bostad hej o bostad hå..

jaa hej o hå, tammefasen att det inte ska finnas nån lägenheet till mig, antingen äe dom svindyr eller så ligger dom på helt fel ställe.. yeye det ordnar sig tillslut..

Nu sitter jag o svullar i mig godis, köpte godis efter jag varit hos doktorn och tröst äter lite :P

Idag är det Wilmas dag, 1 år har gått sedan hos döptes, vilken underbar dag det var allt var perfekt, vi var så glada, inte kunde jag tro att det skulle bli så här, att jag skulle bli ensamstående mamma, jag drömde om en lycklig familj med ett fint hus, klippa gräs och mysa på verandan när barnen sover.. det blev inte riktigt så. iaf inte än och inte med han som jag hoppades på, tyvär..

nu ska jag se på nyheterna, nu har första virus

blää, uvi blää

Nyss hemkommen från doktorn, har haft jätte ont i magen några dagar men väsrt var idag, fyfasen, satt på bussen till sthlm och höll på att avliva, trodde jag skulle dö, ville bara skkrika och gråta, iaf så har jag även haft bold i urinen så det var dags att gå till doktorn efter skolan, och det var uvi, nu är det bara att hoppas att det inte gått upp till njurarna, fick iaf antibiotika..

nu ska jag läsa harrypotter för tjejerna.. skriver med sen

byebye

Underbar dag..

Vi har haft en jätte härlig dag idag, för middan bara mys och en promenad, sen kom jessica o Albin på lunch och sen blev det en tripp till NOrraberget och en massa bus :)

 Vi gungade

 Och vi lekte i rutchkanan   och Albin sprang som ett skott =)

 och vi gick...

 till sandlådan =)                       

 Albin stannade till en sväng :P   frukt paus

 och lite glass =)                          så söta :P

 påväg hem, trötta barn o pigga mammor

Vilken underbar dag vi haft =)


Pingu..

Wilma har blivit små förälskad i Pingu :)

  

Nu sover Wilma, sen blir det lunch med Jessica och Albin :)


God Morgon!


Då var vi påklädd i klar för idag, blir det några äventyr idag tro?


myspys, o höst..

Nu Känns det som att hösten är på ingång med stor steg, dagarna o kvällarna är ina och man nästan känner hur det börjar lukta höst ute så här mysigt fuktigt o fina färger :)

idag har jag o wilma gjort staden lite grann, men först så åkte vi till Jessica och Albin och lekte o fikade, mysigt :) sen så åkte vi in till stan och hämtade min mormor och sen bar det av till babyproffsen för att hämta Wilmas vrålåk som jag köpte igår :) så himmla cool o fin vagn, och otroligt lättkörd. så sen blev det en god laxlunch hos mormor oo morfar, Wilma var super trött där, så då gick vi ner till stan o teestkörde vagnen i butikerna :P jaa Wilma fick jätte söta brallor o tröja av mormor och jag fick en så himmla cool skinnjacka, så nu är nog jag och Wilma höstens coolaste brudar :)

Nu ikvll har vi lekt och myst lite och Wilma har precis somnat så nu blir det nog bara slöa framför tvn som gäller..

Igår kväll kom mina underbara vänner, Anna o Marcus, dom kom med en korg med en massa mat och en box vin :P underbart med änner som kommer hem till en och lagar mat hehe, vad skulle jag göra utan er? iaf så blev jag bjuden så en otroligt god Indisk gryta, och det var absolut inte sista gången jag åt den :)


vem där inne?

Vem är det som är där inne i huvudet oh bankar mig med en gummiklubba? hatar huvudvärk.... idag är det en sån där dag dår jag inte vill göra något, ont i huvudet o magen är inger bra kombination vill jag lova :(

Wilmis ligger och sover nu, hon gick runt här som en zombie men till slut slocknade hon :) hon har faktiskt petat i sig lite kalops idag, och två mackor 1 smoothi och en massa vatten :) Kissat 3 gånger floder :) och bajsat en gång, nu börjar hon må bra :P

nu väntar jag på att mamma ska komma, vi ska åka ivg en sväng o fixa lite, kanske något till Wilmis :)

ska göra mig klar nu iaf så är jag klar iaf :)

byebye

Vilken dag..

