tv kväll..

Ja men snart orkar jag inte hålla mig vaken.. är helt slut. men en sak är säker och det är att veckan har varit super. Det har gått jättebra för Wilma på dagis, jag har umgåts med underbara vänner och delat säng med J, jaa kan det bli bättre? hmm ja det kan det juh allltid men iaf en början till ett bättre liv. allt känns nytt, nu känns det verkligen att jag ska flytta hem ifrån, jag ska flytta och det känns helt great ;)

Imorgonkväll blir det utgång, då ska jag bara njuta och göra mig ordning i min lägenhet och dricka vin och lyssna på bra musik.. första gånger på flera år som jag ska ut och göra sundsvall :)

nepps nu ska jag borsta tänderna :)

byebye

roligt med flytt :P

Idag när jag kom till min nya lägenhet kändes det superbra, åå vad jag älskar den redan :P Wilma har juh nästan varit själv hela tiden på dagis idag och sivit där och det har gått superbra är juh bara tredjedagen och hon trivs jättebra =) jag har plockat upp jätte mkt saker i lägenheten så det är inte alls mkt kvar nu i kartongerna, tror det 4 st kvar =) imorgon går iaf flyttlasset med kartonger och Anna och marcus hjälper mig känns som det kan gå ganska fort =)

Johanna: ingen pojkvän, jag trvis bra själv nu =) dock en kompis ;)

nu ska jag gosa med Wilma

byebye

ny duschad..

Tänk vad underbart det kan vara att duscha och bli bokstavligen REN :) det har jag gjort nyss, skönt ja!
sen har jag burit ner alla flyttkartonger till hallen, så det blev lite styrke idag iag och sen har jag juh varit ute och gått oxå.

Johanna: Wilma går på tallbackensförskola, och det går riktigt bra :)

åå vad jag längtar till helgen, det ska bli så mysigt att få pyssla i sin egna lägenhet =)

måste bara skriva lite om min härliga kväll igår, jag var hos x (nämner inget namn) vi drack vin, åt en massa gott, pratade, såg på film, och Sov :P mestadels iaf ;) ´det var härligt att vakna upp imorse, det var värt att han drog upp mig för att titta på soluppgången, nu förstår jasg vad han menat med utsikten ;) jaa mysigt hade vi och jag tycker jag är värd lite mys.. såå jag mår bra och just nu får det bara rulla på.. jag menar bara att det är juh n aning kompliserat allting, men så är det ibland blablabla...

nää nu ska jag se lite på tv...

byebye

soffläge NU!

JAA gud vad skönt det kan vara att lägga sig i soffan, är kanske slut efter 2 intensiva dagar, inskolningen med Wilma gå som en dans, hon är helt otrolig, sen så har det blivit ett och annat glas vin, hos jessica och mr x trevligt trevligt ;) sen har det väl blivit halvdåligt med sömnen oxå, men men sånt tar man igen nån annan gång :P har även spenderat tid med anna och marcus, vad gör jag utan er? och vad gör ni utan mig :D hehe...

jaa iaf, imorgon blir det fokus på fluttningen, först dagis med Wilma och sen flytt på eftermiddan, guuud vad spännande, bara längtar ;)

nu ska jag ta på mig mysbyxorna, såå skönt...

byebye

Yrrollll...................

Ja jag r juh helt yr, har gått i flera veckor och sagt att Wilma ska börja dagis torsdag den 28, hallååååå!! det är ju ONSDAG den 28, så imorgon börjar hon juh dagis :P så kan det gå ibland ;) Wilma åker till micke nu i eftermiddag och jag ska sova hos Jessica ikväll och dricka lite vin och mysa, sen inskolning imorgon klockan halv 10, jag är lite små nervös faktiskt..

undra vad det blir för planer imorgonkväll.. kanske något skoj? ;) det beror juh på vad x funderar på :)

Wilma baddade nu på morgonen, sen satt hon som en zombie framför tvn, jag gick till köket och ringde cristina, när jag kom tillbaks sov hon sittandes, min goskit :) hon är reält snorig nu så hoppas hon inte blir så sjuk så vi inte kan gå på dagis, det vore juh inte så bra :/

nää nu ska jag ta mig en dusch. byebye

ännu en dag..

