mysdag På Ulvis!

Igår åkte jag och Nicklas till Ulvis, Kent kanske gjorde världen godaste mat :) vi åt och drack 0och vi drack och åt, såg på tv och snackade gojja.. mamma, pappa, Nicklas, Jag, Kent och P.A riktigt kuligt :)

idag blev det jakt :)





Dilba tog sig en paus i solen med oss =)

en riktig härlig dag i skogen, dock lite kallt om fossingarna eftersom vi inte gick allt för långt..

Flytt!

Imorse klevj ag upp i tid, vid halv 9, gick till anna och macke sedan åkte jag och macke och esiktade hans svärisars släpvagn, (va va den som va körbar) :P det gick super..

sedan har vo flyttat mitt företag till trädgårdsgatan 32, jag ville knappt gå där ifrån, trivs redan :) så på måndag börjar jag mitt nya företagsliv till 100% ska bli riktigt kul :) så alla som vill, Välkommen in på fotvård, lite spa eller varför inte bara lite fot/underbensmmassage!

Snart är det dessutom farsdag, Köp en presentkort!!

nu ska jag dra till Ulvis och mysa snart, like it :)

så har hon åkt :/

Nu har min prinsessa åkt till pappsen.. frågan är vad ska jag göra nu? träna?

skulle verkligen behöva träna men känner inte alls för det.. har ju tid att träna imorgon oxå!

ja imorgon ska jag besikta släpvagn och flytta företaget =) ska bli riktigt roligt att pyssla på, helgen kommer att bli lugn och mysig, en riktig mysbyx helg satsar jag på :)
laddar batterierna för till veckan lir det hård körning på jobbet, me like :)




Trött fredag!

en sover på soffan och en i sängen...


iaf så myser ag på nu med härlig musik från Sophie Zelmani och dricker lite kaffe med kanel i, snacka om att njuta :)

Imorse sov vi över, vet inte ens om klockan ringde, både wilma och jag va super trötta, så det lev till att skippa frullen, klä på sig och gå till min mormor, lämna wilma där(som fick frukost) och jag tog och egav mig till mitt nya jobb, det känns så himla ra och det ska bli riktigt kul att inreda där imorgon! hade en ny kund vilket va intressant och spännande, sedan kom det en och köpte en pressentkort ara sådär liksom, det märks att det är centralt ;)


Nepps nu påfyllning av kaffe..

Rolig dag =)

Idag, har jag haft en föreläsning om Fötter, om ni missat det menar jag ;) det gick så bra och jag är stolt över mig själv och vill gärna utvecklas till maax, jag vill helt enkelt hålla en massa föredrag i framtiden, det ger mig styckra att kunna ge andra kunskap och funderingar!

efter föreläsningen åkte jag direkt till mitt nya jobb där jag fick nycklarna, imorgon har jag första kunden, riktigt spännande :)

Wilma haar haft det riktigt bra på dagis idag, men otroligt trött efter.. imorgon får hon mysa med sin gammelmormor en stund meddans jag jobbar, sedan blir det mys på birsta med en massa mammor och barn, ska bli så roligt att täffa Emma och Viggo och magen såklart :)

nu blir det snart filmvisning...

yey!!!

Idag blev det dagis dag =) Wilma kom in på dagis och sa hej då mamma på engång, hon har nog saknat dagis lite nu när hon varit hemma :)

nu ska jag dricka kaffe och pricka in det sista av power point presentationen, dagens föreläsning handlar om diabetesfötter/ sår! Sedan den 14 nov kommer jag att ha en stor föreläsning på diabetesdagen hos diabetesförbundet, intressant och spännande :)

SPIKE! Love you toooo ;)

det vänder fort

från glad till lessen, lessen till glad... snacka om berg och dalbana.

iaf så känner jag bara för att skrika ut allt jag känner och tycker..

ja ja nu ska jag sova, imorgon ska jag föreläsa för en ny klass på komvux, hoppas det går bra, trots mitt power point arbetee känner jag mig inte så förberedd.. kanske beror på mina nerver eller nåt, wish me Luck!

puss och godnatt ♥

Sjukdag 2

Stackars mammas ♥ vi kör vidare som doktorn sa, klyx dag 2 är nu här och vi fortsätter att springa på pottan, tycker så himla synd om Wilma.. dessutom har hon en infektion i underlivet och hoppas verkligen inte den har spridit sig längre upp, ringde vc och dom ringer upp halv 2, kanske jag borde ha ringt barn på en gång, lite efterklok där..


ja vi får se hur den här dagen blir...

