Nytt inlägg!

nu är det dags att skriva lite :)

i torsdags åkte Wilma till Micke, så i helgen har jag variit med Nicklas och pojkarna, jobbade i Lördags men myste på efter det! Nicklas hus är under renovering men snart klart :) hallen är snart hel tapetserad och halva golvet är lagt, i veckan åker glovvärmen in och resten av golvet blir riktigt snyggt, vi har bra smak ;)
även köket ska tapetseras i veckan/helgen kommer också att bli grymt snyggt, bilder kommer snart!

sen är iaf övervåningen färdig så är det bara att gå ner en trappa och sätta igång där ochg där är det mkt jobb kan jag lova ;)

idag har vi åkt skridskor( inte jag för jag hade mina i stöde) Albin och Edvin gjorde ett premiär åk och det gick riktigt bra :) Anton och Nicklas var ju proffs vilket jag blev impad över och att Nicklas hade hjälm dessutom ;) själv lekte jag bakom kameran och fotade :)

nu sitter jag p tåget till stockholm, ska jobba nu i 2 dagar men kommer hem på tisdagkväll och smulan kommer till mig då, längtar!




om jag va trött igår?

så är det mycket värre idag, vilket jag unte kan förstå, lägger mig tidigt och sover till halv 8.. borde vara utvilad!
sitter iaf på jobbet nu, ska vänta tills affärerna öppnar snart, måste gå och köpa fotsalt, hade visst slut upptäckte jag :)

nu måste jag ta mig i kragen och sätta i gång!


Trötter!

Helt slut efter en dag full med jobb... det där med att jobba heltid är inte min grej!

iaf idag hämtade Nicklas Wilma på dagis och sen va dom och handlade innan dom hämtade mig, allt gick bra, hmm hade jag räknat med nåt annat? öö näe :)

ikväll har Nicklas föräldrar varit här(matfors) Wilma satt i badet när dom kom, hon fick bråttomt att komma upp och klä på sig eftersom hon sa att stora barnen kommit, fin komplimang till Nicklas föräldrar :P

Nu blir det dags att sova, imorgon kör jag en 50% dag, dock ökar jag nog till 100% under dagen, måste fixa en massa!


Godnatt alla!

alla veckans dagar..

idag känns det som det är måndag och igår kändes det som det va tisdag eller onsdag, har iaf varit helt dagvild, fast jag haft kalendern framför mig :P

sitter på jobbet och dricker lite kaffe innan nästa kund! sedan ska jag ta mig en liten lunchrast!

idag ska Nicklas hämta Wilma på dagiss eftersm jag slutar lite senare idag, vilket redan uppskattades då Wilma berättade det för fröknarna i morse :P

just nu tillbringar jag och Wilma mkt tid i matfors, Wilma fick ta in sin rutchbana igår, kan säga att det uppskattades :)




10 sakers lista..

nu är det dags att göra en lista, ska sätta mig ner och göra den till skidorna nu tror jag!

skulle behöva en lista för idag oxå, ska ha Nicklas kompisar här på middag, blir köttgryta, som tydligen jag blev ensam med att göra! har precis målat lite delar av köksfläkten som varit i fult furu, men nu är allt vitt vitt...

sen klockan 15 måste jag åka till Sörfjärden oh hämta Wilma, saknar henne så det va himla tur att hon kommer idag :)

så laga mat i hundra timmar innan klockan 15... hej stressiga Lördag, roligt!!



Godnatt!

dags att skutta till sängs, skulle behövt en bok nu, har lyckats glömt den i Stöde, är liksom inte trött men seg, så varför sitta uppe!?

så, godnatt alla, och jag saknar fortfarande min karmera, tråkigt när det blir en blogg utan bilder!

trött...

känner mig helt slut, energin haar gått ur mig helt och har inte lust med nått. kanske borde börja längta till våren redan nu, har panik över så himla mkt...  men men så är det ibland men som sagt det är okej att visa känslor så det är just precis vad jag gör!!


imorgon blir det jobb och vc, kan inte gå och vara sjuk i flera veckor, bihåliorna sprängs nog snart!


nepps nu ska jag gå och lägga mig på sängen!

om ni bara visste hur mkt jag saknar Wilma nu ♥



sol sol sol..

