vår snygg!

Nu har jag handlat kläder, det var på tiden kan man säga. köpte en vit långärmad, en lång svart tshirt en tunn bolero korta i lila och en skit snygg grå stickad tröja :p och en ännu finare scarf!

idag har jag iaf jobbat, micke har åkt slalom med tjejrna och min morfar var barnvakt till Wilma, en super fin dag har det varit, sen så åkte vi in till stan vid 4 tiden, jag shoppade till mig o wilma och micke var o klippte sig på Trydes men! han blev riktigt snygg, han har ändrat frisyr, vilket han inte har gjort på x antal år :P


nu har jag min moster boende hos mig, ska åka till stöde imorgonbitti och hjälpa mamma att städa inför visningen som dom har på fredag, sen så blir det babysång klockan 3 däremot så missar vi sista dagen på öppna, men så är det... kommer juh att träffa alla endå ;)

nu ska jag se klart på nyheterna!

byebye!

Fetbulledagen!

idag har vi gjort semmlor, Jag micke Lovisa amanda och Disa! det blev några med sylt i och några med Nutella i och några med mandelmassa i, och självklart grädde :P tjejerna har super kul, dom hade grädde fulla ansiktet! iaf jätte kul att ha dom på besök, dom är juh så snäll mot Wilmis!

Idag gick Wilma alldeles själv med gåvagnen, har fått hållt i henne förut men nu går hon alldeles själv  ;)

nepps nu ska jag gå och se på film med min kära sambo :P

laddar upp lite bilder







Öppnaförskolan:




Och sist men inte minst. Jag kommer i mina dieseljeans och ett par till jeans, helt underbart. det trodde jag verkligen inte, så nu behöver jag inte köpa nå byxor, kan sattsa på fina tröjor istället, jippi :D

beybye

Den femte dagen..

Nu har det gått femdagar sedan Wilma sa farväl av mina bröst, iaf för att äta på dom, det var ett tag sen hon slutade, har ammat henne en gång på morgonen, men nu är det slut på de me, UNDERBART!
Visst är det underbart att kunna amma sitt barn, men det är skönt när det är över oxå, men skulle aldrig tänka tanken att inte amma om jag hade mjölk dom första 6 månaderna!

Jennie kämpa på, och vad skönt att det gick på att söva Lova utan dina juer ;)

Idag har det varit en bra dag, jag och Wilmis mötte upp Mia och Tily, Helena och Elias och Jennie och Lova på BVC Wilma vägde 8900 gr och 70.5 lång
sedan åkte vi till Mia i Juniskör och Fick super god lunch med kaffe, varma bär och glass, mia hade till och med Tofu glass som jag kunde äta, ett plus i kanten för Mia ;) hela hennes vardagsrum var full av små aker sen deras bröllop, super fint, så ska jag oxå ha det när jag blir gift, hmm kommer det att dröja länge? ska fråga micke hur länge han hade tänkt vänta med det :P

när vi kom hem tvättade vi och åt middag, blev lax och råstektpotatis, det tyckte Wilma om.mysig middag med alla tre som åt samma mat =)

nu har vi varit ute och gått, gick in till Siv och Uno på en kaffe!

Nu sover Wilma och Micke sitter vid tvn, ska ta och göra han lite sällskap=)

byebye!

Vinterlandet!

nu snart drar vi upp till Ulvsjön, ska vara där i helgen o mysa, åka skoter o pulka, micke har redan åkt, han och en kompis skulle åka skoter upp, Jag och Wilma åker upp ikväll vid 18.00 tiden, ska hämta upp mamma i stan först, imorgon kommer Amanda och Lovisa (kusinerna) ska bli så roligt att se dom, var ett tag sen nu, sen blir det skönt med lite barnvakt till Wilma, dom är en hejjare på att ta hand om henne =)
kommer hem på söndag, tror nästan att jag ska stänga av mobilen ihelgen, då blir det en data o mobilfri helg, det kan vara skönt ibland =)

byebye!

Ajjj....

vaknade imorse av att jag hade ont i käken, tänkte inte så mycket på de men när jag skulle äta frulle kunde jag knappt gapa eller tugga, och ont gjorde det! Har fått så nån gång tidigare när en visdomstand har spökat, skulle juh ha ringt tandläkarn redan imorse, men dum sm man är får jag juh alltid för mig att det sk gå över, vilket det inte gjorde sist :P ska ringa imorgonbitti, är juh lite små krångligt oxå eftersom jag går hos tandläkarn i stöde, måste ändra det imorgon så jag kan börja gå här, eller ska man börja gå privat? ja tack o lov för alvedon =)

idag har WIlma o jag tvättat o strykigt, jag viker och lägger kläderna i ög och hon slänger ut dom på golvet, villken hjälpreda! är hennes grejj som hon har kommit på nu, hon ska packa upp allt, alla leksaker som vi lägger i krogen plockr hon ur och skötväskan ligger utspridd i delar på köksgolvet, jaa även fast jag har städat här hemma så syns det knappt leksaker o blöjor överallt :P

oj vad trött jag börjar bli, Wilma sover så jag kanske oxå ska göra det?! micke jobbar natten så jag har sängen för mig själv inatt, då är det bara att bre ut sig =)



byebye!

idag kom den!