åå, jag är helt slut av denna dag, helt matt i kroppen..
Wilma Har haft jätte ont i magen inatt så vi har sovi dåligt, sen skulle vi upp tidigt imorse oxå, åkte och hämtade micke vid 7 tiden, skulle vara på sjukhuset till åtta, dagds för ultraljudet, det gick faktiskt bra, men det tog ganska lång tid och wilma blev ganska ledsen efter ett tag, men hon var så duktig och fick en gummianka :)

sen åkte vi upp till barnavdelningen, där fick wilma medicin i sin nål, oxå tog dom stick i fingret, hon är van och gjorde inte ens en min, hon var mest bekymrad ver hur hon skulle få bort plåstret :P
fick vänta länge på provsvaren från ultraljudet..

iaf så kom det ett svar, hmm jag tyckte inte alls att det var nå kul, och det var det inte heller, vi har iaf fått beskedet att Wilma har en deformitet, i vanlige fall ska man ha en urinledare till vardera njure, men wilma har två stycken till ena, detta bhöver inte vara något större fel, men nu såg dom även att ena njuren var större än vad den skulle vara, så nu kommer wilma få genomgå en undersökning där man spruter i kontrastvätska i urinblåsan och ska kolla vart det tar vägen, om det går bakvägen upp till njuren, hmm ja jag fattar knappt  själv, men skulle det vara så så blir vi direkt kopplad till barnurologen i uppsala, denna underskning ska göras inom 6 veckor och fram tills att vi fått något svar så ska stackarn frst äta antibiotika mot njurbäckeninflamationen, sen ska hon äta ytterligare 3 tabletter om dagen för att motverka urinvägsinfektion jajaa, helt förvirrad, men det blir tufft för vår lila dam, och nu r det bara att hoppas på det bästa..

Iaf så är febern nere och hon äter lite :)

Ikväll kom Wilmas mormor på besök med en dvdspelare och två dvd filmer till Wilmis, så bra :)





Älskar dig sötnos :)

flumdag..

Vilken dag..

vaknade imorse o kände att jag bara ville hem till Wilma, så jag bokade tåg biljett på en gång till 10.30 tåget, närj ag skulle åka iväg till t centralen, är t banan försenad en massa, typ en kvart jaha då blir det till att springa tänkte jag.. iaf så kom t banan, och som jag sprang genom t centralen, när jag kom ut påå perrongen såg jaghur tåget sackta rullade iväg... då grinade jag en kvätt och gick iväg till buss stationen, det gick en buss vid 11 men då skulle jag inte vara hemma förän vid 17 tiden så då ringde jag cristina, satte mig på bussen mot arlanda och tog ett flyg som gick 12.15, var i sundsvall klockan 13.00 hur underbart som helst, blev juh lite dyrt men vad är pengar när man har en sjuk dotter här hemma...

jaa mkt har hänt, kom hem från sjukhuset för 1 timme sen, wilma har fått antibiotika i sin lilla nål på foten, fick sova hemma inatt men ska in imorgon bitti för att få mer antibiotika och få ultraljud på njurarna, hon har iaf njurbäckeninflamation men hoppas nu att det inte är något mer. håller alla tummar och tår :)

nu ska jag sova..

byebye

uppdatering wilmis..

Micke ringde precis, och det är en kraftig urinvägsinfektion, så hon har precis fått en nål i foten och det blir antibiotika i 3 dagara  2 gånger om dagen.. hon hade varit så himmla duktig och nu sov hon. vill bara åka dit o pussa henne, micke tyckte jag skulle stanna här, men man är juh mamma och känner att jag borde vara där, så jag går nog imorgon och sen åker jag hem, får se hur det känns imorgon med allt, men jag åker nog hem... det skulle juh vem som helst ha gjort!!

nu ska jag försöka att sova.. känner mig inte alls trött och allt bara snurrar i huvudet på mig..

byebye

Kaos..

