inget bak..

det blev inge bak, jag och Wilma var ute och lekte, hade jätte roligt, sen gick vi på frendo och köptde cacos, strösel kaffe och en tablett ask :) hmm när jag kom hem så såg jag att  jag knappt hade nåt smör, så vad gör man för kaka utan smör? ja jag tänkte att jag skulle ta lite av mitt vanliga smör och blanda.. hmm men då kom frågan, hur ska jag baka? jag har lånat ut bakassistenten och sen så hade jag ingen form för den hade jag oxå lånat ut :P

jaja vi tar nya baktag imorgon..

Nu sover Wilmis, jag ligger och degar i soffan... tråk!

baka baka en lite kaka?

Jag och Wilma vill baka, men vad? och det ska inte vara nå avancerat, jag hatar det :P nåt som båda oh och Wilma kan kladda med :)

får se vad det blir, nu väntar jag iaf på att hon ska vakna så vi kan gå ut och leka lite i solen :)


söndag..

jag vaknade med att leende på läpparna, jag kan inte fatta hur jag ens kan drömma som jag gjorde, men jag VIL så himla gäna att det ska bli så, men tänker och funderar så mkt pådagarna at det börjar smitta av sig på nätterna :P jajaa, en dröm är en dröm, tillbaks till verkligenheten, tyvär.


undra vad jag och wilma ska göra idag? vi skulle ha åkt till östersund idag men eftersom det är så himla kallat, -26 där igår, och vi vill inte riskera att få stopp på bilen.. så vi blev hemma, funderar på att gå till kulturmagasinet :)

Nu ska vi iaf bara slappa ett tag :)

byebye

lördag =kalas

Nu har jag och Wilma kommit hem från Anna och Marcus kalas :) Wilma tyckte det var det bästa kalaset ever :P

Nu sitter jag i soffan och otroligt trött... känns som att jag skulle kunna somna typ nu ;)

byebye

ice cold...

Fy vad kallt det är, vem bjuder mig på 1 veckan utlandstripp till solen? jag kan står för underhållningen :P

Wilma sover och mormor är här, vi ska åka en sväng till birsta, men Wilma vill inte vakna :P blir en snabbis på intersport, apoteket o lite fika mys tror jag xå :)

nää nu ska jag se til så allt är klart, vi ska juh kalas ikväll oxå, super nice ;)


BAD!!!

iDAG HAR VI BADAT FÖRfullt... så jädrans kul, Jag Wilma, Anna, Moa och Marie på sporthalls badet :) Wilma gillade det starkt...

sen har vi varit på sjukhuset, fikat och tinat bilen hehee... handlat  och lagat supergod mat

Nu ligger vi som ett slakt i soffan, jag och Anna, Marcus och Wilma ligger på golvet och leker :)

Nu sitter nog J på planet på väg lngt här ifrån, skönt för han... nästa gång ska jag öva mer på min vighet så jag kan följa med i bagaget ;) have a nice flight :P

Nu på spåret sen SOVA!

Min skatt :)

Nu har hon kommit till mamma igen, och så glada vi är båda två :)

dock så kommer det gå så långt så som till familjerätten, jag fick det svart på vitt idag, jag känner mig dock säker eftersom jag har otroligt mkt att gå på och allt jag antecknat, mail, brev, olika alternativ och idéer, vad har micke att gå på? bra fråga det vet inte jag med tanke på att hans argument inte håller. yeye, bokar inte han ett möte med dom så gör jag det, den saken är klar ;)

jaa såå, nu fick jag skriva av mig lite. iaf så han prinsessan somnat, hon var s himla trött, fick se till att hålla henne vaken till halv 7..

nu vet jag inte vad jag ska göra, trodde jag skulle få litte besök nu ikväll en sväng men det verkar inte som så, han har nog fullt upp inför imorgon :)

nu ska jag dega.. byebye


segt segt...

hmm plugget får segt.. eller jaa egentligen inte eftersom jag snart är klar med arbete, kan jag bara kämpa på i 30 minuter till så är jag klar och kan skicka det till läraren, det skulle vara grymt skönt :)

idag har jag fått varit glad hihii, jag vet nåt som inte ni vet ;) efter helgen så får ni veta :P hehee... nu har ni nåt att fundera på :)

jag är hungrig? blir till att ta en frukt..

sen känner jag mig lite kaosig idag, jag ser ut som en ja jag vet inte vad? likblek, svart runt ögonen håret uppsatt i nån konstit uppsättning och jag bara känner, skulle drömprinsen komma och se mig nu skulle det vara olyckligt... ska rycka upp mig snart :P

bye

vaken..

