sladder läpp...

bedövad i halva ansiktet ( lite överdrivet) iaf så blev det ingen dragning av tand i dag med dock lagning av hela 2 hål!!!! måste på röntgen för tänderna eftersom det inte gick att se hos tandläkar, sen blir det operation tand borttagning!


nu kaffe och sen ta bort en massa saker från nickas skitrum där nere som ska bli antons, han har precis fått wii spel som han spelar förfullt, sen har han beställt en röd matta dit ner oxå, får se vad tomten kommer med :)

Godmorgon, ny vecka nya möjligheter!

jag hoppas och hoppas att jag får veta något idag, vill vill vill... :)

idag har jag lite jobb på fm och sen vid lunch iväg till tandläkarn :/ har en känsla av att jag kommer att ligga hela em och tycka synd om mig själv, jag återkommer hur besöket slutade :)


ha en bra dag alla, bloggar vidare i ikväll :)

Kväll kväll..

mig kropp skriker efter kramar nu, otroligt trött i kroppen!

Vi har haft kala för killarna, jätte mysigt!

nu har wilma åkt till micke :(

ibland funderar jag på alla föräldrar som klagar på sina barn, hur dom skulle behöva kliva ut ur sina kroppar och se hur lyckligt lottade dom är! jag får inte vara med mitt barn 100%  fast jag så gärna vill, så himla mycket! ta vara på den tid ni har med era barn!! jag gör det för varje minut jag har min Wilma!

nepps nu blir det myssss ;)

Söndag morgon :)

Wilma och jag vaknade kl 7, så vi har varit i gång ett tag och hunnt en hel del :) städat, tvättat, fikat 2 gånger, badat och myst :)

Peter: gå in på st.nu och på ånge sidan så hittar du han :)

Nu dricker jag kaffe och lyssnar på Ronan keating, underbar söndags musik för öronen!

nu är det inte långt kvar tills jag och wilma får hämta Nicklas, det sista wilma sa innan hon somnade igår va, snart kommer Icklas :) han är efterlängtad efter dom här 4 dagarna borta!


kl 13 har vi kalas här för Edvin, Albin och Anton som fyllt 5 och 8 år, stor killarna :)

nepps undra om jag ska wilma ska gå ut lite innan det blir dags för lunch och sovning :)

ha en bra dag alla!

mys kväll med prinsessan!

Wilma blev kvar hos mig idag, åker till pappsen imorgon efter kalaset som vi ska ha här!
vi packade bilen full och åkte till matfors förut, ikväll har vi myst, städat, lekt, ätit godmat och bara pussats och kramats! nu sover hon och jag ska se klart på melodifestivalen sedan dusch och sova :)

Tycker för övrigt att dagen melodifestival va bra, bra låtar, trots den pippigula kläningen...

min älskling är med i tidningen idag, snygg som tusan dessutom ;) st.nu

ha en fortsatt bra kväll alla!


Lördag mitt på dagen :)







 

 nu blir det mys med pingu i sängen =)


Mysmorgon =)

jag och wilma har en riktig mysmorgon!

just nu sitter vi och kollar på kort :) snart drar skidorna igång, tror jag ska hinna gå ut oh leka lite med wilma först, synd att vi har pulkan i matfors :/



ibland är allt så o rättvist!

tänk om man bara med en hand kunde styra lite av livet, se till att det blir ett värdigt oh fullbordat liv utan sjukdom! under min studietid till uska lärde jag mig att skilja på att bli berörd oh känna empati, privatperson eller som uska!

just nu känner jag mig helt förkrossad, jag känner bara för att sätta mig ner och grina, jag känner sorg, och vill verkligen inte att det ska drabba mig. men jag tror att när man drabbas av en svår sjukdom, känner man sig ensamast i hela världen, men det vänder nog, jag hoppas att det vänder och att man lever livet för varje dag och för sina barn och närstående oh att dom lever för mig! jag hoppas att just DU får känna så.. jag vill inte äns tänka tanken på framtiden...

framtiden är till för att leva NU, inte imorgon eller nästa dag, nu just nu!!


