Tycka tyack tycka...

Jag tycker mycket, vilket jag tycker är jättebra, var vore samhället utan tyckande människor? ett svagt samhälle :P

Ja iaf så tycker jag synd om mig själv, ont i bröstet, snorar och hostar och det killas i öronen, förskyld? JA!

Wilma är också hängig som vanligt så vi tar det lugnt dag, har varit ute på förmiddagen, brorsan kom hit en sväng också, nu sover hon och jag har städat lite, det såg verkligen ut som en bomb här hemma, men nu så :)

Emma kommer hit sen och är med oss, ikväll blir det mat godis film och mys, kanske en sväng upp på Norra, får se hur vi känner oss och vad det är för väder :)


mums =)

jag, mamma pappa brorsan och Wilma har varit och käkat på Allstars, guuud så gott det var, vi hade det riktigt skoj, och Wilma stormtrivdes bland alla popcorn krogar :P

är ritkigt trött nu, har varit en lång dag..

varit på studiebesök på Hospice, vilket ställe! jag är klart imponerad och skulle vilja ha den kunskap som dom har, det gjorde även att man började tänka i lite andra banor själv, tänkvärt! livets slutskede, livet, vD ÄR LIVET? vad vill jag uppnå? jaa många saker att grubbla på och det tycker jag gott man ska göra, på så sätt titta upp och se..

idag trodde jag att jag skulle få en lunch dejt, men icke, det tyckte jag var väldigt tråkigt, man hoppas men ibland måste jag bara skärpa mig och inse att det inte är nåt nytt, jag börjar bli van, bara bestämma sig om man vill ha det så eller inte..

nu nässpray och sova :)


Jobb jobb

Sitter på jobbet och väntar på andra kunden :) och jag är dö hungrig, vad ska jag ta till lunch tro?

saknar Wilma fast hon bara är på dagis, hon älskar verklgien sitt dagis, så roligt att se att det fungerar, helst nu när hon inte är där så ofta eftersom hon är sjuk så mkt, men nu hoppas vi verkligen att det blir bra, man blir nedstämd i hela sig, när hon är sjuk hela tiden, tycker så synd om henne..

nu jobba :)


1 VECKA!!!

Oj oj oj, har inte skrivvit på en vecka.
tar en snabb sumering av dagarna..

i helgen var jag ju på fotvårdsmässa i 2 dagar, riktigt lyxit med 5 stjärnit hotell i saltsjöbaden, fick umgås med Rey och dom andra brudarna, hade riktigt härliga dagar :) passade ävven på att vara med Olssons där jag sov från lördag till söndag, åkte hem med världens allergi (pollen) villket fortfarande håller i sig, dock har jag köpt nå pulver som Stella rekomenderade och det varkar funka :P

Wilmis kom till mig igår, så nu har vi myst en massa, idag var det dagis och skola på schemat, så nu är jag trött :P

imorgon blir det jobb och sedan ivääg på hospice, kanske förberdea sig känslomässigt?

ska lägga ut lite bilder sedan, nu lite te och plugg ;)

Blogg torka!

datorn har inte blivit priorietad som här dagarna, vilket har varit skönt, jobb, skola, mysi med wilmis och vänner på besök :)

Wilma blev ju aldrig riktigt frisk på penecilinet och nu har hor fått feber som hon aldrig har, snorig som en tok och tar sig för öraat som är rött, så senare, sjukan igen, var ju vara 2 veckor sen sist ;) näe det är så synd om henne, så typiskt att hon är så himla lik sin mor ;)

inatt drar jag till sthlm, fotvårdsmässa, vänner, mat och vin, nice ;)

Nu lite kaffe, har precis lämnat in mitt 13 sidiga långa arbete, kan tillägga att det var fler arbeten i ett :P hoppas det blev bra, iaf så känns deet som jag förstår mycket, kanske lite svårare att få ner på papper, jag är bättre på att prata :P


näe..

Jag orkar inte hålla mig vaken nå längre, ont i ryggen och magen och gäspar konstant..
så nu sova, imorgon är det skolan som gäller..

Godnatt alla!

kalasat =)

Nu har vi kalasat klart :) smällt i mig smörgåstårta såå gott :P och Wilma spexade på som vanligt och charmade alla ;) hon är så himla söt i sin frisyr, tur mamma och pappa har tjorck och härligt hår som du ärft gumman ;)

Nu ser vi på Rupert björn och  wilma äter glass :P *mums*


Gäsp..

