Slut...

är helt slut, örsta dagen på nya jobbet gick jättebra =) dock lite tråkigt att jag knappt ick tid att gosas med Wilmis. hon och micke åkte för en stund sedan.

iaf så skulle jag behöva plocka här hemma, dricka kaffe, egentligen gå en promenad för att röra på mig.. jeje får se, just nu känns det som att jag bara vi lägga mig och läsa en bok!


Bus i lekparken!







Nu lunch, sen sova för Wilma, jag tar vagnen till stan en sväng =)

fy fantastisk va kreativt...

Vi har : Tvättat, min säng, stora soffan med textil schampoo, gjort rent ugnen med ugnsrengöring. tvättat lakan och mitt täcke :P

dammsugit och dammtorkat.. vi har givettvis hjälpt varann jag och Wilma, ett bra team ;)

Nu dricker jag kaffe och Wilma äter kiwi..

nu snart ut till lekparken.. herre gud klockan är inte äns 10 :P

kiss igen...

Wilma kissade i sängen i natt igen, ast jag kissade henne sent, år ställa klockan i natt, hon dricker så himla mkt nu så det är väl därför.. kissar mkt gör hon oxå..

nu har vi ätit gröt och ser på fåret shaun!

lite piggare idag, kanske för att man såg solen när man klev upp, mysigt :)


vi tog oss ut..

även fast vi inte mår så bra så tog vi oss ut idag, och då mådde vi gensat bättre =)









Storhandlade oxå, duktigt av oss idag =)


ursäkta tidigare inlägg, mitt tangentbord fungerar lite dåligt just nu!!

=)

ibland...

ibland vill man bara krama om någon, man känner liksom att den andre behöver det. kramar är bra, det har jag minnsan ått lärt mig av mi kära moster. bara stanna till och kramas...


jag vill ha en kram!

vad är felet?

Jag fattar inte, jag är helt slut och hela mig kropp skriker efter sömn. hr faktiskt sovit i 1 timme med Wilma, hon sover fortfarande. ia så har jag duschat, tänkte att då blir jag pigg, näe känner mig nästan full/yr, otäckt att känna så här. iaf så ska vi gå ut i friska luften när Wilma vaknat, den här dagen blev inte riktigt som vi tänkt oss men vad ska man göa när man ät sjuka :(


just det glömde jag skriva igår att ddet ordnar sig med jobb, jag börjar jobba på mitt nya jobb på måndag Weiii, så nu måste jag bli frisk :)


Troll =)

Har ett nybadat troll här hemma, och jag måste knäppa kort, hennes lockar kommer fram så fint när hon har badat :)

jahaopp, vi har ju varit vaken sen 06.20 imorse, jag brajr blir trött... men men nu går vi ut och leker istället :P


Godmorgon!

Wilma och jag sitter bänkad i soffan till barnprogram, jag har precis kokat gröt som vi smaskar i oss, dock är jag väldigt trött. har sovit lite dåligt inatt, drömt mky och varit med wilma och kissat 2 gånger, sen har hon börjat snrat och blivit täppt, så in med näsdropppar till henne oxå :/

ska dra på mig mysbyxor nu och göra lite te till oss båda =)


Jag skulle vilja...

knäppa lite mer kort på mig och Wilma, förstora och sätta upp på väggen.. ska örst kolla dom anna knäppte på oss hur dom blev...


Wilmis idag!

wilma försökte ta sig ut från Tant Anki :P

satte sig och fikade istället =)


Wilma är trött efter lite shopping :)

Hemma!

Nu är jag och Wilma hemma efter en hel dag bort, jag känner mig inte alls bra, febere svettas, hostar slem, snorar och känner av bihålorna och huvudvärk hmm jag en klassisk örkyldning med andra ord..

idag jobbade jag på förmiddagen, tacka mig vet jag halstabletter så man slipper hosta omkull kunden :P

sedan blev det lunch med Emma och Wilma på stan, Emma bytte vi sen ut till moa, som vi drack kaffe med och gick på stan med, super kul.. Wilma sprang runt och letade moa hela tiden: Mooooaaa ?! och städade golver i affärerna :P

nu blir det till att lata i soffan, käka lite godis nu innan Wilma ätit upp allt :P


Kiss yeah!