Skakis dag..

Har varit på birsta idag som alla andra människor!
blev inte så mkt köpt, lite ljus och 3 kuddar på indiska i rosa, I like :)

handlingen på willys spårade helt ur får ta nya tag i morgon och fixa en lista...

nu är vi hemma, wilma badar och jag sitter här och gör inte så mkt! pratade precis med Nicklas i telefonen, tur han finns, han har alltid lösningar på allt, älskar mig för den jag är och hur jag är ♥

nepps nu ska jag vika lite tvätt, slå på lite fredags musik och njuta av att det är helg :)



Wilma min underbara!

Hon viskar till mig att hon vill åka hem.. åka hem mamma, - men wilma vi är ju redan hemma, nä åka hem till huset - vilket hus?, Wilma: Nicklas hus....
i em åker vi hem till matfors och käkar pizza till middag tror jag :)


undra vad alla gör idag och imorgon, hör av er om ni vill leka :)

klantiga jag!

Skulle skicka iväg ett mail igår med mina referenser till ett jobb, jag testade hela em och kvällen men fick inte till det, måst eha skrivit nåtgot galet..
så nu ringde jag växeln, då hade jag visst skrivit ett C iställetför K oki tack så jag och la på, skickade mailet och endå fungerade det inte :P fick ringa igen och då hade jag lyckast gjort ett streck mellan namnen iställetför en punkt, nu är mailet skickat och hoppas på att mina referenser är redo för samtal, jag är iaf taggad för nytt spännande jobb :)

idag har vi fullt upp på schemat, tvättning, komvux och lämna böcker, ikea, birsta :)





det bara springer i väg!

en massa dagar... hinner knappt nått känns det som!

jag och Wilma myser på för fullt! Nicklas är på militärövning vilket vi tyker är jätte tråkigt :( Wilma grinade imorse när han åkte och jag grinar nu ikväll när jag inser vad långt det är tills på söndag :/ är ju nästan patetiskt hur man känner, dock bra mycket bra! :)

jag och Wilma myser på i lägenheten och imorgon ska vi faktiskt vara lediga från dagis och jobb, imorgon blir det tvättning, åka och visa upp wilmas eksem hos doktorn, åka ut till birsta och handla födelsedags paket till favvokillarna, och sedan storhandla!

 

 





 underbara vackra du ♥


klart =)

efter 2 timmar ute har vi nu fått iväg skroten YES! =)
dock kommer det nog att bli ett lass till innan det här är klart men nu är det iaf klart för målning och lite annat jocks :)



God dag!

Vi är alldeles sen som vanligt, skulle ha varit på tippen för 2 timmar sen men så blev det icke :/ men vi ska sätta i gång nu :P
skiten ska bort och sen ska vi måla :)


ha en bra dag alla, super fint väder trots kylan :)


pics


från Ulvis förra helgen, Min underbara Älskling, han är MIn bara MIN ;)

 Edvin och Anton leker i snöberget :)

 Mamma ger gärnet med disken :P

 jag ser dig ;)

 lika som bär :)

 underbara skratt :)

 en sjuk wilma 06.30 på morgonen

 thihi :)

mina vänner!

Ser inte ut som det blir några bilder idag, NIcklas hittar ingen kabel :/

ikväll har jag och Nicklas varit hos hans föräldrar på middag och vin drickning, Nicklas fick köra eftersom han körde en 2 dagars i helgen ;) hade iaf riktigt trevligt och mysigt :) så himla roligra svärföräldrar om man får säga så :P


nu sitter vi här vid varsin dator mitt emot varandra, Nicklas kollar på bilar eftersom vi planderar att sälja volvon och köpa en större bil, hetast just nu är en Santa fe typ 07 eller 08, dom dtrar tydligen mycket mindre än dom äldra modellerna, we like :)


Oj nu verkar det bli bilder snart :P

Långa mellanrum

3 dagar sen jag bloggade, har haft fullt upp och kommit hem ganska sent, dessutom ingen dator :P

men ikväll blir det lite bloggning med bilder som jag lovar varje gång jag skriver man jag lovar, ikväll så ;)


mums!