De går så himmla fort nu, hinner inte med nåt känns det som, mitt att göra list sket sig totalt idag iaf, får ta nya tag imorgon.. så appropå imorgon.. wilma åker till sin pappa imorgon :( känns jätte jobbigt, men det är juh bara att vänja sig, det blir nog lättare att lämna bort henne sen när jag har min lägenhet också, just nu känns allt bara förvirrat, men jag ska dricka lite vin imorgonkväll och ha trevligt så jag har nåt att göra iaf :P

sen på torsdag börjar inskolningen med Wilma, undrar hur det kommer att gå. det är juh jag som ska ta hela inskolning och det kommer garanterat bli jätte jobbigt och lämna henne, men jag är juh van nu..

nää nu ska jag drömma mig bort.. sov gott alla

byebye

1 timme!

1 timme gör otroligt mkt iaf när de gäller min mage som har otroligt jobbigt med att vänja sig vid nya tider :P nu är klockaan 8 prick, jar är så hungrig så jag inte kan äta något alls, nästan illamåendes, och det ska väl inte vara meningen att jag ska behöva kliva uppe tidigare för att äta frukost.. nää lilla mage kämpa på du för det bli ingen frulle innan 8..

jjaa idag ser det ut att bli en lugn dag, vi kommer att vara i stöde iaf..

lite saker som ska göras idag: Ringa miljökontoret, ringa Wilmas dagis, ringa Ove och leta efter mina anställningspapper från guldfynd

nu ska jag leka med Wilma

byebye

what a day...

Idag tog vi det lite lugnt på förmiddagen, men var endå inne i stan till hlav 12 tror jag den var, vi åkte direkt till Jeninie och gosade med Lewis, ja jag och wilma blev helt kära i honom, han var så himmla söt, jaa jag hoppas verkligen att jag träffar en kille som villl ha barn, eller jaa den killen har inte så mkt val fr jag ska a en pojke så är det bara :P

efter det besöket åkte jag och Wilma till Wilmas farmor och farfar, så himmla mysigt, och som jag saknar alla på den sidan. farfar mådde inte så bra och det var jobbigt att se, tycker så himmla synd om siw. iaf så hittade vi ett par kängor och allvädersstövlar efter amanda och Lovisa. sen så åkte jag och Wilma till birsta och shoppade lite byxor och tröjor och en jättefin overall jag köpte ett par leggings och ett långt  linne och en skjorta på ginatricot :)

nu är fot fotboll på G Zlatan. han kan man kalla manlig, sååå snygg..

jag känner mig mkt bättre nu och har innte ont i halsen så imorgon blir det en springtur på förmiddagen, skönt :P

byebye alla

1 timme till..

Ja det var ju tänkt att man skulle för sova en timme till idag, efter som vill ställer TILLBAKS klockan.... jaa jag juh lilla Wilma och det är juh inte så läytt för henne occh förstå det, så istället tog hon och vaknade tidigare än vanligt men men nu är vi pigga och glada :) ska göra oss ordning för en heldag i stoora staden :)

byebye

Gonatt..

Ja är väl bara att säga det, har varit seg hela kvällen, kan väl inte bli annat när man är själv. men en sak har varit positivt och det är att jag har fått väldans mycket gjort på mitt företag, har skrivit klart hela foldern och den blev riktigt nice ;) varit inne på vistaprint och kollat vilket visitkort jag ska ha, hittade ett jättecoolt men en massa fötter på, kan det bli mer passande? så imorgon ska jag skriva ut papper på bolagsverket och skicka in, ringa miljökontoret på måndag och även han jag ska hyra av och säga ett hyrespris som jag kommit fram till. det knns välditgt bra nu.
Jag måste bara se till att ändra timmarna på Wilmas dagis, tanken var att hon skull gå 20 timmar i veckan, emn som det ser ut nu måste jag jobba så mkt som möjligt så därlfr känns det bättre att öka på timmarna och sedan kunna endå vara ledig men att man vet att man har timmarna på daigs så man kan ta på sig mer jobb. nästa vecka kommer verligen att bli tung, jag ska skola in Wilma, jobba samtidigt och få ihop vardagen.

