sol, svett o orm...

en lugn men blandad dag :)

imorse skulle jag o helens gå ut på framsidan, o då ser vi/hon en orm så hon skriker en oooooorrrrrrrrmmmmmmmmmmmmm :D jaa så den blev säkert skiträdd hehhe :D

sen så har vi bara tagit det lugnt, varit ute o solen och i skuggan, jag o wilmis var ute och gick i morse och sen så avslutade vi dagen med en pomenad på lite över en timme, så skönt, det är underbart att gå nu på kvällarna, så jag gör ordning henne för kvällen, sen får hon somna ivagnen och jag br in henne när jag kommit hem igen..
jajust det, jag o jennie packade in oss i bilen med tjejerna och åkte till galtström, där tog vi en räkmacka och pratade en massa, myspys :)

imorgon ska jag o wilma in till stan o shoppa lite o äta glass :)


byebye1


sommar o sol =)

villka underbara dagar det är nu, jag och wilma njuter förfullt, vi har hittat på lite små utfykter nu oxå, i söndags kom jessie och Albin och hämtade oss, vi åkte till klipporna vid klampen, var där heela dagen och solade, badade o lekte, sen så följde vi med dom hem och kikade på deras nya lägenhet, jag blev som förälskad ;) så vill som ha mig som grannar i framtiden så kommer jag :P

igår kom mamma och pappa och hämtade oss, då blev det en utflykt till hemsön där miin mormor o morfar ha sin husvagn, amanda och lovisa var oxå där, så en rolig dag med en massa bus.. jag gjorde även fotvård på mamma och morfar :)

sen igår kväll blev det en skön promenad och utforskade nya ställen, roligt :) sen blir juh det hela lite extra roligt när man inte behöver gå själv ;)

nu har jag varit ute o gått igen och wilma sover i vagnen, nu ska jag käka lite frulle o sen drar jag på mig bikinin o solar lite, låter väl inte helt fel? :P

byebye

sovtime..

ja det är väl lika bra att sova, vet juh inte hur mkt sömn det blir i natt, hoppas lillskruttan får sova..

imorgon fortsätter jag med att fixa till brännan :P

byebye

sol sol SOL...

jaa inte ska man klaga, men varmt är det iaf :P

idag har jag o wilma bara myst ochy tagit det lugnt, ville inte att hon skulle bada idag eftersom öronen krånglar, men vi hr lekt i skuggan iaf, och sen han ska legat o lapat i solen när hon somnat..

iaf så var vi ute och gick imorse, och det gick bra, vi stötte inte på någon björn :P

sen så tog vi en cykeltur och det gick jätte bra, jag cyklade så svetten rann om mig :P vi stannade och tittade på hästar och på vägen hem somnade hon, blir nog en cykeltur imorgon oxå =)

micke kom förbi en sväng förut med lite saker, va roligt att se honom, va ju ett tag sen, och wilma blev glad :)

nu ska jag  fixa lite

byebye


hemma :)

Jaa nu är jag hemma i hela 4 veckor..

min mamma pappa o wilma kom o hämtade mig vid bussen, wilma var vaken och blev så glad att se sin mamma och jag blev lika glad, helst när jag fick en stor puss av henne :)

hon har haft svårt att sova nu men nu sover hon, och imorgon när vi vaknar ska vi ta en morgon prommis :)

nu har jag sorterat tvätt så imorgonbitti är det bara att sätta igång med tvätten, skönt att få det gjort !

näe kanske dags att sova, fast jag är inte så trött så jag kanske väntar ett tag.

imorgon är en ny dag ;)

byebye

p1 o snart hemma

nu är jag i gnarp, snart hemma med andra ord...
jag sitter o lyssnar på p1 sommarprat, hörde att tomas ledin var värd att lyssna på, hade inte hört hela, men nu har jag suttit och lyssnat, är inte så många minuter kvar på programmet, men guud så bra han har varit, håller med J att man inte hade fått en riktig bild av honom men han är verklgien härlig, villket coolt liv han levt, och hållt i hop med sin fru i 30 år, bra jobbat =)