Wilma ligger på sjukhus, jag vet inte så mkt men dom tror att det antingen är uvi eller nån uvi bakterie som gått till njurarna, vi ska hålla kontaken undernatten o se vad som händer, iaf blir hon kvar antingen  dygn eller 3 dygn, för nån slags antibiotika blir det.. blir det lugnt så åker jag nog hem imorgon, annars om det blir något inatt så åker jag hem inatt...

väntar på mer info..

pannknack..

Hejhejhej...

nu är man tillbaks till huvudstaden.. kom hit igårkvll vid 24 tiden, sov hos emma då eftersom vi kom så sent orkade inte ta t banan hem(cristina) och jag ville inte att emma skulle skjutsa mig hit eftersom jag inte visste om hon skulle hitta hem till sumpan me bilen då :D

Iaf så är wilma på bättringsvägen, men usch vad sjuk hon var, väsrta helgen i mitt liv tror jag, kände mig totalt hjälplös, hon ville juh inte ens äta glass!

Nu ikväll åkte vi iväg till odenplan och hyrde män som hatar kvinnor, åå vad bra den var :) ska läsa om tvåans bok nu innan nästa film kommer ut, för den ska jag minnsan se på bio :)

har fruktansvärt ont i huvudet nu så nu sska jag släcka lampan o sova..

byebye

mammas hjärta:)




Söting..


sjuklingarna..

Imorse vaknade jag av en underbar puss på munnen, blir man inte tårögd så säg :) jag känner att jag är väldigt känslig nu, har kommit ni i enn sån period, men det är nog bara för att jag känner att jag inte kan vara med Wilma så mkt som jag vill, skolan går bra men det enda jag kan tänka på nu är att den ska ta slut, så jag får vara med Wilma, nästa så mkt som jag vill..
 iaf så tyckte jag att hon kändes lite väl varm imorse, jaa vad säger man, 39.8 i feber.. så in med en alvedon i rumpan :) vi har bara myst och sovit en massa idag, men hon har varit riktigt hängig och jag vet inte riktigt vad som är felet, trodde först att det kunde vara någon tand som var på g, men nu ikväll hade hon 40.2 och alvedonen hjälper knappt i 4 timmar, så nu fick hon en ipren, hoppas att det var febertoppen och att den är påväg ner nu, sen har hon tagit sig för huvudet, vilket kan betyda att öronen spökar igen, så blir hon inte bättre imorgon så åker jag in med henne..

i sånna här situationer önskar jag att jag hade någon här, som micke.. han var juh alltid den lugna i vårat förhållande när Wilma blev sjuk så kände jag mig trygg när han var hemma, jag blir oftast så rädd, det är inge roligt att vara själv.. jag blir så ledsen, vill krypa in i fosterställning, nypa mig i armen, öppna ögonen och se att allt blir som förut..

home sweet home..

Nu är jag hemma, och äntligen har jag fått gosat med min underbara dotter, har juh inte fått se henne på 2 veckor, hoppas det dröjer länge innan det blir så igen...

det första hon gjorde när micke och hon kom var att vinka till mig och peka en massa, och hon ville absolut ge mig nappen hela tiden, ja jag kunde inte hålla tårarna borta, inte nu heller när jag skriver, vi har lekt hela kvällen, ätit gröt pussas ooch kramas, sen har vi legat och myst i sängen och gosat, sen hostar juh jag hela tiden så hon härmar mig förfullt nu :)

ibland undrar jag vad jag håller på med, men det är inte långt kvar nu, veekorna går fort och sen vill jag lägga all mig fokus på Wilma, jag ska se till att allt blir så bra som det kan gå.. det här dygnet har fått mig att tänka till lite extra, angående det brutala mordet på tjejernas klasskompis mamma, pappan är häktad och som det ser ut nu så kommer denstackars 10 åriga flickan och hennes lillebror blir utan både sina föräldrar. så otroligt hemskt.