Men som sagt, på fredag flyttar jag och Wilma in i nya lägan shiit vad jag längtar, ska bli så himmla mysigt, ser ut som det kan bli en utgång på lördag oxå, är grymt sugen iaf :P

nu ska jag krypa ner i sängen, imorgon åker jag och Wilm in till sundsvall och fixar en massa.

gonatt och byebye

Lördagsmys..

Nu är det jag och Wilma hemma, det blir hon och jag ikväll =) mamma och pappa är på fest, såxvi ska bara ta det lugnt. idag har vi varit hemma och myst med familjen olsson dom kom hit inatt, vi har skurit älgkött för fulla muggar hmm ja jag gjorde inte det men dom andra, jag var husmor och fixade allt annat, sen så har juh Amanda och Lovisa vari med Wilma hela daagen och lekt, varit ute och gått med henne när hon skulle sova dom e underbara!!

som det ser ut nu så får jag skola in Wilma på dagis ensam... måste ringa min nya chef och säga att jag måste byta arbetspass, känns snopet men JAG SKA KLARA DETTA!!! =)
Iorgon åker jag och Wilma ner till njurunda och hämtar kartonger med kläder hos hennes farmor och farfar, ska sortera och se vad jag måste köpa till henne...

så lite funderingar men allt ordnar sig, inte min förlust!

Fredags mys =)

Jag och Wilma har fredagsmys, väntar på att mamma ska komma från jobbet och det dröjer... jag kommer att hungra ihjäl.. började med ett glas vin nu, alltid något =)


Hallååå där nere..

Det r någon i mig hals och spökar, känner mig uppsvullen, vill INTE bli sjuk, men det känns skumt i kroppen, men det brukar juh kännas när man tränar och när jag var ute idag så kändes det riktigt bra. Wilma är dock snorig och lite  halv seg, vi kör stenhårt med ljummet vatten, ni vet väl alla det man ska dricka det nu när det är kallare ute för att inte kroppen ska jobba bort enerign det tar att dricka vttnet typ... koka vatten och ha framme i en tillbringare, ja jag har inte kommit på detta själv, men Fick veta det av Cristina =)

Nu ha Wilma ätit mellis och ser på pingu, jag ska ta mig en frukt nu jag oxå, lite fredags sugen :)



Godmorgon =)

Idag blev jag och Wilma väckt av skällande hundar och älgjägare.. ja så kan deet var ibland :P
frukosten är avklarad och vi sitter och tittar på FiFi filmen :)

Undrra vad vi ska hitta på idag? tror det blir rätt lugnt, ska gå över till farmor och fixa hennes fötter, och sen ska jag även fixa med företaget och få det gjort, alltid en början :)


shiit shiit..

Jag vad säger man, en härlig avslutning på dagen, varit på södraberget och varit ute och gått, fikat och tittat på stjärnonra, tjaaa, tittade på en annan oxå ;) kroppen bara sprattlar, skönt att vara back in town..

Idag har jag och wilma varit i Fränsta och hälsat på Sofie, Kevin och lilla Zelda, hon va så himmla söt, och dom hade det underbart fint i sitt hus, smått avis man blir :P

nu ska jag krypa ner, imorgon blir det en lugn dag på stöde :P

byebye o gonatt

Dags för sängen..

jaa jag ligger redan i sängen, hmm med datorn, borde väl igentligen bara stänga av det och sova, men måste skriva lite först ;)


Idag åkte jag och Wilma in till stan ganska tidigt, gick lite på stan och sen så tog  vi en god lunch på Barrista med Jessica och Albin, vid 14.00 tiden fick Wilma vara med mormor och jasg åkte upp till Tomtegrändsservice hus på haga, träffade chefen där som var jätte trevlig och fick jobb :P börjar att gå dubbelt den 2 nov 1 dag 1 kväll och 1 dag till sen så är det bara att jobba..

så himmla mkt med allt nu oxå, men jag har som mål att köra igång riktigt med företaget och lokalen andra veckan i november. är juh inte bara jobb på listan, Wilma ska juh sklas in på dagis villket säkert kommer att gå jätte bra, sen har jag juh ingen aning om hur det blir med allt.. men som sagt det går nog bra. jag ger mig sjutton på att jag ska klara  det. Jag ska minnsan bli rik, iaf bättre ställt än vad jag har nu :D

mkt som ska handlas till Wilma nu oxå innan dagis, Overall och riktiga stövlar, jaa och dagis kläder, inne skor, you name it... konstaterar ganska snabbt att barnbidraget kommer man inte långt med...

jaa jag var iaf ut och sprang nu ikväll, pappa hade Wilma, så himmla skönt..

nu har jag fått skriva av mig lite..

byebye och gonatt

ännu en dag..

