hmss..

Sitter oh funderar lite på framtiden, hur 17 ska jag göra med allt? ska jag sattsa 100% på fotvården eller 50% och köra på med vikariat som uska? ia så grinade jag nästan när jag fick min lön, eftersom jag jobbat inom handels har jag blivit lite bortskämd med timpenningen, nu ligger jag på 92 kr + 14 kr semersättning, jag höll på att börja grina... förut låg jag på 115 + 18 kr yeye

men frågan är hur mycket man stiger i lön/timpenning nu när jag bllir uska i oktober, någon som vet? ca iaf..

jaja får se hur jag gör med allt, ska ia ringa sca imorgon, har fåått ett nummer som jag ska ringa och erbjuda mina fottjänster :P

ja jobb har jag det gäller bara att strukturerar upp allt så allt blir bra, vill köpa lägenhet jöö så pengar och en STADIG ekonomi önskas..

Aj aj!

har riktigt ont i mitt högra öra, det brukar inte jag ha och jag känner mig inte alls förskyld heller... buää..

yeye nu är jag och Wilma hemma i Sundsvall igen =) vi har varit i Östersund och gått på Jamtli och hälsat på min gammelmomor, sedan stannade vi kvar i Ulvsjön och kom hem därifrån nu i em :)

nu skulle jag lätt kunna gå och sova, men håller mig lite till...

iaf så gjorde jag nåt galet å en 30 minuter sen eller jaa jag tog och mailade på en annons p blocket på en lägenhet på skönsmon, en kpes men dom var ox intresserade för uthyrning om dom inte ick den såld, det var iaf en 2a på 62 kvm. men men får se, jag kan ju lätt nöja mig med en 2.a även fast en 3a hade varit super men 3 or på skönsmon växer inte på träd... yeye vi får se vad dom svara iaf..

nu ska jag springa till tvättstugan och kolla hur det ser ut med tider imorgon, mitt tvätt berg går knappt att bestiga...


byebye

jobb och mys

idag blev det bad efter jobbet!



Wilma tog och snodde min glass!!


slö morgon..

jag har varit super trött nu på morgonen, känns nästan som att jag skulle kunna bli förskyld.. Wilma är ox lite halv trött, ganska mycket nu så bäst att jag ge henne lite lunch nu innan hon somnar...

jobbar kl 13.00 till 21.30, känns sådär, vill ju vara med Wilma hela hela tiden, jobbar dock bara 3 dagar denna vecka men även fotvård men men en ledig helg =)

nu lunch och mysa innan vi tar vagnen och går en sväng =)

OCH idag fyller Märta/gudmor 26 år :) GRATTIS =)

Full rulle..

Haft en mysig dag med familj ochg släkt, OCH fram för allt med min underbara Wilma som kom imorse, det första hon gjorde va att släppa nappen och ropa MAMMA det är kärlek det ;)

ja iaf, det blev en tripp till stöde, dricka kaffe och sedan iväg för att leka av sig på Boda Borg, Riktigt roligt, måste verkligen ta en hel dag där, grymt kul =)

sedan hem till stöde, ixa oss iordning för att sedan dra iväg till havet, Skatan på en riktigt härlig middag med alla, sedan mormor oh morfar ör gott fika, trta oh present öppning, tror pappa blev riktigt glad =)

men nu gosa ner mig med Wilma oh Sova, hon har intagit min säng i natt vilket inte gör mig nåt, har man ingen annan som vill ligga bredvid sig så...

Godnatt, kirrar bilder imorgon :)

50 år!

GRATTIS PAPPA!

nu väntar jag på att Wilma ska komma, sedan åker vi till Stödde för att fira pappa/morfar hela långa dagen =) gissar även att han kommer bli super glad över sin present frpn mig mamma och brorsan :)

kan säga att det var skönt att sova i natt, 8 timmars sömn är det jag behöver MINST!!


regn regn..

idag har det verkligen regnat och det har inte gjort mig nåt, för jag låg i sängen oh sov sedan åkte jag och jobbade kl 15.00 :P

igår var jag och brudarna ut, vi hade det så himla roligt =) och jag träfade otroligt mycket folk som jag itne sett på länge, undra hur länge det dröjer innan vi ses igen, skoj va det iaf :)

nu ska jag sova, imorgonbitti kommer Wilma och sedan blir det irnde av pappa som fyller 50 hela långa dagen =)

regn dag..

mina tomater kan behöva lite regn så det gör inget att det regnar, bara det att jag har så tråkigt hmm kanske endå ska ta mig en sväng ner på stan? hmm kanske, körde igång en tvättmaskin som blir färdig vid halv 4 och jag borde gå ner och köpa vax, måste vaxa benen...

nä men det blir nog en tur ner på stan..

bye bye...


underbara sommar..










oj oj..

shit, har det gått 5 dagar och jag har inte bloggat? iofs inte så konstigt, jag har jobbat hela helgen, varit med Wilma och sedan varit i Ulvsjön i 2 dagar, kom hem igår kväll..

idag har jag jobbat igen och samma imorgon sedan ledig fredag för att sedan jobba helgen :P

ska fixa in lite bilder frn kameran till datorn nu, nu bild blggar lite senare :)

AjAj...

