Det gick!

Anton somnade tillslut och klev upp utan bloblem imorse så inga spöken hade tagit han iaf :)

Sitter och njuter av mitt te, te är väl bra för magen eller? vaknade i natt och mådde jätte illa, samma i morse men nu mår jag bra :)


idag ska jag och Wilma packa inför helgen, är ju hundra olika klädesplagg som ska me :)


nepps nu kanske en dusch så man vaknar till

Somna somna...

Idag blev det en sen kväll, vi har haft besök av Wilmer och Alfred, barnas kusiner som vi varit barnvakt åt :)

Anton Har äntligen fått sin nya säng som JAG har köpt till honom så första natten i sitt eget rum och egen säng ser ut att bli fiasko, Nicklas är där nere och nattar han fortfarande, Nicklas kom precis upp och sa att det inbte gick att han inte kunde somna, hmm nä jag skulle inte heller kunna sova om man pratar i 1 timme har alla lampor tända och en dator som surrar, Stränga Malib gick ner berättade för båda två att det är svårt att sova om man pratar hela tiden, sedan släckte jag alla lampor utom en! herre gud, klart pojken inte jag slappna av när pappan är lika dan...

jaja, imorgon åker vi till Ulvis, vi har fortfarande inte pckat eller fixat något, kan bli intressant!


har lite ångest inför veckan om som kommer oxå, Nicklas jagar ju både måndag och tisdag och jag börjar jobba 06.45 plus att det är ju en bit till dagis, sedan ska han tydligen jobba i funäsdalen oxå, så jaa veckan blir som sagt intressant!


nu ska jag ta en äggmacka och sedan gå och lägga mig, nya tag imorgon!


Över för i dag..

Nu är dagen snart slut och sängen känns verkligen nära nu, Jogn Blund here I come :O)

men Först ska jag äta räkor och blogga lite :)

Dagen har varit bra, blev en lugn förmiddag för mig och Wilma sedan blir hon lämnad till Gitta och Göran ( min mirmir o morfar) jag åkte och jobbade och Nicklas hämtade henne efter sitt jobb!

Har gått jättebra att jobba ikväll, ny energi efter att ha varit lite ledig :) känns konstigt att jag ska börja jobba mån-fredag dagtid , men det blir nog bra :)


nepps nu blir det räkor  kram och godnatt


lite ditten oh datten!

Jag och Wilma har precis satt i och varsin gröt tallrik, nu är hösten på G vilket känns helt ok eftersom hösten är bästa årstiden enligt mig själv..

hade grymt ont i halsen igår och samma idag plus att jag lagt till snoret, snorar som en tok, så just nu flödar vitaminerna här hemma, jag vägrar bli sjuk som alla andra nu!

iaf så fortsätter mitt vikariat till slutet av oktober vilket känns helt underbart, säger som mina kollegor: en gång in i huset, alltid fast i huset (sjukhuset) ;)

Igår tog jag och Wilmis en mys dag, fikade på Waynes innan vi åkte och hälsade på mitt jobb! sedan var hela familjen ute och cyklade oh lekte i lekparken :)

Jag längtar till helgen, Då kommer Amanda och Lovisa, vi ska mysa i ulvsjön, åka fyrhjuling, dom ska jaga oxå kanske det blir fotbollssmatch i Stöde för Anton som vi ska få rå om hela helgen oxå :)

ibland känns livet så orättvist, inte hade jag många bekymmer när jag var 8 år, lider ibland med Anton och ser hur jobbigt det är för han, han är en hjälte! njuter av våra pratstunder på kvällarna och lider med han för de stora ansvaret han har dom en 8 åring absolut inte ska ha..

NU KAFFE!

 För att lära barn vad kärlek är måste man visa det för dom ♥

Hemma från Turkiet =)

Vi har haft en välbehövd semester jag och Nicklas =)
   
RSS 2.0