Morsdag...

jag sitter och tittar på 4:an nu på "räddamamma" galan. vet inte vad ska ska skriva, jag är s glad att få vara med Wilma, även fast jag skulle vilja det till 100 % men tyvärr så får jag inte det, men jag önskar att alla mammor på något sätt får träffa sina barn. jag har haft en bra morsdag, även fast det inte bliev några pressenter som mpnga andra får, så har jag fått haft en underbar dag med wilma, hon är min stora present i livet.
inget kommer att bli som förut, men jag kommer alltid att ha Wilma =) oavsätt vad som kommer att hända med allt nu..


varmt och skönt!

jaa det hat det vverkligen varit, vi har varit ute hela dagen, och det känns på min rygg just nu, jag som är så duktig och noga att smörja in mig med solskyddsfaktor, jaa tyvärr så nådde jag inte till ryggen precis, så den är röd :P

vi har iaf haft en jätte mysig helg ag och wilma, lekt och lekt, även fast hon varit lite hängig, och det känns så himmla bra att hon ska följa med till stockholm nu i veckan, var juh jätte länge sen vi fick en hel vecka tillsammans men nu får vi det iaf ;)

nu har jag precis packat wilmas resväska, hon fick juh en ny sån igår av sin mormor :) sen så ska jag pcka min, men det gör jag sen, nu tvättar jag och grejjar förfullt!

just det, jag har färgat håret, det blev helt oki, det mörka blev jättebra, eftersom jag passar så bra i det, och sen slingorna njaa blev sådär, får ha uppsatt :P

nu grinar wilma byebye

Wilmis

jaa hon somnaade inte för natten.... hon grinade från och till helatiden, ja tillslut tog jag upp henne, vi har suttit och stittat på robinson, fast jag missade slutet, undra vem som vann? jaa nu har jag iaf gett det ett försök till, hon sover nog snart lilla hjärtat :)

nu är det fyra bröllop och en begravning,j aa jag älskar den filmen, har väl sett den 100 gånger känns det som...

hmm jag ska nog göra en pastasallad imorgon, jag brukar juh alltid göra så goda sallader och nu är det jjuh super gott med sallad, jaa så imorgon blir det sallad =) hmm ingen pasta, men bulgur iaf :P

byebye

myspyshelg..

guud vad varmt det är ute, jag har försökt haft en massa fönsteer öppna idag, och faktiskt börjar man smått att kännas att det blir svalare :) men vad skönt med sommar iaf!

imorse tog jag 9.10 bussen in till stan, gick på mammas jobb och hämtade Wilma, vad glad jag är att se henne, och jag tror hon var glad att se mig oxå ;) eftersom jag inte ätit någon frulle så gjorde vi det lite mysigt och gick på chamr och fikade, sen gick vi runt i lite affärer, jag köpte en jätte fin bikini, tycker jag iaf :P sen köpte jag hårfärg, och sen,, provade jag ett par jätte snygga shorts på h&m, dom brukar alltid sitta så konstigt på mig, men doim här satt perfekt men men jag blev snål och hängde tillbaks dom :/
gick en sväng med brorsan oxå, sen handlade i och åkte hem hit och käkade lunch, sen blev det solning och lite glass =)

idag har varit en toppen mysig dag och det blir det garanterat imorgon oxå1 wilma är juh fortfarande sjuk, hon har mest sovit idag, men har fått i henne vätska och hennes favvomiddag, FISKBULLAR :) nu sover hon för naatten, och jag ska fixa lite med tvätten och sen blir det tvn och melon som hägrar ;)

byebye


go fisen..

min go fis är sjuk! pratade precis med micke, och han berättade att wilma hade haft 39.1 i feber igårkväll, hon hade då fått alvedon och sovit hela natten, men imorse när dom vaknad, fick hon inte upp ena ögonlocket, som var helt fastkletat, micke fick koka vatten och badda ögat för att få upp det, och hon hade inte sagt ett pip, hon fick alvedon imorse igen och en ögonsalva av doktorn!
sen har hon juh varit jätte dålig i magen i ca två veckor, men nu har vi börjat med helt mjöklfri kost och hon har blivit bättre =)

jaa då vet ni det ;)

byebye

the big day ;)

jaa eller så inte ;)

nu måste jag börja hålla tummarna för jennie och niklas ultraljud, hoppas bebben är frisk och att dom får veta könet, pojke, pojke, jag kan inte ha fel :P

nu sitter jag ute på uteplatsen och bara njuter av det fina vädret, sen har jag en massa arbetarkillar som springer här med sina muskler kors och tvärs så jag har så mkt att kolla på :D

idag blev det en dålig frulle som det tyvär har blivit hela veckan, det blev två hårdbrömackor och en persika och ett glas saft hahahaa inte bra.

nepps nu pratar jag med jennie

så byebye

Sov sov nu..