Ännu en dag fylld av nya äventyr för Wilma och Malin :)

Rey om du läser detta, inte för att jag tror att du gör det men om... JAG SAKNAR DIG!!! :D jag behöver en dos skratt och dåliga skämt ska jag behöva åka till sthlm för att få det?? :D

idag ska jaf på jobb möe, roligt, får se hur mkt jag får jobba, har ju stora planer med mitt företag oxå, har fått lokal och en riktigt bra sådan men stol och allt.. ska räkna på det hela och se vad jag kan tänka mig för hyra, har fick bestmma, härlig hyresvärld :P

nu sitteer jag och Wilma och tittar på pingu sen ska vi göra oss klar för att åka in till stan, får skjuts av mn farmor..

ha en bra och inlevelserik dag alla!! ;)

Skön måndag..

Johanna o eleni : tack så mkt, jag var lite deppad när jag skrev förut men nu är jag klad och idag fick jag första frågan om vad ja jobbade med och då så ja glatt att jsg är fotvård trapeut :P


idag har jag och Wilma varit på öppna försklan, och det var jätte roligt, är var äen malin och lillla gry, hon är juh stor nu men ändå lite, 9 månader :P

sen har jag lite på g, imorgon blir det förhoppningsvis klart och då skriver jag mer om det ;)

nu ska jg ta en macka, så himmla onyttigt, måste sluta upp nu, jag som var s himmla duktig måste ta upp det igen innan det börjar synas vart mackorna sätter sig :D

nu är jennie på förlossningen, så inatt föds nog lillkillen hoppas allt går bra :)

Skön måndag..

Johanna o eleni : tack så mkt, jag var lite deppad när jag skrev förut men nu är jag klad och idag fick jag första frågan om vad ja jobbade med och då så ja glatt att jsg är fotvård trapeut :P


idag har jag och Wilma varit på öppna försklan, och det var jätte roligt, är var äen malin och lillla gry, hon är juh stor nu men ändå lite, 9 månader :P

sen har jag lite på g, imorgon blir det förhoppningsvis klart och då skriver jag mer om det ;)

nu ska jg ta en macka, så himmla onyttigt, måste sluta upp nu, jag som var s himmla duktig måste ta upp det igen innan det börjar synas vart mackorna sätter sig :D

nu är jennie på förlossningen, så inatt föds nog lillkillen hoppas allt går bra :)

Myspys dag...

så skönt att slippa känna dom där hemska känslorna som jag kännt varje söndag... nu har man bara kunnat fokusera på Wilma och mysa.

Så en härlig dag, jag, mamma o wilma var juh i kyrkan och sjönng idag, så roligt med alla barneen som var där, tror att wilma uppskattade det, ska honn bli lite religiös så är det jag som får sta upp det :P

sen sov wilma ganska länge på eftermiddagen och och och, det ringde på min mobil och det var inte vem som helst.. så roligt att språkas igen :P

sen på eftermiddagen när pappa kom hem tog vi ilen och åkte på kalas till marcus och Anna, Annas tårta var grymt god, det tyckte båda wilmis och jag :P

iveckan blir det full huggning och en massa telefonsamtal, nu jäklar ska jag se till att tjäna pengar... nu ska jag se till att göra mig själv stolt, jag vill kunna köpa en massa fina kläder till wilma, såå jobba och jobba är vad som krävs då ;)

nu ska jag svara på ett sms o sen sussa

gonatt

Lite mysfest =)

Idag hade mamma och pappa fixat lite överraskningsfest för mig, mysigt med släkt och godmat =) tyvär kunde inte nån kompis här ifrån komma, men men inte harr dom sagt grattis till examen heller, men men så är det, stockholmarna har iaf grattat, även fast dom hade fullt upp så var det kul att få två grattis sms igår iaf =)

nu ska jag sova...

byebye

sidan är vänd och nu väntas ett nytt kapitel..