Fancy a fuck!!

Satt och såg på NottingHill igår för sjuttielfte gång, lika bara varje gång :P spike är min idol, snacka om att varar sig själv, eller kanske vara sig själv och vara stolt över det :P


Blir hemme med Wilma idag oxå, måste ringa Mary, vi skulle ju plugga idag, dock kanske jag kan på em!

hoppas alla har en bra morgon! här hemma har vi mys med tända ljus ;)

nu jädrar!

får det vara sllut på det här eländet!! knaprar piller och ber till gud att det ska släppa... jag har varken tid eller lust med magont nu, jag har ju annat att fokusera på :)

Wilma åt ost till middag idag, gott tyckte hon....

Vilken grejj :P

Wilma har kommit på att man kan ta korvbröd och lägga fiskpinnarna i där, svensk fish and chips typ..


Ja Mamma ni är oxå mina ♥ an :P

KLYX!!!

Is the shit! Klyx = vatten lavemang...

blev tvungen att ge Wilma det förut, så nu springer vi i omgångar på toaletten :) stackars min älskling, iaf så ska doktorn ringa 13.30 nu ska det bli ändring!!

hmm planen va att Wilma skulle vara med min mormor och morfar idag för jag måste verkligen jobba! det är saker som jag måste göra på jobbet annars hade jag ju kunnat sitta hemma.. men men om wilma blir bättre så får hon åka dit på em.. hon e verkligen hängig min prinsessa!

ja själv har jag mensvärk.. först har man värk pga endon och nu mensvärken.. så välkommen mitt gamla liv med 2 veckor/mnad smärta!!

så glad!

jag är så himla glad, jag har så mkt att vara glad över, fram för allt glad över mig själv och den trygghet jag känner till mig själv, är jag trygg med mig själv är Wilma oxå trygg, hon bygger upp sin självkänsla av min självkänsla, kopierar liksom!

nu ska jag sova, ikväll har jag blivit krymt imponerad av mitt stora ♥ du e fasen modig, cool, grym.You name it ;) hmm för visst kan jag säga att jag har 2 ♥ i mitt liv nu, ett litet och ett stort and it feels great ;)

Godnatt alla mina bloggvänner!

ute!

vi trotsade förskyldning och magont med lite lek nu på em!






Nu ligger fisan och sover på soffan, hon har inte sovit nåt idag så jag låter henne sova :)



Själv har jag tänt ljus i lägenheten och myser på med bra musik, ska väl fokusera på middagen oxå...

Sjukling!

Har en liten sjukling hemma, superduper snorig, lika grönt snor som gräset typ..

sedan har vi så jobbigt med wilmas magen så nu har jag och micke beslutat för att vi inte fixar det längre, det funkar inte att ständigt vara förstoppad trots alla huskurer så går det inte, så vi gör som doktorn sa och ringer honom i em!

ja, på fredag har jag min förrsta nya kund på mitt nya jobbställe, ser frram emot det, fundear på vilken dag jag ska flytta på, onsdag kanske är lika bra! från och med 2 nov kommer jag att köra igång drop in tider på trädgårdsgatan 32, så kom in och ge fötterna vad dom förtjänar!!!