Vaken och levande.. måste fixa kaffe nu innan jag förstör dagen för mig själv, sitter ner och tittar på skolböckerna, jag vet vad som måste göras så det är väl bara att kicka igång mig själv, en kaffe, bra musik och hjärtsvikt! såå ser mig dag ut, sen vid halv 4 kommer micke och Wilma, goskiten, längtar snart ihjäl mig.

jag ringde iaf Akademiska sjukhuset nu på morgonen och det var bokat hotell åt oss, vi var lite oroliga om det eftersom det inte stod nåt, men tydligen hade dom glömt att skicka med så hon skulle göra det på engång med info om hotellet :) haha ett dubbelrum var bokat, det blir nog nått att titta sig i stjärnorna om hur detta blir :P

jaa nu ska jag plugga! hmm kanske borde borsta gaddarna o tvätta mig, dra på mig en bh så kanske livet känns mindre tungt :P

bye

just det!

Imorgon kommer Wilma till mig, jag längtar snart ihjäl mig :)


Wilma min prinsessa..

Idag fick vi operationstiden, jag kan säga att hjärtat hoppade till när jag kollade i postlådan idag, har juh gått och väntat länge, men nu så. den 25 februari ska hon opereras i Uppsala. vi fick med mkt info och bland annat mkt om sjukdomen

så här kommer lite fakta:

Wilma sjukdom heter Vesikoureteral reflux (VUR)

ca 1 % av världens barn har VUR alltså inte så vanligt...

Normalt flödar urinen bara en väg: ned till urinledarna och in i urinblåsan.
VUR inträffar när urinen flödar tillbaka från urinblåsan genom urinledarna. det kan ske på ena sidan eller båda sidorna.  sen har uh Wilma oxå en deformitet, hon har alltså 3 st urinledare..

Nu vill jag bara ha det hela gjort, men det kommer att bli otroligt jobbiga dagar och jag hoppas verkligen att jag occh micke kan på bästa sätt stötta Wilma, jag kruvar mig för sövningen oroligt mkt..

Nu ska jag se lite på tv..

byebye

Love..

I´m in loved with an Avatar...

fyfasen vad filmen var bra, helt underbar, jag har aldrig sett nån bättre film.

Jag gick själv på bio, satt längs upp på egen rad i mitten haha, tror killen i luckan ville ge mig en bra plats när jag var själv och allt ;)


mmm.



Bjuder på en bild idag ;)

godmorgon

sitter som en robot och käkar frukost, blir jag människa snart?

har en kund kl 9 och sen måste jag verkligen plugga, jag kan inte ta nå fler kunder idag!

så i em flyr jag från mobilen, stänger av den och drömmer mig in i sjukdomens värld :P

nää nu sminka sig lite, måste juh var tipp topp nu för tiden om jag ska hålla det jag lovat mig själv :)

byebye

tröttsamt..

life is full of shit sometimes...

blää blää...

trött, vill ha nån att kramas med, lessen för att Anna ska åka bort i 3 månader, vem ska jag då få min kärlek av varje dag? huuu, kommer jag och wilma att klara oss? joo det gör vi nog, vi får njuta av att Anna kommer att ha de superbra :)

idag har jag jobbat, hade faktiskt 4 kunder, sen vid 16 tiden blev det en middag/fika med Anna,Moa och Lotta super mysigt :) sen åkt vi hem hit och satt upp så himla fina väggord i vardagsrummet och i Sovrummet :)

Imorgon  har jag en kund, sen måste jag verkligen plugga och sen träna..

Kramar o pussar är väl nåt vi gör alldeles för sällan, why?

Sushi vs falafel

Meningen var att det skulle bli Sushi idag, men så blev det inte, jag övervägde att köp men hem, men icke, det blev super god Falafel, bulgur och ajvar till såå gudomligt gott :)

Men hoppas på Sushi snart endå ;)

Nu plugga...

why?

