Åskar!!

ja kan bara säga aatt jag är grymt åskrädd, höll nästan på att krypa under bordet på jobbet, kan bara konstatera att det var tur att jag endå var på jobbet så jag inte behövde vara själv.

iaf så blev det tydligen lite missuppfattning, mickke skulle hämta Wilma imorgon så vi kom in på rätt spår igen, vilket jag var medveten om att jag skulle få ha henne kortare nu, men tur var ringde jag micke nu ikväll och frågade om han kunde hämta Wilma vid 14 tiden imorgon eftersom jag börjar jobba kl 15 men tydligen så hade han tänkt att jag skulle ha Wilma tills på lördag, så nu har jag iaf skaffat barnvakt, skulle ju ivväg på fredag kväll men då blir det inget, jag myser med Wilma istället :)

nu väntar boken och sängen :)

jag vill jag vill..

ha min nya mobil nu så jag kan knäppa en massa bra kort :)

funderar på om jag ska sova, döds trött.. ska läsa lite först i min underbara braa bok "skynda att älska"

livet leker, eller jaa jag jobbar och är med underbara kompisar och min underbara dotter, dock känns det lite konstigt med J nu men men ingen idé att jag hör av mig, hans samvete när det gäller allt just nu, en sak många killar verkar ha väldigt svårt för att sköta saker och ting snygg och rätt!!

nu vidare till boken :)

hihi, gofisan förra veckan på drakborgen =)


bad bad och bad :)

underbart med so, sommar och värme =) vi har badat hela dagen och myst!
på em drog vi ner till Sporthallsbadet, det är verkligen riktigt bra där ör stora och små :) så på em blev det jag Wilma Anna och Macke som badade :)

Så nu är vi trötta, jag orkar inte ens fixa kaffe..

imorgon ska jag jobba kvällen, känner mig inte så laddad, vill vara med Wilma hela tiden..


pics sommar 2010





bus på kulturmagasinet =)

ny sommrig jobb tröja!



nu ska jag sova :)

just det :P

berättade jag att jag beställt en ny mobil? iaf så har jag det, en ny sony ericsson med 8 mega pixelkamera :P har ingen aning om vad den igentligen heter, så bra koll har jag, tror dock inte att nån av er är förvånad :P blev verkligen uppraggad på köpet oxå, killen började smsa eter att vi träffats hehe behöver all bekräftelse jag kan få, roligt :)

nu ska jag ta och lägga in lite bilder på datorn, kommer med lite sommar bilder snart :)

Äntligen!

NU är min underbara Wilma här :)

vi har lekt och myst och ätit glass, tog en snabbis till birsta med Anna och köpte en pool till Wilma och nya shorts :)

sedan blev det en massa bad och nu sover hon gott!

imorgon blir det mer lek och bad :)

trötter

känns att man har jobbat hela helgen, och det känns som att det kommer blir en tung dag imorgon oxå eller ja jobbar iofs 7-13 sedan kommer Wilma =)

Ser ju ut som att det blir fortsatt fint väder så kanske åka och  bada :)


nu fotboll, och snart sängen!

Sol sol :)

Underbart att vakna till lite sol, inte lika travligt när man gnuggat sig i ögonen och ser att det blåser som vanligt en massa..

men som sagt nu ska jag ta en promenad och handla lite, vilket behövs.. sedan rulle hos Grangvist/Madsen!!

Jobb 12-20 idag, nice...

Jobb och vänner..

jobbat hela dagen, sedan grillning hos Anna och macke pluus marie :) tur jag har dom :P

blev arg idag när jag gick in på datorn eter jobbet, yeye vad hade man väntat sig? iaf så är jag lite eminist just nu och har inga problem med att avslöja saker.. hmm nu känner mig nog att jag bara babblar på om saker ni inte har nån aning om, lugn bara jag ska berätta ;)

nu sova, vilket jag skulle ha gjort för länge sedan, så godnatt!

ja men se där!!

hat en riktigt bra dag på jobbet, jobbade in lunchen s slutade tidigare vilket gjorde att jag hann med bussen till stöde, så upp till Ulvsjön och vara där lite, sedann ta bilen till stan, så nu har jag den i helgen =)

ja och sen fick jag punka på cykeldäcket när jag cyklade hem så jag ick släpa cykeln sista biten från stan..

