Sova

Orkar inte vara vaken nå mer och se hockeyn, är så jädra trött, sen ska jag kliva upp så jag kan träna vid 9 tiden imorgon :)

en ond sak... jag har revor och sår fulla händerna, kan knappt röra dom, fattar inte varför jag inte hade vantar på mig när vi bar sofforna.. hur ska det gå att ta venprovor imorgon på skolan?

Nu sova, dock ser mitt rumm ut som en kaos, 2 soffor som täcker garderoberna och fönstren så jag kan inte ta mig in i garderoben och inte till persienerna heller, så jag får hoppas att ingen kikar in på mig inatt!

OCH en otroligt rolig sak, jag har fått nya grannar och dom är super trevliga..

Nu blev de 2.0 till Kanada, så känns matchen redan avgjord! Godnatt alla vänner..

Pusselbitarna...

Dom börjar  falla på plats nu :) mitt hem börjar bli fulländat :)

den nya soffan blev superbra, en riktigt bra investering tycker jag :) sen köksbordet och stolarna, lampan gjorde allt :) jag är supernöjd!

Dock känns det som jag fått spagettiarmar, grymt jobbigt att bära, fick hjälp av J, hade INTE klarat det annars, vi bar från högsta våningen, körde fast med bilen, bar soffan in i lägenheten med hjälp av våra otroliga hjärnor, fick vi in dom :P sen dra släpvagnen, gräva ut oss och nu är soffan inne och jag är super nöjd :)  Nu ska jag bara njuta av MIN soffa, MINA möbler :)

byebye

Ring ring...

Varför ringer inte killen med soffan? och om jag tar soffan, vart ska jag ställa dom andra? och vad ska jag göra med dom? slänga?

Nu har jag iaf varit på clas ohlsons och köpt lampsladd och 2 ramar.. har ramat in 2 teckningr som Wilma har gjort men jag vet inte vart jag ska ha dom, jag har för mkt plats :P antingen i hallen eller i köket tror jag.. vilket bekymmer jag har :P

yeye jag latar vidare..

Igår, idag...

Igår hade jag en bra dag, dock blev jag lite halv deppig på eftermiddagen, eftersom jag inser att helgerna utan wilma bara går och jag gör ingenting, men jag har ju ingen att göra något med, men jag hoppas det blir bättre till våren kanske? iaf så kom ju mitt köksbord och stolar på plats och det blev jättebra, idag på em kommer pappa och hjälper mig med att hänga upp kökslampan, äntligen ska den på plats :)

sen så tog jag ju och sålde soffbordet igår morse, så vad ska jag ha nu tro? ingen aning..

igårkväll satt vi hos mormor och morfar och käkade och såg på melodifestivalen och os,, tur att jag har mina underbara tjejer, dom masserade och killade mig på ryggen och jag masserade deras fötter, bra deal va? ;)

Idag vet jag inte vad jag skaa göra, tänkte ta en sväng ut till birsta men ingen bil och knappt nå vänner att utnyttja så bli jag nog hemma :P ska iaf gå ut ochh gå och köpa en lampsladd till kökslampan som ska monteras :)

nää nu slut skrivet.. ha en bra söndag
kraam

thihiii..

satt ju ut mitt soffbord på blocket igår för 500 kr
imorse vid 10 tiden sålde jag det, det kallar jag flyt ;) så nu har jag inget soffbord, men ett köksbord och stolar har jag :)

ikväll ser det inte ut att bli nåt speciellt, ska käka middag med olssons sen vet jag inte, melodifestivalen, verkar inte va nåt annat på G... Som vanligt.

Nu ska jag ta det lite lugnt.. chilla

byebye


nää nu

Jag går och lägger mig, har så jädrans ont i huvudet...

Imorgonbitti blir det träning och sen mys med familjen olsson :)

hum hum.. fredagsvärk

Ja inte vet jag men från 12 idag så har jag haft en grym huvudvärk, har druckit vatten tagit en alvenod och nu drack jag kaffe :P såå jag hoppas det släpper...

Idag gjorde jag lite inköp på ikea..

2 pappalådor till Wilma där hos kan ha sitt småplock,
en bokhylla
en röd snygg matta
och en diskborste

sen åkte jag på jysk och köpte en sån fin tidningskorg, dom brukar ju ligga på 399 minst, såg den på en gång och kikade på priset, 199 och det var som taget ;)

Imorgon ska jag hämta köksbordet och stolarna, jippi :)

Tog och möblerade om nu och sen så tror jag verkligen att jag ska investera i en soffa...

Jag är totalt värdelös på att fixa och dona så särför är jag super glad att jag lyckades skruva ihop denna :P
Nu ska bara böckerna upp :)

Har lagt ut mitt soffbord på blocket nu, hör av er om ni är sugen på ett nytt, 400 picks..

byebye

Ajjjjjjjjjjj!

HATAR HERPES :P det sticker, gör ont,  ömmat, kan inte  gapa... jaa tur att jag bara får det på min pratande mun... jag lider verkligen med dom som får herpes down under... saken är det at har man väl fått herpes så finns det kvar hela tiden, vissa får det några gnger per år. en tjej som jag vet av har herpes där nere, på henne bryter det ut 1 gng verje år och den smärt går knappt att beskriva sa hon... fy fy fasen!