Sällan jag gäspar? näe..

Sitter och väntar på att wilma ska vakna så vi kan gå till mormor och morfar, morfar fyller år :)

mamma är också här, hon har putsat fönsterna åt mig :) tog en kvart innan jag fick upp ena fönstret, stod och slet som ett djur och et var tur att ingen gick förbi på gatan för shit vad arg jag blev på fönstret, men efter lite bankning, slag och sparkning på fönstret så gick det sen att öppna :P

yeye nu vill jag att Wilma ska vakna :) nu på förmiddagen har vi badat, cyklat och varit ute ochh lekt i lekparken, även tvättat =)

ha en bra em alla!


Klä av klä på..

Wilma hade nyss på sig så fina kläder, men hon fick lite manadrin på ena strumpan så då var hon tvungen att ta av sig alla kläder, hmm ser precis att hon tagit på isig byxorna igen, tagit av dom för att ta på trosorna, hon är snabb :D

jaa så kan det gå, se blir hon tokig om kläderna intne sittr som dom ska :P


Godmorgon!

Jag och wilma sitter i soffan och myser, vi har precis varit i tvättstugan och sedan lite ute och tittat och lyssnat på alla fåglar :)

Wilma har sovit dålit inatt, börjar å och fundera och pencillinet verkligen tar riktigt på henne? ja vi får se vad som händer!


1 år

Nu har 1 år gått, jag har varit singel i  1 år, sitter i soffan och ser på tv själv och jag trivs riktigt bra med det, jag har Wilma och hon betyder mest av allt i hela världen. när jag bar sitter och tänker så känner jag att det här har varit mitt livs hmm inte värsta men mest påfrestande år, både psykiskt och fysiskt. det jag lärt mig att att inte ta saker och ting förgivet, idag mår jag bra och njuter av livet, mitt liv som  innefattar så många härliga roller, mamma, mitt yrke som fotvårds terapeut och nu rollen som elev. Känslan av att kunna stå på egna ben har gjort mig så otroligt stark, jag trodde nog inte att jag skulle klara det, men jag gjorde det, och jag blickar bara frammåt, mitt och Wilmas liv, ett liv som är byggt med så otroligt mycket kärlek och den tiden vi ger varandra är det inte många som kan ge.. jag klarar allt, allt för att jag har wilma och alla runt om kring mig, de små vardagliga gnällen och sakerna man klagade på förr är som bortblåst, jag är nu ttacksam för så otoligt mkt..

Alla ni där ute, se till och njut varje dag och känn efter i er själv vad mkt ni har :)

Jag förlorade mig bästa vän, min andra halva, den som skulle vara min tills döden skiljer oss åt.
jag blickar bara framåt, kikar ibland lite bakåt och då njuter jag av allt vi haft och gjort tillsammans, på allt vi byggt upp och då ler jag, det liv ja hade för 1 år sen är fortsättningen på det liv jag lever nu, bara lite förändringar :P

så, skönt att skriva av sig!

Mamma + wilma = Sant ♥

mysis!

Nu är min Wilmis här, vi har myst och käkat karra, nu sover hon som en prinsessa, goskiten mammas =)

så undra vad det är å tvn ikväll, kärslaget och sen då?


inköp!!

Gick ner till stan ensväng och kikade lite, blev lite inköp till min älsakde prinsessa ♥

fina Everest skor =)

och strumpor =)

Nu lite kaffe och en banan, hämtar Wilma vid 17 tiden =)


Städat!

Städade ju igår oxå men nu har jag dammsugit och torkat golven igen, diskat och plockat, så nu är det finfint :)

lyssnar på en massa 80 tals musik och dansar med moppen, härligt!

Solen skiner, en prommis kanske?

känner mig lite små busig idag :P

lite sådär som förundran..

När jag ag lyckas få gardiner till mina fönster?

jahapp nu har det snöa om värsta snöstormen oh nu är det strålande sol, snacka om aprilväder, växlande  :P

slaggar i soffan idag :P

ont..

jag har nt i mmina ben, känns som växtvärk, inte som träningsvärk, men det är det ju iofs efter springningen igår..

nu snöar det, kul..  näe..

Igår va ju macke här och det va roligt, åt middag, käkade godis och drack vin, sjung självklart en massaa till så ska det låta :P sen vå ko hand bröder och hämtade oss och vi åkte till macke, han tatuerade john och sen drack vi lite mer, macke somnade i soffan oc jag oxå lite grann, väckte han iaf när jag gick hem vid 01 ca haha jaa och endå så kunde jag ine sova längre idag, konstigt..

nu frulle..

vilken tur..