Nu har jag smsat lite  med micke :) känns ju lite tråkigt nu när man på midsommar vill vara med familjen, men men så är det.
nu ska jag börja läsa en ny bok. "skynda att älska" av Alex schulman


Godmorgon!

tänk att jag faktiskt känner mig pigg idag :P

Nu ska jag borsta tänderna o cykla iväg till jobbet :)

ha en bra dag alla mina bloggvänner :)

skön dag!

shiit vilken härlig dag, sol i massor ute på gräsmattan med Anna, cyklade ner lite på stan, åt glass, och sedan mer sola av med Moa och Anna, käkat middag med brudarna och sedan suttit här och kört rågesport i massor :)

kan säga att jag är riktigt brun nu, härligt :P

sedan vaxade vi benen oxå på varann som också blev otroligt bra och skönt :) så med bränna och vaxade ben går jag nu ooch lägger mig för att cykla till jobbet imorgonbitti, börjar kl 7 så lär väl åka vid 06.20, plus att jag måste duscha och käka rulle, mkt viktigt ;)

sov gott alla och ha en bra midsommarafton!

Wiiiieeeeee

Igår jobbade jag kvällen, gick riktigt bra!

innan var jag på stan med tjejerna och mormor och morfar och t lunch, blev uppraggad av en säljare som jag köpte en mobil av, kanon att haan kunde fixa det åt mig, hehe sedan fick jag en massa sms av honom oxå, ganska roligt tycker jag, jag behöver fler sånna roliga möten :D

iaf, kvällen gick bara bra, sedan tog jag cykeln ner till stan och träffade macke, Marie och Jeppe på Invot och drack lite goda drinkar, sedan blev det bishops och sedan cyklade jag hem. en rolig och lugn kväll.. nu ska jag gå och fixa lite fötter sedan SOLA!!

tvätt tvätt..

tvättar och insåg att jag knapt hade något tvättmedel men men klädernar blir väl hyffsat rena iaf :P

har varit ute och gått 30 min och ätit frulle. trodde att solen skulle visa sig lite mer så jag fick dra på mig bikinin och sola men det verkar inte som så!

hmm jag börjar ju jobbar kl 15 idag, tänkte cykla till jobbet oxå, frågan är bara hur lång tid deet tar att cykla 20 min kanske?


Grymt trött..

en lng dag idag, var himla roligt på himlabadet idag vi alla gillade det starkt, och trötta a vi efter oxå :P

Nu har Wilma åkt till micke, saknar henne så otroligt mycket redan, känner bara att jag ill ha henne intill mig jämt.. 

men jag har haft himla skoj med Amanda och Lovisa ikväll :) vi har selat kort och haft straffar om man förlorat, dvs, stoppa handen i toan, springa med  trosor ue på gården ( bergsgatan) ja en massa tok :)

Nu ska jag nig sova, är trött men xå så där lite utråkad, tråkigt att vara själv, inget att rekomendera, isst det kan vara en utmaning i början men sen bli det mest tråkgt, man blir för bekväm, hade ju halvt panik när Jonas sov över sist, inte van med en till vixen människa i sängen, även fast Wilma tar mycket plats iblannd :P

så imorgon, sola och tvätta, jobb kl 15-21.30 sdan ner på stan och ta en drink på invito, nice :)

Himlabadet..

jag och Wilma laddar inför en förmiddag på himlabadet med Amanda och Lovisa :)

Sugen..

Så sugen på en springtur, får dock vänta tills halsen känns bättre och så, är iaf härligt med Sol, Äntrligen!