Ja idag har jag rym träningsvärk, så ikväll ha de det varit mysigt med mys och massage, jag vill ha massage :) men sm jag skrev på fb, det kan jag drömma vidare om!

Nu frukost sen lite shoopping med mamma, välja kakel...

ha en bra dag

Vill ha vill ha...

DIG!!! Vill du ha MIG? who knows...

dam hockey eller gå och sova? det är frågan det...

sköööööönt!

Har varit och tränat, var ju ettt ag sen nu när man har varit sjuk... Så det var verkligen skönt :)

Nu så ser jag på tv, lite små tråkigt men men..


Nu är wilma hos micke... :( tråkigt tråkigt....

byebye

Min min min...

hon är hon men hon är min...

jaa Wilma sov ute i vagen i 2.5 timme förut, hon har sovit ganska dåligt ett tag nu, så hon behövde verklgien sova :)

Nu harr vi varit i tvättstugan och nu ser vi på FiFi :)

idag åker hon till micke, jag ska gå och träna efter, har u inte gjort det på 3 veckor nu när jag varit sjuk hit och dit så det ska bli skönt, ska köra motion idag, = fettförbränning ;)

ikväll blir det lugnt, nån som vill hitta på nåt?


............

Vi skulle åka kl 16.00 idag till uppsala...

15.40 ringer en barnläkare från sundsvallsjukhus och säger att odlingen som gjort på urinet visade mycket bakterier... vi har åkt in 2 gånger på 10 dagar och det har visat men dom har inte velat behandlat... Nu ställde doktorn till så vi inte får operera wilma imorgon, man får inte ha någon form av bakterie när man ska operera...

har legat och grinat i timmar nu, nu känner jag mig bara matt...

imorgon blir det anmälan...

packning..

jag och wilma har packat, eller jag har packat ner och hon har packat upp... det viktigaste är iaf med, och det är medicinen..

jaaa, vi hade ju sagt att vi skulle åka vid 1 halv 2, men så blir de inte nu, är jag förvånad? nää inte ett dugg, så här är det jämt när jag och micke ska åka någonstans och han har förändrats mycket på 1 år men en sak som han verkligen borde förändra är inställningen till tiden och tänka på at det finns andra som planerar.. jaja vi kommer iväg iaf sen så ska juh Wilma duscha och grejja så det hade ju varit skönt att komma ner i ra tid men men...

iaf, slut skrivet om det ett tag... Igår kväll så hade jag en riktig myskväll, och inte ensam fun fun ;)
tänk vad lite kan göra så mycket, så vill jag ha det jämt, kan jag få det?

nu fixa lite här hemma!

ring ring...

J ringde idag, det var trevligt, blev dock ytligt och kort samtal, vi hade juh båda barnen vakna :) ha på känn.. att jag som Jessie sa måste hitta någon att vara med, var alldeles för längesen nu som hon så fint sa hahaa :P

Jag kanske ska lägga ut n kontakt annaons...

ensam mamma söker!

någon att ha roligt med
någon att se på film med
någon att träna med
någon att hitta på äventyr med
någon att helt enkelt bara  vara med... Dock kravet att det händer på min fritid då menas, när jag inte har Wilma :P
Alltså någon som inte har lust att binda sig för tillfället, kanske en annan ensamstående pappa? why not?

såå om någon är intresserad, hör av er ;)

idag är idag...

och imorgon är imorgon...

Idag har jag varit på skolan, Wilma har varit med min mormor och morfar och haft det bra som vanligt :P

skolan gick bra och det var riktigt intressant, först föreläsning av sjukhus prästen Jan Brännström, psykologi och mer etik och sedan en studiebesök på strokeenheten, super intressant..

nu på kvällenkvisten har jag och wilma bara tagit det lugnt och myst.. nu sover hon och jag ska springa till tvättstugan...

byebye

Min pussgruka :)

Nu har jag hämtat hem henne, min goskit, det första hon sa när jag kom var MAMMA :) då blir man glad, att hon inte glömt bort mig :P

Vi har gosats och pussats hela kväll :) nu sover hon och jag ska/håller på att plugga. imorgon är det skolan, till 14.00 ca, sen måste jag hämta wilma, hon komemr att vara hos mormor och morfar imorgon, dom kommer hit imorgon innan jag åker till skolan :P

Jag är så glad över mitt liv, trotts att det är som det är så är jag glad att det just precis är så här, jag mår bra och det känns skönt, underbart att få vara med wilma, bara så otrolgit olyckligt att jag inte får vara med henne jämt, mmen den kvalitetstiden jag ger henne, kan inte många föräldrar ge, och det är jag glad över :)

det väntas en tuff och lång vecka, men vi ska klara den :) Jag och wilma, micke får vara med på ett hörn...

byebye

plugg och ångest..

Sitter och skriver ett arbete om Hur det är att leva med en tumörsjukdom.. usch usch jätte jobbigt att skriva om och jag försöker reflektera så mycket som möjligt till filmen, döden kan vänta, visst heter den så?

jaja men nu ska jg göra något otrolgit roligt iaf :) jag ska åka och hämta Wilma jippi... äntligen 4 jobbiga dagar är över :)


seg

sitter o soffan och har ätit frukost, god frukost som vanligt med gröt, macka och ett ägg :P

Idag ska jag plugga och sen hämta Wilma..

drömde en sjuk dröm inatt, att jag var på älgjakt och skt en älg på 25 taggar, den var stor kan jag lova :P

Nu ska jag dricka lite te... OCH helt underbasrt det gick för killarna i OS igår kväll mahr aldrig sett nåt liknande och det var jag inte ensam om :)

Down down..

känner mig down....... känner att jag saknar just nu väldigt mycket, saknar och saknar men vet inte vad jag saknar.. jag saknar någon, vet inte vem bara någon...

usch hatar att man måste vara så stark och ska bearbeta allt!

en sak är säker jag är laddad... om DU bara visste!