Sidan vändes för längesen mentalt så nu ska jag bara ta allt i handling, tur att jag har min tjatiga moster som kommer att vara hack i häl på mig nu :P men det är bara bra, jag behöver oftast en kick i baken för att det ska hända något... nu har jag iaf rensat bort aalla gammla kläder som jag haft här i stöde i massor med år, så nu delar wilma och jag garderob, ganska skönt att ha känslan att man inte ska leva i en resväska nu som jag gjort i 6 månader.. har ganska mycket på schemat i veckan men det blir nog bra, kika på lokal, ringa komvux, ringa en fotterapeut anmälan hos arbetsförmedlingen, ringa igen på ett jobb, och ringa Wilmas nya dagis så vi kan få komma och kika på det =)

nu vaknar Wilma byebye


examensdagen..

blandade känslor idag, många många tårar. jag vet inte men jag känner mig inte alls så glad, borde jag ine vara det? all sorg lägger sig nog snart och då blir jag nog glad =) va iaf underbart att gos me Wilma ikväll.

nää nu ska jag sova, av en vecka som denna känns det skönt att lägga sig i tid :P


Nu är det dags!!

nu har jag varit inne på endometriosföreningen hemsida, Cristina tipsade och där stod det massor med bra saker. måste ta tag i detta nu när jag kommer hem, har ju så otroligt ont mellan gångerna, går inte att beskriva. sist s satt jag på skolan och hade "pratstund" me klassen, fokuserade på toaletten ifall jag skulle spy, hade så jäkla ont oh svällde väl upp  hur mkt som helst i magen, fick öppna upp byxorna som i vanliga fall är förstora..

yeye måste boka tid hos doktorn när jag kommer hem, eller barnmorskan som kan börja med att skriva ut p-piller iaf så börjar jag testa med det först..

nu ska jag kolla vad jag ska ha på mig ikväll så det blir middag och ståupp på norrabrun med klassen :)


byebye

Nämen se vad jag jobbar...

och sliter...  idag blev det fulldag igen på skolan, min första kund var Cristina, min gratiskund som jag inte hade utnyttjat än :) hon blev jätte nöjd, tur det ;)

sen efter skolan blev det lite plock här hemma och sen middag som jocke hade gjort, mamma komm oxå från sundsvall, så vi åt middag ilag, sen så gjorde jag en riktig fotbehandling på jocke och körde en reäl omgång med kniven på hälsprickorna ;) sen så tog jag mamma och fixade hennes fötter, nagellack efter och målade även cristinas oxå, så det blev 2.5 timmesjobb ;) nu är jag slut i armarna :P

imorgon börjar jag int förrän klockan 13.00, så det blir 4 timmaars jobb och sen fest, trevligt blir det garanterat :P

nu ska jag sova, as trött..

3 dagar kvar, sen mysa med Wilma *längtar*

byebye

shit vad jag är..

Trött, borde sova för länge sen :P

lite lessen

lite glad

lite orolig

lite ensam

lite olycklig

lite bekväm

jaa nu kom jag inte på nåt mer, jaa så känner jag mig iaf.

idag fick jag alla hemska patienter på skolan, vad har jag gjort för ont?? iaf så blev det en bra avslutning på dagen, jag åkte till Emma och Marcus efter skolan och blev njuden på 2 rätters middag och dyrt gott vin, gjorde även fotvård på marcus som var uppskattat :) en otroligt trevlig kvääll me skratt :)

nu ska jag krypa ner lite till i sängen och sova, bara 4 dagar kvar nu ;)

byebye o gonatt

18.18

undra om nån tänker på mig nu?? brukar man inte säga så nären jag lämnar Wilma siffrorna på klockan är lika?

nu sitter jag iaf på tåget och har märta next to me, trevligt =)

blir en riktig myshelg med Wilma och märta :)

längtar och längtar men snart.. alldeles snart så är allt över, allt det jobbiga, på söndag är sista gången jag lämnar Wilma. iaf för detta!