Wilma ligger och läser bok nu i sin säng och jag ser på Liseberg och Lotta..

ska fixa lite te nu oxå tror jag!

just det, jag jobbar ju hela midsommarhelgen :) men slutar 14.30 på midsommarafton, frågan är vad tusan jag ska göra efter det, förslag? kan ju inte dra i väg heller eftersom jag ska upp 5.30 dagen efter..


första dagen :)

På jobbet, gick bra och det var otroligt lugnt, härlig arbetsgrupp :)
efter det blev det lite fotvård på tjejerna sedan hämtade vi Wilma på dagis och lekte på drakborgen i 2 timmar, nu är vi hemma och jag är grymt trött.. imorgon ledig och då blir det himlabadet på förmiddagen =)

nu dricka massa vatten så huvudvärken försvinner!

Hmm såg precis att jag blivit bortagen som jonas vän på fb, är deet någon som är inne på hans fb eller har jag missat nåt yeye inget att bry sig i :)

Skön dag..

jar ju varit i Ulvsjön och myst, idag var det som en återvändar dag där, himla mycket folk och trevligt, Jag sjöng och det gick otroligt bra, folk grät :P lten heter Min plats på Jorden, otroligt fin :)

Anna tack för din komenter angående "mullighet" ja jag vet jag ska sluta, men en sak är positivt, jag kännde mig otrolgit fin i min klänning idag :) dock skulle jag behövva ngon som säger att jag är fin varje dag, brist på självkänsla ja jag vet...

nu fixa ltie här, imorgon är första arbetsdagen på Lindgården, kör dock en lugn start, 8-13 :)

Jonas är i London nu, kul för han, ja jag är smått avundsjuk...

Ulvsjön..

imorse vaknadea jag smått irriterad och lite lessen, hm ja men nu mår jag bättre eller känner mig bättre..

vi har myst med emma och hennes mage idag :) sedan tog jag och Wilma bussen till stöde och nu är vi i Ulvsjön. Ulvsjödagen imorgon och jag ska sjunga vilket ska bli trevligt :)

nu är jag grymt trött så jag ska nog sova snart..

känner mig ganska tom i kroppen!


härlig dag som vanligt ;)

idag har jag och wilma varit med Amanda och Lovisa. vi har myst här hemma, ätit god lunch, sedan har jag jobbat lite och tjejerna fick vara barnvakt åt Wilma, sedan fika på stan, gått lite där och sedan lekt en massa på bobblan (kulturmagasinet) sedan ätit middag som mrfar fixat, ätit godis och bara lekt, kan säga att Wilma somnade ovaggad, helt slut, blir samma imorgon plus att vi åker till sstöde med 14.20 bussen!

nu ska jag bara dega i soffan, trött, så det blir tidig kväll!

ha en bra kväll alla, fram för allt en bra helg..

men usch..

vad jag är trött, Wilma också! men snart kommer nog tjejerna och piggar upp oss :)

jag är trött trött trött........


ibland önskar jag att jag var liten..



Godmorgon :)

idag blir det en mys dag eftersom det regnar :) vi sitter i soffan nu och käkar frulle och om nån timme kommer nog Amanda och Lovisa.

så vad ska vi hitta på idag tro? jag ska iaf jobba kl 13 i 1 timme så tjejerna får vara med Wilma, sen så tror jasg vi ska a bussen och leka på drakborgen idag :)


sovning..

grymt trött, sitter och ser på fotbill men nu är det halvlek, och jag är döds trött så nu är frågan, sitta kvar och se andra halvlek eller krypa ner i sängen? hmm..


får fundera vidare, ska iaf ta och borsta tänderna!

glad =)

idag har jag varit på ett möte som bekräftar hur vuxen jag är :P från och med idag börjar jag pensions spara, härligt.. sedan blev det ju en massa bra saker som jag fick veta och bekräftat tack ara en härlig bankman :)

jobbat och sedan haft betygs samtal jag kan inte vara gladare, massa mvg:n och 1 vg, hur ska jag fira detta tro? ser även ut som att hösten blir bra, bara 1-2 kurser så nu blir det till att jobba och spara till handpenning till någon lägenhet, UNDERBART!!!