Elin lanto...

Vilken snygging, shiit, var bara tvungen att säga det... så vill jag vara och se ut :P

Kul för mig :)

Idag köpte jag ett matbord och stolar på mio, men får hämta det i slutet på veckan :) det blev iaf ett runt vitt bord med fyra svart coola stolar ;)

Jaa nu gör jjag inte mkt, är helt slut efter en dag i birsta.. jag hatar verkligen ikea, får panik när jag gå in dit ;) men det gjorde jag iaf och jag skulle köpa snygga hissgardiner, och Alla i 120 cm var slut... såå det blev ett köp, 2 örngott för 19 kr hehe :P
sen blev det oxå mysfika på barista..

Nu gör jag nada och det ser ut som att kvällen fortsätter så :)

ha en bra kväll alla :)

Jippi!!

En silver medalj :) blir det en till medalj snart? sen vann ju herrarna i hockeyn oxåå, så det har varit gull sappning här ikväll... Emma har gjort mig sällskap, även fast hon somnade i soffan så var det skönt med någon här :)
Nu har jag varit så snäll och lånat ut min säng till henne.. jag sover på madrassen inatt :)

Nää men trevlig helg på er..

byebye

Emma...

Nu är Emma här, vi är sjuka båda två men tänker iaf skita i det idag :P

Ska åka och köpa köksbord och stolar idag... hoppas på det iaf :P

ha en bra dag :)

Hittade den här, otroligt stolt att jag gick på bio helt själv, det är en bragd ;)

Lätt lätt...

Ja jag skulle lätta kunna sitta här och bara skriva om OS, tror dock att alla andra som läser tycker det är tråkigt, men iaf så är os min grejj, sport är min grejj ;) vill ingen dela den grejjen med mig? någon? :P

Iaf så ser det ut som att det blir en lugn helg, Mys, fika, plugg.. och nezeril och snor papper :P

Imorgon hoppas jag på att köpa ett matbord och stolar, får se hur det går med den planen :)


hemma!

nu har jag kommit hem från jobet och ätit mat, var dö hungrig och slängde i mig maten, inge bra för nu har jag ont i magen :P

ja Wilmas prov visade att det var bakterier igen i urinet, vi börjar blir van nu och se symtomen på henne, stackarn..

Och nu vorde väl det underbart om nån ville komma och hälsa på mig och ta med fika, en semla tack!! ;) men deet lär inte bli nåt besök...

men imorgon kommer Emma och det ska bli super kul och mysigt :)

Nu OS :P

Snoooooooooooooooooor

Ja jag har otroligt mycket snor i näsan, vaknat en massa inatt och nu när jag vaknade kunde jag knappt andas.. och otroligt ont i huvudet. så Nu är det bara att kurera sig...

Fint väder ute också, blir nog en promenad, har en kund kl 15 men annars plugg tror jag, hade tänkt åkt och kikat på matbord men jag orkar inte, gör det imorgon istället..


Säng säng...

var inne på blocket och kikade, snubblade förbi en sängstomme, ikeas Aspelund som var till salu, visade sig vara min och mickes gammla säng eller sängstomme, dom kanske har kvar madrasserna ;) haha jaa jag frågade ju han när jag var dit och såg att det var ny säng, då sa han att det var länge sen han sålde det.. jovisst ;)
jaa iaf, köp inte sängstommen, jag lovar att den är sliten :D hahaha

9 månader

Jag gick in på familjeliv.se jag brukar inte vara  inne där så ofta eller mest bara för att läsa oh ta del av Wilmas sjukdom... gick iaf in på min pressentation och hittade detta :P
Viktiga datum att lägga på minnet!

3/9 blev det ett
{#lang_emotions_plus}
25/9 inskrivning på MVC
17/10 ultraljud helt underbart att se vårat lilla hallon {#lang_emotions_baby}
14/11 MVC hjärtslag 156
{#lang_emotions_heart}
12/12 ultraljudet, vilken upplevelse att se krabaten på nära håll
20/12 mvc hjärtljud 152
{#lang_emotions_heart}
2/1 Micke kände sparkar för första gången , reäla dessutom!
jag började känna rörelser v 18 o sparkar v 20
16/1 MVC allt såg bra ut o bebben sparkade o växte normalt hjärtljud 156 sf mått 23
11/2 MVC dags att börja med järntabletterna , bebben mådde bra o växte som den skulle =) hjärtljud runt 150
{#lang_emotions_heart}
3/3 föräldraträff första mötet av 3, fick se på en film prata lite, gick bra med andra ord{#lang_emotions_smile}
11/3 info på sjukhuset, tyckte det var jätte bra, även fast man visste mycket så blev det mer verkligt på något vis =)
12/3 MVC sf måttet 30 och bebbens hjärtljud låg på 148 och låg fortfarande i tvärläge!
14/3 ska till sjukgymnasten för att få nattskenor till mina uppsvullna händer. det gick bra och har redan börjat blivit resultat!
25/3 sista föräldra träffen, nu är det bara att vänta på bebbarna så vi får träffas igen =)
4/4 Mvc allt såg bra ut, bebben har vänt sig till rätta men är ej fixerad!
16/4 mvc, snart är bebben fixaread, inte långt kvar, magen har sjunkit reält och har ökat endast 1 cm, så snart är det dags =) hjärtljuden låg på 156 som vanligt!
9/5 mvc, allt såg bra ut och barnmorskan gjorde en viktuppskattning på runt 4000 g och att det blir en flicka =) vi får se vad som tittar ut, nu får den komma när som helst =)
13/5 föddes prinsessan wilma, 4060 g 0ch 51 cm
16/5 kom vi hem från BB Wilmas vikt vid hemgång, 3750 g

