Goodnight..

Nu ska jag sova, har haft en riktigt tung och känslomässig dag idag och då märker man att kroppen blir trött, den skriker efter sömn.. just det mitt halsont försvann ju.. men nu så börjar det komma igen, nästan så man få ta en Whiskey av pappa imorgon och görgla så jag kan döda bakterierna :P

Avslutar med en härlig Sushitallrik, hörrni det är skillnad på sushi och sushi, Sundsvalls Sushi kan slänga sig i väggen jämfört med den här som jag åt i Stora staden ;)

Nu så..

Lite bilder =)

Påväg till dagis :)  Underbart med sol =)

I sthlm blommar det, underbart! min gravida kompis Emma :)

Jag och Lovisa :P  Amanda och Lovisa

brudarna :)  gofisen min

Wilma på dagis

byebye :)


lite dålig..

På att blogga just nu..

har jobbat en massa och gosat med wilma :)

idag har vi varit hemma från dagis, lite snuva och en vaken natt, vi har myst, städat och gjort påsk!

mamma och pappa kom förbi och hälsade på, och Emma oxå, OCH jag har nog fått det finaste halsbandet ever.. så otroligt fint, tack Emma :)

Imogron har jag en kund på morgonen då kommer min morfar oh är med Wilma, sen ska vi vara med emma ch se så ska jag på möte ch då är Wilma med Emma, lite pussel men men det går, och Wilma tycker om det :)

imorgn ska jag försöka lägga upp lite bilder, har massor =)

Och en sak till, nu har jag jobb hela sommaren och det känns superbra, runt 70 % vilket gör att jag kan ha mkt tid med wilma när jag har henne och jobba mer när hon är hos micke..

nää nu slut skrivet för idag, sovgott alla =)

Kaffe tack!!

Grymt kaffe sugen, ska nog gå och köpa en kaffe snart.. Ja jag sitter iaf på tåget mot S-vall nu. Positiva är att jag ska hämta Wilma idag :) det negativa är att jag saknar allt med stockholm, har mer ett liv där än vad ajg har hemma..

iaf så ska jag se till att plugga nu på tåget och få lite gjort. imorgon blir det dagis och praktik för mig och Wilma, samma på tisdag, men nu ser jag fram emot en massa gos med henne när jag kommer hem :)

laddar upp bilder sen..


Underbara helg..

Är i stockholm och bara njuter och myser, äntligen :) Sitter med en egengjord latte med kanel och tog mig tiden att bara sitta här, har haft en kund här idag klockan 10, är redan färdig för en dag på staden och i midsommarkransen :)
Ska träffa Rey också klockan 13.30, har inte träffat han sedan i oktober då vi sa hej då till skolan med tårarna rinnandes :P  så idag blir det en super dag som det även blev igår :)

träffade emma då på stan, gick lite där men sedan åkte vi hit till kransen och gick på Sushi restaurang, super mysigt, sen gick vi vidare till ett cafe och köpte med oss massa gott och gick hem hit och fikade med Lovisa och Amanda. va underbart härligt at träffa Emma och se magen som börjat växa thhihihii :)
Sedan skjutsade jag tjejerna till sätra för att se när dom tränade friidrott, sedan blev det skjuts till bowling kalas och sedan hem och parkera bilen, travade iväg till kransen och mötte Cristina där, tog en öl och väntade på Jocke, sen blev det god middag och sedan gick vi och hämtade tjejerna, super fredag och super lördag :)

åker hem imorgon med inte bestämmt när, blir nog tåg, ska ju hämta Wilma imorgon också, äntligen :)

OCH Snart är det påsk, och nästa onsdag drar jag och Wilma till Åre yeyeyeyyyy :P

2 days..

Har haft 2 otroligt tunga dagar, jobbat och validerat upp min kunskap på Lindgårdens demensboende och ny inlärning, man tar in så himla mycket och försöker visa allt man kan, det har gått riktigt bra men nu är jag super slut :)

så vad kan vara bättre än att sitta på tåget till sthlm då? ska bli en skön och härlig helg, synd bar att Wilma inte kan följa med, men nsta gng jag åker ner ska hon oxå med :)

Nu dricka kaffe, har otroligt ont i huvudet, tog 2 lvedon förut och har försökt att dricka mkt vatten men nu sista utvgen, en KAFFE :P

släcker ljusen..

och går och lägger mig... är som en känslo berg och dal bana nu känns det som, så lika bra att sova, lång dag imorgon...