Wilma är ute och leker med Amanda och Lovisa, hon är över lycklig!

mullighet..

hehe har suttit här med Anna nu ch sett bridget Jones dagbok 2, fy 17 va bra den är, jag drömmer mig bort i mr cleavers armar :P iaf så används ordet mullighet.. ett fint ord tycker jag..


är trött och slut, orkar inte skriva nåt mer nu tyvärr..

undersökning..

Idag är wilmas stora undersökning ör att se om hennes operation blev lyckad, ag har ett barn med en njur sjukdom, kan detta vara slutet på en lng sjukdoms tid tro? håller tummarna!

jag har så mycket ii mitt huvud som snurrar så jag blir nog snart knäpp, iofs är det ju bara iaf nästan bara bra saker som snurrar, jag måste bara se till att jag inte sätter mig själv i skiten..

nu g och köpa en kaffe på city cafe och inta bussen till Lindgården för utbildning om hygien, precis som att jag inte kan allt om hygien känns det som..

prommis..

eftersom jasg var trött och fick tråkigt så gick jag ut och gick, riktigt skönt. blev en timme ca.. nu har jag fikat lite och ska se klart på nyheterna, fixa kläderna tills imorgon sedan sova, ska ju upp tidigt imorgon, ska vara 8 på Lindgården och jag har en känsla av att det kommer bli en lång dag.

saknar Wilma och det kommer att bli lite jobbigt med undersökningen imorgon men imorgon kväll ska vi mysa hon och jag :)

nå jävluskt...

så trött jag är, jag som skulle springa idag..
har iofs så jäkla ont i ryggen,känns som världens blåmärke. Men blev en lng dag idag, det gick bra trots lite stress.. köte en as snygg bikini på stadium, så nu hoppas jag på fin väder :P köpte även lite andra saker som tagit slut vilket var välbehövligt :P

nu dega i soffan..

:)

Jag tog och drog iväg till Bredsand igen igårkväll, kom hem vid hmm 00.30? kanske.. vilket känns idag, jag är trött!!

har två kunder här på fm, en kund som jag ska ka hem till, skoj med blandade kunder.
sedan i en ska jag på brandutbildning för nya jobbet i sommar, blir nog bra det, frågan är väl när jag ska hinna käka lunch, jag som är beroende av mat på jämna tider.. yeye det ordnar sig.

imorgon kommer mitt troll :) men först jag vi p undersökningen och se om hennes op blev lyckad, ja jag är nervös ;)

ha en bra dag alla!

jiho...

har varit på möte nu ikväll, givande :)

på em idag blev det stan, gick runt i alla butiker och hittade inget, kände mig mest tjock i alla klänningar, så kom mina räddande änglar, Anna och moa, hiittade en fin klänning och en kort sart"jacka" till grymt snyggt ;)

nu är jag dö trött, imorgon jobb och utbildning..

Nu så..

Ett arbete klart och inlämnat bara sista saker kvar nu sen så får nog jag också sommarlov från plugget. ska träffa Kerstin på torsdag så då känns det ju skönt om allt skulle vara klart!

Väntar på att mina och Wilmas nya vårdcentral ska ringa, vi måste boka tid både hon och jag, hon vaccination som inte blivit gjort eftersom hon varit så sjuk hela tiden och jag för hormonspiralen, hoppas verklgien på en tid så fort som möljigt, vill ha det gjort nu och hoppas verkligen dert kommer att hjälpa!

fick ett underbart sms nyss: Min vän tack för att du finns :) ville bara säga det!!! Kramis
Jag är så känslig nu för tiden.. vad skulle jag göra utan dig? tur vi har varandra.. små saker gör att vi kan känna oss uppskattade, villket är underbart och man borde gör det oftare!!


mys..