Varför måste jag vara så korkad.. inte är det väl meningen att jag ska höra av mig, eller joo jag hör av mig föör att visa att jag vill o bryr mig, det är juh bara så, men jag mste nog lägga ned, eller jag gjorde nog det kanska tydligt. orkar inte vara den som vill.. time to show me some...

nu ska jag nog koka lite te och plocka vara lite o mysa för mig själv i soffan :)
har haft en härlig kväll på city gross o Willys me Anna o Macke :)

byebye

tränat :)

Varit och tränat nu på em, riktigt skönt och jobbigt, har en känsla av att mina bröst och benmuskler kommer att göra sig påmind imorgon :P och rumpan får jag inte glömma, den känner jag av redan nu :D

gick hem och har käkat kyckling, bulgur och soyayogurtsås, super gott :)

Nu väntar jag på Anna och Macke, vi ska ålka och storhandla, blir nog både citygross och Willys, vi skiter i icas dyra priser :P

jeeje, jag har lust att göra nåt ikväll, men lär inte göra det om jag känner mig rätt, men  innan torsdag så ska jag har gått på bio iaf, det är mitt mål för veckan :P

nu, plocka lite ;)

vart är lönen?

underbart att gå in på kontot imorse, sen fick jag för mig att jag skulle betala räkningarna så nu känner jag mig gråtfärdig igen.. fyfasen vad tråkigt och det var juh så mkt räkningar :/ jaja det gäller att prioritera som sagt, MEn gud så skönt det hade varit att haft nån att leva på nu :P så någon villig som känner att den har alldeles för mkt lön kan få ge mig ett bidrag, jag lovr att jag kan betala tillbaks, på nåt vis :P

Nu ska jag käka lunch, blir spenatsoppa, en träna och sen plugga, jag kom precis hem från skolan oxå och shiit villken snygging som jag "hittade" synd bara att jag prioriterade sovmorgon istället för sminket! måste börja göra lite omprioriteringar ;)

byebye

fundering..

Om jag, micke och Wilma fortfarande hade varit en familj, hade vi då blivit bjudna på middagar, aktiviteter? eller är det bara så enkelt att vi inte riktigt passar in? för även fast allt är som det är, så är det inte så himla lätt för mig och Wilma att ta oss nån stans, visst kan vi börja åka buss eller att man planerar in så vi kan låna en bil..
jaa jag tycker bara det är tråkigt att vi aldrig blir frågade längre, men men kanske så det är. jag och Wilma, superfamiljen ser till att göra saker endå, men tråkigt för ibland känns det lite som bara för att det "bara" är Wilma och mig så får vi inte vara med, jag kanske är barnslig men det är så det känns..

jeje, ihelgen ska jag oh Wilma åka och bada, och är det någon som känner för att följa med så är det bara att säga till :)

nu ska jag sova, skola imorgon...

home..

gick ut och gick en tettig promenad runt sidsjön, och det var skönt. nu har jag lagt mig i soffan, käkat en otroligt god fruktsallad och ser på Johan falk..

Jag måste sluta inbilla mig saker, sluta planera en framtid med någon jag inte kan få.. iaf inte  vad jag tror nu iaf.. men men igentligen inget jag hakar upp mig på, bara lite ibland ;) sen blir jag bara så jädra arg när jag tänker på hur jag blivit behandlad av micke, så lång tid, snack om att leva dubbel liv, och nu känns det som att jag och är inne i ett dubbel liv, vi alla måste hålla oss till ett liv, är det så svårt att fatta, sluta vela och välj... sluta ljug för oss själv o tycka allt är jobbigt och komplicerat, är väl förfasen ara att säga vad man tycker och känner... nån ordning måste man väl ha på sina egna känslor.... yeye nu fick jag spy ut mig lite skit..

nu är reklamen slut och åter till filmen.,

byebye

usch..

tråkigt och ensamt utan Wilma...

Nu går jag ut och går!

lider mot sitt slut...

4 dagar lider mot sitt slut, vid 17 tiden åker Wilma till micke igen och jag hämtar henne på torsdag... huu men man får se till så man är aktiv under dessa dagar så man inte behöver känns sig så ensam!

Jag vill gå på bio ikväll, själv eller ska nån med? lutar mot att det blir Avatar, men som sagt får se hur jag känner mig, kan lika gärn a gå imorgon oxå!

vi är fortfarande i stöde och Wilma sover nu. vi har varit ute och lekt mest hela förmiddagen, åkt pulka, lekt i snön, gått promenad och åkt på snöskyffeln :P Och det absolut mest intressantast, Hundbajes på vägen, hon hade svårt att gå därifårn.. bilder kommer sen ikväll :P

byebye

orolig..