Wilma kissade i min säng i natt :P hehe sånt som händer ibland ;)

nu leker vi lite sen tar vi och går till mitt jobb och hämtar lite saker till fotvården, ska vara lite ambulerande idag med första kunden..

fattar inte varför förkyldningen inte släpper, mår piss..


men det är ju fredag iaf :)

Mys prat =)

Min underbara Anna kom örbi och pratade lite, mysigt... så härligt när man bara kan svänga örbi och snacka istället ör allt planerande som sker hela tiden... hon va förbi förut oxå och busade med Wilma :)

nu blir det Carola, jaa jag vet men jag tycker faktiskt hon är bra ;)





host host...

fasen, jag har drabbats av den hemska hostan.... usch...

imorgon ska jag jobba, blir 2 kunder, Emma och en till :) Wilma ska å vara nån timme hos mormor och morfar!

Påväg till dagis imorse =)

Wilma blåser bubblor :P

Coolingen :)



Lite muffinsbak :P

en trött wilma...


www.magont.se

så känns det nu.. blää, jag har fuskat alldeles för mkt nu, måste sluta upp med det! (mjölk allergin)

har fixat lite kort nu som Wilma ska ha på dagis, äntligen är det gjort :P

snart dags att hämta dagisbarnet mitt =)






svettningar...

ja det beror säkert på att jag är sjuk men oxå för att jag betalat räkningarna eller jaa dom går iväg imorgon.. jag attar inte vad alla utgifter kommer ifrån, tycker inte jag direkt har dragit på mig något speciellt.. men men inte mkt att göra åt, dom är betalda iaf..

har pluggat, det har gått bra och jag är grymt redo för pluggstarten nästa vecka..

ringde min che så nu är det klart med jobb, dom behöver mig vilket känns bra, örsöker ringa rop ör att tigga åt mig en inskolningsdag som dom kan betala annars blir det pang på, men men..

så mitt mål är att fortsätta försöka komma upp i minst 70 % plus öretaget plus skolan, ja skolan är inte så mkt och klar i oktober!

jaa nu har jag ia suttit och satt in betalda räkningar och grejjer på företaget, duktiga jag..

hmm skönt att skriva av sig :)


En godmorgon =)

Wilma och jag vaknade strax innan väkarklockan vid halv 8, skönt =) myste på och åt frukost fram för tvn! sedan blev det på med snygging kläderna som jag köpt till Wilma, sätta upp håret och sedan iväg till dagis. när vi kom till dagis kom jag på att vi glömt dagisryggsäcken, men Wilma hade det som behövdes för att vara ute och inne så det gick ingen större nöd.

Nu sitter jag och väntar på att det inte ska tuta upptagen när jag ringer till chefen, har testat i flera dagar nu så nu vill jag verkligen att hon svarar :P har ju bil nu så jag lätt kan åka upp dit :)

nää nu provar jag ringa igen.. dagen ser ia ut så här: fortsätta plugga psykiatrin, hämta Wilma klockan 15, ringa kunder!

nu kaffe ch jobb!

hmm skönt med dusch njaää..

att duscha anser jag är överskattat eller jaa duscha är ju bra, men skönt? kan inte förstå mig på dom som duschar minst 1 gång/dag inte luktar dom nå bättre än mig! om inte annat så hinner mig hud inte ramla av mig öre 80 år... yeyee ia det jag skulle säga är att jag har duschat, har bytt sköljmedel vilket resulterade i allergi, som brännmärken fulla bröstet, ja synd om mig, det värsta är att jag tvättat typ allt jag äger och har, så imorgon å jag gå naken och tvätta om allt, tur att jag inte tvättat alla wilmas kläder.... ska aldrig mer byta sköljmedel!





yeah!

Klappgröten gick hem, Wilma smaskade i sig som en tok =)

nu sover stumpan och jag ska gå till tvättstugan och hämta tvätten!

sedan dra ner sig i soffan..

Klappgröt!

Just nu görs det klappgröt här hemma, gott tycker jag!