Godmorgon ny vecka!

jag och Wilma myser på med tända ljus, jag i soffan med datorn och hon i full huggning med matlagning i sitt kök :P

igår gjorde jag älgstek, potatisgratäng och kantarell sås, det är inte någt som händer speiellt ofta, kanske 1 gång per år, och varje gång kommer jag på hur himla jobbigt det r med avacerad matlagning ;) iaf så va Anna här som personligt stöd :P sedan kom Jessica och Albin och Wilma, blev en riktig härlig söndagsmiddag, det lär dröja till nästan gång :)
Efter middagen kom även mari, super kul!

senared på kvällen blev det filmmys med mitt ♥ så svar på Lovisas komentar så hade jag en riktig myskväll ;)

och Peter det är självklart att du får lösenordet då, först av alla :D

grin grin..

Sitter och tok grinar, ser p nyhetsmorgon och har lyssnat på en intervju om arboga mamman Emma, hon har precis kommit ut med en bok, varför gråter inte Emma, den ska jag köpa, undra om den har kommit ut? isof ska jag gå och köpa den idag! tänk att över en dag förlora allt man älskar, sina underbara barn och nästan sitt eget liv.. usch, verkligen en tanken som man bara inte vill föreställa sig i...


nä nu på med en massa uppmuntrande musik och städa lite, blor dock en lugn städning, min mage skulle ilja flytta ut, elelr jag skulle vilja vräka min mage och få en ny.. den är inte på topp!


hittade en bild sedan i maj när jag hade opererat mig :P

jag undrar..

jag funderar å att byta blogg och göra den lösenordsskyddad. jag vill att min blgog ska inehålla saker som rör mig, mitt liv, mina tankar och funderingar, värderingar och hur jag känner!
Just nu kan jag inte det, jag vill så gärna eftersom det händer så mkt i mitt liv nu, det tolkas alldeles för mycket.. jaja jag ska iaf fundera på saken!

Fick kliva upp tidigt idag för att tvätta, tråk! nu blir det frukost, och jag funderar på vad jag ska gra av den här dagen, en sak är säker, vid 17 kommer Wilma♥ och ikväll kommer ♥

nää nu frulle!

Han..

Han har gjort mig stum.. jag älskar när jag blir stum, han har lyckats och jag är hur lycklig som helst ♥

mixa och maxa..

helt slut efter träningen, fy så underbart det är att träna.. dock ömmar armarna :)

Nu blir det kaffe och fruktstund sedan ser det ut som det kan bli lite birsta med Jessie :)


hmm jag ångrar att jag inte köpte mössan som jag såg i förrgår, dumt av mig att inte köpa den ;)


hoppas ♥ inte blir uppäten av björnen ;)

Godförmiddag =)

Idag blev det en riktig sommorgin :) vaknade halv 8 och tänkte att jag fasen inte skulle kliva upp då :P så 10 vaknade jag, tur nicklas ringde så jag blev pigg, annars hade jag nog legat kvar fortfarande, hmm jag brukar ju inte vara den som sover ut men det märktes att gårdagens magsmärta tog på mina krafter!


Nu ska jag gå till gymmet och maxa ;)


Vad är endometrios?

* Endometrioscystor/härdar kan blöda ut i buken och ger upphov till inflammationer och smärta
* Endometrios är en kronisk sjukdom
* Sjukdomen uppträder i skov och frekvensen varierar från kvinna till kvinna
* För närvarande finns det inget bot, men det finns lindring

Föda barn är inget motför den smärta den här sjukdommen ger med sig, fy fan!!!

hemma i soffan..

duntäcke + soffa = Malin., eller nåt..

otroligt trött, helt slut efter all värk, är det nåt som kan göra att jag inte pratar lika mkt som jag brukar så är det denna J*vla värk, inte alls kul.. le och va glad, Not!


ha en trevlig kväll alla :)

Njut värt!!