Nu sitter jag i Stöde och är orolig för min kompis... tänk att män bara kan vara skitiga skitstövlar ibland... fy fasen jag blir så jädra less på dom.. en sak är säker, dom är jäkligt snabb på att glömma sina misstag och felsteg! jaja om han hade haft rätt så hade det varit en sak men nu när han bara beter sig illa. yeye...

jaa men men jag hoppas allt ordnar sig till det bästa, där emot vet jag hur dåligt hon mår, och ibladn kanske man måste släppa taget och fundera hur man vill leva sitt liv, antingen väljer man att fortsätta i samma spår och är nöjd med det, elelr så försöker man förändra.

jag tänker mkt på mig och micke och hur det lev som det blev, oki jag behövde aldrig välja, han valde åt oss båda, men som ajg sa till Anna för nån dag sen, Anna jag mådde verkligen inte bra psykiskt, nä Malin jag vet, fick jag till svar..

Nu mår jag toppen, fast jag har fått magkatarr :P så känner jag hur energin bara kommer till mig ;)


nu försöker jag ringa och ringa men bara upptaget, nu får hon ta o svara :)

byebye

trööööööööötttt...........

jag är så jäkla trött, hela tiden.. eller jaa iaf nu, i helgen!

näää så trött att jag inte orkR SKRIVA! ller kag iaf uppdatera att wilma o jag är i stöde o myser med brorsan, mamma pappa och Märta :)

byebye

mer pics

Min dag började alldeles för sent, men men...

Promenad till Anna och bakar lite :P

En sockerkaka men det skulle fungera lika bra som tårtbotten ;)

Nää nu får jag ge mig... nu blir det handboll :P

Nu är smulan med mammsen igen :)







Morgon..

Jag var mer död än levande imorse, det känns nu oxå! har så otroligt ont i huvudet men det beror nog på att jag sovit riktigt hårt inatt. sen så kan inte klockan ha ringt eller så ringe det men jag slog av den. spelar ingen roll.. jag behövde nog sova lite.

nu ska jag käka frukost, och sedan plugga en massa och maila min mentor Kerstin :)

ha en bra dag :)

mm.. Godis..

Kan ingen komma med en stor påse med godis till mig, den som kommer kan få smaka ockkså :P

Sugen sugen sugen...

svaaar..

Erkan, jaa du har helt rätt, eller vi har inte stött på varann men pratat och pratat :P Erika jag saknar våran tid med grabbarnagrus :D


07.10 piiip

jag var mer död än levande imorse, sååå nära att inte kliva upp, men I did it anyway yey :P

en lång och lärorik dag idag på skolan, så imorgon är det tänkt att jag ska sätta igåg med pluggandet, shiit, vet jag ens vad jagg ska göra? frågan är, arbete om KOL eller hjärtsvikt? får klura på det ikväll..

Iaf s har ag en kund imorgon klockan 9 och en klockan 16.00 där mellan blir det plugg :)

Jag fick kliva av bussen idag vid bergsgatan, höll på att dö av ett host anfall, har blivit 4 st sånna idag
men detta anfall hade mer med att tjejen bredvd tappat sin parfymflaska på hela sin kropp :P

nää nu vette tusan vad jag ska göra, kirra lite kaffe och äta lite mörk choklad *gott* :P

byebye

ibland..

rullar man på folk som man inte pratat med på evigheter(minst 4 år) ett förflutet dyker upp, och man kommer på vad roligt man hade på den tiden, tiden då man inte visste vad bekymmer o livet var!

tiden stannade till lite igår och idag, såå blir det mer? ;) det kan det verkligen bli :P

Nu mat :)

Störd..

varför har jag inte tänkt ett steg längre? jag har ju bara ätit p piller i 14 dagar så det är ju endometriosen som spökar såklart... ibland är man dum eller man tänker intee riktigt... tur att jag har världens bästa moster som kan berätta vad jag har för fel.. :)
nu har jag iaf proppat i mig lite av tabletterna och dom värkar försullt och jag har tok städat!! och springer till tvättstugan o tvättar..

men shit vad klockan är mkt, måste juh käka lunch nu, och duscha..
vid 15 kommer Jessica och hämtar mig, ska ut och fönstertitta i birsta, fattiglappar som vi är ;)

Ikväll? blir det fika? ;)


hahahaaa...

undra om det finns någon tjej som är mer intresserad av all sport som jag är, jag älskar att titta på sport... nu visar dom OS klassiker, sen sprintstaffetten i Tourin, sitter o grinar nu när tjejerna vann os guldet, nu äär det herrarna som oxå vann os guld...

hahaa.. jaa grinmaja som jag är :P

Frisk fast sjuk..