Att macke kommer hit och äter med mig, allt blir så mkt roligare då, Anna jag hoppas verkligen du blir avundsjuk p oss, det kan du gått bli så du kommer hem nån gång :D jag saknar att inte behöva köpa mjölk till dig, dock har wilma blivit en hejjare på mjölk så hon har lärt sig av dig tanten :D


En sak är säker..

Det blir riktigt skitigt med hund på det här golvet, det är verkligen sktigt nu, undra om jag ska be jessica städa :P hehe närå, imorgonbitti blir det sotrstädning här hemma, sedan plugg och prommis med Jessica mitt på dagen, stor handling och sedan hämta Wilmis jaaa ♥

hmm jag tog fram köttfärs, så idag blir det starka köttfärsbiffar med klyftpotatis och rotgrönsaker, lätt väl inte helt fel? :P

jag har bestämmt att jag ska göra en matsedel till veckan, måste sätta igång nu, för nu jädrar ska det deffas till sommaren ;)


bra början :)

Klockan 9.10 tog jag på mig spring skorna och tog en härlig spring tur uppe vid sidsjön mot allsta, riktigt bra springväg med riktigt trottar, *gilla* tycker att det är dåligt med ställen att springa  på här i Sundsvall, varför finns det inte en riktigt bra bana runt vattnet? eller finns det, bara jag som missat?

iaf så sprang jag sen hem och då var Jessica här med sina nya byxor som blivit spräckt :P fick låna ett par leggings av mig och sen så duschade jag och vi åkte iväg till birsta city och reklamerade byxorna, nu jobbar hon och jag blev hundvakt åt Bonnie :) hon ligger på mattan och sover nu :P

ska fortsätta plugga nu, måste bara ha i mig nån mat först :P


tusans fåglar..

när jag väl får lite sovmorgon så vaknar jag före 7 och är super pigg.. så nu frukost, lite plugg och sen stenhård träning :)

Så ser min dag ut, det ska pluggas så jag blir klar med arbetet :)

Godnatt!

är så grymt trött så varför ska jag då vara vaken? jag går och lägger mig .
Godnatt alla :)


Lugnet före stormen

solen skiner efter lite härlgit regn, det luktar så gott ute när det regnar =)

hmm jag trodde det skulle regna en massa aska på oss nu inte att det skulle skina upp och bli sol, eller laddar himlen på för fullt nu med aska, jaa vi får väl se :)


Dhhaaaa

Snacka om flygkaos just nu, ser inte ut som att  det blir nån umeå resa :/


trött.com

mm hyffsat trött idag, är ju inte van att lägga mig så sent, nu blev klockan 00.30 innan jag somnade. men jag och Macke hade iaf skoj, delade på en flaska vin och pratade en massa, klockan drog med andra ord bara iväg :P
ANNA KOM HEM NU!!!

Så idag blir det jobb igen, härligt när man märker att pengrna börjar komma in :P

Så hur blir det nu d, åker jag till Umeå eller inte? vi får se :P bussen går iag kl 18.00 så jag behöver ju verklgien inte bestämma det än ;)

ha en ra och solig dag alla, nu skajag äta gröt :)

åå just det måste skriva upp vinet från igår, va riktigt gott il conte från Italien svart och silvrig flarra :)


wine och fina fötter :P



Sista timmen idag på jobbett tog jag till lite fotvård på mig själv, troligt härligt :P

så gick det..

jag la mig på sängen och somnade, vaknade av att mormor ringde, iaf så hade jag glömt datorladdaren på jobbet, så jag tvingade iväg mig själv och gick och hämtade den. Nu har jag varit på Sherry Woken och köpte med mig thaimat som jag nu ätit med lite vin till, nice!

så nu jädrar ska här pluggas :P


hur gör jag nu?

Jag är så himla trött och då menar jag riktigt trött.. har precis kommi hem från jobbet och måste plugga, men ska jag ta en power nap eller fixa en kaffe? och mat.. jag har ingen mat? orkar inte laga nån mat? vem vill ge mig mat? :P


Grymt..

idag ska jaag och macke vina efter hans boxningsträning, nice för oss :D frågan är, rött vitt eller rosé? rosé elelr rött tror jag det står mellan ;P

jobb jobb jobb, ska gå ut med soporna, allt för att få vara ute innan kunden kommer :P


varierande..

humf, tänkte att jag skulle ta lite anna frulle idag, blev två mackor och mycket proviva dryck, men jag är fortfarande hungrig, ska jag måsta köra på gröten iaf :P

Solen skiner och jag ska ta och knalla på jobbet efter gröten :P har en kund idag så håller vädret i sig så blir det nog till att bättra på brännan på eftermiddagen och plugga samtidigt, låter väl som en strålande idé?