Jag borde sova, men jag är pigg och eftersom jag är vuxen så sover jag inte :P

jaa eftersom jag inte orkade färga håret ikvälll så får jag göra det imorgon kanske...

jaa just nu finns det bara en man i mina öron och det är Brolle :D guud vad sjukt bra hans skiva är, den svenska. jaa jag är helt såld, sitter och lyssnar på han nu :)

jag och jocke åkte en sväng på ica förut, jag hade bara på mig mysbrallor och  en tröja, och när vi skulle hem var vi tvungen att parkera bilen en bit från lägenheten, jaa och inte var det uppehåll och solen sken, nää deet ösregnade, fyfasen, jag fryser fortfarande, när vi kom hem så trodde vi inte att det var nån hemma, vi letade som bara den efter cristina och tjejerna, sen går jocke in på toaletten och där hade dom gömt sig, dom badade alla 3 haha två barn på 10 år och cristina hehe det var trångt.
sen så klippte jag tånaglarna på tjejerna och donade, dom skka på vandring i helgen och då måste man ha klippta naglar ;)

imorgon bär det av till lyan, mpstee städa lite där, har för mig att det var lite rörigt när jag åkte i måndags :P

nepps nu ska jag kika vidare lite..

byebye

mat mat..

nu har jag ätit, blev köttgryta. riktigt gott iaf :)

nu sitter jag och degar i soffan, är ensam hemma, och det är lite små tråkigt :(
jag har iaf bokat hemresa tills imorgon, jag längtar till helg :P

imorgon ska jennie och niklas på ultraljud, så hoppas aallt går bra och undra om dom får veta vad det blir, jag tror sten hårt på en pojke, kanske för att jag själv vill ha en ltie pojke som springer runt i snickarbyxor och kepa, så coolt ;)

nepps nu hoppas jag att familjen kommer hem snart, cristina måste hjälpa mig att färga mitt hår och sen ska jag duscha, vilket jag ser fram emot, blev juh hyffast svettig idag på skolan när det blev turbo filning för att hinna med ;)

byebye på ett tag

dööö..

det finns ingen tröttare än mig, jag ligger i sängen och det känns som jag väger hur mkt som helst, betong typ.. vilken dag det har varit, eller jaa jag kunde inte sova inatt, fett sjutton va det var för fel.. mkt i huvudet kanske. ja jag vaknade 11 i renpaniki, och varför hade inte larmet på mobilen ringt?? jaa mobilen var sten död, inget batteri!
ja det blev till att klä på sig och skynda sig och sen vr klockan 12.00 och jag gick till t banan. köpte en sandwish på pressbyrån och den kunde jag ha varit utan, att man får sälja sånt skit!
iaf så har jag tagi 3 kunder idag, och det var verkligen inte lite att göra på fötterna, har aldrig skådat nå värre, men jag jobbadde som bara den och vill verklgien hinna på 3 kunder, och det gjorde jag, utan rast och tom mage och 30 grader varmt inne.... men men jag fick till och med dricks av ena kunden heheh det lever man länge på ;)

jaa eftersom jag inte ätit mer än en sandwish idag så börjar magen att säga vad den tycker, så det är väl bara att laga lite käk, är helt slut men jag blir nog snart piggare...

imorgon kommer jag hem, och det ska bli en rolig helg har jag bestämt ;)

byebye


klippning o skratt

hehe nu sitter jag och i soffan och skrattar år cristina ooch jocke, hon håller på att klippa eller raka håret på honom, det blir mindre o mindre millimeter hehee..
jag har iaf haft en bra dag och kväll, och bättre blir den säkert :)

nu ska jag åter gå till klippningen och house på tvn

byebye

Vg, VG!