Jag har haft oon i magen sedan i torsdagskväll, som vanligt i magen och ryggen, urinvägsinfelktion brukar det kallas... iaf så har jag väntat med att gå till vårdcentralen. har juh haft wilma tillsa igår kväll så då tänkte jag att jag tar det idag, har även ont när jag kissar o känner "trängningar" jaa iaf så var på till primärvårdsjouren nu imorse..

det visade ingeet på stickan, eller + 1 i protein, brukar oftast vara så för mig och sen får jag att det går så långt att jag blöder.. jaa jag fick ingen hjälp iaf, jag tvingade doktorn att skicka en odling iaf,, frågade att om hon inte trodde deet var uvi så måste juh hon undersöka vad det är, för nått är juh fel? jaa jag fick ingen hjälp iaf, sen när doktorn hade gått, kom sjuksköterskan in och sa att jag skulle ligga på lite extra eftersom dom brukar skriva ut antibiotika endå.. lite sent sagt... jag hatar ALLMÄNLÄKARE!!!


jaja så hon tyckte iaf att jag skulle ta alvedon och släppte det in om nån dag fick jag komma dit igen... tack tack sa jag och 300 kr fattigare...


tappat!

Jag har tappat bort lite energi att skriva..

det är mkt justnu, men det kommer mer här snart............

grin grin..

Sitter och grinar till spårlöst, vem kommer hit med servetter?


VAGEL!!!

Jag har haft ont i mitt högra öga i 2 dagar, igår kväll såg jag att det hade blivit rött på underlocket? heter det så? jaa iaf så då kom jag på att det finns nåt som heter vagel. så jädra fult och äckligt ord..

Iaf så har jag fått en vagel, en slags ögoninflammation, och ont som satan gör det..

jaa idag har jag iaf fått iväg alla papper som skulle skickas, skönt!

Nu väntar jag på att Anna ska sluta jobba, vi ska gå och myspys fika =) blir dock bara en kaffe, det ända vi har råd med, fattiglappar som vi är :P

Just det, igår var jag in på gymgrossisten.se och beställde, pulver hehe.. jaa lite kosttillskott eller vad man ska säga, blir nog bra det :)
Känner mig verkligen super laddad nu, eller ja jag har juh varit duktig hela tiden och hållt i gång men nu känner jag mig superladdad och super fokuserad på mina muskler ;) har jag drabbats av muskelsjuka?

Nu ska jag sminka mig och bli människa..

Nu känns det...

träningsvärk i ryggen och bröstet.. tror jag ska käka lite gröt och sen försöka gå ut på en prommis och skaka av mig lite värk :P

kanske ska kolla om jag kan låna mormors bil, sugen att åka och hälsa på nån. Eller så tar jag mig en tripp till stan sen och sätter mig med en kaffe på nåt café :)


Kunde fasen inte soa inatt, grannen höll på och gå i trappen hela tiden, vette fasen vad han höll på med. iaf så saknar jag Wilma så otroligt mkt nu, skönt att jag får träffa henne imorgon :)

Nu blir det gröt..

träääning ;)

Jag har haft en riktig träningshelg ihelgen, vilket känns underbart. blev iaf 2 pass idag oxå, först åkte jag skidor runt sidsjön, sen vid 4 tiden åkte jag och Jessica och tränade på friskis i 1 timme. och jag har en känskla av att jag kommer att ha lite ont i kroppen imorgon :P men det är det värt.

Nu har jag precis kommit hem från Anna och Macke, fick en underbar middag där, Macke är bäst :D

nu har jag dragit på mig pyjamasbyxorna och myser framför tvn :P

Trävligt...