ICA :P

Nu har  jag varit på ica, längtar redan till middagen imorgon :P

tror jag ska äta sushi till lunch imorgon, har juh väntat i 3 veckor nu på min sushikompis men nu orkar jag inte vänta nå mer :P

Nu, tvn :P

usch oh fy..

Nu har Wilma åkt till micke, och nu är det tyst  och tråkigt... sånna ähr stunder borde fler föräldrar få uppleva, bara för att få en inblick hur det är och hur himla jobbigt det är, det här md att lämna och vara själv, att inte få vara med sitt barn till 100% , då kanske dom skulle sluta klagaa och tycka saker och ting är så jobbigt, man väljer sin familj och hur man vill vara, men man väljer inte att vara utan sina barn.. eller aa  vissa gör det men inte jag och då blir man så less på att höra tjat... herre gud jag lovar, det finns STÖRRE problem..

Nu ska jag gå och handla, för att fördriva tiden, vissa åker och handlar för att få komma bort från sina barn, jag går och handlar för att det är så omt hemma utan mitt barn...

CSN!!

Det tar sån himla tid allting... hatar handläggningstider, iaf ordet :P så nu skulle jag ringa igen nästa vecka.. skulle ju vara intressant och veta om man har nå pengar att betala räkningarna för elelr om jaf måste trolla eller råna en bank... skapligt less på allt nu!

och försäkringskassan är det ju inte direkt nån fart på heller.. det ärendet skulle vara klart idag, så det blir intressant att se.

Iaf så är Wilma fortfarande jätte förskyld och hängig stackarn... tycker det borde vända snart, har endå en känsla av att hon kommer att ha bakterier i urinet och då blir hon ju frisk när hon får medicin. snuvan hänger oftast ihop med wilmas sjukdom.

jaa nu sover lillfisen, jag ska plugga lite tänkte jag!

snuva..

Wilmis är otrroligt snuvig stackarn, idag blödde hon oxå näsblod 2 gånger..
sen luktar det mycket om henne, starkt urin så vi var på sjukhuset idag ox och tog en odling, får svar på torsdag, hoppas att det inte är något.. en vecka kvar till hennes op, hon MÅSTE bli frisk!!

Nepps nu tillbaks till tvrutan, os you know ;)

OCH för alla som har haft semeldag idag, hoppas dom smakade bra!!!

gomorgon ej godnatt

Usch stackars Wilma, hon har haft ont i magen hela natten, hoppas verkligen att det beror på att hoon är förstoppad, typ, men hon får juh medicin för det men jag har ökat på dosen idag..

Nu har vi ätit frukost, gott :) och set på saltkråkan som Wilma absolut ska se hela tiden nu :)

jag har fortfarande jätte ont i visdomstanden, men jag får skylla mig själv då jag inte tagit tag i det än...

byebye

Ovalt eller runt?

120 cm, kanske det med svart stolar?

Eller det där? kanske blir lite stort 170*100

Den vill jag ha till vardagsrummet :)

kanske den? eftersom jag har en jätte knallig röd köslampa så tror jag att jag kör med knalliga färger i vår/sommer, kanske gröna och orangea kuddar oxå :)

OS GUUUUUUUUUUUUUUULD!!!

Sitter och räller en massa tårar och bara önskar att det hade varit jag :D Fy fasen vilken tjej, det kan man kalla överlägset när man hela tiden för loppet ;)

Så stort så stort...

Anna Haag också, fjärde plats 5 sekunder från tredjeplatsen, hon var grym :)

nästa, 21.30 herrarnas start ;)

OS GUUUUUUUUUUUUUUULD!!!

Sitter och räller en massa tårar och bara önskar att det hade varit jag :D Fy fasen vilken tjej, det kan man kalla överlägset när man hela tiden för loppet ;)

Så stort så stort...

Anna Haag också, fjärde plats 5 sekunder från tredjeplatsen, hon var grym :)

nästa, 21.30 herrarnas start ;)

I remember...

hmm undra om det stavas så? ag är kass på att stava, och slarvar mycket men det är juh inget nytt för er läsare :P

kom på en sak, att anledningen till att jag inte deppar igen på alla hjärtans dag är juh för att jag aldrig firat det tidigare, så det är en sak att tacka micke för, att jag aldrig blivit firad, joo just det en gång, då hade jag magsjuka och han hade glömt bort att det var alla hjärtans dag så då åkte han på ica och köpte en bukett rosor hahaa otroligt romantiskt, men som sagt jag sitter iaf inte här och deppar idag, hade juh varit jobbigt och man varit bortskämd med en massa romantik liksom ;)

nä men imorgon blir det skola för mig, men bara på förmiddagen, Wilma är juh sjuk som ska vara hemma från dagis, mormor åker hit imorgonbitti och har henne, men sen kommer jag hem till lunch...