Idag har det gått bra på skolan, otroligt segt på förmiddan, ett under att jag höll mig vaken. på eftermiddan gick det bara bar och mkt instressant nu kan jag det mesta om Reumatiker. tycker bara s¨Synd om min kära vän,  vet juh hur jobbigt det är att känna sig så olycklig på nå vis, men man klarar sig alltid endå även fast det inte känns som det, vad kan den bästa medicinen vara? glömma? gå vidare? eller tillfällig energi frigörande beteende? jag tror lite på den sista i detta, skaffa nån tillfällig ;)

byebye

MÅsTE...

Mycket måsten nu, men det tar sig iaf. inget jobb än dock men nu har jag sökt hundra jobb, och har väl endå lite på g, jag tror iaf inte att jag blir göra lös :P

Sen så ringde dom från sundsvallskommun och vi har fått dagis plats till wilma, superbra. det blir på skönsmon och det duger länge för oss, hoppas bara att dagiset är bra :)

sen så har jag ¨varit hos frissan nu efter skolan, färgat håret och klippt mit, blev jätte nöjd, collt med lugg oxå :P

Jag måste fixa min kamera, jaa det enda jag behöver göra är att b7yta batteri, hur svårt kan det vara :D

imorgon åker jag tåget hem med märta, härligt och få prata av sig lite med henne, och sen så får jag juh träffa min undeerbara wilma :) nu är det bara denna helg och nästa vecka sen kan vi gosa hur mkt vi vill tillsammans, nästan iaf :)

byebye

Här händer det grejjer..

Nu tror jag att jennie och Niklas är och föder barn thihiiii, det bra pirrar i kroppen, snart får jag nog gosa med bebis ;)

Idag har jag, mamma, mormor och Wilma namnsdag, grattis till oss =)

fick även veta att jag klarat tentan jiihooo så härligt, fick inte veta betyg dock men att jag klarat mig räcker länge :P

Nu efter skolan var jag och Lovisa på stan och shoppade kläder till henne och åt en massa god mat, mysigt. Amanda skulle oxå ha följt med men hon är sjuk, öroninflamation, så vi får göra det nån annan dag..

nu ska jag göra kaffe o ta det lugnt..

Slöpack!!

har varit lite slö på att skriva här nu ett par ddagar, men det har varit  mkt :P först så har det varit mkt i skolan, men idag hadde vi sluttentan och det kändes bra :) så nu är det bara en massa roligheter kvar :) sen så har jag bara myst en massa med Wilma nu i helgen, och det blir lika denna helg oxå, nu är det sista helgen som jag behöver lämna henne för att åka hit ner.

iaf så är det inte lpångt kvar nu, bara 8 skoldagar sen är det bara att trampa ut i verkligenhetn igen, vilket känns jaa ganska skrämmande, men det blir nog bra tillslut, fokus kommer att bli på wilma och jobb, nr allt det är utträtt blir det träning och inredning i min nya lägenhet, men sm sagt utan arbete ingen inredning så det gäller att jag ligger i nu ;)

nu ska jag snart käka, idag bjuder familjen olsson på revbensspjäll och potatis, gott :)

byebye

undrar..

Undrar om dert finna någon som är tröttare än jag nu? imorse när jag vaknade ville jag bara dra täcket över huvudet.. så jäkla trött, det har följt mig hela dagen i form av huvudvärk, men jag yar iaf varit effektiv på jobbet idag, fasen jag har filat fötter :P

meningen var att jag skulle till emma o marcus ikväll o fixa hand fötter, men han blev så sen från jobbet så vi tar det nästa vecka, så nu e jag ensam hemma, familjen olsson är på karlaplan o är barnvakt :P så vad göra ikväll? hmm, ska duscha iaf, dricka kaffe, som jag inte alls hunnit med idag, hann inte ens äta upp bananen! sen blir det nog lite plugg.. imorgon åker jag hem till Wilma igen, längtar så fruktansvärt mkt, vi ska vara i ulvsjön och plocka svamp :P

nepps nu skaj ag käka, blir falafel och bulgur, mums..

byebye

RSS 2.0