Har varit på sundsvalls vc och satt i en hromonspiral... Aj vad ont jag har nog.. hur ska jag kunna jobba kvällen?? hoppas att iprenen börrjar hjälpa snart..

blev iaf en 2 dagars på Bergafjärden i veckan, underbart!

nu ska jag sova, jobbar till 20.00 och sedan för jag träffa min underbara flicka :)


twitter..

har suttit med mobilen och försökt förstå mig på twitter, fick tillslut till det så jag kan ladda upp blder, tack vare lite hjälp ;)

nu sova tror jag, imorgon har jag en kund 8.30 sedan ska jag förhoppningsvis njuta av min lediga dag på stranden :)

godnatt

jobb och bad =)

jobb till 13.00 sedan bad med Macke timrå, nice :) så det lev kanske mkt bad idag enligt mig :)

men imorgon blir det mer, Berga kanske?

nu, käka och sedan vette tusan, en glass kanske, tråkigt ör jag glömde min bok hos mamma och pappa sist, bluuää :(

yeah!

Kommit hem från en härlig springtur runt sidsjön 2 varv, skönt, dock lite träningsvärk sedan jag sprang i lördags men men, dessutom blir det ett mste att köpa nya springskor när jag får lön, dom här skorna är het slut, bevis på detta  blev idag en skavsår under stortån ajajajj..

imorgon örmiddags jobb till 1300 sedan måste det bli sol och bad, ska ringa till macke och höra om vi ska bada imrgon och vart :)

nu hop i duschen..

dööö varmt..

men jag ska inte klaga, skulle dock hat en lite större pool...

Emma: jaa jag vet va så mkt folk, sen åkte ju jag och Wilma ner till stöde några timmar, hade en kompis som git sig i smyg som vi skulle gratta :) ja leka skulle vara härligt, vi bor i Sundsvall, precis nästan där Malin bodde, nedanför Frendo(gamla Hydro) jag är ledig i Augusti, kanske vi kan beasstämma att ses då, antlingen kommer Wilma och jag till er eller så möts vi upp nånstans :)


ja gott folk, nu ska jag städa lite, det behövs. tänkte ut och springa men just nu känns det väldigt varmt, men lite  senbare så =)

Härlig helg..

blev en riktigt härlig helg för mig och wilma =)

vi har varit i Ulvsjön och myst, hat släkt träff och varit på bröllops mottagning för Emma och Marcus. idag har vi badat och solat, och bara myst och myst. Wilma har åkt båt med morfar :)

Nu är hon hos micke, tomt så tomt här nu, usch..

har iaf varit och handlat lite och nu blir det snart fotbolls final.

just det, det blev ju ingen gatufest för mig i år, hade till och med en gratis biljett men den fick bror, jag var med min underbara dotter istället :P hehe jag håller fast vid minnerna från förra året istället och blickar framåt till nästa år :D


Älskar min nya mobil och kameran!










sooooooool

idag blev der en riktigt skönr promis runt sidsjön, så klart stannade vi på slutet så imle ick titta på alla fåglar och kassta sten i vattnet..

nu har vi sovit både hoon och jag, tror det är baksmällan sedan natten tills igår..

nu ner på stan, måste på apoteket!

Underbara vän ;)

Min underbara vän eller vänner har git sig :) Emma och Marcus, och allt i smyg, vilket jag förstod  att det skulle bli, jag som nästan hotade dom att jag skulle å vara med på deras bröllop så jag ick köpa en fin klänning men så blev det icke, i fredags i Sigtuna blev dom man och fru Vidman ;) ska fasen gå och köpa mig en fin klänning tills på lördag på det blir mottagning ;)

Wilma och jag har varit på gatuesten lite, käkat med min mormor och morfar på Jop´s

jag har ftt min nya mmobil så nu ska jag leka med den :)

jag grinar1!!