Mysigt med sol, synd bara att jag är inomhus :/

ska åka till vårdcentralen imorgon!

det släpper aldrig!

nu har jag gått flera veckor innan jul och fortfarande inte bättre i förkyldningen, började käka kåvepenin mot bihålorna eftersom det är där det sätter sig, åt väl inte tillräckligt länge, iaf så har jag grymt ont i ansiktet huvudet, känns som jag knappt kan röra det, blir galen! sitter här och bara drömmer om träning, minns inte när jag tränade senast!

nu ska jag dricka te!

är hemma med en sjuk prins nu på förmiddagen innan Nicklas kommer hem och jag kan åka till jobbet!

ha en bra dag!

begär...

Vill ge ett litet tips till alla för är eller försöker vara hälsosamma! nötter och solrosfrön, finns det något bättre?!  dock inte saltade jordnötter utan osaltade såklart! lätt att ha hemma och lätt att ta med vart man än är!

dock va jag lat idag, tänkte gå till ica, tar typ 15-20 min dit och sen hem då, orkade inte så tog bilen istället, dumt av mig eftersom jag ska lyckas gå ner4 kg för att se siffran 5... men jag ser ljust på framtiden :P

Nu har jag och Nicklas bestämmt vilket gym det blir... Trim heter det i matfors ett stort gym med allt man behöver, bra pass och bra gym! tranaimatfors.se

jao, har haft en bra kväll med grabbarna, nu blir det nöt mys med han som går runt och fiser hela tiden...

Hejja solen :)

Shit vilket underbart väder det är ute :) skulle mkt hellre vara ute nu än inne!

dagen har börjat riktigt bra hmm, pratat i telefonen och försökt få saker gjort, har ju faktiskt varit ganska effektiv :)

Nu ska jag göra mig klar och åka till apoteket i matfors och inviga det, här ska det handlas :)
sedan vidare till jobbet, jobba och sedan utvecklingssamtal :)

Idag är en bra dag :)

prommis!

va tvungen att gå ut och gå, riktigt skönt, blev 1 timme!

blev sen middag fiberhavregryns gröt med russiin och lingonsylt, grejjer det :)

min medicinering och mage verkar funka hyffsat, skönt! för så långe jag kan gå till jobbet och leka med Wilma är jag nöjd!


imorgon ska vi på utvecklingssamtal på Wilmas dagis, om ni bara visst hur jobbigt det är att se sin dotter och inte få ta med henne hem, bara grejen att både hon och jag vet att det inte går gör oss lessen, kanske kan gå bakvägen så vi slipper det...

nu handboll!

jahapp, härliga tisdag!

skulle vara barnvakt nu men så blev det tydligen inte, ett tomt hus, bara jag, roligt! lite tråkigt, hade sett fram emot, läxläsning middag och en massa bus!! men men jag kan ju sysselsätta mig själv, skulle ha jobbat men avbokade LESS!!!


ska lägga mig i soffan och titta på kaoset här, orkar inte ta tag i nåt..



Saknar mitt lilla ♥


Bad day!

gick bra att jobba..

kom hem, förlustanmälde telefonen!

nu ska jag krypa in till sovrummet och hoppas på att mag och huvudvärken släpper innan jag åker vidare till matfors och leker "bullmamma", jag hatar bullmammor....

Tänka sig!

Vad tiden går fort... jag hinner inget nu för tiden, kommer hem från jobbet och sen är dagen slut liksom! skäms och måste ta tag och ringa mina nära nu som jag inte gjort på hundra år känns det som :)

hmm nu borde jag skynda mig och fixa till morgon ansiktet så jag ser hyffsad ut iaf innan jobbet!

kan säga att jag knappt orkar trycka ner tangenterna, är så himla trött!

ha en bra dag alla! jag bloggar vidare sen =)




Lillsmulan!