Även fast Wilma som det ser ut nu inte kommer att få uppleva den kärnfamilj som jag är uppvuxen i så lovar jag att det spelar ingen roll, allting handlar om trygghet, wilma ska få all den trygghet hon kommer att behöva..

nää nu får tårarna sluta rinna, efter friidrotten så blir det pistvakt, då får jag mig ett gott skratt innan jag kryper ner i sängen!

byebye

vilken kväll..

usch har gått runt o haft ont i magen ikväll.... cristinas mobil ringde vid 18.00 tide tror jag, jätte hemsk, fick veta att amanda och lovisas kompis mamma har påträffats död i sitt hem, mord eller dråp.. blev som stor klump i bröstet på mig, vi som pratade om henne härom dagen, så himmla hemskt!

sen så har jag fått nån slags shopping abstinens :P har hittat en massa fina kläder nnu när jag varit ute o surfat på internet :P men som sagt jag håller på mig ;)

nepps dags att släcka lampan o försöka sova

byebye

mms..

fick nyss ett mms från micke med en bild på prinsessan, gud vad jag saknar henne, allt gr bra då jag hr något annat att göra, men nu när jag är sjjuk sitter jag bara och tänker på henne, men imorgon får jaag pussa på henne en massa och bara gosa...


tråktråk..

ligger i soffan o tråkar, hostar, svettas o fryser...
men jag hoppas verkligen  att jag blir frisk snart, iaf så försöker jag sova bort förskyldningen, tar host medicin oxå plus panodil så snart så, tänker be till gud att jag ska bli frisk till helgen, för då ska jag och wilma leka och mysa med varandra :) hoppas att det blir bra väder så kanske vi kan låna mormor o morfar bil o åka till norra o leka och äta glass :)
saknar henne så jag håller på att dö, men nu är det inte lång tid kvar på skolan, då får jag iaf träffa henne varannan vecka. så varnsinnigt jobbigt att inte få vara med henne hela tiden, men jag försöker intala mig själv att detta inte är något hon kommer att minnas när hon blir äldre, jag gör verklgien detta för både hennes och min skull..

yeye är det nån som har lika tråkigt som mig så kan ni juh slå en pling :P

byebye

tjoo, lägenhet till mig :P

Nu börjar det hända saker i sökan på lägenheter, ringde upp en kiille idag som hyr ut privata lägenhter, han hade en 2a ledig från första november, sen så pratade jag me marcus och han bror har köpt en lägenhter nu, s nu hoppas jag att det inte är någon kö på den så jag får hyra den :) skulle vara perfekt för mig och wilma :)
hoppas jag fpr veta det snart, så jag kan ta i tu med dagis till henne, har juh sökt på ett dagis i kvissle men hoppas på att få en plats inne i stan, men måste veta först vart jag hamnar!

nää nu står jag och velar om jag ska gå till skolan... jag måste verkligen dit, men kanske inte är så snällt av mig o smitta alla andra?! såå jag får se hur jag gör.

sen måste jag skriva en cv o ett personligtbrev.

nepps nu ska jag dricka lite te

byebye

levande, nätt o jämnt..

har legat hela dagen som ett slackt. inge vidare hoppas jag inte fått influensan!

daaa orkar inte ens skriva...

en medicin som skulle hjälpa nu är en stor godispåse, och nån i det motsatta könet som vill hålla om mig, det är väl inte s höga kvar :P får tammefasen lägga in en annons snart hheeheee, närå lkillar finns det gott om, jag måste bara lära mig hur man hanskas me dom, fick juh ett litet prov på det i lördags, jag har helt glömt bort hur man raggar hahaha, eller iaf vad man gör man man blir uppraggad ;)

yeyeye, är väl lika bra man lever i celibat ett tag, dom jag tycks träffa har ingen lust att se mig på heltid så då är det nog inte så mkt att haka upp sig på...

nu skajag krypa undertäckt o drömma mig bort till mitt drömland, det består av mig _ _ _ _ _ o en massa barn ::D hahaha

byebye

vägrar..