Godnatt alla

hmm blää

Sitter och ser på tv, hade tänkt tränat men då skulle jag få besök så jag hoppade träningen idag... tror ni jag fick besök nää, otippet näe inte det heller, jävligt taskit tycker jag!

yeye imorgon skka jag vara med och kika på en operation, ska bli riktigt nice, sen ska jag jobba 15-22 så det blir lång dag imorgon..

på torsdag jobb på dagen och sen drar jag till stockholm, kommer hem på söndag, skönt!!

har inget att skriva..

eller har vl massor att skriva men ingen energi..

lite bilder istället!
Härliga soliga lekdagar =)

nya frillan syns lite dåligt.. men bra dagar har vi haft jag och stumpan, imorgon åker hon till micke :( kommer tillbaks till mig på lördag, hatar verkligen det här dumma skit separations systemet.. men men what to do?

Jag funderar på att unna mig en ny kamera..

Plugg

Suttit och pluggat hela kvällen, har gått riktigt bra, men som sagt mycket kvar fortfarande, får fortsätta imorgon när Wilma sover lunch och imorgonkväll.. plugga med press är min grej :P

Sov gott alla

Underbart väder!

Helt sjukt vad härligt väder det varit idag, sedan lunch har vi varit ute i solen :) Gungat och varit med Jessica Albin och Marie, ätit vårfflor, lite lördagsgodis och glass..

Imorgon hoppas jag oxå på en dag i solen, ska iaf ta och gå ut och gå på förmiddagen, måste röra på mig nu..

Och nu så, Brynäs vann :P 1-1 i matecher nu.. Timrå förlorade :P

Solen :)

Wilma sover men borde vakkna snart :) då blir det lunch och sen ska vi ut i solen, sen är jag jääte sugen att åka till drakborgen idag, skulle vara super kul, får se om jag får med jessica :P

Ja men då så ha en bra och solig dag på alla, nu vill jag UT! :P

byebye

kisskiss

har precis kissat Wilma, hon sov fast hon satt på pottan och kissade, lillfisen min, inatt kör vi utan blöja, den är endå alltid torr när vi tar av den på morgonen :)

Sitter och käkar oliver nu, har lite tråkigt, men det är inget som gör mig nåt, att ha lite tråkigt kan vara bra, bara det inte bilr en vana, har det blivit en vana? aja :P


myspys

Idag har vi bara myst och tagit det lugnt!

Vi har städat :)

Gått på Ica, Wilma köpte 3 kycklingar som hon blev förälskad i..
sen tog hon och dränkte dom..
och använde dom som disktrasa, nu är dom död och begraven i soporna...

härlig dag, nu sover stumpan :)

:)

Eleni: ja hehe lite k0mpicerat men allt gick bra, dock har hon lite ont nu :/ En ficka till veckan kanske?

Lill stumpan har ont nu, kissar mycket men blir riktigt lessen då, ska g henne en alvedon nu till natten, annars är det fullfart på henne :P

ska lägga upp bilder sen från idag, hon har fått 3 kycklingar, inte riktiga tack och lov, för hon dränkte dom direkt i ett vattenglas och använde dom som disktrasor, stackarna :D

NU lite fredags mys innan prinsessan ska sova :)

Dagen D!

resan till sthlm gick bara bra, stannade till i hudik och i tönnebro för kisspaus och matpaus, Wilma utan blöja hela vägen, våran pärla ;)

Gick lätt att hitta till hotellet tack vare Gpsen, fint hotell, lite sämre, rum, atar att sjukhuset har uppbokat nårga rum som inte är i super standard.. köpte lite kaffe, Wilma skulle ju duschas riktigt som vi gjorde det och sedan såg hon lite på film innan hon somnade, vi hade dubbelsäng, var snart 1 år sedan vi alla 3 som tillsammans, Wilma mellan hos, som  en familj. jag saknar familje livet.. ja iaf så klev vi upp vid 5 tiden, var på sjukhuset vid halv 7 tiden, yrade omkring lite tills vi kom rätt :)