Saknar henne redan, jag vill vara hemma hos mamma! va det sista hon sa innan hon åkte till micke :(

nu är jag hemma i matfors och myser med grabbarna, jag Anton och Nicklas ha spelat hockeymatch tunering, jag förlorade mot båda, dock va det första gången jag spelade så dom borde ha vunnit överlägset, men som sagt ge mig 1 vecka så spöar jag skiten ur dom :P

idag hara jag ringt och sökt jobb, det ser lovande ut, behöver lite extra i kassan nu så det känns skönt att det börjar hända saker!

nu ska vi fika oh se på handbollen =)


nattlig skön sömn!

det har jag fått inatt, vilket kändes helt okej!

sitter vid köksbordet nu med en espresso och ska ringa på lite jobb, fixa lite ansökningar och sånt, planerar för att få ett 15-20 timmars jobb, skulle vara kanon, plus sthlms jobbet då! då kan jag känna mig säker på att pengar rullar in..

Idag är Wilma på dasgis efter att ha varit sjuk, hon är väl inte helt återställd men sugen på dagis va hon allt :)

nää nu ska jag se till att köra igång md det jag skulle innan jag ska iväg till jobbet :)

status på magen idag, INTE brA, funderade på att slita ut den i morse men den fick sitta kvar..


slapp söndag!

Wilma har hållt mig vaken inatt, typ hela natten, mysigt, näe inte direkt, jag är liksom inte van barn som e vaken på natten.

iaf så mår jag sådär.. magen påminner sig hoppas verkligen på en hyffsad dag iaf!
men nu ska jag mysa med Nicklas och Wilma :)


saknar min mobil och min kamera...

nu börjas det...

ont ont ont...

Lördag!

I natt började jag att läsa min nya bok " varför gråter inte Emma" från andra raden till sida 50 grinade jahg i ett.. boken är jättebra skriven och jag bara längtar efter att sätta mig och fortsätta läsa, hoppas jag tagit mig igenom det värsta nu, helt obeskrivligt men en sak e säker, det gäller att ta vara på allt man ha för stunden och inte göra det sen...

nu har vi suttit och käkat frukost och myst.. det är -24 så det känns inte så lockande att gå ut, men vi ska baka en sockerkaka snart iaf :)


min magen just nu känns stabil :)


stöde mys!

vi blev kvar i stöde eftersom det är så himla kallt är det skönare att vara här, år se om vi åker till ulvis imorgon!

Wilma har lekt som en tok med sin mormor och morfar ikväll hon somnade gott i sängen kan jag säga, jag oxå :P

börjar få ont i magen, har ju inte haft det på typ 3 månader nu men nu är det dags men förhoppningsvis har jag redan nu satt stop för den onda cirkeln så hoppas jag vaknar utan värk imorgon!

idag eller imorse kom jag på en sak, ibland är jag ganska påhittig ;)
iaf.. i matfors har vi en svart dörr, kritdörr.. roligt att rita på och skriva meddelanden! så n sak som jag funderat
på är ordet UPPLEVELSE! en upplevelse för mig behöver inte vara något man gör utan ett ord som förknippar sig med många saker, saker som ger mig en kick, ett rus, något som får mig att känna något jag vill ha mer av hmm det här låter ju nästan som sex *ops* menar dock Nicklas, ibland så ger man upp saker och ting och låter sig tro att man aldrig ska känns så där igen, det gör jag, otroligt mycket, så nu ger jag eller vi gärnet och sattsar, vad har vi att förlora, inte oss själva iaf för vi vet vilka vi är! älskar dig Nicklas, du e min stora upplevelse ♥

så typiskt!

åkte till birsta och bytte skorna till en större storlek, när jag kommer hem nu och ska  testa dom är dom trasig, säljaren som till och med kollade upp skorna...

Nu sitter wilma och jag och smäller i oss potatisbullar och myser! kl 15 ska vi hämta mamma(mormor) och åka iväg till ulvsjön :)

jag är lite nervig idag, varför? det avslöjar jag inte än ;)

Morgon mys!