6 dl Vatten
2 dl Outspädd saft
1 dl Mannagryn

Koka upp vatten och saft. Vispa ner mannagrynen. Låt gröten koka på svag värme under vispning 4-5 minuter. Ta kastrullen från värmen och sätt den i en bunke med kallt vatten. Vispa gröten kraftigt, tex med en elvisp, medan den kallnar, eller vispa i en matberedningsmaskin. Servera med mjölk.

Go Fisan hemma..

Hämtade Wilma idag på dagis, såå roligt, hon vill knappt gå hem, roligt att se.. just nu sitter hon här brevid och pillar på muttan.. hmm ja jag har ju lärt henne att säga mutta, måste ändra om deet hela och säga snippa som det str i ordboken :P jaa hon är ia grymt intresserad av sånt nu, mammas bröst och hennes Snippa.. vilket är helt okej för mig :D

Annars idag sp kom emma hit, gick igenom lite bebiskläder och sånt som hon ick med sig hem micke kom och örbi på en kaffe, trevligt tycker jag =)

sen blev det lite renoveringshjälp i Emmas läga och lunch på Tant Anki och Fröken Sara..

nu har vi handlat lite tills imorgon.. jag känner mig ytterst pank just nu, härliga fredag KOM NU!!!


just det, min klocka på mobilen har gått 1 timme efter sedan igår, så jag har varit helt snurrig eftersom jag inte visste om det förän emma sa att det nog va dags att hämta Wilma på dagis, då va klockan 14.48, hon skulle hämtas 15. min PANIIIK!!

nu blir det myspys..

Godmorgon i Efterhand Cissi, jag mår sådär dåligt örskyld som många andra just nu, hoppas du hade en bra dag :)



Grattis alla 25 are :P

ni kanske tror att ni vunnit på lotto, nää det är lönen.. lönen är till ör att vi ska å känna lycka i några dagar innan utgiterna som vi lyckas dragit på oss ska betalas, eller? jaa jag år väntra med min lön tills på fredag och kan tyvär inte skryta med att mina pengar kommer att vara kvar längre än era, fort in fort ut... tråkigt men sant..

ja iaf, jag känner mig sådär.. inte riktigt på topp, pratade med micke nyss och det blir en annorlunda hämtning/lämning idag, blir på dagis, micke hade möte med banken så han kommer hit om nån timme och lämnar vagnen..

nää nu blir det te.. tycker synd om mig själv och skulle behöva massage...



ibland, ibland blickar man bakåt!

Fan va lyckliga vi va...








Jag ler och blickar framåt ;)

Stolt mamma, lycklig mamma =)

Sitter med en cuppuccino, tända ljus (mysfaktor) bra musik och ikea katalogen, dessutom ick jag precis ett sms på min lilla prinsessa som gjort 3 fina armband på dagis idag, till sig själv så klart :P allt har gått bra på dagis och det märktes inte att hon hade varit borta i 2 månader sa fröken :)

så nu ikea läsning ;)

lite uppt lite nedåt..

blev lite uppåt ett tag, tog tag i tvätten, disken och plockade lite.. nu död igen, tog precis en ipren så hoppas att jag blir lite pigg igen. tänkte att jag skulle ta tag i örsäkringspapperna om Wilmas sjukdom, har dragit mig eftersom det ska fyllas i datum och allt som man inte kan i huvudet så måste kolla upp det först..

nu har jag äntligen beställt kort oxå, Wilma ska ha med sig kort till dagis på sin amilje, hur och det som betyder något för Wilma, sen ska jag ta tag i det ina oto albumet som vi ick av märta för 1 år sedan, nu är det dags :P

och en rensning i Wilmas garderb behövs göras... så det ska jag göra om jag orkar...