Väl på sjukhuset, fick vi på en gång träffa en barnsköterska som tog in oss till ett undersökningsrum och pratade lite hur dagen skulle bli och vilka tider vi skulle passa, sedan fick vi ett rum, med 4 sängar, det var Wilma och lilla Tage som hade rummet :) Wilma lekte på som bara den trots att hon var super hungrig och magen bara kurrade, på oss alla 3 :P vid 7.30 fick vi duscha Wilma 2 gånger och ta på henne sjukhusskjortan, som en lite klänning ;) efter det väntade vi lite men  sen kom dom med lugnande medicin till både Wilma och Tage ( Wilmas op kompis) Wilma fick i sig allt lätt som en plätt och blev ganska snabbt påverkad, billig fylla kallade läkarn det för som kom och pratade med oss strax innan op, han var superbra och berättade hur allt skulle gå till :)

sen bar det av, Wilma låg i sing säng och tage i sin och vi föräldrar gick brevid till operationen, var ganska långt att gå, och Wilma yrande mest och var "borta"
Iaf kom vi in och jag svidade om till opkläderna och micke sa hejdå till Wilma och jag och Wilma följde med opsköterskorna till operationssalen, Fick bära wilma till op britsen och hålla henne i handen, vi kikade på massa klistermrken och grejjer, dom var tvungen att hålla i Wilma hårt för att kunna sätta in porten i foten för sövningen, det gick inte! så Wilma fick sövas med mask, det gick bra med otroligt tungt att se sin dotter kämpa för att få bort masken, sa godnat till Wilma och kände faktiskt att hon var i goda händer, fick följa med ena sköterskan ut till micke, då blev jag självklart lessen, men som sagt vi klarar ju allt... vi är som superfamiljen, fast endå inte.. iaf så gick micke och jag och tog oss lite frukost äntligen, sen ringde dom p min mobil och vi fick gå till uppvaket, och gud det var jobbigt och där tyckte jag det var mycket värre än själva sövningen, hon låg hopkrupen med gosen och nappen brevid sig, sov så otroligt tungt och fridfullt, hade en slags tratt brevid sig för syrgas, i vanliga fall så vaknar dom till och man som förälder ska visa tydligt  att man är där, och ta på henne och prata, så blev det inte nu, eftersom det inte gick att söva med sövningsmedlet så blev det masken och då är det viktigt att man inte visar2känslor" eller intryck utan att man ska låta  hon sova ruset av sig, tusta och viskandes satt vi där och väntadde på att hon skulle vakna, efter 1.5 timme visade hon lite liv i sig, och dom ringde upp till vadelningen som kom och hämtade oss efter en stund. på avdelingen vaknade hon till och hon fick sitta och mysa lite i mitt knä, sen fick hos gosa med pappa, vi skulle börja ge henne lite vätslka eftersom man blir så trr i munnen, och hon drack 2 koppar med saft, och var super hungrig, satt i sig en banan och en helt yoghurt :P lilla tage kvicknade oxå till men mådde lite illa efter och kräktes upp sitt fika.. iaf så blev dom riktigt pigga fort, så dom gick runt, runt på avdelningen med dockvagn och leksaker, super söta med sina förstora sjukhusklänningar :P vi tog av wilma blöjan på en gång efter opn och hoon kissade ganska snabbt, klart det gjorde ont men det var vi förberedda på, men hon var så duktig, kissade 2 gånger till och åt pannkaka innnan vi åkte hem :)

Lite om våran dag, otroligt omtumlande, men skönt att ha det gjort, nu hoppas vi bara att det hela lyckades, läkarn pratade med oss på uppvaket och berättade att han hade fått spruta in medlet på 2 ställen där inte inte fanns någon ventil,dock så kommer vi inte få något besked förrän om 3-6 månader, så Wilma knaprar tabletterna som vanligt och vi hoppas nu på det bästa :) på något sätt så märker man vad man ställer in sig på saker och ting, Wilas sjukdom är våran vardag och tillhör vårat liv..

nu ska jag käka lunch, Wilma sover :)

natten innan op dagen!

Söderhamn

Nu har jag, micke jag Wilma snurrat runt i söderhamn och letar en okq8 mack men det fanns tydligen ingen, nu har vi tankat och kör vidare, nästa stopp blir tönnebro, där käkar vi, Wilma sver nu, Vi stannade i hudik vid vägen så Wilma fick kissa, men hon ville inte kissa ute, så vi fick köra vidare till centrum och stanna vid en mack där :P

Känns skönt att vi är påväg :)

Sol, vår och skinnjacka :P

Underbara vårväder :)

sprang in p jobbet en sväng och skrev ut lite på skrivarn :P dock insåg jag att jag skrivit fel på en sida och det gick fasen inte att ändra när jag hade sparat i pdf fil, fattar inte varför? så jonas om du u8ndrar varför jag ringde så va det därför...