Wilma och jag sitter vid köksbordet fikar och bloggar :)

en reält hostig natt igen så vi blir hemma idag, jag har dessutom fått ett problem, wilma vägrar åka hem (är hos nicklas nu) men men jag ser det positivt iaf :) hon känner sig trygg här och hittar nästan bättre i lådorna här än jag ;)

mina skor gick sönder i onsdags, och eftersom jag inte ville gå med gympadojjorna så kikade jag på skor i går em, hittade ett par skitsnygga på scorett, eller 2 par, nicklas kom och bedömde, ptippat att det blev dom högre stövlarna med högre skaft :P iaf tack älskade du som drog fram kortet oxå allt, visst e jag billig i drift!? ;)

nu ska vi plocka ihop och sedan ska jag försöka bära wilma till bilen med hjälp av mutning :P


va hon inte sjuk?

Hostig och snorig, och väldigt sjuk på ögonen MEN inte i Fysiken, Wilma kör en helt vanlig dag med en massa bus och lek! roligt ändå att vara hemma 1 dag med henne!

vi städar för fullt nu, dammar på ställen som hmm inte blivit av dammade på länge :P

i tisdags satt jag ut en blocket annons till Nicklas, med mittt namn dock, en bänkdiskmaskin, onödigt att den ska ligga och skräpa, ikväll kommer en kille och hämtar den :)

nepps nu ska vi fortsätta städa lite innan det blir dags för wilma att sova, tror jag oxå ska vila lite, sov lite oroligt inatt!


Torsdagmorgon!

Inatt har wilma varit så otroligt täppt i näsan och varit vaken, efter en massa puffar nezeril hjälpte det till slut och vi kunde somna om! SÅ idag blir vi hemma från dagis hon har sån riktig hosta och det syns på hennes ögon att hon inte riktigt är frisk, dessutom ligger hon i mig säng nu vilket inte alls e likt henne :)

igår va det en riktig pissdag,allt på en gång!

Men idag tar jag nya tag, ska kolla igenom mitt cv och skicka in till två jobb och sedan ringa mitt gamla jobb på accent och kolla om dom behöver lite hjälp, man kan alltid testa!

jag har hela tiden vägt för och nackdelar, men just nu vill jag ha ett jobb runt 20 timmar i veckan och sedan kunna lägga all fokus på fotvården, det går inte att vara vikarie inom vården idag, inget schema gör att jag bokar mina kunder och rätt som det är får jag sms att jag får jobba men då har jag oftast kunder uppbokade, skit system! jag behöver ett hyffsat schemalagd jobb, iaf så man kan se någon dag i förväg och sedan sattsa på fotvården! så nu blir det som det blir ett tag så får vi se närmare sommaren, ska iaf skicka cv till alla privata vc oxå :P

nepps nu ska jag dricka lite kaffe innan jag sätter igång, kanske ska kolla Wilma oxå som leker doktor med sin docka!

mina vänner!

inbte nog med att det är en riktig skit dag så ser jag att hyran har höjts!! till max för min smak! nästan 5200 för 51 kvm, tycker inte jag är rimligt, iaf så är lägenheten uppsagd, skönt!!

städar här hemma nu innan jag ska hämta Wilma, städningen behövdes verkligen hmm är ju inte klar än men snart :)

idag är det onsdag och jag skulle behöva en flaska vin, chips och en bra film :D


segt!

Det går segt idag, höll på att somna pväg in till stan förut! nu sitter jag i lägenheten och tittar på kaoset här. ska snart äka iväg och ha ett hembesök sen blir det nog till att städa!

idag kommer Wilmis, på helt rätt dag, hon gör mig så glad :) ska hämta henne på dagis sen!

Love you


lösen!

Lösenordet är nu bort taget och jag hoppas att skriv energin kommer, just nu är den inte riktigt där men den kommer :)

Kan iaf unna er en korrt uppdatering!

Jag spenderar mycket av min tid i matfors nu, det känns bra!
jag och Wilma lever nu mer ett liv med 3 4 killar vilket oxå känns bra!
Jag jobbar på med mitt företag ( skulle viilja ha ett 50% jobb dock)
min nya fina mobil är försvunnen och förlust anmäld, hoppas på en ny innom snar framtid!

just idag hade jag bara viljat somna om och vakna upp imorgon ingen bra dag, kanske det som gör att jag vill blogga!


RSS 2.0