Men vad jobbigt att sverige förlorade mot england, på straffar... men vilket jobb dom gjort, stolt att vara svensk iaf :)

nepps nu ska jag lyssna färdigt och börja packa ihop lite..

skriver säkert nåå nmer ikväll innan jag somnar

byebye så länge

på bussen..

nu sitter jag på bussen mot sundsvall, hur skönt som helst, nu blir det njuta som bara den i 4 veckor. busschaffisen har precis berättat att det är 28 grader varmt  ute, det kallar jag sommar :P

jaa wilma var juh till doktorn idag, stackars lillvännen, hon hade dubbelsidig öroninflamation igen, och den här gången hade hon fått blåsor och det höll på att spricka i ena örat, så nu blir det en lugn helg. med mys, måste se till att få i henne mkt vätska, tur att hon älskar vatten, sen så har jag o micke bestämmt att vi byter vårdcentral, och att vi ska ordna en remiss till öron, doktorn tyckte det iaf.

nu ska jag käka upp min sallad, kanske sova lite?

byebye

sista dagen!

nu har jag 4 timmars jobb kvar, sen är det sommarlov i 4 veckor, va längesen man hade sommarlov =) och jag tror inte att jag kan ha mer rätt till sommarlov efter vårens bokstavligen kaos... men jag har klarat de 2 tentor som vi haft galant och praktiken har gått jättebra.

när jag kommer hem så mste jag väga mig :P hoppas att siffrorna har gått ner, det känns så iaf :P

wilma är sjuk nu igen, lillfisan, tycker så synd om henne att hon alltid ska behöva vara sjuk, mamma ska till doktorn med henne nu klockan 11.30, lika bra o kolla så behöver inte jag göra det ihelgen omm det nu skulle vara nåt!

igår var jag med märta och åt god mat o drack lite vin, vi satt i kungsträdgården och myste, pratade en hel del, vi hade lite att ta igen eftersom vi inte träffats på ett tag. men nästa helg trärfar jag henne igen, då kommer hon upp till sundsvall och vi ska på den årliga gatufesten :P sen ska jag se till så hon får träffa wilma på lördag på dagen =)

nu ska jag göra klart det sista innan jag ska dra mig till skolan :)

byebye

tjoohooo :P

Nu har jag kommit hem från stan, har suttit med klassen på fridays o ätit gott o druckit vin, super mysigt och roligt =) vi fick sitta ute i det fina vädret.. är så otroligt skönt med sommar, jag är juh en vinter människa men nu känner jag att sommarn är min ;)

sen köpt jag en jätte fin klänning idag, den var dock svart men super fin, och satt s jäklabra, har juh gått ner s mkt i vikt nu så mina andra kl
der sitter intee så bra, och det är juh bara skojj, imorgon ska jag gå på hm har juh pressentkort där, sen ska jag köpa ett par vita jeans, som jag sett ut ;) och skor är ett måste, saknar klackskor :P

nu skanar jag wilmis som en tok, saknar även _ _ _ _ _ :P men jag får juh ser i helgen ;)

2 dagar till lov, guud så skönt det ska bli =)

byebye

det är hon!