Wilmas favvoställe i stöde, hundgården.. så fräscht eftersom hundarna har löpt där oxå...

min dagis tjej!

nu har jag legat och sovit, tagit mig till vardagsrummet och ser påå nottinghill...

micke ringde för en stund sen, wilma hade sprungit till dagis, kommit in suttit litw i mickes knä meddans han pratade med therese sen hade wilma bara gått och börjat göra prälhalsband, sedan hade micke hjälpt henne lite och sedan sagt att pappa kommer och hämtar dig sen, jaa sa willma och micke gick :P goo fisan våran :)

härom dagen hade micke rensat bort gammla blommor i blomlådan och satt dit nya efter gjorde wilma det med rensade bort dom nya hehee :P

hon gör allt som vi gör nu, vilket märks så tydligt, ska härma allt =)


hjääälp!

jag mår så himla dåligt, igr kände jag mig sjuk men på bättringsvägen.. nu ligger jag och har ont överallt, tryk i bröstet, hostar nyser och snorar.. kul!! har fåt boka om mina kunder idag och hoppas jag blir bättre tills på fredag!

idag har wilma sin första dagis dag eter en lång sommarsemester :) hoppas det går bra, saknar mig lilla prinsessa men imorgon kommer hon hem igen och jag hoppas jag mår bättre då!

igår kväll va Anna och moa här, vi har så roligt när vi träffas, super mysigt, sen pratade vi lite om en människa.. jag ahr lite svårt att släppa, kanske ska följa moas förslag och köra på :P hehe vi får se :P

jag kan inte sova så ska ta täcket till vardagsrummet och slå på en film..


känns halv dåligt..

jag känner mig halv dålig på många sätt just nu.. måste lägga ner och tänka på MIG själv... mina behov och vad jag behöver.. ye ye nya tag imorgon..

har varit en sväng på stan med Anna och Moa, är dyng örskyld så borde bara ligga hemma mn men :P och sen kommer dom hit, blir tte och muffis och tvn tror jag, brukar blir en massa skitsnack oxå ;)



besök..

gick iväg till stan, blev apoteket, hm och kläder till Wilma, och vaxstripes till mig...

sedan fick jag kaffe besök...

och efter det besök av Jessie och hennes grymt snygga och nya tatuering, jag VILL oxå :)

Nu kommer brorsan, vi drar till stöde på middag!

känner mig sämre, inte bra, inte okej...

apparat hit och dit..

jag har mått lite konstigt ganska länge nu i kroppen eter operatione, kännt av yrsel ganska reält.. när jag var hos barnmorskan hade jag otroligt lågt blodtryck, vilket kan förklara svimmningsattackerna... ha en känsla av att jag ligger på grymt lågt hb värde oxå.. igr tog jag blodtrycket med Emmas blodtrycksapparat :) hmm det visade snarar tvärtom att jag låg högt.. tog om det 2 gånger och det visade ganska reält olika så vette tusan...

iaf så ska ska boka en till på vc i veckan tnkte jag ör ett hb prov.. får känslan av att jag har vitaminbrist oxå, så nu apoteket...

lyssnar på Missy Higgins, underbar musik!


idag dricker jag TE!!!!!

Jag är tjock i halsen och det killas i öronen.. BARA ör att jag pratade med Anna igår som har legat sjuk hela vecka att paappa oxå var sjuk, och att jag hade kännt mig sjuk men att det var inbillning. NU ÅR JAG IGEN!!! F*CK!!!!

ja iaf så blev det en mysig kväll igår. jag och Emma tog en god pizza på Jop´s och ett gals vin (inte Emma)
sedan gick vi till hennes lilla krypin och sg på tv och sedan gick jag hem..

imorse vaknade jag halv 8 men jag vgrade att kliva upp, har jag ntlige sovmorgon så måste jag väl kunna sova längre... klev upp vid 9 istället =)

ska dammsuga här hemma nu sedan gå ner och köpa lite saker på stan!

ha en bra dag alla!

Jag måste köpa nya skor...

Birsta och byebye...

Wilma och jag har myst en dag extra än planerat. idag har vi varit på Bisrta med Emma.. mys fikat innan micke kom och hämtade oss..

nu är jag själv, vilket betyder att det är tyst, mkt tyst.. så nu på med musik, städa lite och sedan träna, vvara med emma ikväll? som det ser ut om hon inte åker till stöde :)


blev lite shopping till Wilma oxå idag, härligt med lite höst kläder :)



shiit vad myyyys...