Nu väntar snart sängen, klockan är inte mycket, men varför stirra sig blind på den, är man trött så är man :P


tand jä*el

hatar visdomständer, finns inget bra med dom alls, varför ska dom ens finnas?

imorgon ringer jag tandläkarn, ha inte tid men jag måste. nu har jag sn jäkla huvudvärk oxå, brukar jag aldrig ha, nu har jag fått ätit alvedon i 2 dagar, den är påväg ut i halsen om jag säger så...

och vilken bra alla hjärtans dag, det där med gulliga sms och presenter det är tydligen inget för mig i år ;)

sjuk dag idag..

Wilma är sjuk, det rinner i både näsan och ögonen helta tiden, stackarn..
men tur att hon är sjuk nu iaf, hade varit värre om det var förra veckan.. nu proppar jag i henne, vitaminer i massor, Frukt och smoothies ;)

Var iaf ut på förmiddagen eller rättare sagt i morse, gick ner till stan, var väl jag och 3 till där, sen gick jag på ica..

nu har vi myst och lekt, och bakat (lera) och nu ser vi på saltkråkan :)

Underbar alla hjärtans dag, kan den bli bättre än att få vara med sin underbara dotter :)

OS!!

Nu är jag super nervös.... HEJJA SVERIGE!!!




DOP!

ja vilket dop :) så fint och mysigt, älskar verkligen njurunda kyrka, härlig akustik..

jaa det var juh ett barndop och allt kan hända.. Wilma ville inte sitta still i bänken så hon fick få omkring istället, sen när jag skulle sjunga första sången så följde hon med mig fram, sen så drog hon ibäf, uppför trappan vid scenen, och påvåg mot predikstolen jaa alla tyckte det var jätte kul... sen så nästa sång jag skulle sjunga så satt hon på trappan och åt russin, sen så stack hon igen, jag sjöng och hörde hur det lät konstigt och hela kyrkan lät, Wilma hade satt sig på orgeln, fick springa dit och avbryta sången och allt, blev applåder och jag sjöng om, med lite kaos men som sagt man vet aldrig vad som kan ske på barn dop...

Nu sover Wilma och jag ska snart se på os, först lite melodifestivalen..

byebye

Lördag och soooooooooooollll

Underbart väder ute, och jag tog lite sovmorgon, vaknade 09.15 utvilad med 10 timmars sömn, underbart!

Nu har jag ätit frukost, plockat och diskat och nu sitter jag här och dricker kaffe. har även värmt upp rösten lite, mjukstart för att komma igång. har pratat ena sången jag ska sjunga :P

sen ska jag slå på musik och städa, hämta bilen hos mormor och morfar också innan det bär av till Njurunda, där ska jag hämta lillfisen :) och sen dop :)

så mitt problem just nu, vet inte vad jag ska ha på mig på dopet, eftersom jag ska sjunga måste jag juh vrekligen ha nåt snyggt och nåt som passar in på dop, eftersom man inte kan gömma sig direkt när man ska stå längstfram och sjunga och alla ser en :P

nää nu måstejag sätta fart...


jag vill jag vill..

jag vill... hmm skrika ut att jag vill ha... bara haaa..

yeye..

nu har bror och hans kompis dragit ner på stan, var grymt sugen på att följa med, men konstaterade att sängen såg skönast ut :P

Nu sova, imorgon dop och mys med prinsessan min :)

seeeegt...

brorsan ligger och sover i soffan, jag ligger i andra soffan och pluggar, går bra men lite segt...

har sjungit igenom sångerna till imorgon några gånger, dricker te nu så halsen blir lite smörjd, den gör lite ont fortfarande...

superduper fint väder idag, har varit lite på stan idag så skönt att få dra på sig solbrillorna :P

ikväll blir det lugnt, tvättar fakitskt...

byebye

SÅLD!

Nu får jag genast ångest för mitt matbord som jag just har sålt iväg huuu :( tänk att ett bord kan ha så mycket minnen, konstigt :/ iaf så kommer hon och hämtar det på måndag, och jag var riktigt bestämd när det gällde priset, ingen prutning här inte, när dom kände hur tungt och massivt bordet var så tog hon det direkt :P

men nu är ag själv lite tveksam till vad jag ska ha för bord, så under helgen måste jag åka och kika på Em möbler, finns ett jäte fint runt bord där men måste kolla hur det ser ut i verkligehten, sen s vet jag ju att BOOM har ett ovalt med 4 skinnstolar... men som sagt inget panik köp här inte :)

Lngtar tills jag får nytt och kan sätta upp min otroligt snygga lampa :P

Nu ska jag göra mig klar, sen blir det att gå lite på stan med bror..

morgon...

eller jaa 10.15 är klockan, jag har precis ätit en god frukost mbestående av havregrynsgröt, 1 glas alproviva dryck och 1 ägg, bra start på dagen :)

Om ett tag kommer det en tjej och tittar på köksbordet och stolarnqa, får se hur det går, har en till kille som oxå vill kika, grejjen är den är det blir ingen prutning, det priset jag begär (3000) är inget om man tänker på vad det är värt.