Som om hjärtat slutat slå
Våra blickar möttes
Som om det bara var vi två

Jag kom från en by du var från stan
Våra vägar möttes
Som om det bara var vi två

När hon tog min hand jag visste redan då

De e hon jag vill leva med
De e hon jag vill åldras med
De e hon jag vill dela alla dar

Du var sexton år
En själ utan ett sår
Du fick mig glömma alla svåra år

När hon tog min hand jag visste redan då

De e hon jag vill leva med
De e hon jag vill åldras med
De e hon jag vill dela alla dar

De e hon som leder mig
De e hon som tar mig hem
De e hon de e hon som jag älskar

Jag kan inte leva ett liv utan dig
vart du än går finns du inom mig
Mitt hjärta det brinner det slår så hårt
Men ta min hand vi ska aldrig skilljas åt
Aldrig skiljas åt

De e hon jag vill leva med
De e hon jag vill åldras med
De e hon jag vill dela alla dar

De e hon som leder mig
De e hon som tar mig hem
De e hon de e hon som jag älskar

Jag skulle så gärna vara hon...

hejhopp

nu måste jag verkligen sova, men jag skriver lite snabbt hör först...

idag har det gått bra på skolan, efter skolan gick jag o petra o åt sushi, och det var super gott o mysigt =)
nu ikväll har jag bara tagit det lugnt.

wilma är juh med sin mormor o morfar i veckan, och det går jättebra, hon har det så bra där, idaf har hon premiärsuttit i sin cykelsitts och kom på att det vsr jätte kul att dra upp mormors tröja när hon cyklade :) sen har hon lekt förfullt med hundarna o hennes nya svamppool :) saknar henne så mkt, men snart så får jag träffa henne igen =) jag bara räknar ner dagarn till ett efterlängtat lov på 4 veckor, och jag o wilma ska bara njuta o leka :)

nu ska jag sova, snacka lite på msn först kanske om det är nån där ;)

byebye

midsommar

hade det jätte trevlgit igår, med en massa folk, lekar, god mat bra väder, vin och trevligt sällskap, ska lägga ut en massa bilder :)

nu gör jag ingenting, somnade till en tag när jag la wilma, men nu är jag vaken och har tråkigt!
imorgon måste jag åka till sthlm igen oh  det känns inte alls kul... jag vill juh bara med wilma i veckan. men nu är det bara denna vecka o ssen är det lov! sen så har det varit fel på min mobil, kan varken svara eller ringa, men nu har vi ringt och det är telia det är fel på, är en massa personer som det inte fungerar för, och det var juh tur, jag som trodde det var min mobil som hade gått sönder...

nu vet jag inte vad jag ska göra, sova? jaa ska tänka på saken ;)

byeye

värdelöst...

idag har varit en fruktansvärd dag, inte alls roligt, vet inte vad jag ska säga eller skriva, iaf så har mitt ex än en gång gjort mig lessen, vilket han gör så fort vi pratas vid nu för tiden, men det är väl det jag får leva med, tyvär så kommer wilma att bli drabbad, även fast han inte fattar det...

sen så har jag uaf fått träffat siw och uno och det var så kul, har juh inte sett dom på så länge, iaf såå hade jennie varit upp hit meed fika till dom, hon hade stannat länge o pratat, jag fick precis veta hur mkt han lämnar bort henne till dom, han får nog ta o passa sig, för det spelet han kör nu är inte acceptabelt o jag skiter i att han läser detta, det är min blogg och jag skriver vad jag vill :P

nu ska jag sova, imorgon blir en bra dag, och på lördag blirr det en jättebra dag hoppas jag ;) ska blir roligt att träffa honom igen ;)

byebye

jag gjorde det =)

idag skrev jag mitt andra prov och klarade det jippi, nu kan jag ta det lugnt hela sommaren :)
jag haar varit i gamlastan ikväll o firat med emma, vi har haft det super trevligt, med mat o vin och en massa skitprat :P nu när vi är " stockholmare" kan vi umgås å gå ut i stan, man känner juh inte allt för många här :P

nu ska jag prata me nån på msn ;)

byebye o gonatt

nervis..

imorgon blir det en lång dag.. så är det ibland men det ordnar sig säkert.

nu ska jag gå å lägga mig, ska juh ta mig upp imorgon är det tänkt..

vilken härlg match sverige gjorde idag, vi borde ha u21 landslaget i riktiga landslaget :) men det var roligt att se och otroligt snygga mål och anfall...

