packning!

vi ska ta o åka till åre över nyår, vi åker upp på lördag efter att jag slutat jobba, ska bli så härligt att komma ivåg å mysa på, blev juh bjuden dit av min moster o hennes familj, så det blir vi dom och brorsan med en kompis, håller på att packa förfullt så slipper vi göra på mycket utav det imorron, ska göra klart allt så det bara är för micke att hämta upp mig på jobbet så vi kommer iväg i bra tid, tur är juh att det inte är så långt till åre, ca 3 timmar bara. jag har bara ett stort problem, hur ska jag få på mig mina täckbyxor?! har funderat om jag ska ta dom och sätta ett skärp i dom men det kommer att se förjävligt ut, jag kan juh endå inte stänga gylfen, å den är ganska lång på byxorna :P men men jag ska juh iofs bara åka på längden så det är juh inte så många som behöver kolla på mig i skogen :P skulle vara annat om jag skulle åka bräda, på längden kan jag iaf gömma mig under någon gran :D en sak till, jag provade mig bikin nu för att vi ska ta med oss dabkläder, oj oj oj.. var verkligen tjockisvarning på mig, rumpan ser hur liten ut som helst o magen hård som späck å brösten större än bikiniöverdelen :D

nepps nu ska jag fortsätta att packa o fundera lite på problemet :P

byebye

Jul jul strålande jul =)

nu har jag kommit hem efter ett underbart julfirande i stöde hoss mamma o pappa, blev en lugn jul, bästa julen på länge =) har bara njutut av maten o spelat spel, sen har det juh blivit ganska mycket shoklad oxå, fast jag inte låt.. sånt som händer när det är jul =)

jaa vad fick jag i år då!? hur mycket som helst, vi hade bestämt att vi inte skulle köpa så mycket till varandra med det blev en hel del endå, ska försöka skriva upp det jag fick så har man lite bättre koll :P

jag fick:
peak mössa
rosa tofflor
morgonrock
mysbyxor
kofta
jeans
t shirt med texten "Bulle i ugnen"
pressentkort make up store
pengar
ett stort glasfat från duka
klänning
shampoo
bodyshop saker
vinegarchips direkt importerat från london =)
kokböcker två stycken
senap från anna o macke :P
dvd celine dion

saker jag o micke fick i lag:

espressomaskin
tvättkorg i trä som man kan sitta på
stor ljuslykta
stora svarta tallrikar

har säket glömt en hel del som vanligt när man ska försöka komma ihåg allt!

det har iaf varit en underbar jul och vi har världens finaste julgran =)

byebye

trött och åter trött!

usch vad jag är trött nu, höll på att missa busshållsplatsen idag när jag skulle kliva av bussen, sog som en tok :P hoppas att jag inte snarkade eller så, skulle vara lite pinsamt faktiskt!

jag ganska mycket idag på jobbet, skönt med lite julrusch! måste bara se till att köpa våra julklappar oxå, har bara köpt en hittils, ändring måste ske =)

måste ta tag i middan snart, micke kommer väl hem om en timme cirka, plus att jag bärjar bli hungrig, blir nog gratinerad kykling i ugnen sm det ser ut!

nepps kortkort inlägg idag men det blev iaf ett :P

beybye

12/12 2007 villken dag =)

I morse var jag super nervös när jag vaknade, det är juh den här dagen som vi gått å väntat på nu hur länge som helst, fick iaf i mig en macka o lite blåbärsoppa, sedan skjutsade micke mig till frissan till klockan nio.. blev super bra ihåret skönt o sittqa där o slappna av =) sedan åkte vi upp till sjukhuset för att få se våran lilla knott och det fick vi.. så liten å söt, knotten var 18 cm lång och vägde 200g typ =) och den sprattlade och vinkade o gäspade till oss :P och den ville verkligen vara med på kort, 7 kort blev det som vi fick med oss hem. efter ultraljudet gick vi hand i hand med ett leende på läpparna tillbaks till bilen och for ner till stan för att käka lunch med mammsen!
sen så jobbade jag o kom hem vid halv åtta då emma o jag umgicks o käkade lite middag* kuligt*

nu sitter jag här o är dö trött med tänkte hålla mig vaken ett tag till, micke är juh på julbord med jobbet men jag ringde nyss å det skulle väl inte bli så långdragit så vi får se om han ringer o vill ha hämtning =)

tänkte nästan avsluta här men kom juh på att jag glömt att berätta att butikschefen på BikBok ringde mig idag o ville att jag skulle komma på anställningsintervju :D o jag som inte äns hade sökt jobbet, men turen som jag har så hade anette på cubus pratat så gott om mig, så på fredag ska jag dit, hoppas hoppas att jag får jobbet, vill verkligen ifrån mitt nuvarande.. så nu vet ni alla som läser att ni ska hålla era tummar för mig på fredag!