Sitter precis och kollar på en massa fotsår/diabetiker fötter, känns som att min 160 kroners lunch ska komma upp igen :P

jag lever i en drömvärld ♥ tydligen ganska sann oxå, världens underbaraste bageri, underbar musik, som ett foto ute, äntrligen VINTER ;)

jag vill!

jag vill så himla mkt just nu, berätta för er en massa roliga saker, hur bra och bortskämd jag blir från alla håll och kanter.. men mina VÄNNER håll ut ;)


nu ska jag ta en dusch och sedan jobbar och sedan sätta mig på det underbara bageriet och njuta med en latte, innte helt fel ;)

vaken

Jag är fortfarande vaken, det ni ;)

Grillfest!

Idag va det grillfest på dagis!

det blev en massa bus och mys :)







det är sällan vi gör något tillsammans alla 3, det jorde vi idag och jag tror vi uppskattade det alla 3 =) en riktigt mysig em!

jahopp..

Skolan avklarad, lunchen avklarad, nu ringa massa samtal och plugga!

tänk om man kunde ha nåt gott hemma till plugget... typ en prinsesstårta eller nåt, tål den ju iofs inte men man kan alltid drömma!

sötsugen och en bitterfitta, jag anar att något är på gång :P

Godmorgon!

nu sitter och och dricker kaff med min kaffe kompis...

ska på skolan snart, ha en bra dag alla ;)


åsså blir det tyst..

Nu har Wilma åkt till micke, tänk att man aldrig riktigt vänjer sig vid tystnaden.. iaf så ska jag snart bege mig ut i regnet och gå till gymmet, ska bli riktigt skönt!

allting flyter på riktigt bra nu, jag bara längtar till nästa månad då allt kommer att sätta fart, jjag tjuv staertarr på nya jobbet redan på måndag, blir spännande ;)



Tisdag..

jag är grymt kaffe sugen, kanske för att jag inte druckit nå kaffe än!

har jobbat nu på fm, har kommit hem och ska snart käka.. sedan fortsätta att jobba vidare, har mkt jobb nu som ligger på hög som jag måste ta tag i!

idag hämtar jag Wilma på dagis vid 14.30, vill gosa lite extra med henne innan hon åker till Micke!


Nu MAT!

Hopp hopp..

idag efter jobb/skola dagis blev det middag och sedan en massa mys och lek innan läggdags!

hmm Wilma tyckte att jag skulle knäppa kort på snippan, hon är rolig hon...








Mys helg!

Har varit en riktig mys helg.. nu e vi hemma och Wilma somnade efter 2 minuter..

idag var vi upp på vättansberget/stugan! 2 km rakt upp på ett berg, med skogsväg, terräng, hyggen och brant sluttning, skog och sedan va vi framme! jag brukar ha Wilma i en bärryggsäck, men idag gick Wilma hela vägen upp, jag var så cgockad och impard över våran lilla skogsmulle, inget klagande utan bara roligt! dockan var också med. vi plockade stenar, kottar, pinnar, en stor inne som fick bli en vandringspinne! super stolt mamma!!









Vi avslutade helgen med att åka på lite kalas till Anna som fyller 23 år imorgon, GRATTIS!!

Godmorgon underbara Söndag!

-2 ute och det ser ut att li en fin dag idag oxå!

Inatt har vi sovit hela natten, skönt :)

måste bara säga att långkallingar äger, finns det nå bättre klädesplagg? iaf så längtR JAG till vintern lite, kanske för att det verkar ska komma snö till veckan och att jag kanske ska åka på en tripp till annan ort i slutet av veckan ;)

Nu frulle!

klias..

överallt på min kropp, tror jag drabbats av ohyra... eller för att min hud inte tål det kalla vädret, jobbigt iaf!

idag blev det en riktig mys dag, så himla skönt att bara vara. iaf så bakade jag och Amanda riktigt goda kärleksmums, så himla romantiskt, åkte upp till Ulvis så dom där fick smaka, tror faktiskt att dom blev godkända :P

nu ska jag nog sova, är riktigt trött, natten va lång och dagen tidig så lite sömn på det här så är jag redo för morgondagens skogsäventyr ;)

Stöde =)

Sitter och myser i stöde men mamma och familjen olsson :)

Imorse klev jag upp och väckte Lovisa som skulle iväg på älgjakt med pappa, så vid 7 skjutsade jag upp henne till Ulvis, jag vill oxå jaga :P men men nu sitter jag iaf och myser inne i värmen, hoppas Lovisa får gå så hon inte fryser...