Ska sätta mig och plugga, gick super bra igår kväll och ska fortsätta med det idag oxå, känns juh skönt att göra klart en kurs iaf :P

Nää nu på med kläder och dricka lite kaffe :)

lite mer bilder..

dålig bild, som socker söt ändå =)



hihii Wilma med tant annas mössa :P 

Wilma älskar att baka :P

vit som snö...

Wilma steker pannkaka :)

lite roligt på köksbänken ;)

Just ja!

kom juh på att ag skulle bjuda på pics... sakta men säkert någora kilo mindre ;)



PUCKO MALIN!

Ja jag är ett pucko... jag tog och bakade idag för att chocka alla :P jag tänkte hmm jag gör brunrutor, dom räcker länge oxå, sen är det inte så jobbigt att göra heller... jaa allt var klart, kakan lev liiite bränd men det ska juh ändå täckas över med glasyr ... trodde jag jaa!! jag har juh inge floursocker, och glasren består av 90% floursocker... srang iväg på frendo och där var der slut... så nu har jag en bränd kaka utan glasyr... *mums*

tänkte avnjuta en god fika och plugga, ändrade planer, blir bara plugg!

HJÄLP!!

fy vad jag mår dåligt idag, alldeles hes och ont i lungorna, måste gå til apoteket o kolla om det finns nåt botemedel :)

har en kund idag kl 12,00 sen ska jag fortsätta att plugga.

Nu frulle..

myspys

Jag tog och gick ner på stan, blev less på att sitta hemma o känna mig sjuk :P
gick och försökte hitta ett par tofflor till Wolma som hon mste ha på sjukhuset, hmm finns inga bra och praktiskt som ska vara sköna... så det blir ett par nya moccasiner istället :)

sen tog jag och gick på systemet och köpte en vinflaska och sen en fika på citycafe och surra med marcus.

Nu har jag ätit tacos, super gott och dricker att glas vin till, jjag har inte druktit vin sedan nyår, och nu känns det faktiskt gott att bara ta ett vin...

nepps nu blir det tvn :)

fryser..

Fryser i hela kroppen.. jag känner mig så där halv seg, skulle lätt kunna hoppas ver den är dagen.

Idag hade jag och min mentor träff, det gick jättebra, gick igenom skolan och uppgifterna, det knns att det går ritkigt bra :) sen pratade vi mycket om annat också, det känns bra. det känns i min kropp att det kommer att hända något, kan det ähr bli räddningen för oss, jag hoppas verkligen det. om 2 veckor åker vi till Uppsala, jag är så himla nervös över wilmas operation, eller för dom dagarna där. men på något sätt så vet jag att det kommer att gå bra..

Jaa, jag tog fram köttfärs till middag, undra vad jag hade tänkt laga för mat? antar att jag måste gå en sväng och handla fast jag bara vill stanna under filten och kurera mig..

jaa ska sätta mig och plugga lite till nu iaf, nästa arbete är Tumörer, intressant!

New day..

Orkade inte skriva igår, var så himla trött om det är något att skylla på.
jag var af duktig och gjorde klart ett arbete :)

Nu ska jag gå till bussen, ska åka till skolan och träffa min Mentor Kerstin :) ska gå igenom lite saker..

sen blir det lunch här hemma och sen iväg till jobbet!
det blir min dag..

sen så hr jag juh ont i halsen/lungorna ch det vill inte släppa.. det MÅSTE släppa, jag ska juh sjunga på dop på Lördag, måste ju träna mer och en fördel
r juh om man är frisk.... men jag håller tummarna :)

byebye

familjerätten...

Jag var där idag på möte, och som väntat gick det jättebra! skönt att äntligen få komma dit, jag har ju tänkt ringa dom länge men eftersom micke hela tiden har sagt att jag inte får dra in dom i det här så har jag inte gjort det. men men nu fick jag ur mig allt, och det kändes så bra :) imorgon ska micke dit, sen kommer det att besämmas tid för samarbetssamtal dom det så fint heter, man lär sig at prata och komunicera, en av oss kommer verkligen att behöva det. jaa det känns iaf bra, och jag fick svar på det jag ville, skönt att jag har saker och ting på min sida ;)

Nu ska jag hämta wilma på dagis, dom skulle äta mellis nu vid 14 så jag åker dit till 14.30. sen så åker hon till micke, VILL INTE!!! eftersom jag redan känner mig lite nere just nu så blir allt mycket jobbigare när hon åker.. sen har jag ont i halsen så jag ska inte täna, något jag alltid gör när hon åker till micke.. men jag ska verkligen föröka fokusera på plugg ikväll.. kanske köpa något gott o bara plugga, skulle verkligen behöva det..

ojj nu blev det ett långt inlägg...

yeyeye sen ska jag lägga ut lite bilder också :)

en skön dag..

Idag tog jag och wilma det bara lugnt hela förmiddagen, lekte en massa, ritade och såg på film, sen fick hon sova ute och jag gjorde mig ordning för skolan, vi gick till mormor och där vaknade Wilma, dom gick på ica och köpte glass och jag åkte till skolan :)

Idag på skolan lärde jag mig allt och blodtryck och blodtrycks tagning, kan det riktigt bra nu :P nästa praktiska gång blir det ven provtagning för mig, roligt :)

sen blev det middag hos mormor och morfar, wilma hade en härlig eftermiddag med dom :)

Nu sover wilma och jag ska dricka te...

give me some..

