Hemma!

Nu har vi kommit hem, anlände till lägenheten i morse klockan 04.00,

men vilken underbar vecka vi har haft, har verkligen bara njutit, Wilma har varit som en ängel, helt underbar, flygresan både dit och hem gick jätte bra =)
och bruna har vi blivit, inte wilma då men jag och micke ;)

ska lägga ut en massa bilder imorgon, ska ta o sova nu, har jobbat kvällen och micke jobbar natten så bäst att passa på att sova när man kan, vet juh aldrig när wilma får för sig att vakna ;)

byebye!

Fuerteventura!

Nu är resan bokad och jag packar för fullt, vi åker till sthlm på söndag och flyget går på måndag morgon. jihoooo. har provat sommar kläder hela eftermiddan :P det ärtråkigt att packa, kan man inte bara åka endå och när man kommer fram är resväskorna redan där ;) gick på systämet och köpte mig en vinare, så kvällen är räddad :P ja jag är ensam hemma, micke jobbar och Wilma sover hos sin mormor o morfar för första gången, tror att jag saknar henne mer än vad hon sanar mig, pratade nyss med mamma och då hörde jag Wilma prata som bara den i bakrunden, hon har juh sina favvo hundar Bickan och Fia, hon leker förfullt med dom nu =)

idag var vi en sväng på stan och köpte det sista inför resan, en tunn långärmad bomullströja till Wilma som hon kan bla bada i. mamma hade köpt en jätte fin klänning och en solhatt till henne oxå :P

nepps nu ska jag göra klart det sista, sen ska jag sa en dusch och raka benen, jaa det behövs verkligen :P sen ska jag göra pedikyr och manikyr, måste ju vara redo för charter :D
Ja här kan man nog njuta med en bok och lite sol ;)


Byebye!Snuva!

Jag  och Wilma var till doktorn igår, först fick jag komma in, blev undersökt riktigt, konstaterades att jag hade bihåleinflamation, vilket jag nästan trodde, jag har alrig haft det förut, men vad ont det gör, hela ansiktet har varit som förlamat på mig, och ont i huvudet som bara den, sen är snoret alldeles mörkgrönt, ÄCKLIGT! fick iaf Kovepenin, ska äta 2 tabletter tre gånger dagligen i 10 dagar, plus att jag fick nässpräy, vilken pencilindos :P
Wilma undersökte dom riktigt oxå, hon hade bara förskyldning, tycker så synd om henne, u har febern iaf lagt sig, nu har hon bara en massa snor som ska ut, och lite ont i öronen, blir väl ett tryck när jag snorar, vet man ju om själv att det kan bli!

så nu vill vi bli friska, idag kanke vi bokar en resa, bokade en resa men var lite osäker, sen så försvann den, men nu har vi hittat ett jätte fint hotell med allinclusive till hyffsad billig penning ;)

vilket underbart väder det är ute, ska ge Wilma lunch nu och sen tror jag att vi ska gå ut lite, lite frisk luft har väl ingen dött av, eller?

kanske lägger ut lite fina vår bilder sen här så om jag ids knäppa några ;)

byebye!

röd näsa!

Micke har smittat mig, kände att jag höll på att bli sjuk i fredags, och sen kom den... förskyldningen, den bröt ut i lördags när vi var i Ulvsjön, har super ont i lungorna och hostar som en tok, ja osså snyter jag upp en pappersrulle per dag! nää jag ääää int bitter.... men skulle nån behöva en rudolf ren som finns jag istället..

kunde inte säga nej till jobb imorgon heller, ska jobba lite på förmiddan men det ordnar sig, alvedon och hostmedicin gör nog susen! nu kikar vi på resor förfullt, men vart ska vi åka? ja vi känner oss ganska desperata, vi åker vart som helst, men blir väl Gran Canaria eller Teneriffa som det ser ut nu, priset får avgöra om man säger så :P har juh inte allt för mycket att röra oss på, men men det ordnar sig, det kostar att ligga på topp, inte sant?

en sak till, stöde har blivit utsatt på kartan. en brand i stöde med en massa gastuber och liknanade involverat vid e14 så dom har stängt av vägen och järnvägen, dom sa det till och med på riksnyheterna, det ni ;) kanske inget att skryta om dock, det är våran granne i stöde, hans verksda som brinner!

nepps nu ska vi sova, tidig kväll ikväll, skönt!

1,5!

Det är bara 1,5 månader kvar av min mammalediga tid! tänk att det har gått så himla fort.. menkänner att det har varit underbart att få vara hemma med pluttan, men det ska bli skönt att börja plugga oxå!

vi kikar runt förfullt på resor nu, vi sparar för att ta en sistaminuten resa i början på April, får se hur mycket stålar vi får ihop :P ska iaf fixa pass åt Wilma iveckan så det bar är att åka ifall något dyker upp ;) känns som att vi skulle behöva en veckas semaster bara vi tre, vart som helst, vi får se vart vi hamnar, fjäll ws utlandet som och värme hmm? enkelt val för min del!

jag jobbar förfullt nu i veckan, varje dag ;) är trött som ett as när jag kommer hem, jag har verkligen glömmt bort hur det är att jobba :P det är som att föda barn, man glömmer bort smärtan när det är över ;)

nepps nu ska jag sova =)

gonatt!RSS 2.0