Godmorgon alla iaf =)

en dag i det blå..

trots att Wilma var supersjuk, så var hon pigg..




det hände mig..

Just idag :P jag blev uppraggad på gatan :D sjuuukt roligt :P hade precis gått från jobbet när det kommer fram en engelsktalande kille och frågar om vägen till skatteverket, jag förklarade vägen glatt på engelska och hur han skulle gå, han följde med mig en bit och frågade om jag bodde här och om jag studerade, jag förklarade att jag va fotvårdsterapeut och att jag pluggade till undersköterska, han pluggade och hade nyss kommit till Sverige, eller nyss, läst en termin iaf :P haha jaja sen bara pang p, are you single ? jag skrattade och han frgade varför, då frågade jag om det är så det går till när man raggar, hehe jaa han va rolig, slutade med att vi gick åt varsit håll, inte riktigt min typ, men guu så underbart, det är kanske så man ska göra? HEHE :p


Våriga vår sol =)

Underbart att vakna på morgonen och solen skiner, det gör saker och ting så himla mycket lättare!

påklädd, ätit frukost och Brolles ljuva stämma genom högtalarna, för 1 år sedan började jag lyssna intensivt på han, varje dag, på t banan, när jag va ute och gick, tränade, så otroligt bra textrer, dom gav mig styrka i min bearbetning kom precis på  att jag fortfarande bara älskar dom låtarna, tänkte att det skulle bli så att jag försötrde dom och hela tiden förknippande det med den otroligt jobbiga och påfrestande tiden, men icke, dom har givit mig styrka, är en låt och tecter kan betyda så mycket!

Nu lite sminkning och sedan iväg till jobbet :)

JAA!

Har varit och sprungit nu, så jäkla underbart =) solen skiner och det var great, men jag lyckades springa ner i världens största vatten hål, 2 gånger, men med blöta fötter fortsattee jag att springa vid södermalin och sen in på ica nära för att köpa soyamjölken.. Nu duschad och slut tror jag att jag ska fika lite :)

idag har har jag och Wilma varit halva dagen på sjukhuset, resultatet blev, öroninflammation, ögoninflammation misstänkt halsfluss och UVI, gjorde även en röntgen på njurarna men dom hade inte blivit påverkade tack och lov, nu är hon hos micke, min lilla prinsessa!

Vår

idag var det verkligen vår och värme, dock är Wilma sjuk men vi har varit ute endå, vilket hon tyckt om =)



Syns tydligt på den här bilden att wilmis inte är ritkgit pigg!

Pärlan är framtagen och körd idag =)



Nu dags att sova, Godnatt alla :)

Soliga underbara dag =)

Vi har kickat igång cykeln, lekt en massa ute, fikat ute, sovit inne, fortsatt lekt ute solat, Cycklat lite till, ner på stan och köpte mjukglass, tvättat, myst och myser mer nu framför tv och pippi =) jaa vi har i princip varit ute hela dagen och dagen är ju inte slut än, grejjen är väl bara den att Wilma inte är så pigg, stackarn, men imorgon ska vi ju till doktorn igen så vi hoppas på hjälp :)

Fixar lite bilder sen, nu mys i soffan :)

PUNKA!!

Jag har fått punka på vagnen, framhjulet, och hur sjutton fixar man sånt?? daaaaaaaa, soligt ute, underbart väder och ingen vagn... Värdelöst!

hemmeli hemma =)

Nu är jag och Wilma hemma efter några riktigt härliga dagar i Åre, och vi ville INTE åkte hem, men men måste ju det oxå :) 

vi har lekt en massa, myst en massa, åkte slalom (inte Wilma) jamen åå v iahr bara gjort en massa skoj med såklar Amandaa Lovisa Jocke och Cristina :)