Sitter och håller på att hungrar ihjäl men väntar på småttingarna som kommer lite sent från dagis, men maten är klar iaf :)

Wilma sov i 2.5 timme förrut men mådde så dåligt och gick runt och hade ont i magen och sa att hon måste kräkas, vilket hon sen gjorde både i en skål och på golvet! alvedonen värkar och hon är lite bättre nu, vätska är det som gäller :)

känns tokigt att jag verkligen måste jobba imorgon, men har fixat barnvakt tack och lov!


ikväll lovar jag massa bilder :)

14 feb

Idag är det alla ♥ -s dag =) ingen speciell dag för mig då jag tycker alla dagar är speciella så, idag är jag och Wilma hemma från dagis och jobb, Wilma har klagat på magont i 2 dagar vilket resulterade i kräkning i natt :/ hon är hängig stackar, vet inte om det är magsjuka eller urinvägarna som spökar, vi avvaktar!

Ihelgen har vi varit i Ulvsjön hela högen :) ska fixa in bilderna på datorn ikväll och visa er, en sak är säker när pappa säger att han aldrig sett så mkt snö på ulvsjön någongång så är det SKIT MYCKET SNÖ!!!

nu ska jag fixa lite, tvättmaskinen går på fullfart idag :P

men iaf hoppas ni alla har en bra alla hjärtans dag, om inte annat se till att ta hand om era hjärtan, utan dom är vi inget!


Godmorgon härliga fredag :)

nu är det bara till att vänta tills ikväll när Wilma kommer ♥



=)

Imorgon blir en bra dag med massor av jobb, en underbar liten prinsessa som kommer till mig och en hel helg i Ulvis med bara mys :) hoppas bara det inte stormar som det gör nu :/

Linda: ja ibland blir jag bara så less och ledsen men nu har det gått över :)

arg,ledsen!

du gör mig ledsen och arg, för det är väl det du vill!? hur dum får jag vara som tror mig vilja ha en relation med dig en kontakt! men men fortsätt som du gör, du kommer aldrig att lyckas!!!!


just det, rensningen av all skit gick jättebra om jag inte skrivit det tidigare....

hmm!

vad är glasbyttor för något!? jag menade förstås GLASSBYTTOR, dom i plast.. ibland förvånas jag över min energi att skriva mkt och snabbt OCH det blir oftast en massa fel, men som sagt, skulle jag skriva texten baklänges så lovar jag att ni endå skulle förstå, som sagt det är ju ingen tenta eller cv elelr nåt viktigt!

Så, nu väntar jag bara på maten och the man in THA HOUSE!!

så här är det...

Skrot och saker överallt, förvaringar i glasbyttor och totals kaos...

vi ska göra ordning nedervåningen eller jaa "källaren" eller vad man vill kalla det! 2 rum är redan klara så tills vidare kommer det bli ett spel och mysrum och ett "kontor" sen finns det redan en stor och bra tvättstuga en toalett och 1 stort föråd som i framtiden ska bli nicklas relax och sedan 1 litet förår, iaf!!

allt har varit täckt med skit och saker oh då menar jag nästan ända upp till taket, SÅ nu har jag börjat och det har gått ganska fort, trappen ner oh hela den stora gången är tömd, än så länge 5 svarta kassar och det stoa förrådet med sånt som ska slängas... shit vad duktig var är :) gissar att Nicklas är skyldig mig en massa nu, måste bara komma på rätt avbetalning ;)


Har skit ont i halsen, rädd för att jag har halsfluss, resten av familjen har oxå haft ont i omgångar. jag ska iaf kolla mig imorgon så får vi se!