Vill verkligen inte bli sjuk, hur jag jag ha tid me det? tacka gudarna för alvedonen, men jag känner att det börjar släppa snart, så bäst att sova, mamma sa alltid när man var lite att man skulle sova bort förskyldningen.. joo mamma det stämmer nog!

imorgon ska jag ringa en gubbe som har lite hyresfastigheter i stan, jag blivit tipsad så nu håller vi tummarna för mig imorgon.. börjar bli stressad över lägenhetsletandet.

jag brukar sjunga gud som haver barnen kär för wilma när hon ska somna, nu tänker jag på den varjekväll jag inte får vara med henne och hoppas att hon hör det, blir lessen bara jag tänker på henne, snart fr mamma vara med sin prinsessa, bara 2.5 dagar kvar nu.. hur fasen kan 1 eller 2 vuxna människor ställa till det så mkt för sina barn, jag kaan inte fatta.. blir så arg när jag tänker på det.. tydligen så prioriterar vi inte familjen i dagens samhälle.. kärnfamilje är idag splittrad, den uppväxt som vi hade kommer dom eller Wilma aldrig att få och det gör mig så lessen och arg!
nu ska jag grååta en skvätt o sova

gonatt byebye

huu :(

Hejhejhej...

jag skulle behöva nån som vill ge mig massage, och nån som vill tycka synd om mig :) jag har nämligen jobbat  hela dagen och mår som en hmm rååtta? jaa iaf så har jag ont i hela kroppen,, huvudet dunkar och jag frossar, har tagit alvedon så lär väl bli bättre snart. så vad är på g? sjuk eller har jag trampat in i väggen? jag tror lite på det sista, har pluggat ganska mkt och gått och sprungit mkt, kroppen har inte fått vilat, sen är det så himmla mkt i huvudet oxå, så jag tror att kroppen håller på att säga ifrån...

så tyck lite synd om mig idag, jag skulle vilja krypa upp hos nån, så som man vill gra när man e sjuk, nu märks det att man är ensam :(

jeje imorgon blir det aolvedon och ännu en heldah jobbigt jobbigt..

byebye








































the day before the day..

Vad duktig jag är  Engelska :P Imorgon är iaf första dagen då jag ska jobba hela dagen, har en känsla av att jag kommer att vara dödstrött imorgon klockan 17.00 :P

Imorse fick jag juh ett sött mms, Sofie och Robin har fått sitt andra barn, en flicka som heter Zelda, hon var supersöt :)

Nu sitter jag och degar i soffan, kom hem för 1.5 h sen, har städat och ätit middag, nu dricker jag kaffe och ser på friidrott, vad händer sen? tror det blir en promenad, blev en imorse men nu blir det powerwalk, så härligt :P

byebye

Morggonnn

Ligger i sängen nu och har ingen större lust att kliva upp, men det är bara att dra på sig kläderna o gåå ut o gå. försöker göra det så ofta jag kan, o det är lättare nu när det är praktikveckorna börjar juh inte förän 13.00

Jag börjar fåå smått panik över vart jag ska bo, eller ja igentligen inte, men jag hppas juh på en lägenhet så jag hoppas att den hinner bli ledig till iaf 1 nov

nepps nu blir det promenad..


byebye

mysisdag..

Vilken mysig dag vi har haft idag :)

Har varit i skärholmen och shoppat lite i gallerian, Tjejerna kölpte en jättefin t shirt var och jag köpte en grymt snygg skjortklänning och gissa storleken ;) 36 tjoohooo :P sen har jag jobbat lite, har gjort fotvård på en granne hä och sedan fotvård på jockes fötter, nu är det cristina kvar, sen ska tjejerna frå litee massage o lackning dom oxå :)

Nu har jag precis varit ute på powerwalk och kört lite styrke, nu ska jag duscha och sen avnjuta världens godaste middag :) röding men rotgrönsaker i ugnen *mums*

haar fått 2 låter på hjärnan idag

I know you want me - pitbull
Rap Das Armas - Lucana radio edit
Lyssna på dom!

byebye

dansa hela natten lång..