hade möte med banken kl 10, kom dit och insåg att jag hade glömt plånboken hemma :/ men det gick bra iaf, så nu är allt klart och fixat med banken så där knöt jag ihop påsen ;)

Sen så skrammlade jag i jackfickan och gick och köpte 2 kaffe och 2 kanelbullar till mig och Jessica som hälsade på på mitt jobb :) och vi stod ute i solen, underbart väder så nu har jag krigat i mitt förråd och tagit fram skinnjackan :P

Nu ätit lunch och ska gå och köpa lite till bilfärden, micke och Wilma kommer vid 14 tiden!
byebye

what a day..

Jobbat och fått ganska mkt gjort, fått hjälp med datorn, så nu kan jag verkligen skriva ut hur mkt papper jag vill :P tack J!

sen har jag tränat, är helt slut, körde ett riktigt hårt pass, men som sagt det var skönt, värre nu när jag knappt tar mig in till duschen :P

Har klipt mig idag och det blev jättebra, lite kortare och upp klippt, mkt fint, pics kommer snart :)

Nu måste jag packa lite, imorgon å'ker vi till Uppsala, op för Wilma på torsdag!

byebye

Morgon..

Känner mig halv seg idag..

har precis käkat frulle men ska väl snart bege mig till jobbet, en kund kl 9 sen ska jag ta en prommis till post tereminalen och hämta ut ett paket, sen ringa banken och sen plugga :) ska oxå hinna med att göra lite snyggt på kliniken, får se hur mkt jag hinner!

men iaf i em/kväll kommer J till jobbet och hjälper mig med skrivaren, som det ser ut nu iaf, kan ju ändra sig... sen så ska jag gå på cirkelfys passet ikväll kl 20.00 försökte boka passet igår men det gick inte så jag får ringa och undersöka detta :)

NU, sminkning och brostning av tänder och hår :)


tänk tänk tänk..

jag bara tänker och tänker, men vad fasen ska man göra när man inte har så mkt annat att fokusera på..
men det känns bra iaf, jag fattar ju själv att vi inte kan hålla på som vi gör.. vi får se vad som händer, det börjar bli vår och det känns skönt, man blir mycket piggare och gladare då :)

ibland skulle jag bara vilja gå in i nån annans hjärna och bara kunna försåt hur folk tänker, lite som harry potter :P

jaa så är det.. jag saknar iaf väldiigt mkt, ni blir säkert helt förvirrade nu när jag skriver, men ni ska få veta, men inte nu, sen :)

så lite bilder iaf :)


Dålig bild, men som sagt, var och tränade igår, fokus mage fram till sommaren :)

HJÄLP

Jag Söker: En manlig datasnille, ja okej kan vara en kvinnlig oxå, måste iaf vara duktig på datorer och skrivare, jag behöver hjälp imorgon på jobbet, försökte förra veckan men fick inte till det som vanligt, jag är inte så smart :P jaa iaf, jag behöver hjälp och det är imorgon...

ja så kan det gå, sitter här och degar, sällan ;)

skriver mer sen byebye

dröm..

har drömde att jag åkte vasaloppet.. på tiden 7.95, konstig tid :P målgång var i stöde, oxå konstigt, men jag låg bara en timme eter Märta hahaa.. :) ja tänka vsig vad man drömer ibland..

har ju sovit många timmar inatt men var super trött när klockan ringde, men  men nu sitter jag och väntar på att äggen ska bli klar, 2 min till så :)

idag är det skola hela dagen, sen en promenad och fortsättning av pluggandet..

skönt :)

har varit och tränat, köre ganska hårt men det var skönt, mina arma och ben är som slajm nu, så det lär kännas imorgon, på tisdag är det cirkelstyrke, ska gå på det passet då kl 20.00 är nog bra så man få rensa tankarna innan vi åker till Upsala på onsdag.

Nu ska jag plugga vidare..

byebye

Hemma i S-vall

kom precis hem efter tåg resan från stöde :)
har varit en bra helg med mys och sol, så det blev lite plugg och inget jobb, elelr ja hade ju en tofvårdskund idag, det var bra. men istället får jag sitta nu och tok plugga häcken av mig, sånt som händer ibland.. imorgon blir det skolan hela långa dagen, 8.30 till 16.30 blir nog roligt som vanligt.

Helgen har varit spännande och intressant på många plan ;)

Nu PLUGG!!!

MANBOY!!!

