idag kom den!

Idag var jag och Wilma på Öppnaförskolan, hade det jätte skoj, Wilma står o dansar o ojar sig när deet blir dags för sång =) även jag tycker det är super kul, såroligt att träffa alla brudarna, och papporna såklart! satt och matade Wilma vid lunchen och det rann till, jag tänkte, Shiit, kissade jag på mig???
har haft ont i magen i två veckor nu men inte riktigt vetat varför, skyndade mig på toa, och där var den, som jag har haft det bra utan den, men även längtat lite efter den.. MENSEN! ja så var det, Wilma hann bli 9 månader, sen kom den, vilket inte gör så mycket, har varit glad eftersom jag inte fått den, finns juh dom som får den efter 3-4 månader även fast dom ammat...

Wilma har oxå gjort ett framsteg idag, hon klappar händerna riktigt nu, förut har det bara varit lite grann, lite omedvetet men nu klappar hon förfullt =)


Var på maggae idag, och guuud vad skönt det var, pratade jätte mycket med tjejen som hade det, kicki heter hon, hon sa att hon gärna ställer upp med hjälp med reklam o grejjer sen när jag gått ut skolan och ska starta eget, och fick jätte mycket tips oxå =) www.lindblomman.se (gå in och kika)

nepps nu ska jag se klart på bygglov, är juh från sundsvall denna gång!

byebye!

Kommentarer
Postat av: Emma Viklund

Vad roliiigt :D Idag ska jag på Mini Kul (kyrkis som vissa säger)... Ska bli kul :)



Skönt att mensen kommit igång nu, även om det varit skönt utan den :) Men måste ändå kännas skönt på nå vis.



kram

2009-02-18 @ 08:31:59
URL: http://ev-itsmylife.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0