gud s skoj jag hade igår elelr inatt kan man säga :)

igår flyttade jag o märta ut ur hennes lägenhet, flyttstädade och åkte på ikea för att kolla in möbler till den nya, sen åkte vi även och kikade in den nya lägenheten och den var superfin :) det blev fika sen hos olssons och sedan åkte vi til lden gammlallägenhter för att lämna ttilbaka nycklarna och lite, ja det gick väl bra, memn nån värre tant har jag då aldrig träffat, fyfaan...

iaf så stack vi iväg till märtas kompisar tessan och johanna, gjorde oss ordning där och sen bar det av till fridays, där blev det en jätte trevlig middag med en massa skålandes och skratt.. sen blev det snabba steg i regnet till Berns jaa tyvär var ena tjejen lite för full så vi kom inte in, då gick vi till opera o där var man tvungen att ha VIP såå vi gick iväg i regnet till söder eller vi åkte faktiskt tunnelbana sista biten, Vi Hamnade iaf på Snaps och guuudd så roligt vi hade iaf jag, men jag tror dom andra hade det oxå :P dansade och dansade hela tiden, roligt att träffa en massa nya människor iaf :)

Jag kom hem 04.00 ganska exakt.. sov till strax innan 11 idag men mår prima inte ens trött.. så nu ska jag göra fotvård på familjen olssons :)

bilder komemr inom kort

byebye

oootrooligt trött

Gud så trött jag är, har varit en lång vecka men en massa plugg och roligheter, nu ikväll har jag varit hos märta och hjälp henne med flyttstädningen, imorgon ska vi flytta en massa :)

Saknar wilma så otroligt mkt, ibland så känns det som att jag inte kan tänka på henne, för jag blir så himmla lessen, saknar mitt barn så det gör ont i mig.. vill vara med henne, nu, men jag får vänta en vecka till. jag känner mig så himmla hjälplös här nere, och det blir inte bättre av att micke drar iväg på semester så jag verkligen inte får se henne, en jobbig känslaa när man inte får se sitt barn, hoppas verkligen på en bättring i höst, ska ta tag i allt när jag flyttar hem, då ska det bli ordning på allt...

nepps nu ska jag dricka lite vatten och hoppa i sängs

byebye

dagen Ilandproblem...

Jag har fått Mens.. daaaa, tur att det finna alvedon :)

idag har jag endå haft en super rolig dag, jag har skrattat i ett från klockan 9 imorse, haha Jag och Rey har haft en hel crasy dag, hur roligt som helt, och bara en massa dåliga skämt :P sen så hade juh vi spa kursen idag som jag hade anmält mig extra på, fyfasen vad härligt det var så nu är jag expert när det gäller att spabehandla fötter... såå skönt :P

nu känner jag mig lite darrig i låren, har varit ute på en reäl springtur och kört en massa styrke, så underbart skönt :) vågen står p 64-65 nu iaf så det känns bra, börjar juh byggaa upp lite muskler nu oxå, vill juh helst bli lite fast här och där på kroppen :P

nu ska jag titta lite på tv..

byebye

STÅ UPP!

tÄNK OM VI KVINNOR (SER MIG SOM EN KVINNA) SKULLE KUNNA VARA LITE MER SOM ER MÄN! BRY OSS OM OSS SJÄLVA LITE MER OCH INTE LÄGGA VÅRA HJÄRTAN OCH SJÄLAR PÅ ALLA ANDRA!

J
a så känner jag nu iaf, jag jobbar och jobbar med mig själv att vara så självständig som möjligt, och jag tycker jag lyckas bra..

Nu orkar jag inte hålla på att vänta längre... varför ska jag vänta? usch nu veet ni säkert inte vad jag skriver om, det vet jag nog inte själv heller..
Iaf så ska jag se till att hoppa över kärleken ett tag, men får juh endå bara en massa förhoppningar och känslor, blir man inte besviken endå tillslut? så känner jag nu iaf, jag orkar inte käämpa för nån som inte har lust att kämpa för mig..

håller jag på att bli en mannshaterska hahahaah ;) det kan dom gott få..

nu ska jag ta en frukt! :D


Regnigt sthlm..

uach vilket tråkväder, regnar och är mörkt, men det se endå ut som det ska lätta snart? får hoppas på det :)