Där har vi ju svaret, jag behöver en MANBOY helt klart :P

ja timrå vann om nån missat det....

Spännande :)

Snacka om att Luleå är sugen på mål, frågan är väl bara om Timrå är det? avslappnad som dom själv tycker att dom är.. jaa det visar sig snart, en period kvar.. bra taktik om inte annat dom kr med, trötta ut Luleå och målvakten får jobba häcken av sig..  yeyee för mig kvittar det, mitt lag är ju redan i slutspelet, sm guld iår njaa men det skulle vara underbart :)




Nu är det tomt..

Är i stöde i ett stort hus och ingen wilma längre då jag skjutsat henne till micke, elelr ja till min parkering där micke hämtade henne..

gud vad kul att se på schlager/hockey själv, jippi!!

yeyeye ha en bra kväll alla, det ska jag ha..

Joo jjust dert, jag hade beställt 2 mössor till Wilma och mig, kan bara säga att vi är dom coolaste brudarna i stan nu.. har vi ju varit hela tiden men nu lite extra vår fina ;)

byebye

Sol sol sol..

Har suttit ute och solat lite, njutut av det fina vädret, dock blåser det och det är mindra bra.. Wilma ligger ute i vagnen och sover, har varit hos min farmor och ätit godis och kakor i massor.. så hon har inte ätit lunch än, men hon vaknar nog snart och vill ha mat :)

Nu har jag käkar lunch och går nog ut och stter mig igen tills hon vaknar :)

byebye

TORRIS!!

Wilma var torr inatt, inget kiss alls, superduper Wilma :) ska änd ta det lite lugt med nätterna, inte för stora förändringar nu..

Solen skiner och Det blir en lång promenad sen, skulle vilja få lite färg i ansiktet :) är en riktig blekfis nu men vägrar sola solarium, har fått så mkt födelsemärken :/ 

Nu sitter jag med en ko kaffe och Wilma går upp och ner för trappen, hon är en hejjade på det nu :P

ha en solig och bra dag alla :)

Inatt :)

Ska Wilma få sova utan blöja, haar testat det några gånger, har blivit kiss i sängen 2 gånger, men det hade mest med att göra att jag inte orkade kissa henne :)

Idag har vi haft en skön och härlig dag, bara tagit det lugnt.
efter lunch tog vi pulkan och hundarna och gick en sväng, slutade med attt jag gick tillbaks med dom och wILMA OCH JAG FORTSATTE LEKA UTE, hon var så himla duktig och gick jätte långt :)
sen gick vi in och bakade, invigde mamma och pappas nya ugn, blev en sockerkaka, sen blev det en sväng md bilen till ica och handlade, kom hem, lagade super god mat, pasta carbonara ( ni som har grädde i, skippa det, blir mkt godare utan) sen blev det sockerkaka med hallon och blåbär..

Nu sover stumpan och jag sitter här i fotäljen, ska gå ner och ta en värktablett nu innan det blir värre med magen..

ha en bra kväll alla

byebye

Sol..

Sol ute, härligt, när Wilma vaknar hoppas jag att jag kan stå upprätt så vi kan gå ut...

hoppas verkligen på att jag får op tid snart, även fast det är så sällan jag har mens nu så är jag mer död än levande just när jag har den..

på med masken och solbrillorna så blir det nog bra, brukar vara skönt att röra på sig så känner man mindre..

byebye

ont

Ont i magen, yr... vill ha massage på ryggen..

ska sova nu, ny dag imorgon.

byebye

Stöde hood..

Är i Stöde nu, vi skjutsade mamma och pappa till bussen för ett tag sen, nu ser vi på pippi på danska och äter godis, det är min mag medicin, har grymt ont och förut kändes det som jag skulle svimma... hoppas det inte varar så länge...

skriver mer sen om min dag..

bra bra..

vaknade ganska tidigt imorse, Wilma är ganska pigg nu på morgonsidan, är väl för att hon börjar bli van dagis :)

idag när jag lämnade henne sprang hon in till "andra" delen av dagiset där barnen var och lekte med bollar, STORA bollar :) hon hade inte tid att säga hej då, Wilma älskar sitt dagis, igår när vi skkulle gå därifrån grinaade hon som en tok och ville inte gå hem :P

Nu sitter jag på jobbet oh dricker kaffe, väntar på att första kunden ska komma, sen på lunchen får jag äntligen hjälp med datorn, och sedan blir det bokföring resten av em, ska få hjälp tack och lov :)

vi åker till stöde i em, blir där hela helgen, ska vara hus/hund vakt!

ha en bra dag alla!

fruktsallad!