byebye från malin o knotten =)

dan före dag före dan!

på onsdag ska vi på ultraljudet :P fullespäckad dag, klockan nio bär det av till frissan, efter det kommer micke o hämtar mig o vi åker till sjukhuset och kommer för hoppningsvis komma därifrån med ett leende på läpparna och kort på vårat hallon =) sedan ska jag jobba o bara mysa, kanske lyxa på med chokladpudding?! *mums*

nu har micke lärt mig hur kameran fungerar :P så nu ska ni få se bilder på min mage :P


tänkte även uppdatera bilder på mina arbetspalls sedan jul ferren på jobbet och julgalan =)
så det blir ett inlägg med en massa bilder idag =)


image21

image22

image23

image24

image25

image26


image27

image28

Näe nu får det vara nog med bilder för idag! byebye



IDOL 2007!

Marie vann, men gud vad bra amanda var =) båda var super, jag kommer iaf att minnas amanda mest, villken tjej, och jag kan inte låte bli att lyssna på halleluljah låten som amanda sjung, vem får den att låten att låta bättre än hon.. åå är helt såld!
och jag har en underbar vän som heter anna och hon och amanda skulle kunna vara systrar, dom är as lik varandra, nästan skrämande :P

idag har jag jobbat i birsta med brudarna där, super kul, knyckte även åt mig lite extratider där hehe :P så än blir dom inte av med mig =)

jag har knäppt kort på magen nu ikväll, tänkte att ska jag ändå börja dokumentera min graviditet så måste jag juh knäppa bilden, ahar juh för tusan gått halva tiden snart :P  sen så ska jag se till att få dom på datorn oxå, men micke ska hjälpa mig imorron =)

imorron är det jobb i stan som gäller, har kommit på att jag är typ ledig en dag på tre veckor typ.. men det ska nog gå det oxå :P allt går när man tänker hur mycket roligt man kan göra för pengarna senare =)

allting gott slutet gott :P

byebye

image18

här är iaf mickes å min vagn som vi ska ta o köpa som det ser ut nu iaf :P


ledig!

är ledig idag, skönt behövde vara ledig idag, är trött o deppig, och då var det skönt med en sovmorgon i morse! ahde julkonsert igår, gick super bra och dessutom är dom så duktig anna-lotta larsson och göran fristorp, villka artister =) ska se om jag kan hitta någon bild på internet på dom som jag kan lägga upp =)

micke och robert var i umeå igår och såg nightwish lite avundsjuk måste jag säga, sen träffade dom min kusin jens oxå å hade kul och sov på hotell, villka enare, det vill jul jag oxå göra :( ska iaf hämta upp dom idag vid halv fem på stationen!

fick veta vilken chef vi skulle få idag på jobbet, känner mig inte alls för glad, hade juh hoppats på mannen som var bland topp tre men men bli iaf en kvinna på 45 år, skulle sitta bättre med en redig karl. får vara glad iaf att jag slipper jobba så mycket mer, känner ingen lust alls att gå till jobbet, även fast jag har underbara arbetspalls :P men usch ska bli så skönt att vara mammaledig o sedan säga upp mig o söka nytt jobb, känner mig lite skyldig till det oxå, varför ska jag vara kvar på ett företag där dom inte äns vill ha en där och inte äns bryr sig om sina anställda, dessutom känner jag för min mamma, hoppas verkligen att allt ordnar sig och att hon får jobbet som hon sökt, iaf att det ordnar sig med facket som bara strular! det brukar vara kul att jobba på julen då det är mycket folk, hoppas att julhandeln sätter fart snart så att man kan ha annat att tänka på än jobbet, bättre att fokusera på kundera! är lite deppad över vad jag ska göra till våren blir jul lite jobb på guldfynd, dom timmar jag har, men måste ha mer jobb och vem vill ha en gravid maliln på ett nytt jobb som extra personal, INGEN!! har juh jobbigt med ryggen redan nu, hur ska det då bli sen?! ååå håller på att bli smått galen!

på söndag har jag julkonsert i njurunda kyrka, kom å kolla =) 18.00 börjar den!

nepps nu ksa jag ta en prommis till mormor i nolbybacken o känna på snön lite!

byebye


image17

här är dom: anna-lotta och göran!


RSS 2.0