lunch nu kanske!?

tur :)

idag har jag sån tur att jag får ha Nicklas dator hela dagen :) tack underbara du ♥

ja nu ska jag dricka te, min hals är inte alls bra, ont ont ont...

hmm tittar ut nu och det ser fasen ut som det regnar, snö blandat regn, kul :/

nu ska jag fortsätta mitt jobb sökande, blev 3 jobb igår så nu hoppas jag på 3 jobb till idag :)

mys em med mig själv!

efter att ha sökt 3 jobb oh fixat lite med företaget tog jag bilen till matfors :) städade och satt upp de fina gardinerna jag köpt till köket oh löparen till, ska fota ikväll och lägga ut bilder :)

iaf så blev det mycket städning men superfint nu, sen kom emma förbi och kollade in huset oh fick de fina kläderna efter Wilma :)

nu hamnade jag i lägenheten men skaåka oh sopva i matfors ikväll iaf :)

nu ska jag fortsätta mitt jobbsökande, deltids jobb till mig tack!



skit!

skit dator!!


Just det, det kostar inte att blogg, vilket pucko trodde det :P

myyyss!

idag kom Novalie och Emma och käkade middag med mig och Nicklas och myste :) söta underbara barn, precis som Wilma, en bebis glad bebis är en nöjd bebis :) nu när dom åkt har jag gjort i ordning en kasse med superfina och coola kläder till Novalie som hon ska få imorgon :)

Nostalig när man tar fram bebiskläderna, så längesen :) fattar inte att Wilma fyller 3 år i maj, helt ofattbart vad tiden gårfort :)


HOPPET LEVER!!!!

Nicklas sitter här och skruvar med min dator nu, tog bort allt så det bara låg dela här helt plötsligt så bara började den fungera :D vet dock inte vilket tillstånd den är i så ska försöka skynda oss att få igång den och sedan ta bort allt från datorn och spara! tänk att han är bra att ha till allt ♥


underbart väder idag, vill helst bara vara ute men men hoppas på fint väder till helgen då vi drar till Ulvis och myser!


då har det hänt!

min dator har dött, finns inte mer, försöker återuppliva den på alla möjliga sätt men inget verkar hända! jag har sorg... min dator får en god död och den luktar gott, kaffebönor är inget att leka med tydligen...



lite mer pics!

Här syns lite av renoveringen :) nu är vi äntligen klar med våning 1!





Mys idag :)






:P

Underbart väder idag :)









myser!

myser med älsklingen och smuttar på ett glas vin!

ikvll har vi varit i nolbybacken med Amanda och Lovisa, Wilma skulle promt åka skidor, men imorgon ska vi dit och åka dock får wilma hålla sig till längdskidorna!
sen så följde brudarna med osss hem så det blev mys och tv tittande här!

känns som att sängen väntar nu, grymt trött!

godnatt alla!

Fredagsmys!

idag har vi lekt på kulturmagasinet, så mysigt, helt underbart flr barnen och för föräldrarna istället för en massa hetts som drakborgen.. det blev iaf läsmys, pysselmys, spelmys lunchmys och en masssa annat spännande :)

efter det lämnade Nicklas och barnen (Edvin, Albin och Wilma) mig på jobbet och här är jag fortfarande, väntar på att Nicklas och Wilma ska hämta mig men det ser ut att dröja :( döö hungrg, inte bra!

iaf blev jag lite sen såå jag hann varken gå på banken eller hämta ut mina fina foldrar som jag beställt, härlgit att dom redan är klara så nu är det bara att se till att få ut 200 foldrar till er där ute!

har ni sett mig snygga annons i tidningen Vårdvalet? kika in annonsen, ring och boka tid eller kom in för ett besök!

ikväll blir det en lugn och stillsam kväll!

ser fram emot imorgon när vi ska träffa Emma, Marcus och Novalie på lite kvällsmys!

kom precis på att vi ska träffa Amanda och Lovisa ikväll ♥

yeah!