Vilket härligt väder det är ute, jag sitter inne och pluggar men ska nog göra mig en kaffe och sätta mig ute i solen, så jag får lite färg :P

inatt hade jag otroligt svårt att sova, somnade halv 2 tror jag, var kan det ha berott på :D

sen glömde jag att skriva en otroligt viktig sak här, jag fick VG på min första tenta jaaaaaaaa, gud vad glad jag blev, kommer att leva på det länge ;)
just nu sitter jag och försöker lära in alla dessa muskler på latin, nästa tenta kommer att bli svår, kan jag tänka mig men men jag kör på som vanligt och pluggar, pluggar och pluggar ;)

Idag var Wilma och micke på 1 års kontroll, det hade gått jätte bra, hon var 74 lång och vägde 10.1 kg lillstumpan våran ;) det hade gått jättebra med sprutorna oxå =)

nu ska jag återgå till plugget ;)

munsår o huvudvärk..

idag på bussen så ploppade det bara upp en munsår, vilket inte är så konstigt eftersom jag varit snorig och alltid får munsår då.. munsåreet är iaf stort och jag måste köpa munsårsplåster, det är super bra =)

nu har jag en jäkla huvudvärk, det brukar juh inte jag ha men det dunkar på som bara den.

nu ska jag gå och lägga mig. det är nog det enda rätta ;)

byebye

bussen bussen...

nu sitter jag på bussen som vanligt =)
wilma och jag drog oss lite väl länge i sängen i morse, tur att micke kom och jagade upp oss.. hmm elelr så inte. han la sig han oxå o killade oss på ryggen. wilma älskar när man gör det på henne =) hon låter och myser då.

 det är knökat på bussen, får knappt plats att skriva känns det som.

nu ska jag kika mailen lite ;)

kramkram

sol,20 år!

idag har det varit superfint väder, jag och wilma har haft en riktigt mysig dag i stöde =) bror fyllde juh 20 år idag, så idag har det blivit mkt gotta och mat i mängder, och mys med familjen. wilma har även gungat, lekt i sandlådan, ätit gräs och krypit med hundarna i hundgården :P en mycket bra dag men andra ord..

nu måste jag verkliggen packa, och göra ordning här hemma, har ingen större lust till det men det måste göras iaf.

micke kommer att hämta oss imorgonbitti, sen skjutsar han mig  till bussen =)

nepps nnu måste jag packa...

byebye

Sol

Vilket härligt väder, jag sitter ute i solen med en filt o pluggar =)
wilma sover i vagnen.

jaja nu pratar jag mamma i telefonen....

måste plugga nu

byebye

lugn dag idag..

Vi har bara tagit det lugnt idag, en helt vanlig dag kan man säga, Wilma vaknade vid kl 8 vi åt frukost o lekte sen var det dags för wilmas förmiddags napp, så då gick jag en sväng med vagnen, sen blev det lite blomplockning, och lunch, och en massa lek, sen så sov hon lite till och sen så har vi gjort något riktigt roligt, vi har knäppt nakenkort ,) hehe jätte fina kort som fotografen jennie har knäppt, tänkte förstora upp två stycken o hänga på väggen =)
vi har ätit middag o lekt o wilma har ätit gröt o jag har läst bok för henne och nu sover hon :D hehe..

jaa undra vad jag ska göra, jag lär juh knappst få nåt besök...

nepps får väl titta på Talang, har inte sett ett enda avsnitt så jag få väl göra det nudå..

byebye

Grattis a la födelsedag..

Igår blev jag 23 år, inte helt fel :) dock blev det ingen speciell födelsedag, jag o Wilma var på kalas hos Tilly som oxå fyllde år, sen så på eftermiddan kom mamma pappa och bror hit med lite saker som jag ska låna av mattias nu när han flyttar hem, men sen till hösten lär han ska ha tillbaks dom :P

det blev iaf presentöppning och middag, jennie nicke liam o Vivian kom oxå o åt, mysigt =)

sen på kvällen blev det lugnt, satt ett tag 9 telefonen, *trevligt*

nu har Wilma vaknat, ska hämta henne nu =)

byebye

jobb jobb..

äntligen kom jag in på min sida på handelsbanken, har krånglat för mig men nu gick det bra så nu har jag pegar på kontot oxå efter överföringen ;)

det går riktgt bra på skolan nu, sa jag att jag klarade provet? det gjorde jag iaf;) skönt att ha klarat första tentan så man slipper börja med att ligga efter :/
senså har jag tagit 2 kunder per dag och hoppas på det idag oxå, det är riktigt roligt och att se hur fin fötterna blir efter jag har varit där o fixat, det är helt underbart kan jag säga =) så snart som möjligt ska jag köpa hem ett sett så jag kan sätta igång hemma, sen har jag "kunder" här i sthlm oxå, kompisar som vil bli fin till sommarn :P ska ta 250 kr/ behandling, är juh det vi tar på elevpriserna på skolan så då ska jag oxå göra det!