Igår fick jag veta hur det gick på tentan som jag skrev efter lovet, det blev ett fett MVG hehe sååå härligt! igår var jag med märta och jens hemma hos märta, spelade spel (Geni) jaa jag kom iaf sist.. men det var kul, drack lite vin åxo och myste!

sen så ringde J, var juh år och daar sen jag pratade med honom kändes det som, och ja jag har saknat honom, får se vart allt detta slutar, trodde jag skulle få träffa han ikväll men det ser mörkt ut på den fronten nu, iofs så är juh kvällen lång lr?

nu har jag bestämt mig iaf för att plugga vidare efter jul, och det känns jättebra, perfekt att kunna kombinera mitt nuvarande yrke och detta :) thihihi :P

jaa undrar om det slutat regna? ja det ser nästan ut som det men jag får gå ut o känna, är det uppehåll blir det en promenad iaf :)

byebye

HA!

Gick faktiskt riktigt hyffsat på provet idag :)

efter skolan begav jag mig till kungsträdgården, mötte upp Märta o Jens där, sen gick vi en sväng på stan, käkade middag och gick o satte oss i humlegården med en varsin kaffe, sen blev det bio för hela slaten.. ffasen vad filma var bra, skit bra ni måste se den. baksmällan heter den, vi skrattade så vi fick ont i magen ett tag där hehe, härligt med komedi :P

nepps nu ska jag sova, imorgon lir det skola igen, Artikulering står på schemat, så snart kan jag minsan massera leder  för fulla muggar ;)

byebye

redo? Nej..

Nu har jag kommit fram till sthlm, bor själv i en alldeles för stor lägenhet, en 5 a och lilla jag... familje olssons är på semester!

Imorgon är det skola, och prov, kan inte påstå att jag känner mig laddad denna gång, har juh varit alldeles för fint väder för att plugga hehe :P men men vem vet kan juh gå riktigt bra endå..

blev helt chockad idag när det plingade till i mobilen, ett sms från J. jaa vad säger man, än är man inte helt bortglömd kanske? jaa iaf så blir man lite deppig när alla åker på familjesemester, men icke jag... nästa år ska jag och wiilma åka iväg på semester helt själva, bara vi två. det är ngot som jag aldrig skulle tänka tanken att göra själv, men nu känns det helt oki, man växer mkt i sig själv när man har blivit ensam!

Lär dig livet stora gåta, älska glömma och förlåta...

tårar möter tårar..

usch, har lämnat wilma till micke nu, fyfasen. jag kan inte förstår eller sätta mig in i föräldrar som mister sitt barn hur dom ska känna? jag kommer inte att få se wilma på 2 veckor och grinar som en tok. att hela tiden behöva ska visa sig stark, brister ibland, som nu, det var ett tag sen jag grinade så nu kommer väl allt istället.
kanske är det just bristen på kontroll..

micke och wilma ska åka på bil semester med mickes tjej, dom ska leka familje semester och där ingår inte jag... det är klart att förstår, och jag hoppas att wilma får det bra. sen så tycker jag som mamma att man borde få veta vem hon ska åka med eller? om något skulle hända? iaf så bad jag micke oom tjejens namn och trlefonnummer, inte äns det kunde jag få.. fyfaann, varför skulle jag inte kunna få det? joo för att han visste inte om hon ville att jag skulle ha hennes nummer, ursäkta mig!! är man så pass vuxen att man inleder ett förhållande med en småbarns pappa och ska dra iväg på semester med honom så får man förfasen växa upp oxå... jaja hon kanske inte är mogen för det endå..

en sak är juh ganska rligt iaf att micke hela tiden sagt att han inte vill binda sig och inte har något seriöst, och sen var han juh med mig ibörjan oxå, undra om hon vet det? haha.. jaja

I slutänden vinner jag, JAG ÄR MAMMA TILL MIN UNDERBARA DOTTER WILMA!

till hösten blir allt bra igen, så får jag iaf ha henne varannan vecka!