Bra musik, lite smink och hyffsade kläder kan göra vem som helst glad :)

känner mig uppåt och ser fram emot en dag på jobbet snart..

hoppas bara mina varor kommit!


Wilma pratar och pratar hela tiden nu ;) just nu: mamma vilken bor i de huset? upprepningar vid varje hus.. sedan oj vilken bil! mamma, vilken bil är det? ööö en röd!?
älskade unge ;) fattar inte att hon inte är bebis längre :) måste säga att 2-3 års åldern är helt underbar och spontan :)


hihi ett tag sen det dära :)

hängig!

vaknade tidigt imorse ar en störtblödning, kanske inte så roligt för er att läsa så, hoppa över det här inlägget om ni e känsliga :)

iaf så skulle jag på toa med Wilma och då bara rann det till.. hmm så nu har jag skjutsat wilma till dagis, åkt hem och ligger i soffan, har tagit lite tabletter för magontet och pratat med gyn, ska avvakta, ännu en endometriosblödning konstigt eftersom jag både äter piller och hormonspiral för det här, hjlper tydligen inte, jobbigt att aldrig bli fri den här skiten!

jaja nu tänker vi positivt! igårkväll tapetserade ju Nicklas klart köket och det blev så himla snyggt, nu är det bara golvvärmen och lite av golvet kvar att lägga i hallen som ska göras ikväll sen är övervåningen färdig =)
så ikväll när barnen sover ska jag börja rjja och städa, om jag är pigg då :)


nepps nu vila för kl 13 har jag en kund som jag inte vill missa!



Karta kompass..

imorgon ska jag på hembesök i sundsbruk, jag vet inte ens vart det ligger! :P

Peter: nä har inte pratat med dom än men jag måste göra deet, bra att du påminde mig :)

Emma: du e rolig du :) men jag blev jätte glad nr jag såg din kommentar nu ;) ses vi i helgen? please :)

Nu sitter jag här vid datorn i köket, Nicklas jävlas med tapeterna så dags att ge han lite fika så han får energi, han börjar bli nervig nu :P
ikväll har vi varit och badat med barnen, villket blev en succe :) jag är helt chockad över du orädd Wilma är i vattnet, nu hoppas hon från kanten helt själv och ner under vattnet och plopp så kommer hon upp med hjälp att flyttpuffarna :)

jaha nu har jag tydligen börjat fika, utan mig, det är en riktig kompis det, jag har ju bara väntat på fika i 1 timme, skithög!




hemma med hjärtat!

Nu är jag hemma igen, kvel av tåget i hudiksvall där min stora älskling stod och väntade på mig :) mysigt!

fick skjuts hem och sedan kom Wilma :) så nu har vi myst hela kvällen :)

Nicklas är hemma och sliter med renoveringen så jag och wilma håller oss borta tills imorgon för då väntas bad efter dagis oh jobb med grabbarnna, mysigt :)


Så jag har sökt jobb och ska lämna in fler ansökningar imorgon, jag behöver ett jobb och pengar, mer jobb åt mig tack!! imorgon är iaf planen att fixa med foldern, springa runt i trapphus och hotell och dela ut, men det blir nog bra :P

nu ska jag dricka te och slappa innan jag tar min skönhetssömn!


Stockholm vs sundsvall

Sitter vid frukostbordet och har slängt i mig en massa frukost, proppmätt!

igår kom jag hem vid 20 tiden till lägenheten i stockholm, nu ska jag snart iväg och jobba lite och fixa lte på jobbet innan jag sätter mig på tåget kl 12.30 så åter i Sundsvall vid 16 tiden och om allt klockar så kliver jag redan av i hudik ;)

nepps nu måste jag packa!

ikväll kommer lill älsklingen till mig, längtar så efter henne :)

såp stockholm vs sundsvall 1-1

RSS 2.0