nu är det snart lång helg ;) åker hem efterskolan med Emma o Marcus. skönt att få skjuts o slippa åka bussen. ka hämta Wilma hos Siv o Uno, tar Mickes bil sen hem till mig. Imorgon fylelr Wilmas kompis Tilly år så då ska vi på kalas, jaaj ag fyller juh oxå år.. är inte så sugen på att fylla år.. känns konstigt för jag har alltid älskat mina fördelsedagar och ala paket, jag kanske börjar bli vuxen som alla vuxna säger: "jag tycker inte om att fylla år" jaja tror inte det beror på det. det kommer uh inte vara någon som sjunger o kommer med fika på sängen, men men jg njuter av Wilma, allt jag kan!

nu håller jag på att göra matlåda, ska fortsätta med det så jag inte bränner köttbullarna ;)

byebye!


Ny vecka, nya äventyr..

Nu sitter jag på bussen påväg till stockholm, är i tönnebro nu så det är en bit kvar :P men jag tycker det fungerar jättebra att åka buss, sen finns det internet på bussen, sen behöver jag inte vaa orolig att jag kommer försent till skolan, åker man tåg vet man aldrig när man kommer fram, förra veckan fick mamma åka taxi till hudik, där hon jobbar för tåget var trasigt :P

nu har jag bestämt mig, jag ska tatuera in Wilma och födelsedatum på min underarm, handleden, ska fråga jennie och om vill skriva, älskar hennes skrivstil =)

kanske ska skriva lite hur det går med mig viktminskning, och det går superbra, jag kliver upp vid 7 tiden varjemorgon, går ut och går 30-40 minuter sen äter jag frulle =) ligger nog p 67 kilo nu. så vågen går åt rätt håll. måste kolla vad jag skrev för viktmål, om jag nu gjorde det här. känner iaf att inget kan stoppa mig nu, jag mår bara bättre o bättre för varje promenad jag tar. jag har juh inte mått så bra när jag tittat mig i spegeln, det är ofta jag tittar på kort o t
nker tillbaks till som kilorna =) men nu så är jag i full gång och det känns jätte bra ;)

ikväll börjar jag min kurs i sorgebearbetning, emma ska oxå gå, det är juh min moster som har den, jag känner mig laddad, alla borde gå en sådankurs för att ta reda på saker om sig själv, det finna garanterat mycket som jag kommer att grubbla på men det känns jätte bra, får skriva hur det gick sen, det är en 8 veckorskurs och ligger på runt 2000 kr om det är någon som är intresserad, hon komemr även att kunna ha kurser i sundsvall. gå in på www.cajlo.se om du är intresserad eller vill veta mer ;)

så nu gjorde jag lite reklam oxå hehe..

sen så ska jag rekomendera en pocketbok som jag börjat läst, den heter 14 år till salu, skriven av caroline engvall. jag har percis börjat läst den och är helt såld, Jennie och Helena har oxå nyss läst den, en riktigt omskakande sann historia, man vill aldrig sluta läsa boken,, man blir som fast!

nepps nu ska jag gå in o läsa lite bloggar! en sak till vad roligt att det är så många som läser min blogg, jag ska se till att lägga upp mer bilder så blir den säkert mer intressant ;)

byebye!

mys helg

åå vad jag och wilma har haft bra dagar tillsammans, hon är så söt och vill bara pussas o gosas helatiden och vi leker tillsammans som bara den ;) nu ligger hon i sängen och sover! imorgon åker jag till sthlm igen och som jag kommer att sakna henne, vill så gärna ta me henne men har juh ingen barnvakt, sen är det juh kort vecka så jag kommer hem på onsdagkväll och då hämtar jag henne och sen får hon vara hos mig tills jag åker nästa måndag.

måste börja att lägga ut lite bilder här, undra varit jag har sladden?

idag har mamma,pappa mattias mormor, morfar och farmor varit här och firat Wilma, hon fick så fina saker, en egen fotölj o leksaker, kläder regn och vindställ =) det blev middag och fika, mamma hade gjort älgstek och jag gjorde en jättegod potatissallad med vinigrett( jennie hjälpte mig ;) ) farmor hade gjort efterrätten, rulltårta med bär grädde o glass *mums*

sen så kom jessie o Albin och fika, av dom fick hon en stor leksak, med knappar och piano..

nu ska jag  fixa iordning det sista inför veckan, sen blir ska jag hoppa i sängs!



kalas i stora fat..