Så har min dag varit idag..
det har varit lite bråk, total kaos med datorn och skrivaren, allmänt irriterad, en härlig kund, merförsäljning, gosat med Wilma, lekt, ätit, gjort fruktsallad och nu tvättar och tar ett glas vin.. så en sådär dag :)

Men imorgon så får jag hjälp med skit datorn :P så jag kan skriva ut allt bra jag skrivit till företaget, sedan fixa med bokföringsprogrammet, en kund på morgonen också!

jao, ni sitter jag och glor framför tvn, tror jag ska ta lite mer fruktsallad :)

byebye

Gratis är gott

Gick in på pressbyrån påväg till jobbet, hade en gratis kaffe att hämta ut där, synd att den tog slut på engång..

Wilma var super snygg på dagis idag, hoppas inte grabbarna hoppar på henne :D

Nu jobba..

frågan är?

Ska jag ortsätta att vara mörk eller ska jag slinga håret lite nu till våren/sommaren eller tona lite ljusare, jag vill absolut inte bli blond för jag gillar mitt mörka men kanske lite ljusare?



bara för det så hittar jag ingen bild när jag är ljusare daaaaaaaaa :P

men vad tusans fåglar..

vad är det med gifta män? eller vad är det med mig? dom dras till mig!! har dom någon förening så dom vet att jasg finns eller vad? jaa herre gud, kan ingen SINGEL KILLE komma till mig eller komma, jag vill ha nån som bara vill skämma bort mig :)

HJÄLP!!!

mm gott

ihelgen gjorde vi sushi, jag är sugen på det igen, kanske till  lunch imorgon :)


Då var det dags..

har inte behövt haft oinit på 3 månader nu, har levt som en prinsessa och glömt hur ont det verkligen gör... så today is the day... har grymt ont i magen men skyndade mig att ta ipren, ska gå på apoteket efter min kund sen. känns som att just idag skulle jag haft en tjänare och masserade min rygg och mage.

Så alla tyck synd om mig idag, mens värk är det värsta jag vet!!!!

Träna

det är verkligen något som är helt underbart, jag verkligen älskar att träna :) och en sak till jag har en ögontittar sak hmm eller vad man ska kalla han.. haha vi lyckas alltid tima in att träna samma dagar samma tider, dock va han där före mig idag så jag/vi kund bbara kolla in varann 1 20 min hahaha jaa träningen blir iaf mkt roligare när man har nåt att fästa ögonen på :D

jag köpte ju en tröja ihelgen, den var nedsatt från 899 till 200 och skitsnygg tycke jag :)


shopping paus

Tog en paus i pluggandet förut och drog ner till stan en sväng och mötte mamma, drack kaffe och shoppade lite.
hade rabattkupong på polarn och pyret, det var bra :)

Hon blir snyggast i stan med dom här kläderna ;)

välbehövligt till mig :)

Och det bästa utav allt, det är vår!!

nu äta sen träna :)

7 plus

varmt idag, härligt :) det verklgiendroppar från taken nu, like it!

ska bjuda på lite vår bilder :P





Är hon inte cool så säg, världens coolaste brud och jag kan lova att alla på stan stannade och ville kika på coolingen med brillorna ;)

tog en paus i pluggandet, snart klar med ett arbete oc ska avslutat ett annat snart, först lite lunc tror jag..

hum hum

jag är trött och har ont i magen och ska nu gå och lägga mig..

haft myspys ikväll och skulle vilje ha en jämt iaf varannan dag :P minst..

imorgon ska jag skriva klart 2 arbeten ha jag bestämmt..

byebye och godnatt

MORA!!!

Nu är hon i mål min underbara kusin, jag är nästa så stolt att jag höll på att grina :P
placering 176, inte illa ;)

nu sova på bussen :)

hökberg..

13,23 placeringg 172
förväntas Eldris 14.09 :)

Nu sitter jag på bussen, önska mig trevlig resa hem till Sundsvall!