wilma och jag har varit vaken hela natten, hon har kliat och kliat på hennes bett, och jag har smörjt med alco gel hela natten men det har inte hjälpt, hennes ena ot är alldeles uppsvullen men nu har hon äntligen somnat och min väckar klocka ringde. så nu sitter jag grinrädig och äter frukost, hur ska jag orka med att jobba idag?

ia så var jag så arg i natt ör att jag inte hittade kortisonsalvan som vi köpt som hjälper mot klådan, den är tydligen kvar hos micke...


hehe..

ja bra att jag har koll vad jag köpt ör mobil, den heter viva inte vista :P

1-1 yeah!

inte idag heller..

ingen teleon idag heller, men den packas i Ånge kl 06.00 idag så kanske imorgon om jag har tur :P är iaf en Sony Ericson Vista se där, vad jag har lycxat till det, nu gäller det bara att ta hand om den som en bebis ;)

idag har jag jobbat och sedan kom min goplutt hem till mig idag, vi har cyklat, lekt, gått en promis och ätit jordgubbar =) nu sover hon sött.

imorgon måste jag jobba igen, 7-13 så då komemr mormor hit, tur det är kort dag :)

nu fotboll, Holland gjorde precis 0-1 :P

hoppas..

att min nya mobil kommer idag =) eftersom jag fick sim kortet igår så det det ljust ut iaf :)

nu ska jag gåt till jobbet, ha en bra dag alla!

lugn och skön måndag

jobbat och jobbat cyklat 7 km och tagit 2 varv runt sidsjön 8 km, ja det känns i benen nu...


soliga morgon =)

Underbart att vakna till sol, börjar ju nästan bli en vana :P

idag har jag två kunder nu på fm och sedan börjar jag jobba kvällen 15-20 blir cykling till jobbet nu när cykeln är lagad, efter jobbet tror jag att det blir en springrunda, ganska skönt att springa sent nu när det är så varmt på dagarna =)

nepps nu bär det av till jobbet (stadiga Fötter)

Mamma och Wilma =)









För att jag älskar dig, så som du är.
Och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig, när du är svag.
För du betyder allting för mig.
Var inte rädd, Jag går bredvid dig.


städar taget!!

har varit duktig och städat lägen vilket behövdes =)

igår kväll spelade jag och brudarna minigolf, ja det gick så där en fjärdeplats av 5 hehe :P jag jag alldeles för stark för minigolf, tog i för mycket :P
iaf så åkte vi iväg och tog en sent kvälls dopp i Bandsjön ute i Timrå sedan blev det fika och och sen godnatt =)
så det blev ingen utgåång med kusin men hade det otroligt roligt ändå ;)

nu vette asen vad jjag ska göra, är livrädd att det ska börja åska.. vill inte det!

Härlig dag som alla andra ;)

Härliga dag, Jag och Wilma har alltid härliga och underbara dagar :) idag blev det lek  i lekparken på örmiddagen sedan lite sol och bad, men Wilma tyckte det verkligen var varmt idag, tyckte jag oxå, så vi har varit inne lite oxå, och självklärt ätit lite glass och myst =)

nu är hon hos micke men kommer till mig igen redan på tisdag =)

snart kommer Anna, vi ska iväg med Marie och Soia och spela minigol, vilket kan bli mycket intressant :P sedan kanske det blir en utgång, får se om jag hänger på Jens och grabbarna :P

sooooooooool :P

mysig och bra jobb dag :)

sedan sol och bad i Wilmas pool, vilket hon sådär halv gillade att jag och Anna lånade den :P

nu är vi helt utslagna och borde bde äta och åka och stor handla, ska ixa lite käk nu och sen åker vi nog..

sen är frågan, en kvälls prommis eller ett glas vin? ja vi får se :P

hemma..

hemma efter jobbet, helt slut så nu ska jag sova. imorgon upp tidigt och jobba 7-13 sedan 2 dagars efterlängtad ledighet :) så imorgon på em blir det storhandling och badning med Wilma!

sov gott alla, det ska jag göra :)

kaffe!

första koppen för idag :P

äntligen har Wilmas medicin kommit så vi gick och hämtade ut den i morse! sen så håller vi på att tvätta för fullt ja iaf jag.

Wilma sover nu och sen är det meningen att vi ska åka och stor handla men det hinner vi nog inte så vi får nog ta det imorgon efter jag jobbat klart!

nu plocka lite här hemma så man slipper göra det i helgen i fin vädret =)

fågelkvitter :)

härligt när fönstret är öpet och man vaknar av fågelkvitter :)

nu äter vi rukost och sen ska vi ut oh leka i lekparken!

jobb idag 15-20...

RSS 2.0