ja då kör vi!

ska åka in till jobbet nu och fotvårda, sen lunch och sen iväg till nästa jobb, första dagen på jobbet :) ska jobba kväll så slutar 21.30. tur jag är ung som tagit på mig ett heltidsjobb plus mitt jobb som fotvårdare, men det ska nog gå :) blir iaf helt underbart att få en massa pengar :P


ha en bra dag alla!

kan det va sant?

Igår kom grannpojken till Nicklas och frågade om det här va våran? min NYA MOBIL som har legat i snön sedan annan dag jul!!! helt otroligt, ca 50 meter bort i snödrivan på vändplan hittade han den... och ALLT fungerar :P

nu ska jag märka lite kläder och sedan gå ut och gå!

helgen va jättebra, vi va i stöde och firade morfar 70 år och jocke 40 år!
igår tog jag min första springtur sedan vinterns alla sjukdommar, sjukt jobbigt med skönt!! äntligen är jag på gång igen :)



ha en bra dag alla! idag ska jag löneförhandla och få schemat för 4 månader framöver, underbart att sedan kunna planera efter det :)


sa jag?

att jag har fått en anställning, ett vikariatanställning i 4 månader statr på måndag, på avd 15 helt otroligt skönt, tänka sig att få en månadslön :) me like :) så nu kommer det bli en liten tung period med 100% joo puss företaget :) men pengarna ska flöda och jag lova, dom kommer att gå åt!!


våren våren me like :)









 Nicklas syster Erika och Wilmer :)

 

Go tjejerna Wilma och Novalie ♥

 wilma i nya rummet :)

what to do?

Sitter hos mormor och morfar, blev så hinmla trött så jag åkte hit och drack kaffe och slängde mig på soffan hehe :P har lite smått tråkigt och väntar tills jag kan hämta wilma på dagis. hon sover ju och äter mellis nu men sen så :)

Så först hämtning av Wilma, sen hämta Anton och sen hämta Albin och Edvin, full rulle ;)

Nu är besiktningen av lägenheten gjord och nya hyresgästen får nycklarna ikväll :)  OCH framför allt så får jag veta imorgon hur mitt schema kommer att bli nu framåt, det ser jag fram emot!

i helgen ska vi fira morfar som fyller 70 år, det ska bli trevlig hela familjen stooora familjen tillsammans, brorsan kommer oxå, me like ♥

humf..

har haft ont i magen i några dagar nu... ska allt ta och starta nu igen nu när jag fått jobb och allt? dööööööööö.....

imorse kl 06.36 tog jag en morgonrunda på 30 min innan frukosten, kanon! nu e bara frågan hur ska jag lyckas med det nu när wilma kommer? kan ju inte dra upp henne för att gå ut och gå stackarn.. få komma på nåt annat..



Nu har det verkligen varit dött här...

har haft det rätt körigt ett tag nu!

mitt företag har gått riktigt bra den här månaden vilket jag verkligen gläds åt! sen har vi varit på lite semster i sthlm i 4 dagar, bara myst, umgåts med vänner, jag jobbade oxå en dag på jobbet i sthlm! sen gick vi och såg "Hur många lingon finns det i världen?" en helt underbar film ett måste att se verkligen! lite vin på firdays va inte heller fel, jag introducerar Nicklas med små steg i mitt liv i sthlm ;)

sen hoppas jag snart få börja inskolning på mitt nya jobb :) jag har fått jobb på sjukhuset på kirurgen :) det kommer att bli otroligt mkt jobb framöver med heltid som uska och sedan företaget, men det ska gå :)

just nu håller vi förfullt på att skola
 in oss i vårat nya liv :) Städade ur lägenheten det sista idag och adrexxändringen är fixad så numer är jag och wilma matforsbor, sug på den ni :P

bilen ska säljas och ny bil ska införskaffas, jippi :) så efter kaffekoppen nu ska jag ut och städa det sista i bilen!


RSS 2.0