Brorsans kompis kom idagg vi har haft det super kul, bara dega och haft skoj. och lekt så klart mkt med wilma.. men min kära dotter har mest suttit i hundgården medans pappa var där och fixade. wilma älskar hundgården =)

nu har vi ätit tacos och nu deg framör tvn..

imogon em åker wilma till micke :( men jag ska vara med emma imorgonkväll vilket jag verkligen ser fram emot =)

Höst!!

Jag känner mig nästan 100% redo för hösten, skulle bara behöva köpa en regn/vind jacka, mysiga kuddar till soffan och ngon ljuslykta så är jag absolut redo ör höst mys ;)

jag älskar hösten så jag längtar faktiskt lite, vill verkligen fixa till lite höst hemma nu, men snart så =)

nu sover wilma, jar har städat hos mamma och pappa, tvättat och nu ska jag gå ut och plocka mer svartvinbär, är uppe i 5 liter nu =)




Höst mys på Norra för 1 år sedan :)

brrr..

har klätt på mig och Wilma, vi sitter i sofan och huttrar, med fitar och nu dricker jag lite kae, shiit vad kallt det är, usch :(

men snart ska vi gå ut i solen och plocka vinbär =)

hmm måste väcka mattias oxå, men det år Wilma stå för =)

jaa, Bickan går lite ram och tillbaka idag, stackarn, hon går in med tratten ii allt...

Stöde =)

idag skulle jag och Wilma fika men Jessica men hennes nya tatoo drog ut på tiden, men jag fick mitt kafe ändå ;)

jag och Wilma följde med brorsan och hmtade Bickan som har opererat sig idag, stackarn :( så nu är vi i stöde och myser. på schemat imorgon är att tvätta och städa armors bil som vi lånat och plocka svartvinbär så mamma kan göra saft, inget jag vill ge mig på :P

nu ska jag nog sova, ortsätt läsa min roliga och intressanta bok :)

Mys morgon!

Jag och Wilma började käka gröt till frukost igen igår så nu blir det gröt frukostar efter sommarsen fil rukost ;)

Brorsan är här nu så Wilma är helt till sig som vanligt när han kommer! han har varit på djursjukhuset med Bickan (våran hund) hon opereras nu, och jag hoppas verklgien att det går bra och att dom inte hittar något annat som är fel..

idag blir det en lugn förmiddag, senare fika med Jessica, det var så himla längesen som vi träffades, hon lever ett aktivt liv :P

jag funderar på att baka nu, men vad? inte min starka sida direkt...


smile!

ler lite och funderar vad jag håller på  med, som vanligt strular jag till det lite, allt blir bara lite komplicerat ;)


That´s me, who I am :D




mys pys!

Wilma va så himla trött ikväll eter badandet i Sidsjön så hon slocknade kl 19, vilket var jättebra =)

själv så sysselsätter jag mig med sysslorna kring företaget! satt in mer betalda räkninngar i pärmen fixat marknadsöringen, nu vill jag verkligen ha mer kunder, KOM OCH KÖP FOTVÅRD!!! =) jag vill fördubbla min årsinkomst NU!!!


idag ringde Kerstin min mentor,, kör igång med psykiatrikursen den 1 sep roligt =)

men men nu ska jag fortsätta med pappersgörat!

Lite bilder sedan sthlms resan!









Godmorgon :)

Wilma och jag säger Godmorgon!

vi har dock varit vakna ett tag och mormor (mamma) har oxå varit hit en sväng!

hmm idag har jag två kunder kl 11 och 12, då ska Wilma vara med morbror!


undrar vad dagen bjuder på för roligt?



pics









Idag på Norra!

Wiieeeee!

Nu har mina fötter äntligen fått fotvård, det behövde dom stackarna, jobbat och slitit hela sommaren så det var dags, jag har ina fötter men även fina fötter måste tas om hand, så fotvård någon? 070 331 2028

hehe Emma jag vet jag var riktigt trött, har varit som ett spöke idag oxå :P

ja, jag och Wilma åkte till Norra och lekte s tokar i 2 timmar, sedan blev det handling på Willys, hem, käka, leka och sova =)

egentligen var tanken att vi skulle åka till sthlm igen imorgon efter min sista kund vid 13.00 men jag har velat på hela dagen och beslutat att vi blir hemma, jag och min kropp är helt trött, sen tror jag det är bra för wilma att mysa på hemma innan vardagen kör i gång nästa vecka.