Godmorgon alla iaf :)

bilder..

jag och wilma lägger ut lite bilder :)



wilma imorse

på fm va vi i lekparken



Wilma har precis smörjt in sig med yoghurt och vatten :P

Mys pys!

Idag är det fredag, om någon mot förmodan inte visste det :P

Wilma är otroligt snuvig och täppt i näsan! men vi trotsade kylan och lekte i lekparken!

sedan blev det lunch och Lite kaffe främmande, dock en snabbis då han skulle hem till sjukt barn, jag och Wilma tackar för fika besöket ;)

Nu ska vi nog krypa ner i sängen och mysa lite!


mysig Em!

Jag åkte och hämtade wilma lite tidigare på dagis idag, sedan efter det åkte vi hem och åt lite frukt och lekte.. Kaffe självklart.. va en mysig em och det tycker nog både jag och Wilma!

sedan rullade vi köttbullar, dom va supergoda, Wilma smakade inte!

vi har bakat kladdkaka (muffins)

nu sover Wilma och Anna och macke är påväg hit på lite te drickande :)

mat!

Varit och tränat, bränt fett, byggt muskler ;) NU mat :)

TRÖTT!!

Först dras jag upp ur sängen, (hungrig) sen blir jag pigg, och nu jätte trött...

MEN jag åker och tränar och hoppas jag blir pigg av det, or not! lär bli grymt trött...



Frukost!

Vaknat upp, nu frukost en drink ( protein) slänga i en tvätt och sedan träna!!

yeah!!

=)

Käkat Kina mat och dricker ett gals vin, vilken tur jag har :)


nu soffan nästa!

landar...

Nu landar jag på stolen efter en dag med inlärning... missbruk va ämnet vilket är som alla andra ämnen i psykiatrin intressant!

Efter skolan for jag iväg och lämnade igen morfars lånebok som jag lovat göra helgen som var.. men nu blev det gjort! sen så åkte jag och vattnade deras blommor... dom mådde inte heller så bra men nu hoppas jag dom rätar till sig :P

Och nu har jag städat lägenheten, det behövdes.. säger bara en sak, tur jag inte har hus!!!



jahopp.. mat idag!?

Dagen onsdag...

Vaknade upp i stöde alldeles för tidigt eftersom jag planerade att bara kliva upp och åka.. men men mamma väkte mig mkt tidigare :P men men nu e jag hemma och har käkat frukost, nu ska jag bara se till att sminka och mig så jag blir människa, kanske anstränga mig att kamma håret..

idag blir det skola och psykiatri, säkert lika lärorikt som vanligt :)

ha en bra dag alla

ps jag har grym träningsvärk i dag...

hmm

Holland spelar bra fotboll eller kanske smart fotboll, dom lurade iaf sverige reält ikväll med sina passningar och mål..

nepps nu ska jag sova, upp tidigt imorgon för att åka in till stan med mamma vid 7..

mormor ringde från mallis ikväll och sa att hon hade köpt min julklapp där, hatar det, nu kommer jag att gå och undraa och spana efter den ända till julafton, sån e jag :P

godnatt alla, (viskar lite tyst att jag saknar ♥, fränt nå jävulskt ;)

HAHA!!!

Peter jag har visst kanalen :D RETSTICKA!!!!




Stöde...

Eftersom jag har så tråkiga kompisar som inte tycker om fotboll och vill se den med mig ( ta åt er brudar ;) ) så åkte jag till stöde för att ägna fotbollskvällen med pappa, skulle väl vara typiskt om han oxå drog iväg ikväll :P


Svettig...