idag var jag o wilma på stan en sväng på förmiddan o köpte present till Lova som fyller 1 år idag =) hon fick ett halsand och armband, en pekbok och ett hårband =)

sen så har det blivit lek hela eftermiddagen, först på kalaset och sedan sov wilma i 30 minuter och sedan har vi gosat och ätit fiskbullar med spagetti, gick ner en sväng till lova igen o där blev wilma bjuden på pizza o bullar. nu sover hon som en gris och det blev ingen gröt till kvällen utan pizza istället :P

nu måste jag verkligen gå och kissa(intressant vetande)

byebye!

dikter..

surfade föri två dikter, tyckte om dom, så värt att lägga in dom här..

Tag mig. - Håll mig. - Smek mig sakta.
Famna mig varligt en liten stund.
Gråt ett grand - för så trista fakta.
Se mig med ömhet sova en blund.
Gå ej från mig. - Du vill ju stanna,
stanna tills själv jag måste gå.
Lägg din älskade hand på min panna.
Än en liten stund är vi två.


Vissa tror att kärlek bara är varma känslor
Men det är inte sant
Kärlek är inte bara rosor, kramar, choklad och pirr i ditt hjärta
Nej
Jag lovar
Jag har själv blivit sviken
Jag har själv varit där
Jag har själv känt den smärtan
Den smärtan att vara kär…



nu ska jag sova gonatt!

En ny dag..

villken tur att dagarna inte tar slut, iaf inte än.

sitter med ett glas vin i handen o tar det lugnt, tvättar o donar!

idag har jag micke o wilma varit i galtström för att hälsa på mickes faster men dom var inte hemma, så vi gick en primmis till kajen och åt en varsin sallad där, wilma smaskade i sig hon oxå, sen så har hon lärt sig att dricka ur sugrör hehe =) på tillbakavägen köpte vi glass på cafét som vi smaskade i oss alla 3
sen så har vi flyttat hit den andra soffan och garderoben och lite annat, men fortfarande mkt kvar.. tar aldrig slut, jag vill inte ha något avslut!

wilma var här med mig nu i eftermiddag/kväll, micke kom och hämtade henne vid 8 tiden, ville så gärna ha kvar henne här men men. imorgon kommer hon att vara här och sova här sen på söndag kommer min släkt o firar wilma =)

nu ska jag lyssna på musik o fortsätta dricka vin :P

lite smått ensam!

Gud var tråkigt det är att vara ensam, jag hoppas att jag inte kommer att bli van vid det, för det vill jag verkligen inte!

Ibland hoppas jag på att micke har lika tråkigt som mig, men det värsta är juh att jag vet att han har någon han kan se på tv med, det har juh inte jag!

jag vill vara den som blir uppvaktad, gå på restaurang och låta killen betala ;)
jag har hoppet uppe..
jag är så glad att jag har min släkt o mickes släkt, vad skulle jag göra annars, det är inte jag som är ensam...

nu ska jag sussa o drömma en bra dröm för en gångsskull. när jag mår dåligt drömmer jag mardrömmar, det är precis vad jag gör nu, det känns som allt är en ända stor mardröm, jag väntar på att vakna upp till verkligheten, gö det du oxå!

gonatt!

1 års kalas

Igår var det fullrulle här, Wilma och micke kom hit vid 9 tiden, wilma sov i bilen och jag o micke var uppe i lägenheten o grejjade lite, och tittade på bilder från förlossningen, helt sjukt villken mage jag hade :P men som vi kämpade, jag blir helt tårögd bara jag tänker på det. vi kämpade tiillsammans, en underbar känsla som ingen kan ta ifrån oss =) det bästa vi har gjort har vi gjort tillsammans och det var den dagen villma blev till och den dageen hon föddes ;)
Wilmas födelsedag blev riktigt lyckad och dedt känedes bra att jag åkte hem hit. micke jag o wilma åkte o handlade på ica till kalaset och lite middag oxå, sen så var vi här hemma och lekte o myste. vid 1-2 tiden kom mammamaffian med barn och fikade, super mysigt, och vad pressenter hon fick, en massa ad fiskar och ute saker till sommaren och en docka =)
senare kom micke tillbaks efter att ha varit hemma en sväng, vi käkade middag och gjorde en tårta! sedan vid 6 tiden kom mickes familj/släkt och anna o marcus. wilma var domm tokig i alla presenter o var hlt extas :P det blev ganska sent och micke o Wilma åkte hem till kvissle vid 10 halv 11 tiden tror jag!