MONEY!!!! så jag och wilma kan åka till den Franska rivieran... jag VILL!!

Alternativen till pengar:

Gifta sig rik
Jobba häcken av sig
råna en bank
vinna på lotto

ja jag borde väl svara, jobba och jobba, men jag ser inget fel med att gifta sig rik, frågan är bara med vem? :P

hehe nää jag lever i drömmarnas värld... låter det vara så ett tag till...

hemma!

Nu är wilma och jag hemma igen efter en helg i Ulvsjön, så otroligt fint väder, -3 och strålande sol, helt otroligt :P vi har iaf gjort en massa saker, åkt spark, åkt pulka, grillat korv, lekt, badat, ätit godis, sett på tv och haft super mysigt :)

Men det är ju sköt att vara hemma också, nu har vi myst hela eftermiddagen, wilma avslutade dagen med ett bad och nu sover hon som en stock. jag ska plugga lite, har juh faktiskt skola imrgon, dock bara 3 timmar på em, skönt :)


lite puckat!

Strålande sol idag och vi har verkligen varit ute mest hela tiden, så himla skönt. dock så var det juh otroligt dumt att jag inte tog med mig kameran hit upp till Ulvsjön...

Wilma sover och jag sitter o käkar lite godis, gott gott :P

jag har många saker som man kan ändra på sig själv, en sak är att jag inte ska bry så mycket i andra :P men nu måste jag lätta lite på hjärtat.. eller nää fasen jag ångrar mig, eller jaaa jag tycker bara att en sak är så konstigt, kallar man sin man som man varit gift med i en massa år för vännen, typ, hej vännen, saknar dig vännen... jaa inte vet jag, låter som nät man skriver till en jaa just det en vän. men dom kanske inte är mer än just vänner...

nää nu mpse jag sluta med skitpratet :P jag är väl bara svartsjuk, är väl därför :P inget att vara det på dock ;)

Nu tvn...

trött...

är så himla trött, så nu ska jag sova!

Nu så är min lilla Wilma här också, underbart :)
Vi är i Ulvsjön och ska åka pulka o mysa imorgon...

Nu sova, skönt!

jahapp

är det nu det är meningen att man ska sova? jag ligger i sängen och funderar på om jag är trött eller inte.. är nog trött.

Allt bara jävlas, nu har dom ställt in tågen till stlm imorgon och erssatt med bussar, trevligt.. känns som att allt ara jävlas just nu...

som jag försöker för att inte tappa humöret, hålla det uppe!

Imorgon får jag hämta smulan, jafg funderar mycket på att otroligt många föräldrar klagar på sina barn eller iaf helt tiden låter som att allt är jobbigt.. jag kan bara bli så irriterad och känna att dom borde ta vara på tiden istället, tiden är värdefull, nån dag kanske ni inte får vara med era baarn 100 % jaa oki det hände mig, jag hatar mig fri tid och skulle göra allt för att få ha wilma till 100% jajaa...

en sak är jag iaf stolt över, och det är den tid jag kan ge till Wilma, den tid jag ger henne tror jag inte många ger till sina barn tyvär.. visst kan man skylla på samhället och allt annat.. men det är juh endå upp till var och en hur man väljer att vara o bete sig mot sina barn,

nu ska jag sova...

imorgon, sova till halv 10 tror jag, sen frulle och sen träna :)


känns bättre..

har varit en jobbig dag idag..

nu på eftermiddan satt jag juh ut en till annons på blocket, har redan fått svar, så det blir spännande.. hittade ett ovalt fint ord idag och svarta skinnstolar på Boom i birsta, men det kändes endå lite stort, eller så är det ara jag som inbillar mig...

sen har jag nu suttit och skrivit 2 a4 med saker sm jag ska ta upp på tisdag, skönt att få deet gjort.

och nu ska jag faktiskt ta och gå och hyra en film o köpa lite godis :)


ingen motivation idag..

jag har iaf, sjungit o tränat på sångerna som jag ska sjunga på ett dop den 13.. lagt utmitt matbord o stolar på blocket, duktiga jag :)

hmm annars? inget, borde plugga och jag orde sätta mig ner o skriva, men fasen jag försöker verkligenfå saker ur huvudet men det går inte, sen så tycker jag det är så himla svårt att formulera mig..

yeye jag ger det ett försök, funderar på om jag endå nte ska gå och träna idag oxå, har juh inte sån värst träningsvärk så varför inte?


bra uppvak..

vaknade av att familjerätten ringde.. trevligt...
hon frågade om jag var villig/ öppen för ett möte, men KVINNA vad tror hon att jag har försökt med i alla månader.. tur att jag har papper på allt och skrivit upp varenda sak som har med Wilma att göra..
var juh lite roligt nog att micke hörde  av sig till dom, man funderar juh vad han ska säga, har känner juh knappt sin dotter, men när man själv är efter mycket fritid så kanske man blir så, själv kan jag gott tänka mig att ha Wilma på heltid, men jag vet att hon är beroende av både micke och mig och att hon inte klarar av när vi varit ifrån varan för länge, men sånt fattar inte micke, han borde sätta sig ner och fundera hur wilma har varit mot honom den senaste tiden och vad det beror på....