Nu drar jag till ulvsjön, ska sola bada drömma mig bort och PLUGGA!

byebye

what a day..

idag har vi haft en super mysig dag :) när vi kom hem förut ringde micke, blev så lessen, inte alls bra mmed hans pappa nu, visst har man fattat att det intte skulle sluta bra, men inte så här tidigt, så mkt som snurrar i huvudet på mig, blir helt matt...

iaf så hade jag fått en trevlig kommentar i bloggen, ANNA jag hoppas v erkligen att marcus bror flytttar, vill ha den lägenheten på södermalm ;)

nu ikväll var vi ute på långprommis, sen blev det lite styrke när vi kom hem, sen la jag wilma, hörde att märta gick ut och efter en stund kom hon tillbaks med jordgubbar o mjölk *mums*

helgen blir lite konstig, kommer hem med tåget klockan 22.00 sen på lördag morgon ska juh micke och hans nya tjej åka på bilsemester med Wilma, så dom hämtar henne på lördagmorgon, jaa det blir spännande att se vart det hela slutar... iaf så blir det ett himmla farande, måste juh åka hit ner redan på söndag men men jag har juh endå inget bättre för mig, ska sola och måste plugga en massa, har blivit lite av det denna vecka...

nepps nu ska jag fixa lite.. byebye

men vad tråkigt..

Att det var längesen jag fick en kommentar i min blogg.. tråkigt!
Iaf så är det hyffast många som läser min blogg och det är juh jätte kul :)

iaf så hittade jag nyss en lägenhet i bredsand, vette fasen, men fin var den! sen ligger uh bredsand ganska bra till, mitt imellan sundsvall o njurunda där det ser ut som att wilma kommer r börja dagis.. jaa ska nog ringa o höra vad dom säger om den imorgon, vem kan tacka nej till lite havsutsikt och badstrand runt hörnet? ;) jaja vi får se hur det hela slutar, jaa känner mig lite pressad, vet juh inte vart jag vill bo!

byebye

varmt varmt, underbart..

Så härligt med varmt väder, underbart med andra ord.. imorgon blir det bad och sol med Wilma och märta, härligt!

har iaf kört hårdkrning på skolan, känns skönt att vara tillbaks, hoppas jag får veta hur det gick på tentan snart :)

Jonas sa till mig att det skulle bli finväder på hans semestar jaa han hade rätt.. saknar han :/

men men jag och närta sitter och dräänker våra sorger(killar) i en godispåse nu :P tur vi har varann hehe..

idag var vi på en härlig middag hos familjen olssons kom hem ganska sent men vi hann iaf gå och handla lite tills imorgon!

nepps nu blir det lite mer surfning sen sängen

byebye

stockholm sol och barn :)

Nu är jag och wilma o Stockholm :) Wilma är med hennes Gudmor märta på dagarna när jag går i skolan dom har jätte kul tillsammans :P märta vad dock väldigt trött nu när jag kom hem idag hehe, nu får hon känna på småbarnslivet på heltid hehe :P

skolan går bara bra, det känns skönt iaf, kunderna är nöjda och glada :)

Uppdatering av mitt liv:

still singel..

viktnedgången fortsätter :)

Wilma och jg mår bara bra

Skolan går bra

letar lägenhet på hltid nu :P

och även jobb ;)

byebye

mörka vatten..

ska jag bära dig.. över mörka vatten ska jag bära dig! men bär du mig?

usch det bara snurrar i mitt huvud nu, kan inte sova..

 jag vill jag vill.. vill bara skriva ut orden, men det går inte.. hmm undra om ni fattar vad jag snackar om? :P bara en massa gojja hehe nää men nu måste jag ta tag i saker och ting, kan inte hålla på så här längre, jag orkar inte, får inget gensvar, inget svar tillbaks, mina känslor börjar hamna i magen och det är inget bra tecken, ge mig ett tecken vad som helst, något som får mig att hoppas att det kan bli något snälla!

Jag känner mig stark och det ä juh tur det, hur skulle det annars gå med allt.. ensam är stark.. Bullshit! ensam tvingas att vara stark..

nää sov gott nu ska jag föröka räkna får eller nåt..

byebye

RSS 2.0