Åkte till bredsand och sov där inatt, kikade på fotboll och myste, ja jag sov som en prinsessa på ärten, (2 stora kuddar på golvet) haha men det var det lätt värt :P

Nu är jag hemma, har gjort mig en fruktsallad som frulle och nu snart sista plugget, sedan är jag helt klar..

idag mste jag hitta en sommarklänning som jag kan ha på lördag..


lugn och skön dag..

Sprang 8 km idag också, grymt jobbigt idag då träningsvärken sedan i fredags fortfarande satt i, men det gick :) och jag blev ju så  peppad igår när jag ställde mig p vågen, -3 kg och ska sten hårt se till att det blir 3-4 kg till, vill så gärna se den berömda 5:an ;)

har sett på fotboll idag, seedan kom Kirstie hit och vi fikade.. Nu har jag kommit från stan, har varit på tant Anki och ätit med Anna och macke, plus ett glas gott Rosé, faktiskt det vinet som jag brukar köpa, roligt :)

Nu göra inget, funderar på en sväng till mormor och morfar.

byebye

frulle på sängen..

Vilket lyx tycker ni, njaa :P Jens ligger och sover i vardagsrummet/köket så ville inte väcka han, men me hadde ju varit otroligt romaniskt om nån hade kommit in med frukosten, men jag är ju inte så kräsen :P

såg första halvleken å fotbollen igår, sedan så åkte jag till Anna och macke, såg en film och sedan hade jag och Anna en kamp i knockning (Fia med knuff) den här gången vann Anna, sedan blev det kort spel och klockan drog iväg till halv 1 tror jag, sedan skjutsade Anna hem mig tack och lov :)

Så idag? ja vad händer idag, Jag ska träna, blir intervaller idag, till sidsjön och runt sidsjön, tänkte köra lite i slalombacken där oxå, skönt :)


hmm..

grannen har fest, jag kanske borde gå upp jag oxå? han är ju helt okej..

nä men snart sätter fotbollen igång, har en känsla av att jag kommer somna innan den slutar. blev verkligen en lugn helg, lite tråkigt faktiskt, men men är iaf laddad för en spring tur imorgon.

ja men då så, ha en fortsatt trevlig kväll alla..

varför?

varför är det så varmt i min lägenhet?

varför har jag ont i magen?


Aj aj..

Lagerbäck- Maradona/Mesi=

0-1

ja så kan det gå,.. då går vi över till nästa match, ett tag kvar men snart så :)

regn och mys..

tycker det är ganska härligt när de regnar, är ju faktiskt varmt ute dessutom.. har varit en sväng på staden med Jens, han sover här inatt, snäll kusin jag är :)

Anna kkom oxå förbi så nu har vi suttit och surrat skit :P

Nu är jag själv, och funderar på vad jag ska göra ikväll? blir inte anna och macke så sen så kan jag ju vara med dom :P Annars blir det nog lugnt, ska ta och gå och handla lite käk snart iaf och se på fotbollen, jja det ska jag göra :)

Tradera here I come!!

Sitter på tradera och lägger ut miljoners med kläder, Wilmas kläder som hon vuxit ur, går ju inte att spara på allt även fast varje klänning delar ett minne från bebistiden, jag längtar tillbaks lite, men inte mycket, underbart med en två åring, hon är helt underbar min lilla tjej, igår när hon åkte hem med micke och Erika sa hon hejdå mamma och vinkade glatt, ska man grina? nä jag är så glad att hon mår bra efter allt kaos!

ja iaf, så har ju jag oxå massor med kläder som är förstora, trotts att jag givit bort 2 kassar? hmm yeye ut och sälja dom oxå, lite pengar kan väl inte skada, trots att det är otrolgit jobbigt det där med tradera :P

Vad händer ikväll? ingen aning...

Fredag :)

Vilken dag, sjukhuset, stan, sjukhuset, stöde, stan hmm och valpvakt dessutom och stopp på sjukan med pappa, allt gick iaf bra :)

Nu har Wilma åkt till micke, saknar henne redan..  och jag har kört ett hrt intervallpass på 8 km, riktigt skönt men r grymt trött nu och skulle kunna gå och lägga mig :P






Valp mys :)

Sitter i stöde och myser med den nya familjemedlemen Hasta, söt liten gråhundsvalp! hon har varit helt vild sedaan vi kom i em, så jag har rivmärken överallt..