nu jag kom juh på att jag måste gå på systemet får göra det imorgon eller på torsdag, funderar på hur jag ska ta mig hem, har pratat me emma o dom åker vid 16.00 tiden, men jag måste nog jobba till 17.00, får se hur det blir med det, ska fundera över natten :P

nepps nu ska jag borsta gaddarna o lägga mig :)

byebye

cheap monday..

ja bokstavligen så har det varit lite synd om mig idag, jag har inte ätit nåt speciellt, fick en banan av en klasskoompis när jag höll på att svimma mella kunderna... men sen när jag kom hem stod maten på bordet och det var bara att hugga in, gott gott :) och nu har jag smällt i mig två hårdbrödmackor en med stekt ärr och tomater och en med bara tomater :) tomaterna är juh hur goda som helt nu iaf dom som finns här hemma :P

imorgon ska jag kliva upp vid halv 8 och plugga, ska göra proveet på onsdag, men det blir nog bra,

jag vill ha besök här i sthlm i veckan, men vi får se hur det blir med det. måste iaf kolla upp hur jag tar mig hem på torsdag.

nää nu vet jag vad jag skulle göra, inte sitta här vid datorn iaf... jag skulle juh hoppa i duschen :P


ska göra det nu!


byebye  saknar min prinsessa :(


klant skalle...

nu sitter jag på bussen i vanlig ordning, jag har faktiskt inte blkivit less än. men en sak blir jag så arg på, och det är juh min trötta hjärna på morgonen, ja när jag stod o väntade på bussen imors kom jag på att jag glömt plånboken hemma.. ja det var juh inte så bra så nu är fråga hur jag får den till sthlm, men det ordnar sig på nåt sett, nu är jag dö hungrig, tog med mig mat men glömde besticken :P blir så less!

igår efter middag kom ju jessica på besök och det var trevlig med en pratstund, men nu är det jag som ska komma o hälsa på i deras nya lägenhet :)

sen hade jag finbesök oxå ;) och sen jennie och lova hehe :) jag skar lite i jennies fotsprickor, och är väldigt nöjd över resultatet, nästan så att jag skulle ha knäppt en kort och lagt upp här :P

nu ser jag fram emot den här veckan, säkert för att det snart börjar närma sig lov, måste iaf boka  hemresan på torsdag, lär va ganska fullt på bussen..

nepps nu ska jag försöka ragga upp en gaffel på något sätt :P

byebye

städning..

Idag regnar det som bara den, så då blev det lite städning för mig och wilma eller för mig och wilma stökade till igen med sina leksaker :P men det gör inget, nu är det iaf rent o frächt :)

nu har jag precis slagit på ugnen, idag ska vi äta kyckling, hoppas att hon äter det min kära dotter :)

snart kommer jessie förbi o hälsar på, jag har juh inte druckit nå kaffe idag så jag får bjuda på det!
men se nu kommer hon ju :P

byebye

surt..

just nu känner jag att det mesta är surt, änns så jobbigt allting. jag har magkatarr och ja jag vet juh vad det beror på, alldeles för mkt i mitt huvud. allt bara snurrar och jag vet varken ut eller in!

sen blir juh inget bättre av att sitta här själv, det går bra så länge wilma är vaken men när hon somnar så blir allt så tomt och tyst. jag saknar pratet vid tvn och jag saknar att ha någon i samma soffa. jag vill inte ha soffan för mig själv!

jaja wilma är sjuk igen stackarn, ska ta o ge henne en alvedon nu

byebye

godnatt...

jag borde sova, har iaf inget bättre för mig, wilma ligger o sover som en prinsessa.