nu måste jag verkligen fixa med bilder, Wilma ska ju ha med sig lite på dagis till veckan oxå, s nu ska här ixas och framkallas!




ledig =)

Nu har jag gjort min jobb helg, så nu är jag ledig. jag känner på en gång idag att hösten börjar närma sig, solen skiner och det är jätte fint ute men ingen direkt temperatur..

helg var riktigt bra trots att jag var trött efter allt jobb. i lördags hade jag mitt 12 timmars på jobbet, det gick riktigt bra =) slutade lite tidigare och og reaplanet till Ulvis =) där var det FEST!! hade riktigt kul, mycket blandade människor, lekar, sprit och DANS!! riktigt roligt var det :P blev faktiskt sugen att gå någon danskurs, typ bugg eller styrdans!? haha iaf så klev vi varann inte på fötterna jag och Nicklas, vi var ganska duktiga :) jaa herre gud vilken kväll, somande vid 4 halv 5 och sedan upp igen igår och ååkte till jobbet och jobbade..

igårkväll kom Wilma, så nu är det bara mys som gäller! nu sover hon men vaknar nog snart, då blir det ika, sedan Norraberget och sedan handling på Willys!

byebye

griiinn..

Ni vet när man kliver upp tidigt, ska jobba mkt och vet att det kommer bli otroligt lite sömn, man vill bara grina i örväg av tröttheten, så känner jag nu.. vaknade för 1 timme sen, stod i duschen 20 min och halvsov... nu ska jag iväg och jobba 12 timmar och sedan snabbt iväg på pappas 50 års fest.. och imorgon jobb igen till 20 och sedan direkt efter kommer Wilma, som sagt, på måndag när Wilma ska sova efter lunch så ska jag minsan göra henne sällskap :)

oki, då kör vi!

ha en bra dag alla =)

tänk tänk..

tänker i lite konsstiga banor just nu, inte bra.. måste lägga ner det :P

igår på jobbet blev jag pushad att söka jobb i sthlm, :malin du är ung, satsa, funkar det inte så flytta hem.. DAHHH!! jag är nog lite ör feg, frågan r bara, kommer jag att ångra mig? yeye det får ligga på kudden ett tag till iaf...


nepps nu iväg på jobbet(fotvården) sedan iväg på andra jobbet till kl 20 :) "jippi"

dyng trött

mina bröst ömmar, vilket aldrigt har hänt förut örutom när jag ammade... tydligen nån biverkan på hormon spiralen...

har varit så lat och inte orkat överföra bilderna från mobilen till datorn, måste fixa det..

men nu ska jag gå och läsa min nya bok, Dyngkåt och hur helig som helst! låter som en bra bok för mig =)


pyttsan vad tiden går,..

dagarna bara drar förbi, änd tycker jag Wilma och jag hinner med rätt mycket =) vi har verkligen utnyttjat sommaren trots att jag jobbat en hel del..

dagarna ute på skärgården var underbar, tror faktiskt att vi tar en sväng dit till veckan oxå! bilder kommer lite senare ikväll!!

nu har Wilma åkt till micke och blir där i  4 dagar, dom 4 ddagarna ska jag i princip bo på jobbet, kommer att jobba över 40 timmar YEAH!!!

nu dricka vatten fixa och ut och träna... just det, grannen grillar, det luktar underbart gott...

socker...

jag skulle behöva en socker kick nu, otroligt trött efter att ha jobbat från 8.30 till 20.00

ska snart sova, för upp till jobbet imorgon kl 06.00

på fredag drar ag och Wilma ut till sthlms skärgård, skönt med lite mini semester :)

godnatt!

TRÖTT!

1 timmes träning blev det, 1.5 km romenad och 8.5 km sringning, känner att jag hr ett ganska högt tempo när jag springer oxå, villket är skönt men det känns oxå som att jag maxar så mkt att jag känner för att spt ibland :P men men skönt är det

och vet ni vad, att springa för mig är värsta godiset för ögonen, okej en och anna fluga i ögat men vilka snyggingar det finns i spåret, idag blev det lite flirt oxå hehe perfekt när man springer motsatta varv och sedan stretchar tillsammans, han gik för till sin fina audi a4 och sedan tog han av sig tröjan och bytte hehe ja kul kul, ja fin var han, synd att jag har kass synd och var trött annars hade jag tagit reg nummret när han körde förbi haha :P vem vet vi kaanske syns i spåret på torsdag ;)

nää nu ska jag duscha, jag stinker...