Har precis kommit hem från gymmet, blev 30 min hårt power walkande och 15 min klättring i berg, fyfan vad jobbigt, lär kännas i benen och rumpan imorgon, men tog 15 min stretching oxå så borde intevara så farligt, görde hård stretching på armarna och bröstet för det känns idag kan jag lova ;)

Nu Duscha!!

Se där!

Det blev en förmiddag med jobb ändå!

nu har jag käkat och ska låta maten smällta lite innan jag drar och springer på bandet.. även fast jag älskar att gå ut och gå så är det ganska skönt att variera och gå/springa på gymmet, så tummen upp!!

I em blir det jobb hemma med bokföring plus att jag måste komma igång med power point till min föreläsning, måste börja öva :P

Normalisering!

JESSICA, det är klar att du få bara min träningskompis, det va riktigt kul att sätta igång med träningen igen, så nu kör vi bara ditt ben läkt ihop :P

Inatt blev det över 8 timmars sömn vilket innebär att jag börjar normalisera mina sömna timmar, dom har varit lite ur schack om jag säger så i några veckor, vad kan det bero på ;)

nu frukost sedan jobb!

over and out :P

hmm jag har ingen bild på min nya hårfärg, måste fixa :P

Äntligen!

Jag hittade motivationen och fick ganska mkt gjort på em! dessutom åkte jag till Stöde och gosade med Novalie och Emma, supermysigt :)

åkte förbi pappa och käkade middag och sedan åkte jag in till stan och tränade, äntligen är jaag på G igen, mitt målk, - 3 kg och fastare kropp ;) inte så svårt, men bättre med små mål än stora :) hoppas oxå på att få med mig en träningskompis innom en snar framtid, lite roligare då, trots att jag älskar att träna själv :P

nu SOVA, imorgon jobb!

GODNATT ALLA!

vart är motivationen...

den är som bortblåst idag.. listan som saker som jag ska göra är klar men den blir inte avprickad... lika bra att ge up idag..

ska åka till Stöde i em och hälsa på Emma och Novalie :)

jag tar mina sista pengar och köper ett träningskort idag, jag bara mste köra igång med träningen nu, håller på att gå ner mig vilket inte är bra, så nu behöver jag lite tillfälligEnergiFrigöring TRÄNING!!!

just det, jag har tydligen fått med mig någon annans träning tröja fråg tvätt stugan, trodde stenhårt att den tillhörde mig eller iaf han som brukar komma hit, men så va det icke :P så nu måste jag nog lämna tillbaks den till tvättstugan, den va grymt snygg dessutom så ägaren lär sakna den :P

okej...

Nu har jag sovit, skönt!! ont i magen JA, tror inte min mage pallade chips ätandet imorse :P

nu ska jag försöka rycka upp mig!!

vad gör jag?

Sitter vid köksbordet och håller på att somna, grymt ont i nacken eftersom jag mste ha legat sjuuukt konstigt inatt! min frukost bestod av Proviva Nypon och chips... Säg inget jag vet ;)

iaf så funderar jag å att lägga mig en halv timme!? jaa jag gör nog det ;)

Idag ska jag träna wooohooo, kan behövas eftersom jag tog lite chips till frulle :D


Prinsessa!

Godmorgon!

Jag mår som en prinsessa just nu, fick kliva upp i tid vilket innebär att jag kommer att kunna vara effektiv vad gäller skola och jobb idag, skönt! detta allt tack vara dig, du e så där frän ( you know;) )

nää nu dricker jag lite proviva sen måste jag åka och handla, kylskåpet är tomt!



nuså..

tillåter mig själv att vara lite bakis nu, godis och en film står på tur :)

Hemma :)

Nu är jag hemma :)

tror att jag ska ta och poppa lite popcorn och slå på en film... är lite sliten idag ;) har iaf haft det grymt bra och bror fick sina Äppelkaks bitar som mormor skickade med :)



Godmorgon!

Mys med Wilma står på schemat, vi ska klä på oss och busa lite på kultan innan jag skjutsar Wilma till micke :)

sedan kör jag Norrut......................