blev lite konstigt när jag kom hem, wilma sov iaf  det vvar juh bra, eftersom micke kom hit med henne vid 20.40, det enda jag blir irriterad över är att han inte äns respekterar mina åsiker eller vad jag tycker, men det är tydlige sån han är, jag kan juh inte ändra på honom.. iaf så blir jag galen, ena dagen ber han mig så gott som att försvinna från hans liv och andra dagen så ska han fråga en massa o låssas bry sig, inte vet jag vad han håller på med, men han har just nu inget med mitt liv att göra, får jag inte vara delaktig i hans så får han inte vra det  i mitt..

hmm jaja nu fick jag skriva av mig lite iaf..

gonatt

hunger..

min mage gör snart uppror... jag är så jävla hungrig!

o snart är batterit på datorn slut så snart kan jag inte lyssna på musik..

du o jag i tytsnaden om o om igen.... vill ha dig hos mig, bra låt riktig sommar plåga ;)

spö regn..

fyfasen vilkt skitväder, och det är på väg uppåt så snart är det säkert i sundsvall. det var så fint väder på förmiddan, sen så gick jag therese, bettan o Rey och käkade på odenplan, men när vi gick hem brakade helvetet lös, jaa när vi kom in till skolan så droppade det vatten av oss...

nu sitter jag på bussen påväg hem. det ska bli skönt, eller ja jag hade gärnat stannat i sthlm, men nu gick juh inte det, jag läängtar efter wilma och det ska bli en mysig helg, men tyvär inget speciellt som händer, som jag hade sett fram emot, men men så är det!

ja jag fick springa till bussen, och jag hann inte handla nåtog att äta, o nån servering r det tydligen inte fast de4t stod det på internet, så jag lär väl dö av hunger...

nu ska jag sova lite, sitter o lyssnar på spotify så jag lär somna på en gång

byebye

sova säng :)

nu sitter jag i sängen och glr inte speciellt mkt.

cristina sitter vid datorn o letar hundvalpar :P man blir galen när man ser alla dom små söta valparna, jag och wilma vill oxå ha en hund =)

jag försöker att somna i tid på kvällarna, men det är så svårt, sen blir jag juh störd av nån oxå eller hmm jag kan nog inte säga så, men i vilket fall som helst så får vi båda lida av våra dåliga sov vanor ;)

man blir så himmla sugen att ta studenten igen nu när det är sånna dagar nu... vilken underbar student våranklass hade, så roligt, jag minns det faktiskt ;)

nepps nu ska jag kika vidare

byebye

1 day left

Imorgon får jag träffa min lilla prinsessa =) hon kommer nog att sova men jag får iaf se henne :)
på lördag ska vi åka till östersund på 90 årskalas, det blir intressant... iaf ser helgen ut att bli lugn, kanske inte som planerat men den blir bra, jag o wilma ska mysa..

ja veckan som kommer kan bli jobbig, men den kanske blir lite romantisk hehe vem vet ;)

nu har jag packat inför imorgon, så nu ska jag fika lite o ja jag tänkte se lite på nyheterna..

byebye

huvud dunk..

haar världens huvudvärk, gör så jäkla ont...

vi har det så kul på skolan, klassen är huur underbar som helst, idag har vi skämtat en massa, en bra dag. vi hade först underbensmassage som vi nu haar lärt oss, eller på fredag lär vi oss de sista greppen. sen pp eftermiddan hade vi korrigering och avlastning, villket oxå var kul. jag och en till tjej i klassen sjung en massa, och det var kul eftersom det var ett tag sen jag gorde det.

nu har vi ätit middag och jag har gjort klart min läxa i sorgebearbetningskursen.

nu blir det fotboll och slagg i soffan :)


godkänd dag =)