jaja jag ska se detta dom en positiv sak och att det äntligen händer något och att jag får det svart på vitt... är så himla less... inget jag har sagt eller gjort, eller vad familjerådgiviningen sagt, så skiter han i det totalt... allt verkar tydligen handla om att han ska ha varannan vecka, på vilka grunder? jo mer fritid... då ska man inte vara förälder...

så nu fick jag skriva av mig lite... Nu mer frukost..

byebye

night time

Nu ska jag sova, iaf lägga mig i sängen och försöka.. känns som jag har så mycket i huvudet nu. känslorna bara far hit och dit hela tiden :( jobbigt...

jag har precis sett bridget Jones dagbok.. känner mig som henne just nu... pendlar hit och dit och endå tycks det vara Mark darcy som är IT och det blir juh lyckligt slut.. det blir nog mitt också, kan juh iaf hoppas!

Nu sova och klura..

byebye

fyfyfyyy..

Men fy vad jag är trött, var på gymmet och det blev ett sten hårt pass, jag har nog aldrig tvettats så mycket, den skönt skönt.. känns som att jag kommer att somna i soffan, vilket aldrig händer..

en kund idag och sen så fick Ove massera och knäcka mig, snacka om att värken släppte och jag blev minst 2 cm längre.. känns att min vänstra sida var dålig, men nu är det fixat..

imorgon blir det jobb hela dagen hmm dock ingen kund inbokad men jag hoppas på mycket drop in :)

Nu tvn..


trött/sliten..

daaa vet inte vad det är med mig, tar mig knappt upp ur sängen...

ringde precis en kund som jag bokade in klockan 13, fun fun... skulle vilja ha 2 kunder till idag oxå ;)

nää nu måste jag se till att bli människa, det är juh härligt väder ute så man ser juh verkligen fram emot att gå ut *NOT*

Mary Kay yeyeyyy :P

Ikväll har jag haft en jätte mysig tjejkväll, vi har haft Mary Kay party och gått igenom huden totalt och gjort ansiktbehandling på sig själv :) så härlgit, jag som har problem med min hy blev super nöjd :)

Nu har jag fått ett jobb erbjudande oxå, ska verkligen läsa igenom noggrant, för  detta intresserar mig starkt ;)
kan vara en bra kombination med fotvården...


Duktig..

Jag är så himla duktig :P

Nu är psykologin också klar och färdig för inlämning :)

etiken kvar att göra denna vecka, sen tänkte jag se till att fokusera på hjärnan nästa vecka :P skönt att man känner att det blkir något gjort :)

så nu är frågan, vad ska jag bjuda på ikväll? måste fixa det nu snart eftersom jag har en kund klockan 17 och får springa hem efter det :P

yeye blir nog bra :P

frågan?

Ja nu är frågan, ska jag börjar med pykologin, etiken eller geriatriken?

jag har precis skickat in mitt arbete om Kol och hjärtsvikt,  blev klar med det häromdagen men nu fick jag nått tokryck och skrev en sida till :P men  nu är det inlämnat iaf..

tror jag sattsar på psykologin...kan behöva lite psyk talk känner jag :P


pigg och glad..

jaa jag var väl att ta i med jag har vaknat och är pigg konstigt nog. usch jag drömmeer så himla konstigt på nätterna, vad är det med mig? kanske ska intressera mig att drömtydning? skulle vara ntressant.

Nu ska jag städa ihop här hemma och ta med mig skola böcker o saker till mormor o morfar tror jag, ska installera en bokföringsprogram till datorn så jag kan skriva ut kontant fakturor :)

hmm ser precis på nyheterna och vad hemskt med läkaren som är åtalad för dråp på lilla bebisen på karolinska, jag har så svårt och förstå för även fast jag kan förstå att tanken att flickan endå inte skulle klara sig göra det snabbare MEN klart man inte får göra så oavsett, det måste juh vara det vitkigaste man får lära sig innom läkaryrket.. Nu har juh till och ,ed papper sedan dödsdagen försvunnigt... jaa tråkigt tråkigt för alla...

jag tänker hela tiden på min lilla preinsessa, kommer att bli så himla jobbigt med hennes op. jag försöker redan tänka att jag ska vara stark, men varför ska jag vara det? för hennes skull eller är det bara för att lurar mig själv? jaa det blir iaff jobbigt för både micke och mig, tur att vi iaf kan stötta varandra när det är sånna här saker det handlar om, trots att det är som det är mellan oss!

Nu borsta tänderna :P

home alone

Wilma åkte till micke idag vid 17 tiden, jobbigt och åter jobbigt.. jag gick och tränade på en gång. det känns bra och skönt att träna, ett sätt att lätta på tankarna i huvudet!

Nu har jag precis kommit hem från Anna och Marcus, fick skjust hem av Kalle, han ä snäll han :)
kramade om Anna och önskade henne lycka till. men det känns dock inte som att hon ska åka, det lär landa för mig imorgon eller om någon dag när jag inte kan ringa henne längre.. vi kommer att uppdatera via blogg,mail oh fb, och genom Macke, en sak är säker iaf, ddet kommer att bli tomt!

nu måste jag nog diska o fixa lite, ska juh ha tjejkväll här imorgon, Mary kay party :)

byebye

RSS 2.0