Igårkväll var juag på 25 årsfest, jag skulle juh köra en vit helg och det gjorde jag, jag var chaffis istället =) gissa hur skönt det var att vakna upp imorse och vara pigg som en lärka :P

iaf så var det lite jobbigt när jag skulle sova igår, saknade verkligen wilma då, jobbigt när man ser att hennes säng är tom.

Nu ser jag på skidskytte, har käkat gröt och ska snart göra mig klar för att åka skidor runt Sidsjön, mysigt men synd attt jag inte har nån att åka med dock har jag laddar Ipoden med en massa bra musik ;)

byebye

slö slö

känner mig otroligt slö just nu..

var juh ute och gick förut och sen blev det lite styrk här hemma. efter det kikade jag lite på skidor och sen... jag SOMNADE!!! var hur längesen som helst som jag somande på eftermiddan, men det var otroligt skönt iaf :)

nu haar jag duschat och ska göra mig klar, Jessica kommer nog och hämtar mig snart, vi ska på 25 års fest, men jag blir nykter och det känns så skönt.

så hur ser morgondagen ut? antingen ska jag ut och gå runt sidsjön som jag gjorde idag eller så tr jag och åker lite längdskidor, måste bara höra med pappa vad det är för valla på skidorna... så är någon sugen på att följa med så hör av er :)

nu, påklädning :P

då var det gjort...

Nu har jag sagt det, jag hade gruvat mig så mkt att säga det, gruvat  mig mest för att höra mig själv säga det, men nu är det gjort, jag har  sagt att jag gått vidare till micke, förklarat oh förklarat, och jag är glad att jag sagt det. på tisdag hämtar jag resterande att mina saker i lägenheten oxå..

nu ska jag göra vad?

ut och gå =)


galenskaper..

Moa och Anna har varit här och sällskapat, som vanligt blev det en massa skratt, jag bjöd på en idag iaf..

jag skulle förklara vad tour de ski var för nåt: jaa ni vet som en fotbollscup fast med skidor... ni kan juh tnka er villken synvilla dom fick ;)

nu ska jag göra mig klar och sova...

godnatt

sov dags

Snart jag Wilma sova, hon är nybadad och nyfikad :) mamman skulle oxå vilja sova, men ska försköa hålla sig vaken ett litet tag till...

Fick ganska mkt gjort idag och det känns superbra, bara Wilma somnat ska jag göra klart det sista med papperna och tejp lite kvitton på A4 papper :)

saknar, saknar, nån :/

to do list..

  1. Skriva klart sista frågan till skatteverket
  2. skriva klart sista till försäkringskassan
  3. Skicka till csn
  4. göra ordning 2 pärmar till företaget
  5. köpa en almancka
  6. köpa en lite pärm till företaget
  7. köpa en större mapp till skolan
jamen dåså det är nr 1 och 2 som är viktigast och dom är snart klara, ska bara ringa Jocke så jag får hjälp med de sista frågorna...





Det bästa jag har










rååådgivning...

började dagen med en uppfriskande familjerådgivning :P jaa om man kan kalla det uppfriskande? iaf så var det sista mötet för mig, ifa som det känns nu, insåg ganska fort att något har hänt med mig, ny energi? gått vidare? startat om? jaa något har hänt, jag mår bra. jag har fått klart för mig vad som gäller med micke och mig. hon sa en otroligt viktig sak idag, EGO att vara egoistiskt är en negativ sak som kan skada andra mer... EGO står för Egen God Omsorg, kan man inte ta hand om sig själv så kan man inte ta hand om andra, sitt eget barn, jag har fåått ny energi och känner mig redo att ta steget! men det värsta är kvar, den sista avslutade pusselbiten som gör slut på många års förhållande, bra minnen! att hämta mina sista saker i lägenheten, att föra ett praktiskt avslut kan ibland vara det värsta, men det måste juh göras..

så nu har jag iaf gjort en lista på saker som rör Wilma som jag ska ta upp med micke, det känns skönt!