Imorgon ska jag skjutsta i pappa till sjukan, blir elkonvertering imorgon, synd att jag inte kan va med eftersom jag inte har barnvakt och valpen har inte heller någonstan att vara :/

har iaf hat en underbar dag idag med min prinsessa, myspys hemma i lekparken och sedan lunch på stan, sedan var ju jag iväg en timme p betygs samtal, MVG, sjukt bra ;)

nu snart godnatt..

mys dag med sol?

tror vi skippar dagis idag, jag har ett möte kl 13 men då får Wilma vara en sväng hos mormor och morfar :)
Så idag blir det mys i det fina vädret, härligt!!

nu fixa lite här hemma :)

skatt in skatt ut..

Först kom dom in på kontot och sedan ut igen, inte allt men nästan. fy och usch, men så är det bara att jobba vidare..

hmm ihelgen ska jag se till att ta mig en riktig träningshelg och dessutom sälja iväg alla kläder som ligger här på tradera. så det tänker jag roa mig med!

imorgon blir det betygsamtal för mig och dagis för Wilma, efter det åker vi direkt till stöde och myser med den nya lilla valpen Hasta :)

och sknt är att jag har bil imorgon, så imorgon blir det bilen till dagis :)

hade en så bra helg i helgen, elver fortfarande på det fast det är onsdag :) härligt att bara få vara så där ung och snygg som jag är hmm hehe jaja, ni förstår vad jag menar!

Nu sova, Och jag måste verkligen hitta en bok som jag kan börja läsa.. tips tack?

svt 1

otroligt intressant just nu om västerbulit om det stavas så... det borde alla se!!

i övrigt haft en bra jobb dag, busat med Wilma =)

hmpf..

Sitter på jobbet och jag ont i magen, mag ontet får gärna släppa nu, ena stunden är magen platt som n pannkaka (tog i lite) och sedan som en ballong, Hallåå inte direkt att jag vill gå runt i mysbyxor jämt! mage SKÄRPNING!! :P

en kund kl 13, sedan måste jag fixa punkat på barnvagnen efter att jag hämtat fisan på dagis.. känner att jag har massor jag måste ordna.. dags att göra en lista igen tror jag.


tappat orken..

måste ha glömt den någonstans?

jag vill bara ha lov, semester Ge MIG!! känner mig less på det mesta..

har precis varit med Wilma på dagis, gick hem och det tog 40 min, 10 min längre än det brukar hmm.. nu äta ett ägg, duscha och gå till jobbet...

Grin grin...

sitter och grinar som en tok till serien på 4 an...

helt underbart, barn är det bästa som finns!

Mys dag =)

Wilma vaknade 06.00 imorse, en tid då jag va mer död än levande.. yeye vi myste och sov på förmiddagen sen :P

sedan har vi lekt en massa vid våran "lek fontän" träffade även en flicka där som lekte med oss =)

senare på em jobbade jag nån timme så Wilma va med macke, nu har vi ätit, badat, micke km förbi en sväng och nu sover wilma..

så vad göra nu? skulle vilja se en bra film så om nån kan hyra en och komma hit med den så kan ni få se den med mig oxå :P

imorgon, dagis och jobb..

dagen B

B som i Bakis, fy farao, jag som aldrig blir bakis, men shiit vilken kväll, hade det så himla roligt och bara en massa nytt folk oxå! jag och Jonas gick hem vid hmm ja bra fråga, och när jag tänker efter så gick vi inte, vi åkte taxi, vilket jag tyckte va onödigt, hade vi gått hem hade vi inte mått som vi gjorde i morse ;)

nu är Wilma här hemma också, så ikväll har vi pussats och kramats hela kvällen, blev sen läggning, hon har varit speedad ;) men nu sover hon =)

sova, ja tack! först lite fika..

yeah!!

igår grillade vi hos Anna och macke, gott gott, sedan satt jag och Anna och spelade fia med knuff (jag vann) och en massa kortspel, okej anna vann 100 gång på vänd 10, jag 2...

mysmorgon med massa mys, härligt för mig ;)

ja iaf, jobbade lite idag, tjänade pengar med andra ord, jippi :P

solat i halmen med Anna och macke, solat på Haga med Anna och macke, jaa och nu lite power nap innan jag och macke ska dricka vin :)

om man kör hemma match förstakvällen, kör man borta match andra kvällen då? svar JA!!

jomen visst..