jag stannade hemma i sundsvall, tänkte ta tåget som gick klockan 6 imorse men jag blir kvar här, så nu ska jag sätta mig ner o plugga, micke har juh wilma men jag hoppas jag får träffa henne endå. imorse var jag ute på en härlig prommis, 40 minuter och sen fick jag frulle hos jennie =)

nu ska jag sätta mig o plugga =)

byebye


bussen mot s-vall

Nu sitter jag på bussen påväg hem, har väl 4.5 timme kvar :P
Imorgon är det dags för kalas =) ska bli mysigt att träffa mammamaffian efter många veckor. sen på kvällen kommer mickes familje och firar wilma, min familj kommer att komma på söndag och fira prinsessan =)

nu ska jag kolla vidare på internet =)


prov, shopping biljetter..

Hejsan! nu var det ett tag en jag skrev men jag har fortfarande inget internet och jag skriver när jag får tillfälle till uppkoppling ;)
helgen har varit helt oki, jag och Wilma åkte hem med tåget till sundsvall i fredags och micke kom å hämtade oss vid 6 tiden. sen skjtsade han oss till min och wilmas lägenhet oh lämnade av oss där, känndes jätte konstigt och tråkigt, örjade och grina som en tok, men det gick över, sen så gick vi ner till jennie och Niklas där jag och Niklas drack drinkar, eller jag drack drinkar och Niklas drack grogg, var dock ingen skillnad på innehållet :P
sen på lördag tog vi det lugnt, jag packade upp nästan alla kartonger och jessie och Abbe kom på lite besök, sen på eftermiddan kom micke och hämtade oss, vi åkte till sjukhuset oh hälsade på mickes mormor, oh de känndes jätte bra att vi gjorde det, tror micke tyckte det oxå.
på kvällen blev det lite vin och mat och en massa roligt prat med Anna, jennie och Niklas, villken tur att jag har er =)

igår åkte jag med 17.45 bussen till sthlm micke skjutsade in mig, sen så hade jag det jätte bra på bussen.. satt och skickade en massa otroligt förbjudna sms, nu undrar ni säkert med villken.. jaa det ni ;)

Wilma är iaf med pappa den här veckan, men jag kommer hem redan imorgon kväll eftersom Wilma fyller 1 år på onsdag och det får jag bara inte missa, blir lite skytte trafik mellan sthlm o sundsvall men det är hon värld min lilla prinssesa ;)

idag hade jag mitt första anatomiprov och det gick faktiskt bra =) vi får veta resultatet på fredag :) sen efter skolan tog jag o klev av bussen på fridhemsplan och shoppade snyga underkläder och en body till ilma och en super cool keps ;)

nu sitter jag o kikar på biljetter, det blir dyrt att åka hem... men men

byebye!

stockholmsråttorna!

Snart åker jag och Wilma hem till Sundsvall =) jag har inte haft något internet men nu har jag det ;)
veckan har gått bra, imorgon kommer jag att ha min första patient thihiii, lite nervis, har fixat så jag tar förmiddan imorgon så då slutar jag klockan 12.00, så Wilma och jag tar 14.30 vi kommer hem 17.49 exakt ;)

jaa jag hoppas inte helgen blir så inbokad och planerad, känner att jag bara måste ta det lugnt och Andas...


nu ska jag äta popcorn med cristina och jocke.

byebye!

Stockholms vecka!

nu sitter vi vid köksbordet hos cristina och jocke (amanda o lovisa) Wilma och Lovisa äter plättar, go ungarna =)

jag ska snart äta lite sen ska jag åka till skolan, idag ska vi börja lära oss fotvård!

Jennie jag har bestämmt mig, jag vill börja spela golf, det kanske finns någon instruktör som jag lära mig hehehe :P

näe nu ska jag äta och sedan fixa lite!

byebye!

Söndags stök!

Imorse vaknade jag själv i min och wilmas ya lägenhet, pappa och Wilma sov hemma i deras lägenhet =)
jag var rätt seg imorse efter en lång natt med mkt prat  =)

nu så har jag kommit till lägenheten i kvissle, ska packa lite av Wilmas saker eftersom vi åker till stockholm ikväll med bussen, min mormor kommer att följa med och vara barnvakt nu i veckan när jag går i skolan. måste se till att plugga lite nu oxå eftersom jag har prov nästa vecka i Anatomin.

nu ska jag fixa lite här men jag kommer att hålla er uppdaterad i veckan =)

byebye!

RSS 2.0