Idag har varit en bra dag =) var jätte kul att träffa alla kompisar i klassen, vi har så roligt tillsammans :P idag hade vi föreläsning hela dagen det var lite tungt och ögonen fladdrade till ibland med det var en bra föreläsare och det var intressant =)

efter middagen tog vi bilen och åkte ut till kungenkurva, först blev det intersport och jag hittade ett par supersköna joggingskor så jag köpte dom ;) sen så hittade jag och bristina skitsnygga t shirts så vi köpet en varsin rosa, så nu ska vi leka tvillingar ;) jaa sen bar det iväg till stadium, och där hittade jag en skitsnygg kepa eller eller militärkepa heter det väl, en rosa puma, skitsnygg, så jag kote den oxå hehe ;)

tjejerna köpte joggingskor och fick en varsin vandrar ryggsäck :)
vi avslutade turen på ica, köpte lite jordgubbar som vi har smaskat i oss nu :)

Cissi: tack så mkt ;) vad roligt att du följer mig här, kanske vi kan jobba lite med varann igen, tänkte smilea in mig hos mamma på lite extrajobb ;)

nu ska jag fortsätta leta en massa bra låtar på spotify ;)

byebye 

tillrätta visad

Jag skrev för nn dag sen att  micke hade bytt sin relation på facebook, men så belv det eftersom att jag tog bort mig relation med honom, och det visste jag om sen efteråt.

men jag hoppas att personen i fråga är nöjd med att jag skrivit som det är...

myspys

nu sitter jag på bussen till sthlm, o guud vad jag snorar o hostar, lite små synd om mig, och halsen blir inge bättre den heller...

igår blev jsg inte så ensam, jag fick sällskap och det är juh alltid trevligt ;) första gång jag skriver det nu, men så är det lite sällskap dr man väl aldrig av, elelr? jaa underbart kan mn säga :P hihii ;) ja jag vee inte om jag ska skriva nå mer om det, vill skriva massor men jagg håller det lite för mig själv ett tag till :P

jaa nu har jag sovit sen jag satte mig i bussen, och tror att jag ska fotsätta med det :P

byebye

röst rätt

jag var juh o röstade nu ikväll, det tycker jag r en självklarhet, men jag fattar inte vad folk som inte röstar tänker med, är dom inte intresserad? men vilka är det som oftast klagar över saker o ting, joo dom som inte ärm insatt och dom som inte har röstat.. jaja jag kan iaf titulera mig som svenskmedborgare, och tänk vad härligt att vara kvinna o få rösta, det var juh inte längesen vi inte fick det...

vad jasg röstade på, det håller jag för mig själv ;)

surt...

jag försöker verkligen att fixa det här, men just nu känns allt hopplöst, vad vill jag verlkligen? vad söker jag efter?

jag som alltid har varit värd nåtog i hans ögon, är inte det längre. åå så mkt jag vill skriva här men just nu känns det som att jag inte kan dela det med er mina vänner, tyvärr...

jag vill så gärna klara det sjlv men jag gör inte det.

det tog hårt att lämna wilma idag, sitter här o grinar som en tok, jag kan inte hejda mig... allt jag inte kan ta hand om hennne just nu känns förjävligt, 3 veckor kvar till lovet, och jag får se till att ta vara på helgerna som jag får med henne.

nu måste jag ta mig samman och plugga...

popcorn, vin o fotboll

jaa så ser min kväll ut, men nu är jag skit trött o ska nog hoppas i sängs snart.
snart är helgen slut, o ja den har varit bra o mysig, wilma har juh kommit in i en puss period och pussar allt och alla :)

igår fick jag suschi till middag, nån som vet hur jag tänker ;)

nu har jag svin ont i halsen, varför släpper det inte?

nepps nu ska jag återgå till popcorn ätandet sen blir det sängen :)

byebye

hemma=)

nu är vi hemma, tågresan gick som vanligt bra, och nu är det en lugn helg som väntar.