Gud så tråkigt jag har det, ska käka lite lunch nu och sen drar jag till jobbet och fixar mina fötter tror jag :P

tok en prommis idag också, gick faktiskt bättre, kan ju bero på att jag tagit tabletterna innan och inte efter!

har suttit ute i solen/blåsten, dammsugit, torkat golven hmm fixat tvätten.. när jag känner efter nu så är jag ganska trött, vilar lite innan jasg drar ner till jobbet!


fredag, sol, värk!

Godmorgon!
Då var det fredag, redan, gud vad dagarna går fort.. ska snart göra mig lite espresso och sätta mig i solen =)
hr proppat i mig tabletter nu så hoppas det håller sig, ringde gyn så dom ringer upp vid 10.

ikväll ska  jag Anna och Macke grilla, mums, ska lägga köttet i marinad nu påå en gång :P


Det är SYND om MIG!!

ja skulle man göra en kontakt annons till mig nu så skulle det inte finnas många vackra ord att säga om min kropp...

jag grinar snart, när går svullnaden ner? var ute och gick en sväng med små steg, såg ju fasen ut som jag var höggravid, näe jag är inte gravid jag är nyopererad tack och lov, men ändå, jag vill ha tillbaks min kropp nu!!
när jag väl kom hem ja vad  hände då? jo jag fick min mens, lyckligt nu nr jag är opererad, undrar verkligen hur min kropp kommer att ta till sig denna mens.. hmm yeye när jag tänker efter så är det ju bara 3 dagar sedan jag opererades så det kanske är normalt att se ut så här?

skulle jag ha varit gravid så skulle jag iaf vara jä*ligt hot iaf ;)

nää jag blebv deppig så jag gick och köpte mig lite godis, slår på nån film nu tror jag och tycker synd om mig själv..

trött..

blev riktigt trött och fikc ont förut, i ryggen och magen, lovar att någon i min omgivning snart får ta sig an min rygg.. ligger i soffan nu oh har precis ätit, inget är gott och jag har verklgien ingen matlust fast kylen är fullproppad med mat, yeye jag äter iaf.. men istället är jag sugen på godis, snart lördag tack och lov :D

nu vila..

JA!!

Gjort klart arbetet, skrivit ett till och skickat in, nu bara två saker kvar sedan LOV för mig!! =) tur att jag är sjukskriven denna vecka så jag får nåt gjort :P

Nu lite saft sedan fortsättning av pluggandet =)



Snart..

var tungen att ta en paus, bara en liten sammanfattningen sen är arbete klart, skönt, har hängt över mig länge nu =)

utvecklingssamtalet gick bara bra =) tror både jag och micke känner att det känns bra, vi har ett sså himla bra dagis så är det ngon som funderar på dagisplats i sundsvall så rekomenderar jag tallbackens förskola, jag lovar, trots att vi har avstånd till dagis så skulle jag inte byta, jag flyttar hellre närmare dagiset!

nu så, sista uppgiften nu!! KOM IGEN KÄMPA!!!