Nu körslaget, måste säga att  Picassos kör var verkligen bra, kung låt :P

Aj aj

Nu när jag kom hem ikväll skulle jag tända ljusen på kösbordet, klev på något vasst s blodet bara sprutade ur foten, fick smtt panik, hoppade runt här som en dre in till toaleten, tog pappen och försökte trycka men det hjälpe inte, så jag tog kökshanduken :P hoppade runt och tänkte att det ska vara själv tusan att man är fotvårdsterapeut utan några sakeer hemma, men jag hittade tillslut en bra tejp, så det blev en tjock tuss papper och hårdlindad tejp och högläge, ligger fortfarande i soffan, svider som 17 men det går över, såg iaf ut som jag klev p nn porslins sak men jag kan inte komma på att jag tappat nåt sånt i golvet..

yeye, imorgon ska jag upp tidigt, jobba och vid 13 tiden kommer Wilma till mitt jobb, sen så följer min morfar med oss till get om bär hjälp, längter efter henne så otroligt mycket nu, men snart så, imorgon sitter vi på tåget och bara myser :)


humpf..

Min kund dök inte upp idag, detta är nackdelen med att ha företag för att gunna privatkunder, men det gjorde inget, ny inbokad tid och jag fick mkt gjort i bokfringsprogrammet :)

Nu käkar jag lunch och snart kaffe med plugg som tillbehör :P

snart är all tvätt färdig oxå, så då är ddet bara att packa infr imorgon :)

Vart är solen idag?

tisdag

tisdag och jag är lite seg idag, snorar på som vanligt och känner av halsen, så det blir ingen träning idag heller..
men inte så att jag inte har nåt att göra, jag fortsätter pluggandet och går till jobbet vid 10, har en kund då, sen en kund ikväll oxå, kund och kud, mamma kommer..

måste packa oxå, så slipper jag göra det imorgon :)

så nu blir det åre tills på lördag tror jag, sen nästa vecka tar jag en tripp till Ume på torsdagen :P

nää nu käka ett ägg och plugga, ha en bra dag alla!




Påsken

Då var påsken slut slut slut, så ska kycklingarna kastas ut ut ut... hmm eller näe..

en härlig påsk även fast Wilmis bara fick vara med tills på fredag em..




Gädda gädda stora gädda :P

Igår blev det 10.5 va en liten gäddunge i ena gäddans mage så den fick bliv en 0.5 a :P

blev angling idag och, tror det blev 11 eller 12, det är jätte roligt att angla, iaf så va det kicki som fick dra up storgäddan idag, 3 stycken för henne idag, roligt fr jag tror det var första gången för henne, en annan känneer sig hyffsat rutinerad ;)

Har varit ute och sprungit och det var riktigt skönt, blev dock lite yr när jag kom hem, druckit dåligt och solat :/ me nu mr jag bra men dö trött, fikat lite sill macka och nu vila =)

härligt med lugnet :)

trött och slut..

sitter i bäddsoffa i ulvsjön och jag väl sova, har s mkt som snurrar i huvudet nu.. haft en underbar dag med Wilma, lämnade hene till micke idag, och som hon griade, fy vad jobbigt det är. sen fick jag hälsa på mickesxsambo som det så fint heter, Blev en hälsning och det är så det får bli oxå, inte lust med nåt annat, eftersom dom inte visat sig varit vuxna nog att pressentera oss för varandra så såg jag till att det blev ändring på det nu när vi var hos familjerätten i onsdag.. iaf så känner jag ingenting, tycker allt bara är så jädra fjantigt gjort av mickke och hon på ett hörn, ursäkta men har man ställt till det så borde man väl försöka fixa saker och ting till det bästa, tydligen inte, nu skiter jag i om jag borde skriva det här eller inte, jag måste få skriva... yeye han har gjort sina val, hoppas han mår bra över dom valen, vad han inte fattar är att han nu auotmatisk väljer bort sin dotter, men det märker han väl med tiden, usch ni et nog itne vad jag snackar om nu, ska berätta senare, har inte sagt det till så många så då är väl det inte det bästa att skriva det här!

nu måste jag sova.. godnatt

1 april..

tänk att jag förstår inte att tiden går så himla fort, 1 år har snart gått, 1 helt år, jag har svårt att atta att jag varit utan micke i 1 år, fiira eller sörja? fira att jag har klarat det första året, fast jag inte trodde det i början, trodde jag skulle gå under ett tag, men det gick, tack vare Wilma! sörja för att jag inte få ha den familj som jag vill ha, familjen med mamma pappa och barn, jag sörjer det men inser snabbt att en familj är som bäst när den mår bra oavsett innehållet :)

2 blev 3  3 blev 2 och bra endå :)

RSS 2.0