Idag var jag och Wilma på Öppnaförskolan, hade det jätte skoj, Wilma står o dansar o ojar sig när deet blir dags för sång =) även jag tycker det är super kul, såroligt att träffa alla brudarna, och papporna såklart! satt och matade Wilma vid lunchen och det rann till, jag tänkte, Shiit, kissade jag på mig???
har haft ont i magen i två veckor nu men inte riktigt vetat varför, skyndade mig på toa, och där var den, som jag har haft det bra utan den, men även längtat lite efter den.. MENSEN! ja så var det, Wilma hann bli 9 månader, sen kom den, vilket inte gör så mycket, har varit glad eftersom jag inte fått den, finns juh dom som får den efter 3-4 månader även fast dom ammat...

Wilma har oxå gjort ett framsteg idag, hon klappar händerna riktigt nu, förut har det bara varit lite grann, lite omedvetet men nu klappar hon förfullt =)


Var på maggae idag, och guuud vad skönt det var, pratade jätte mycket med tjejen som hade det, kicki heter hon, hon sa att hon gärna ställer upp med hjälp med reklam o grejjer sen när jag gått ut skolan och ska starta eget, och fick jätte mycket tips oxå =) www.lindblomman.se (gå in och kika)

nepps nu ska jag se klart på bygglov, är juh från sundsvall denna gång!

byebye!

10.15 piiip!

Tänk vad skönt det kan vara med sovmorgon, jag fick en sådan idag, vaknade 10.15, kände mig hyfsat utvilad =) Wilma skrattade o blev helt tokig när jag kom in till vardagsrummet!

blev inge byte av variatorem idag, för kallt :P istället hade vi babysången som målet för dagen, och det var jätte roligt att träfa alla, vad barnen hade växt o blivit stora, knappt så man kände igen dom små liven =)

idag åt Wilma sin första stora portion med hemlagan spegetti o köttfärsås, det tyckte hon var mums, så från och med nu måste vi börja ge henne hemma gjord mat till middag, tjänar in 70 kr / vecka då, och det blir mkt pengar i längden, har juh varit lat på lagamat fronten, men nu är det juh bara att ge henne det vi äter, kryddar maten efter att hon har fått sin lilla portion =)

Imorgon ska jag jobba, 12.00 till ca 17.00 sen blir det till att ta en glas vin och läsa en massa teori, skriver juh provet på söndag, så det gäller att vara förberedd =)





Byebye!


skoter...

Hejsan!

har juh hoppat på en skoterförar utbildning, började igår och blir klar på söndag, himmlans intressant måste jag säga =) tänk att det inte är lag på att ha skoter hjälm!! jag blev helt paff, det trodde jag verkligen att det fanns :/

hmm.. tänk vid den här tiden för nio månader sen låg jag med värkar, tog juh tre dagar för mig innan tösen kom ut.. måste skriva en förlossningsberättelse, började lite smått att skriva på den i sommras, men var lite instabil för att fortsätta, var juh inte direkt en dröm förlossning jag hade, trots att jag hade fått info av mamma som hade det lika när hon fick mig och brorsan.. min mvc sköterska hade juh sagt hela tiden att varje förlossning är olika och har inget med arv att göra, jag tror vad jag vill om den saken nu!

sen så ska dom slå igen öppnaförskolan nu i njurunda, där vi är stammisar, ett underbart ställe att träffa nya människor på, har jätte roligt där och det är skönt att ha en dag i veckan så man kommer hemifrån, iofs har jag rätt fullbokade dagar men ändå :P
vi eller Jennie har iaf pratat me kyrkan nu, så det kan tänkas att vi får låna en lokal av dom, får se på nästa kyrkorådsmöte *håller tummarna*

imorgon ska micke visa mig hur man byter variatorem och tändstift... ja hur det gick skriver jag om imorgonkväll :P
byebye!



Nu börjar jag om igen!

Hejsan! nu sätter jag igång med bloggandet, så nu ska jag skriva massor!
det har hänt massor sen sist, så jag vet inte hur jag ska hinna med att skriva?!

tänkte att jag gör en översikt och sen så tar jg var dag som den kommer ;)

13/5 2008 kl 14.17 = Våran Guldklimp föddes efter 3 dagars kämpande!
Sommar 2008 = en skön sommar med lite semester i sthlm och i ulvsjön, Wilma växer så det knakar! träffar en framtidsvän vid namn Jennie och hennes dotter Lova, träffade dom på BB! och nu ses vi ofta och pratar ständigt i telen med varandra, super kul!
sen blev det höst, och min och Wilmas tid går åt till att gå på Öppnaförskolan, babysång och träffa kompisar, och självklart vara med pappa när han är hemma.
December= jag bestämmer mig för att söka in till en utblidning i stockholm, medicinsk fotvårdsterapeut!
Januari= får veta att jag har blivit antagen jihoooooo =)
Börjar planera mickes pappaledighet!

Wilma är en stor tjej nu, kanske så iaf, hon blir 9 månader på fredag! och vilken utveckling hon har gjort, händer saker hela tiden nu, hon står och reser sig överallt, kryper överallt och går när vi håller i henne =) hon älskar att utforska, två tänder har hon oxå ;) är nog bara en tidsfråga innan hon går, tur att vi bara har en tvåa :P

Ska lägga ut lite bilder tänkte jag =)

Tack o hej så syns vi imorgon igen!






RSS 2.0