Sol sol!

bra att det är sol, för då kan jag ha klännng som inte spänner och gr ont över min onda mage :)

jag har lite ont i halsen så sitter och dricker te nu och hoppas dert försvinner!

nu kl 9 har vi utvecklingsamtal på dagis, ska bli roligt, vi vet ju hur mycket Wilma har utvecklats på detta halv år, det märks så tydligt och hon börjar ta plats, äntligen har vi en tjej på 2 år. tack vare att jag och micke har en helt ok relation nu, vi pratar och det är super..

idag ska jag göra klart psykologin och etiken så jag kan lämna in!

ha en bra dag alla!

smutt me sol..

underbart med så fint väder just när jag är hemma :P

har suttit ute och solat nu, köpt en glass och druckit vatten.. har tvätt tid nu oxå kl 16 sedan blir det käk och lägga sig framför tvn med nån film.

skulle behöva gå lite oxå, har ju travat påå här hemma men skulle vilja gå lite längre, men jag är ju så uppsvullen, tänk om jag skulle träffa min drömprins osså ser jag ut så här :D jaa snacka om problem :P


Skönt :)

Duschen, a välbehövd och otroligt skönt, dock otroligt jobbiggt, är trött och fick ont i magen nu...
petade i mig lite frulle oxå, har verkligen inget sug, känner ingen hunger, kanske för at magen är fullsprutad med gas :P känns ändå som att svullnaden gått ner lite..

nu lite te och plugg =)


dålig sömn!

har sovit dåligt inatt, har liksom inte hittat nå bra sätt att sova på, så deet slutade med ssittande läge, kan säga att jag har grymt ont i ryggen nu..

Nu ska jag ta min spruta och sedan frukost och försöka duscha lite.


the good wife..

jag verkligen älskar den serien, och nu börjar den alldeles strax =)

jag blir så sugen på en springtur när det är så härligt väder, men får nog vänta ett tag tills jag kan gå upprätt först :P

nu TV =)



Sol!

Underbart väder, har suttit ute hela dagen, vilket syns oxå (kräfta)

Wilma har precis åkt till micke och det gick bra, trodde det skulle vara vrrre, för hon har varit otroligt mammig nu när jagg varit sjuk och inte kunnat burit henne. Fick en riktigt fin blomma av micke och Wilma oxå, ska se till att hålla den vid liv, borrde satsa på det...

nu sova, ont och trött.

just det, imorse ringde ju doktorn så vi fick på en ggång åka till sjukhuset igen, ska ta e spruta i magen varje dag i 1 vecka pga av min höga blodpropps risk.. så det räcker inte med det 3 hål jag har utan nu oxå en massa stick hål, stackars min mage..

Opererad!

Sitter faktiskt ute i solen, Wilma sover och mamma har åkt och handlat mat till mig så kylen slipper stå tom.
igår blev jag ju opererad, allt gick väldigt fort. kom in vid 7 tiden och redan vid 8 lg jag på operationsbordet, va faktiskt inte så nervös, så allt gick bra. vaknade upp vid 10 tiden och hade så fruktansvärt ont, låg bara och stönade, fick nån spruta som inte hjälpte som dom testade eftersom jag inte kan ta ketogan(sorts morfin) då jag får allergi och världens snedtändning. men tillslut fick jag två omgångar av nåt annat morfin vilket hjälpe och jag kunde sova..

hade ont ihela dagen men ville inte ha n morfin så det gick endå bra med en massa alvedon och ipren, sov oxå hela tiden, men vid 3 tiden försökte  jag hålla mig vaken, ska säga att jag har varit så nervös inför detta, jag har ju sedanjag var 14 haft dessa otroliga smärtor och inte fått någon hjälp.. så när doktorn kom var jag så rädd att dom åer igen skulle säga näe tyvär inget hittat. men så blev det inte, Nu är det konstaterat att jag har sjukdomen endometrios ooch dom fick även bränna bort vävnad, det var därför jag hade så himla ont. vad betyder då detta? joo samtidigt som man nu vet vad felet är så kan jag behndas rikigt, men det kommer nog inte bli lätt, det inneb
är massor. och framför allt så tänker jag ppå vad lyckligt lottad jag är som fick Wilma i tidigålder, då barnlöshet är hög i denna sjukdom. så nu får vi se vad framtiden visar, förhoppningsvis utan en massa hemska smärtor...


RSS 2.0