Oxberg :)

Märta passerade Oxberg 12.36.50 placering 172 förväntas vara i hökberg 13.18
så snart kommer det nog ett sms till ;)

Ja Elin, jag är på, skulle oxå behöva någon att träna med :) tråkigtatt träna själv. ja dom är super duktiga!

evertsberg

passering Evertsberg kl 11.35.01 placering 171 förväntas i Oxberg 12.41

braaaaaaaaaaaa :) om ni bara visste vad sugen jag blir på att åka, ska det bli ett vasalopp 2011 för mig? ;)

risberg

Märta passerade Risberg 10.39.40 placering 186
förväntas i evertsberg 11.38
det går fort nu :)

Märtas vasalopp

Följer ju mäsrta via sms på vasaloppet
första smset: passerae Smågan kl 09.02.41 placering 213.
förväntas vara i mångsbodarna 09.59 och i Mora 15.02

2 smset: passerande mångsbodarna 09.55.06 placering 196 förväntas i Risberg 10.47 och mora 15.16

Hejja hejja :)

Vasan o frulle NU!

Sitter o soffan och ser vasaloppet nu, hejja MÄRTA! :) ska ta oh göra mig frukost oxå, mycket frulle för jag är hungrig :)

igårkväll hade vi det jätte mysigt, först åt vi lax med, getost nötter och sirap in i ugnen och potatisgratäng.. sen kom det 2 tjejer hit som skulle göra sushi, så då satt vi igång med det, olika sorter och det blev verkligen hur gott som helst :) drack vin och pratade en massa.. lägger ut bilder sen när jag kommer hem :)

Nu frukost :)

Vasan o frulle NU!

Sitter o soffan och ser vasaloppet nu, hejja MÄRTA! :) ska ta oh göra mig frukost oxå, mycket frulle för jag är hungrig :)

igårkväll hade vi det jätte mysigt, först åt vi lax med, getost nötter och sirap in i ugnen och potatisgratäng.. sen kom det 2 tjejer hit som skulle göra sushi, så då satt vi igång med det, olika sorter och det blev verkligen hur gott som helst :) drack vin och pratade en massa.. lägger ut bilder sen när jag kommer hem :)

Nu frukost :)

MAT!!

brorsans ena läga kompis, hon är bara grym på att laga mat, har iofs inte ätit middagen än men den ser gudomlig ut... jag vill oxå kunna och få inspiration.. kanske ska köpa mig en ny kokbok och bestämma att jag iaf 1 gång i veckan gör en måltid ur den?

har det jätte mysigt och skönt här uppe iaf!

Nu gå på toa :)

Små segis..

Har varit på stan idag, först tog vi bussen ut till Ersboda, va in i en outlet butik som skulle stängas igen, jag kpte en Spy tröja för 200 kr ord 899, det kallar jag ett riktigt kap :)
sen  blev det stan och möta upp Jens, träffade hande trevliga kompisar och tog en fika/lunch på Waynes, Nu är jag och brorsan hemma, han diskar occh jag slappar i soffan..

vad händer ikväll? jag är sugen på utgång, får se hur det blir, blir iaf lite vin och god middag :)

byebye

Wiiiiiiii

nu itter jag i kket och tittar ut på utsikten, dom bor på 6 våningen så skapligt högt :P har diskat och fixat lite här, men nu är jag dö hungrig, ska jag väcka dom andra eller äta själv? hur gör man när man bor kollektivt? ingen aning, ska iaf väcka brorsan för han behöver inte sova nå mer...

hmm idag vette tusan vad vi ska göra, nåt blir det iaf :) det är ju -1 och strålande sol, så ute ska vi vara iaf :)

nää nu måste jag te frulle innan min magen gör uppror :P

Buss busss :)

Nu sitter jag på bussen påbäg upp till Umeå, ska bli skönt att komma bort lite och roligt att se brorsans lägenhet :) jag köpte lite godis och en mer som jag ska ha på bussen tänkte jag.. har åkt i snart en timme och godiset är snart slut!!! hoppas dom säljer fika sen :P

idag har Wilma och jag haft en helt fantastisk dag :) på förmiddagen tog vi det bara lugnt, åt lunch och sen gick vi ut i solen, Wilma sov i vagnen och jag gick ner på stan. när hon vaknade gick vi raka vägen till barista, där ag har stammis kort = 30% rabatt hela mars ;) vi fikade och lekte en massa..
sen gick vi ut och fortsatte leka, i alla härliga slask pölarna :) hehe va riktigt roligt, bara njöt av solen, sen så gick vi hem, åkte lite pulka, och sen badade :) lagade mat såg på pippi och sen kom micke och hämtade Wilma, dom skjutsade mig på bussen också..

blää jag är redan less på buss åket och jag är bara i härnösand... långt kvar..

