göra mig lite iordning för dagen iaf..

byebye

kap kap..

idag har jag köpt ett par otroligt snygga byxor, svart från vero moda, gissa storleken? ;) 36 :P blev förälskad på en gång när jag såg dom. sen köpte jagg en huv tröfa och en kofta :)
jaa jag har varit på stan idag iaf, jag mamma o wilma, sen åt vi hos mormor 0 morfar o träffade östersundstanterna :)

vi kom hemm för en stund sen, väntade påå att J skulle sluta jobba, gick en sväng på stan/hamnen o sedan skjutsade jag hem honom så han slapp cykla i kylan :)

nu ligger wilma o sover o jag ligger under en filt o fryser, usch vad kallat det är, rena rama hösten...

byebye


tidigt..

usch vad jag är trött, wilma vaknade 6 i morse men nu sover hon igen, typiskt henne, när hon väl fått upp mg så är hon trött o somnar igen, men vi har iaf ätit en riktig brak frukost o det var mysigt.

kanske jag ska lägga mig igen? har en känsla av att jag kommer blr mer trött då, nästa gång hon väcker mig :P

sen har jag skit ont i min visdomstand, känns som att jag är uppsvullen där oxå, inte bra...

nepps nu tar jag o vilar mig lite
byebye

grin kväll o kyssar..

nu ikväll har jag o wilma suttit o kollat på MJ:s minnesstund, oj vad bra den var eller fin var det rätta ordet. lite svårt att smällta hans död, så bra hanvar eller är, sitter o lyssnar på You are not alone nu o får rysningar.. undra om han kände sig ensam?
 iaf så somnade wilma o vaggad klockan 20.30 =)

jag kom o tänka på en sak som min kära kusin ringde o sa förut, att jag inte är så öppen när jag skriver, eller kanske att jag väljer ut det jag skriver, kanske igentligen borde skriva helt till fullo hur jag tänker o känner?

iaf så tänker jag bara dela med mig att J var här nu ikväll, och han vet hur man kysser, han har gått kursen så att säga hehe.. nu kommer han säkert läsa det här o  skratta ;) men det bjuder jag på! glömde att säga till honom att han hade en jätte snygg huvtröja på sig, sånt gillar jag ;)

nu sitter jag i sängen och det regnar som bara den, ska det här vara mysigt? nää det tycker inte jag, jag blir mest rädd att månstren ska ta mig när det blir sånt här väder " spökväder" som jag kallar det :P

idag gjorde jag fotvård på Nicke o jennie, och det var uppskattat, och roligt för mig..

jag har glömt vort att skriva min nuvarande vikt, den ligger på 64 iaf tror jag att det var, så det har hänt grejjar måste man säga ;)

nepps dag att sova, gonatt!

shopping..

Idag har jag wilma jennie o lova varit i birsta o shoppat :)

jag köpte en jätte  snygg pennkkjol och en turkos t short till, sen ett par finfina skor på scorett.

wilma köpte ett par jätte snygga silvriga leggings och en snygg rosa tunika, 2 till leggings och hårsnoddar ;)

sen när vi kom hem lev det mys på golfrestaurangen, super god mat, det måste ni testa om ni kommer förbi :)

 Wilma åt blåbär o hollan imorse, så nu är det fläckar i hela lägenheten ;)


 snyggingen ;)


bakis o kråkor..

Ja idag känner jag mig lite bakis ;) hmm när kom jag hem i natt? vid 3 kanske? bev iaf vindrickning igår med märta :) vi var hos jens och han ootroligt trevlig tjej stina, o 2 kompisar till jens, det var mkt trevlgit, och vi rammlade in på gatufesten vid 22.00 jag hade jätte roligt och framför allt så va det en busig natt ;)

måste be jens eller var det märta som knäppte en massa kort? vill ha dom :)

nu sitter jag här i lägenheten, gör inte så mkt wilma har precis somnat och jag dricker te. igår när jag vaknade lät det som kråkorna hade invarderat min hals.. eller stämbanden iaf, så att jag är hes beror inte på gårdagen utan att jag har fått nån slags förskyldning som satt sig i näsan och stämbannden :P

nu ska jag lägga mig i soffan o dega :)



varmt o sovtime

usch vad varmt det är här, jag hade glömt att slå på ac:n i sovrummet oxå, så inatt blir det nog bastu i sovrummet för wilma och mig.

idag har emma varit o hälsat på, super mysigt!

sen var jag jennie och tjejerna nera på restaurangen o kikade in golfgrabarna där hehe vilka läckerbitar :P
sen blev det en tur in till stan, ämtade upp brorsan och sen åkte vi o storhandlade. efter det åkte jag en sväng till mormor o morfar igen, wilmaa fick gröt och sen hamnade vi i elelr på fläsian, på campingen där. där trääffade vi J och gick lite i vattnet, sen blev det en lite prommis så nu kan wilma och jag känna oss som, hemma i dom trakterna, vem vet man kanske hamnar uppe på gräddhyllan nån gång ;) hehe...

imorgon komme micke hit, vi ska leka med wilma och drt blir kul att träffa honom lite mer än bara 2 minuter som deet har varit nu ett tag..

men nu ska jag sova gonatt!

hemma, trött o små less

ja det kan juh sumera mina tankar nu (rubriken)

jag känner att jag skulle behöva gå ut o gå och frigöra lite tankar, men wilma har somnat i sängen och kommer garanterat att sova för natten..

idag har vi haft en lång dag :)

vi tog bussen till stan och på ussen fanns en jätte söt kille som hjälpte mig med vagnen, sen fick jag o wilma sitta bredvid honom, hehe, sen när vi klev av hjälpte han till igen och önskade oss en trevlig dag, vilken gentleman en sn skulle man ha haft...
jaa sen så gick vi runt bra länge, jag hittade ett par snygga jeans som jag blev förälskad i, men dom var för stora och det fanns ingen till storlek, sen sprang jag i alla affärer men ingen som dög :P sen så åt jag och wilma en lunch, alldeles själva men jätte mysigt, se där jag klarade av att vara själv elelr äta själv :D sen så kom min mormor o morfar ner och mamma, vi köpte skor till wilma och sen gick dom o köpte glass, jag gick en sväng till på stan o gick sen upp till mormor o morfar och wilma =) jag köpte iaf en klänning till mig och ett par shorts o linne till wilma.

sen gjorde jag fotvård på mormor, fick lite pengar och sen det bästa :) jag fick låna deras bil tills på fredagkväll hehe härligt, så nu är jag sitt o träng ägare ett par dagar ;)

jag har hunnat städa oxå nu ikväll, och det var på tiden.. nu sk jag rensa i kylskåpet o skriva matlista, måste åka o handla imorron.

byebye

RSS 2.0