Äntligen..

Min gamla underbara hår färg, har saknat dig, men nu sitter du i mitt hår tack och lov :)

undra om jag ska äta någon middag!? borde nog göra det, annars kommer jag att vakna med ont i magen pga att jag inte ätit..

CHECK!!

Vaxning av ben, check! färg i håret check!


Jaay på idol ger mig orgasm, grymt bra!

kan man bli så här trött?

tydligen men jag klagar inte, dock känns det som att jag kommer somna med Wilma ikväll!

Wilma har inte sovit något idag s det lär bli en tidig kväll, tycker hon ser lite hängig ut på ögonen, ont i ryggen? kissningen? hoppas verkligen inte...

iaf så shoppade jag lite idag, ett linne och en skjorta, vaxning och färgning av håret.. så det jag borde göra ikväll är att packa inför helgen, vaxa benen och färga håret.. jisses, jag är redan trött..

Vilken natt :P

Wilma tyckte inte att hon behövde någon sömn inatt, så vi har varit uppe, dock i sängen, men ändå... jag var iaf trött, men konstigt nog riktigt pigg när alarmet ringde vid 6, dock tog jag och sov en timme till, och jag känner mig riktigt pigg fortfarande!

Jag och Min mentor Kerstin har nu varit och pratat inför politiker och olika mänder här i sundsvall och timrå! det gick riktigt bra =) så himla roligt, jag kan ska satsa mer på föreläsningar!?

nu badar Wilma, sen blir det lunch och shopping :)

pjuu!

Idag på em blev det fullt ös med fotvården, eller ja, 2 underbara kunder :) sedan har jag äntligen fått till de nys visitkorten som nu är besälld med nya adressen och loggan! jag ska nämligen flytta mitt företag ochh satsa 120% nu. från 1 nov kommer jag att hålla till på Trädgårdsgatan 32 på Relax, jag kommer att sammarbete Med Yvonne som är hudterapeut och det ser jag fram emot!

Nu har jag suttit och spånat lite på vad jag ska säga imorgon. jag och min mentor Kerstin ska iväg på ett möte och prata om validering hmm det kan bli intressant. vad ska jag prata om? mitt liv, mina erfarenheter kontra, skolan med föreläsningar, arbetsplatsen och mitt liv, det blir en hög kunskap och kompitens. jag ser min kunskap, jag vet vad jag kan och är villig att lära mig det jag inte kan. det är validering, kunskap ger makt ;)

har haft en jätte mysig kväll hos mormor och morfar, vi har firat mamma som fyllde 46 idag :)




Kalas!

Igår blev det kalas, Albin fyllde 4 år =)






En mysig kväll =)

Grattis MOrmor =)

Idag fyller mamma/mormor år :) så ikväll blir det en massa godmat och paket =)

Wilma skulle ha gått på dagis idag men vi blir hemma! jag hostar och har grymt ont i halsen dessutom, så det blir en dag med plugg, tur hon är så himla bra på att leka själv så jag faktiskt kan plugga!


Så idag blir det en Wilma och mamma mys dag :)

mitt humör är på topp =)


känner mig lite nere,..

Jag känner mig lite nere, detta pga att  man ser någon man tycker om är nere, inte lätt när inget riktigt blir bra vad man än säger, men jag hoppas verkligen att det blir bättre..

ja ibland behöver vissa släppa taget, det är inte lätt men med lite distans så brukar allt ordna sig, nu pratar jag allmänt och öppet, oftast är det ju så med allt, ibland har man svprt att släppa taget om en tröja, ibland om en person!

yeye, ska ringa bror imorgon eftersom jag funderar på en tripp till Umeå i helgen!