Pippi!

Nu är det pippi som gäller.. Wilma älskar filmer igentligen alla sorter men just nu pippi och björnen rubert :)

usch jag känner mig lite krasslig... inte förskyld utan bara hängig och ont i magen.. 
vet inte vad jag ska göra ihelgen om jag ska åka till Umeå? får se hur det bli, tar väl isf bussen när wilma har åkt till micke!

ha en bra dag byebye

besök o middag

Idag har mamma och pappa varit är på middag, jag gjorde det jag är bäst på, kyckling med soltorkade tomater och pestopasta, sallad till :) alla glada och nöjda :)

Idag efter dagis var Wilma och jag och shoppade lite, ett par jätte coola jeans och lång t-shirt till henne och ett par skitsnygga rosa solbrillor till prinsessan, dom ser ut som ray ban kopior för ni som vet hur dom ser ut, så imorgon ska vi knäppa kort :P sen nu ikväll beställde jag två st mössor från en as bra hemsida, busmonster.se en bagy vit mössa till mig och lika till Wilma fast det står WILMA lodrätt på hennes, coola brudarna till våren ;)

Nu är jag as trött, och ska ta en frukt och sen sova

byebye

Fika plugg!

har lämnat min prinsessa på dagis nu, jag måste bara säga att det nog är det bästa dagiset någnsin, dom är totalt bäst där :) allt vi är med om nu och denna lilla kaos som är så är dom verklgien stöttande till 100% idag så ena fröken, se till att ha en bra dag nu! shit vad lite man behöver för att få en humörshöjning :P

Ja så nu sitter jag på Barista med en latte och ska sätta igång med plugget, jag lyckades glömma mobilen hemma idag så det blir plugg här fram till lunch och sen hem och käka och fortsätta plugga, ska hämta Wilma lite tidigare idag, vid 2 tiden tror jag :)

NU plugg i massor :)

Onsdag..

Har precis kommit hem och slängt i mig lite pasta och tonfisk ala malin :P har jobbat och varit och tränat.

snart ska jag till jobbet igen och få massage, väl behövligt eftersom jag sen ut som en oxnacke :D
sen så ska jag hämta Wilma, hon har kommit på en rolig grej nu när vi åker buss, hon tittar ut genom fönstret och ser hur fort det går och vrider på huvudet och gapskrattar hela tiden, jätte kul tycker hon :P

Idag ska vi baka pizza till middag och ha lite tjej kväll, jaa Wilma stupar ju i sängen vid halv 7 så den kvällen blir kort, tror jag ska ta mig ett glas rött ikväll.

Nu rusa iväg :)

byebye

Mat plan..

Jag funderar lite på om Wilma ch jag ska gå på restaurang imorgon :) eller så ska vi göra hemgjord pizza, det skulle nog hon uppskatta mest :) så imorgon ska vi nog köra llite lilla lördag jag och wilma eftersom hon är hos micke ihelgen.

hmm nu känns det som att jag vill sova, kan jag göra det nu, klockan 20.42?

byebye och godnatt

bra dag!

En bra dag, bra samtal och bra, jaa bra..

Wilma var så otroligt glad när jag kom och hämtade henne på dagis :) Mamma mamma sa hon hela tiden och ville visa upp mig, ,min mamma :) thihihiii :P

Vi har sm vanligt bara myspyst en massa.. nu sover wilma och jag har en grym huvudvärk, spänningsguvudvärk kallas det tydligen, GE mig Massage någon!!

VEN ven lilla ven..

Idag var det venprovtagning på kartan, jag lovar att jag och Stella använde mer rör än vad man fick ;) roligt hade vi och Stella du va oxå duktig :)

Nu har Wilmis kommit till mig, jaa :) vi har som vanligt myst en massa, sen så har hon precis somnat och det tog en väldans tid idag men men mysigt att sova i mammas säng..

Imorgon ska wilma gå på dagis, det var längesen nu så jag hoppas det går bra, jag och Micke ska ju till familjerätten imorgon, jobbigt men det är dags eftersom vi inte klarar av att prata med varandra och lsa saker och ting, blir nog bra :)

Nu ska jag plugga..

byebye

Godmorgon

D är man vaken och på G igen då, ny dag nya utmaningar.. har käkat frulle nu och ska gå och träna, skönt :)

I em blir det skolan sen efter det kommer Wilma :) myspys :)

nää nu på med kläder och träna :)

RSS 2.0