5 dagar 11 timmar

Sedan jag bloggade... MEN nu så :)

Sitter i köket hos Nicklas, lyssnar på musik och bara är!

Hämtade Wilma från dagis idag då hon spytt som en tok, micke va inte allt för glad när han hämtade henne hehehe, stackars lill fisan!

Nu ihelgen ska vi åka till sthlm på dop och bara mysa! hoppas bara vi inte blir magsjuk!

nu ska jag fortsätta fixa lite, ska lägga ut bilder senare :)

Lösen!

Jag lösenords skyddade min blogg igår! kände att det var dags, jag skriver ju om mitt liv lite som en dagbok, och jag vill bara att mina vänner ska läsa den, inga ovänner här inte eller dom som bvara e nyfikna! jag skriver ju för mig själv och sen är det självklart jätteskoj att andra vill hänga med i min vardag. Men jag är ingen som jublar så fort jag ser att jag har fått fler läsare på bloggen!

Jag har under desa år verkligen haft min blogg som mitt liv, där jag kan stänga in mig och bara få skriva av mig, stänga in mig fast även visa det för allmänheten! Jag är stolt över min blogg och var jag skriver om, jag står för mina åsikter och skulle aldrig tveka om att ta en diskusion! så iaf!

Ikväll kommer Wilma :)

tyvär får vi bara mysa en stund, för Jag, mamma, Emma och Jessica skka iväg och leka modeller ikväll på södra i 3 timmar, ska bli riktigt roligt :)

Eftersom jag måste kliva upp så himla tidigt nu föör tiden så ska jag ta och slå på lite musik och rensa hela garderoben, och behövs!!

have a nice friday!


jahapp

åsså va allt i gång igen...  har legat i  timme i fosterställning nu, det är skönt när man har ont i magen, tabletterna börjar verka så nu kan jag faktiskt sitta upp i sängen, känner mig dock yr och spyfärdig!

tror att det ond beror på att jag inte tagit pillrena direkt på morgonen utan att det har blivit lite oregelbundet nu ett tag, icke bra! så nu är det bara att se till att ställa ett alarm varje dag!!

bokade om kunderna till imorgon, så himla typiskt...

Fryser!

Känns så himla kallt här hemma! ska ta och städa så håller jag nog värmen!

egentligen känner jag bara för att lägga mig i soffan under en filt och läsa en bok, MEN nu ska jag vara effektiv så jag kan gå ill jobbet snart!

ha en bra dag alla!

städa städa varje onsdag..

Ja nu är det inte så att jag har eller städar just nu MEN det behövs verklingen, sitter på jobbet och hller verkligen på att somna!!

igår va det kaos i tåg ttrafiken vilket gjorde att jag satt på en buss till 01.15 inatt, vet inte när jag somnade men efter 2 SÅ jag är ap trött kan man säga!

längtar redan till sängen ikväll!

Sitter iaf på jobbet nu och väntar in min kund kl 15, sedan blir det till att fixa middag och sedan träna skönt!

är det 1 dec idag? har varken koll på dagar eller datum känns det som... yeye!


nu ska jag dricka lite vatten och hoppas att jag blir pigg, kanske borde hälla lite över huvudet oxå!

RSS 2.0