Spring SPRING!

Musik i öronen, nu ska här springas!



Sallad

Var lat idag och köpte en sallad på Pompei, Gott! Var jätte längesen jag köpte en sallad, jag och micke köpte ofta sallad förut :) old times ;)

men nu ska salladen få sjunka mer, sen ska jag ut ochh springa, dock ser det ut att vara väldigt mörkt på himlen, så får inte vänta så länge, orkar inte springa i regn..


:(

Jobbade förmiddagen och sen kom Micke och Wilma och hämtade mig :) ick kaffe i bilen och sedan åkte vi till vårdcentralen, där träfade vi doktorn och barnborskan. Wilma skulle ta sitt 18 mån vaccin som inte blivit gort efter som hon har varit så sjuk. ha som vanligt gick det super bra att ta sprutan i armen, hon är van om man säger så..

wilma vägde 13 kg och var 86-87 cm lång :)

efter det åkte vi till Norraberget och åt glass och myste på, lekte och tittade på kaninerna. wilma är otroligt mammig, det märks tydligt att det är hon och jag på nåt vis, och mycekt tydligt nu, hon blev super mammig, i bilen gosade vi så mycket och hon kramade mig så hårt.. jasg har inte grinat på länge men då kom tårarna, Wilma blev så ledsen när micke och hon lämnade av mig, micke fick skuldkänslor och jag gick gråatandes hem och dom åkte hem till sig...

jag tycker att vi tre ska ses med jämna mellan rum, jag vill at Wilma ska känna att det är naturligt att vi 3 umgås med varandra och inte bara när det gäller lämning/hämtning eller vi sjukhus besök..

blir lessen bara jag tänker på allt..


musssssik!

I Love The Way You Lie - spelas förfullt just nu, låten stämmer in hyfsat i mitt liv känns det som..

Hemkommen..

har kommit hem från jobbet och fikat, höll på att hungra ihjäl :P

Johanna: Jag jobbar även på Lindgården demensboende.

nää men nu ska jag ta tag i tvätten och vika till den!



Yey..

Har äntligen hittat ett par riktigt sköna spring skor, ska få dom av mamma vilket känns super ;) dessutom bra pris, 999 nu men har kostat 1399, vilket kap :P

nu har jag suttit i telefon kö för att säga upp 2 onödiga premuneration jag har haft, skönt!

sedan har dom ringt så jag ska få jobba lite mer i veckan, kaon, I need the money!

så dåså nu ska jag göra mig klar och sedan trampa iväg till jobbet 15-20


what to do..

degar i  soffan och gör nada, borde göra nåt!

tar en promenad ner till macke och säger hej =)



det bästa som hänt mig..

Hon vet vad hon vill, är vilje stark och ett stort jag, alltid glad lite rädd ör att själv blir ledsen men det övar vi på, hon är precis som sin mamma :)















=(

Nu har wilma åkt... HATAR att ha det så här...

Sommar!



Jag ch Wilma har verkligen haft en bra sommar och den bara fortsätter vilket känns underbart :)




myspys dag!

Idag tar vi en sån där mysig dag och bara är. vi tvättar och leker! men nu sover Wilma så då passar jag på att sätta mig här lite, ska faktiskt ta och hoppa in i duschen oxå!

idag cyklade vi till lekparken och lekte med Alla barnen där, Wilma pratar och pratar men man förstår ca 50% av allt :P

ikväll åker wilma till micke :( jag ska se till att göra en till arbetsvecka innan vi dar till skärgården till helgen på lite semester myyyyyyyyyyssssssssssssss :)

nu, läsa bloggar! OCH just det, fick svar från lägenheten, dom skulle hyra ut den från nästa månad så det blev inget.. var ju iofs bara en chansning från min sida så det gör inget :)

RSS 2.0