Nu har jag och Wilma fikat, lagt i tvätt i tvättmaskinen och nu ska jag dricka lite kaffe och jobba lite =)

mys dag

iidag har jag och Wilma bara myst på. jag hade en fotvårdspatient på förmiddan men annars har vi bara pysslat på, brorsan och Anna har varit här på eftermiddagen och myst på med oss :)

Mattias kommer att sova här tills imorgon, han åker hem till Umeå då, så snart hoppas jag att jag kan hälsa på honom, har juh inte sett hans läga än, men snart så, jag åker gärna till Umeå ;)

Nu sover Wilma och brorsan är ute och kör med bilen... jaja men nu ska väl jag glo lite på tvn :P


modig jag är ;)

1 sms leder till fler sms, jag gjorde det iaf kul för mig ;)

sitter och lyssnar på musik och degar, jag borde städa undan julsakerna, ska ta och göra det imorgon :P

jag blir bara så irriterad varför nån ska lägga sig i vad andra sysslar med, det är juh min ensak vad jag gör, jag är vuxen... såå nu har jag avreagerat mig lite ;)

byebye

underbar em..

Fick klart det mesta utav jobbet, så skönt!

Sen har wilma och jag varit ute och gått, tog en sväng förbi apoteket, Wilma pratade så mkt att alla apotekare blev involverad hmm i henne, nu mer kommer jag att starta dagen med ett under piller ;) såå byebye mensen ses om 3 månader :P

shiit jag vet inte vad det är med mig, skulle så gärna vilja skriva till en person men jag vågar fasen inte :P jag vågar heller inte adda han på facebook, vad är det med mig? brukar inte jag bara kunna göra saker utan att tänka? och helst plötsligt så har jag tydligen börjat tänka till... tråk tråk :P

nepps snart börjar skidorna...

4/1 2010

4 dagar in i nya året har gått, visst går tiden fort :P yeyeye..

Jag sitter och arbetar idag, det är mkt papper som ska fyllas i och grejjas med, siffrorna bara snurrar i mitt huvud nu, så det blev en liten paus nu. sitter även och fyller i papper till csn, tacka mig vet jag e legitimation men hur ska jag veta hur mkt poäng jag läser per termin?

sen måste jag på stan och ta ut ett nytt recept åt både mig och Wilma, och sen köpaa en ny almenacka eller kanske jag ska beställa en från internet istället? sen måste jag fixa kvitton och en till pärm till företaget, jag heter iaf Stadiga fötter, allt sånt är klart nu tack och lov men det tog tid ;)

sen ska jag oxå ringa telia och ändra mobilen och datorn på företaget :P

Micke var hhär förut och träffade Wilma, jag har juh inte sagt det men han har kapat av sig sitt högra pekfinger på jobbet dagen innan nyårsafton, fick se bilder idag, han var hos ortopeden och la om det, allt var alldeles uppfläkt och vidrit, stackarn... iaf så blev både Wilma och micke glad att se varann =)

nu ska jag göra en kaffe och fortsätta jobba, måste juh passa på när Wilma sover...

hemma..

Då är man tillbaks i verkligheten igen, bra eller dåligt? jaa både och kanske. iaf så har jag haft en riktigt bra semester, tänk vad lite kan göra så mkt, okej jag kanske inte alls är utvilad men ny energi har jag iaf fått och det var det jag ville ha :) måste lägga ut lite kort sen, men har bara lagt in dom få jag hade på mobilen än så länge, sen har märta knäppt en massa fina kort som jag bara måste få :)

Det var iaf underbart att komma hem till Wilma idag, på 4 dagar har hon lärt sig säga Wilma, bickan,fia, mormor och morfar och en massa hyss, joo just det chocklad kan hon oxå säga, otippat..

nu sitter jag och lyssnar på musik, jag borde duscha men orkar inte, tar det imorgon istället.

jaa en sak till det pirrar i min mage, hur fasen kan det göra det? jaa snacka om yrrol jag känner mig, iaf så diggar jag killen med the rabalder ;)

nu sova... gonatt





på väg hem idag, smått sliten :P

slalom baby ;)

Idag hahr vi åkt slalom hela dagen lång och det har varit kanon före, så himmla roligt, bästa vädret var på skutan väldigt ovanligt =)

Sen har vi bastat och hoppat ute i snön gånger 2 :P

Vi är 5 st kvar i stugan nu, 3 åkte hem imorse...
imorgon åker vi hem till verklienheten igen, och detta har varit det bästa semestern på länge, så otroligt skönt och skojjigt, nyprsafton blev bra den oxå, lite knäppt slut på kvällen bara men super roligt var det på bygget, skålade i skumpan ute på ballisen och kikade ut över åre sjön och en omtalad nyårskyss ;)

nu ska jag fortsätta dricka vin ;)


RSS 2.0