Nu ska jag dricka te, har hostat så mkt så jag fått ont i halsen!

känner mig helt okej!

livet känns helt okej, hade jag bara 1 miljon på kontot så skulle det vara fulländat hehe :D

iaf så har jag inte så mkt att skriva, joo jag ser fram emot en dag med psykiatri imorgon, det ska bli intressant med föreläsning, gäller att ha en bra penga att skriva med ;)

nu ska jag slänga mig i soffan, Wilma har precis somnat, lite te till kanske?



jobb...

har jobbat lite idag och nu är jag hemma och lunchar.. känner mig,... har panndunk, för lite vätske intag...


nu kaffe





hmm..

är så less på att vara sjuk och slö i kroppen.. VILL träna och få tillbaka lite energi, känns som att man kan behöva det nu :)



saknar redan sthlm..









Blev jag lite sugen att ta med henne hem tror nu? jaa, men tror tyvär inte att Wilma hade gillat det, inte Novalie heller... ;)

Weeiii

Vad trött jag är :P

har iaf kommit från jobbet och ska dricka lite te, och mkt vatten så min lung hosta går bort, har så himla ont i lungorna vilket jag inte har någon lust med då veckan plötsligt blev ganska fullbokad :)

sov inte alls bra inatt pga hostan så när klockan ringde 6 i morse va jag inte så pigg men direkt på jobbet med mina underbara vårdtagare och personal gick det som en dans på rosor.. hmm jagf har iofs aldrig dansat på rosor men jag kan ju tänka mig.. eller fasen det måste ju göra skit ont ööö jaja...

sådär ja, snart kommer Wilma, då blir det mys som vanligt ;)

byebye

Super helg!!

Har haft en riktigt härlig helg med vänner :) Har varit inneboende hos min bästaste Märta och bara myst.. eller njaa var på fest igår iofs :P sen igår på dagen myste vi med Emma, Marcus och lilla Novalie, ska lägga ut bilder sen :)

Nu sitter jag på tåget påväg hem, är i Gävle nu!

så nu är jag laddad för en vecka med jobb, skola och mys med Wilma som kommer imorgon :)


snart så :P

åkt förbi arlanda nu, snart hemma hos Märta :D jippi :)

funderingar..

Ibland sitter man ju och funderar, jag funderar just nu på det där med "tågbarn" sitter 3 barn vid mig på tåget nu som ska till sin respektive mamma eller pappa, ganska fränt ändå, dom e verkligen van att åka tåg, coola ungar och dom verkar ju inte så drabbade av det heller, så vem vet eller jag kanske ska säga allting gå ju om man vill..

ja ja.. jag hostar vidare, nu står vi still med tåget.. nice!

On my way..

Nästa Hudik..

jag är redan uttråkad, kanske lite maat i magen skulle göra susen, iaf så går ju tiden lite snabbare då, typ..

host host..

lunch!

Jag tog en lunch idag på 2.5 timme, långa luncher är bra luncher, man hinner med så himla mkt på dom :D

nu sitter jag bara och väntar på att få åka till sköna sthlm.. få lite distans från allt, men egentligen så har jag ingen lust med distans men ibland äär det kanske välbehövligt :)

mamma och pappa åker och myser till Ulvis, lite avis faktiskt hoppas dock vädret blir bra för dom, så mamma kan grilla sin korv vid grillplatsen, inte sant mamma? ;)


smink är tricket :P

Har sminkat bort mitt gråa hostiga ansiktet, nu snackar jag back in business ;)

iaf så ska det bli en riktigt skön helg med bara en massa roligheter, ser verkligen fram emot det, snusa bebis och träffa min Märta, kan säga att det var alldeles för längesen vi umgicks, och jag saknar det, men nu så :)
vi startar upp helgen med vin och Idol ikväll, jag kommer att rammla in hos henne vid 20 om inte tåget är försenat :)

nu, packa lite och käka lunch, lunchen dyker väl upp om ett tag :)


uppe...

skulle ha jobbat nu men ingen idé. har hostat i princip hela natten och nu e jag pigg oxå, jäkla hosta, jag verkar få den nu eftersom jag inte hade den sist jag va föskyld.

ska försöka sova sittandes nu, kanske går bättre då!

iaf godmorgon alla


RSS 2.0