Wilma har bara 39 i feber nu :P iaf inte 40 som det var igår.

jag var inne o kikade på facebook förut, tog en snabbis förbi mickes sida, och vet ni? nu har han en relation, vad kul för honom, det tog han ca 1 eller 1.5 månad att gå in i ett förhållande igen, han tycker juh om dert dära med förhållande, kanske svårt att vara själv? jaja jag är iaf stolt singel och för göra som jag vill och hur jag vill, detta kommer att bli en toppen sommar utan en massa förbindelser....

nepps när kommer maten? jag är hungrig...

byebye

trött, hängig

jag kanske borde sova, det lär juh inte li en rolig natt, wilma har fortfarande hög feber så jag lär väl få ställa klockan så jag kan ge henne alvedon.

imorgon klockan 12.30 åker vi hem med tåget, skönt!

byebye

Lill gumman :(

hejsan! vilken dag, jag o brorsan tog med wilma till doktorn, där det visade sig att hon hade dubelsidig öroninflamation. stackarn, inte konstigt att hon hade 39.7 i feber.... men nu har hon fått medicin iaf, och hon är juh så duktig och ta den, eftersom hon är så van, så det är inte problem :) sen så hade vi tänkt göra pizza men vi orkade inte, så vi köpte hem pizza :P så wilma har iaf ätit lite pizza idag, huvudsaken att hon får i sig nåt., sen så har hon druckit bra :)

jaa nu är vi helt slut allihopa efter en hyffsat lång dag.. nu blir det kaffe framför tvn :)

byebye

Sjukstugan!

idag vabbar jag, wilma har juh varit sjuk en i helgen, men feber som inte gått ner, idag hade hon 39.0 igen och hon äter inte o mår allmänt dåligt, har fått en tid klockan 14.20 os doktorn, så jag o brorsan åker dit me henne. nu sover hon, vilket hon har gjort hela tiden, nu, förstod att hon skulle bli sämmre igen, hon har haft jätte svårt att sova inatt, inte så konstigt eftersom hon haft feber och jag inte givit henne nån alvedon, ja typiskt mig, men nu har hon fått det iaf. har fått ner febern till 38.5 så vi får väl se om det är nåt.

iaf så har jag super ont i halsen och amanda oxå, så vi r lite sjuk idag :P men det är juh bara halsen som gör ont, och det kan jag leva med, jag hatar att vara förskyld, så förhoppningsvis går det inte så långt, vem vet vi kanske har halsfluss hela bunten :P

nu ska jag göra lite lunch till brorsan o mig!

byebye

regn o rusk!

vilket skitväder det är, har regnat här hela dagen. men ganska skönt eftersom det inte är så varmt på skolan då!

idag hade jag tre kunder igen =) jätte kul, blev lite stressigt då jag hade bestämmt att vi skulle ha lit kalas här för wilma, men det blev jätte mysigt, och emma o märta kom oxå, jag köpt lite glass o grejjer.

känner mig ganska trött nu och skulle vilja sitta o se en bra filma med lite popcorn och sällskap till ;)

imorgon kommer brorsan det ska bli kul! sen så fick jag byta pass p fredag så vi kan åka hem tidigt på fredag så himmla skönt :)

nää nu ska jag kika vidare

byebye och hallå hyffsat många som läser bloggen men allt för sällan några komentarer!

byebye ;)

MÅSTE!

jag bara måste plugga nu, wilma har precis somnat så nu har jag iaf 1 timme till plugg... jaa det är väl bara att sätta sig ner och göra det  :P

Ja nu regnar det förfullt här, kunde man inte tro igår att det skulle göra, vädergubbarna hade rätt :/


byebye

i el stockholmo

jaa då har man landat i den verkligen veckan igen, det var skönt med helg kan jag säga ;) men men nu är det bara att plugga, har juh prov på måndag, ja om en vecka, måste verkligen plugga, får lite lätt magkatarr när jag tänker på det, men det ska nog gå bra tillslut, har juh fått litee pluggtips så jag får ta till mig dom ;)

nu har jag precis laddat ner spotify så nu är det fixat, skönt med lite musik på datorn :)

nepps nu ska jag öö fika kanske?

byebye 

RSS 2.0